- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
atillaahun #37091 üzenetére
Hát pedig erre jó. Ha idle módban sokat eszik a telefon, és azt látod, hogy túl sokat van ébren, akkor a partial wakelocks megmondja, hogy mi tartja ébren.
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #37092 üzenetére
És az offomra a válasz? SE-d van neked, nem?
Egyébként igaz az idézet. Az Android olyan root nélkül, mint a sör alkohol nélkül, vagy a szex nő nélkül.
(#37094) dokee78:
Nem szeretnéd megírni priviben nekem részletesen, szájbarágósan, linkekkel?
(És az esetleges visszaállítást is?)
Asszony telefonja, de nem szeretnék annyira belemélyedni az SE fórumokba, elbaxni vmit meg főleg nem.szerk: Megduplázták a meghívottak utáni tárhelyet... ezentúl mindenki után 500mega jár az eddigi 250 helyett, és visszamenőleg is megadták.
-
atillaahun
veterán
válasz
F-ECT$ #37084 üzenetére
Szerintem hozzám hasonlóan ő se a szó jelentésére kíváncsi, hanem ha beváltunk a wakelock nézetbe akkor hogy állapítom meg melyik program mikor hajtotta a procit? Az a gyanúm egyébként hogy sehogy, mert csak valami béna %-os összesített értékek vannak ott sose látott neveken.
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #37078 üzenetére
Biztonsági mentést készít a felhasználói alkalmazásokról.
(#37080) Timer:
Névjegyzékre egyértelműen a szinkronizálás a Gugli accoddba...
SMS-ekre meg van sok app Markecon (írd: SMS Backup). Én az SMS kezelő appommal szoktam (GoSMSPro)(#37088) dokee78 :
Figyi már: Jah(De élesben még nem teszteltem, ellenben a Titaniummal amit 40-50szer tuti
)
-
tomy86
addikt
SMS Backup+. Elmenti az üzeneteket és a híváslistát a google fiókodba és vissza is állítja (ha jól tudom az MMS-t nem tudja visszaállítani). Névjegyzéket meg mented sd kártyára vagy google fiókba és onnan visszaállítod.
-
droti25
őstag
válasz
atillaahun #37072 üzenetére
Én is használom ezt a programot hogy lássam mi fogyasztja az aksit, de a wakelock-ot én sem tudom mit jelent...
Ha vki érdemi infóval tud szolgálni az appal kapcsolatban azt megköszönném. -
Kisebb szervizre megy a telefonom jövő héten. Nem akarok mindent legyalulni róla, de az SMS-eket, illetve a névjegyzéket leszedem a biztonság kedvéért. Adódik a kérdés, milyen alkalmazást ajánlotok ezeknek az adatoknak a biztonsági mentéséhez?
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok,
kellene egy kis segítség, 2.3.4 alatt ha felrakom a flashplayert, a youtube videokat böngészöböl nyitja meg a rendszer, nem a youtube app-bol... elég idegesitö...
Van erre megoldás?
-
dokee78
félisten
Melyik Backupot kell választani a Titánium backupon belül,ha egy másik ROM-on szeretném ugyanazokat az alkalmazásokat és alkalmazásbeállításokat is használni?
-
dekanov
tag
Valakinek valami ötlet?
"Hiba történt a vásárlás feldolgozása során."
Market dobja állandóan, ha le akarok szedni valamit, ingyeneseknél is. Járt már így valaki? Ha igen, mi lett a megoldás? -
royalka
őstag
Egy google play alkalmazást tudna valki küldeni??... vagy honnan tom letölteni.. mert a mostani romomba csak market van és nem megy..
-
atillaahun
veterán
Van itt valakinek legalább halvány fogalma róla hogyan működik a Betterbatterystats App?
Felraktam, mért, néztem hogy mi csinálja a wakelock-ot, de baromira nem derül ki szerintem. -
Whynot?
aktív tag
Srácok! Biztos sokan ismerik az SPB mobile shellt androidra. Abban van az a parafa táblás cetlis emlékeztető. Egy ugyanolyat nem tud valaki?
-
vlevi
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #37065 üzenetére
ja, igen, nekem még a kinézekazablakonv1.9 béta van telepítve
-
Luissimo
veterán
válasz
CoolBoy323 #37065 üzenetére
vagy szèk szèk hàziko bambusz szèk szèk :-)
az èn időjàràs widgetem szerint Palma-n ès Sartiban 16 fok van, bp-en 6, Munchenben NULLA.
azer ott durva az ido, àprilis közepe lesz lassan -
vlevi
nagyúr
válasz
vizimento #37053 üzenetére
Nemus Launcher is tud ilyet. Azt is, hogy a gyakori elöl legyen, de igény szerint azt is, hogy a ritkán használtakat elhalványítja az app listában.
-
punky10
addikt
válasz
atillaahun #37059 üzenetére
Régota használom,az X10Minimen már rajta volt az Elixir elsö kiadása.De ez a 2. ez még jobb lett.Kapcsolok,infok,appok,kontaktok...mindegy,bármit ki lehet rakni,szinte bármekkora métetben.Azért ajánlom,mert szerintem is a legjobb...
-
atillaahun
veterán
válasz
punky10 #37054 üzenetére
Már semmi, megoldottam, a fejlesztő gyors segítségével.
Írni is akartam, hogy meglepően jó az Elixir Widget-es része, most cseréltem le az 1 éve használatos Widgetsoid-ot rá, mert az inkább már romlott mint sem fejlesztették.
Egyébként amennyire én tudom jelenleg az Elixir az egyetlen ami képes számolni a nem fogadott hívásokat, sms-eket, és leveleket is, és kijelezni ikonos formában az asztalon. Nekem már csak emiatt megéri, de lehet még vele jól konfigurálható közvetlenül tárcsázó ikonokat is csinálni, úgyhogy ez erre való programomat is kidobhattam. Plusz ezen kívül is sok okosság van még benne. -
raziel01
veterán
válasz
vizimento #37053 üzenetére
360 Launcher
Azt állítja, hogy nincs ennél gyorsabb és gördülékenyebb launcher.
legfrissebb magyar verzió
XDA-s topicja -
" Te nem a némítással kevered? Tehát bejövő hívást nem utasít el, csak némán jelzi, mert most ez történik."
De, ahogy most mondod valóban ez történik. Nekem így is tökéletes.
" az lenne a jó, ha a hívó félnek azt jelezné, hogy nem vagyok elérhető, vagy pl. foglaltat. De semmiképpen ne azt hallja, hogy kicsörög csak én nem veszem fel, mert ha a hívásjelzést lenémítja nekem, akkor ez történik. Így nem kell esetleg utólag magyarázkodnom,"
Hát nem tudom, így is, úgy is gáz.
Ha olyan a személy hív, aki tapintatlan az úgy is számon fog kérni. Ezért szerintem teljesen felesleges ezen problémázni, tegyük fel azt hallaná a hívó fél, hogy jelenleg nem vagy hálózatban, akkor is szemedre vethetik, hogy a szolgáltató által küldött infó SMS-re mért nem reagáltál.
Nekem az a lényeg, hogy bizonyos helyzetekben ne zavarjon egy-két egyén telefon csengés hangja. Én ebben a programban nem is használtam eddig a fekete listát, elég a hívásszűrő funkciója. De ahány ház, annyi szokás! -
punky10
addikt
válasz
atillaahun #37046 üzenetére
Mi a probléma az Elixirrel?
37053 vizimentö
lyan approl nem tudok,a megoldás vegyél 2011-es Xperiát...Azoknál van ilyen beállitási lehetöség...
-
vizimento
senior tag
Létezik olyan app, ami megvalósítja nekem azt, hogy a feltelepitett programok ne telepités sorrendjébe (vagy épp név szerint) legyenek, hanem a használati gyakoriságuk szerint rendezi őket? Tehát a legtöbbször használt programok legelöl, a szinte sose használt programok a lista végére kerülnek...
-
gyuszmó
őstag
válasz
Teasüti #37051 üzenetére
Mobil netet,hogy lövöd be vele?
Szeretnék olyan beállítást,hogy pl. kijelző bekapcsol,szinkron ,adat szintén bekapcsol kijelző kikapcs szinkron ,adat kikapcs . De mondjuk fél óránként szinkronizáljon automatikusan is .Az a gond,hogy a tasker angol
Szerintem a Llama-nál nem tud többet
-
Teasüti
nagyúr
válasz
gyuszmó #37049 üzenetére
Ahogy olvasgattam a netet, a Tasker a nonplusz ultra.
Én előtte Profile scheduler-t használtam sokáig, de kinőttem.
Tasker alternatívát nem igazán találtam, ami képes közel azokra a dolgokra. Jónak tartom ezeket a progikat, mind egy-két dologban erős, de a Tasker meg mindent tud. -
petipetya
nagyúr
válasz
tvamos #37043 üzenetére
Helyesbítek. Tervezésre én is a Google Maps-ot használom, mivel a Smartcity BP túl van bonyolítva a számomra. A Maps viszont egyszerű mint a faék, ráadásul egy ideje választani lehet aközött, hogy minél kevesebb átszállással oldjon meg egy útvonalat (bliccelőknek előny), vagy minél kevesebb gyaloglással (gondoltak a bérletesekre is).
Mikor pedig megterveztem az útvonalat, akkor a szintén faék egyszerűségű Budapesti menetrend nevű alkalmazásban megnézem azt, hogy az adott megállóba mikor érkezik az adott közlekedési eszköz.
1 faék + 1 faék = 2 faék, melyeket egyszerűen és gyorsan tudok használni.
-
volvoguy
addikt
Udv! Olyan jatek erdekelne, ami ilyen platformjatek..pl Braid, Rayman stb...ingyenesbe van vmi vagy csak fizetos?
-
gyuszmó
őstag
köszi
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Indítottam egy topikot külön a Tasker-nek.
Ott lehet tobzódni a Tasker huszároknak!
Köszönöm a figyelmet!Üdv!
-
gyuszmó
őstag
Üdv
Melyik útvonaltervezőt ajánlanátok? Bkv -ra?
köszi -
tvamos
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #37040 üzenetére
Mer olyan jo beszelgetni... ha a keresot hasznaljuk akkor meg olyan szemelytelen az egesz...
-
kilozsul
aktív tag
Tudnátok nekem egy olyan galéria app-ot ajánlani, aminek meg lehet adni, hogy melyik mappákban nézelődjön? tele van a tököm az automata scanneléssel, behozza az összes album borítót meg olyan képet amit nem akarok nézegetni.
Semmiféle elvárásom nincs, csak ez!
-
dokee78
félisten
-
royalka
őstag
Hali. Lehet kicsit furcsa kérdés de samu telómra szeretnék olyan LW-t ami a sonykon megy. Az a hullám szerű. Lehetséges ez.. ?????
-
silvergod
őstag
van olyan program hogy figyelmeztet hanggal/jelzéssel ha túl gyorsan megyek autóval?
melyik belőle a legjobb?
thx -
tvamos
nagyúr
Regen mintha lett volna valami uzenetrogzito program. En meg azt keresem. Be lehetett allitani hivocsoportonkent, hogy mennyit csorgessen, mielott atkapcsol rogzitesre. Froyotol volt a pulse-on...
(A legnobb mondjuk az lenne, ha beszelgetne helyettem anyammal. Nem is kene bonyolult szovegeket tudjon, csak neha benyogne, hogy "aha, ja, igen, igazad van, persze")
Tenyleg nincs androidra olyan progi, amivel rogzithetem a hivast? -
embe
nagyúr
Telepítésnél írta ki, hogy a gingerbread, vagy az újabb változatoknál a hívás elutasítás nem működik. Te nem a némítással kevered? Tehát bejövő hívást nem utasít el, csak némán jelzi, mert most ez történik.
Én olyanra gondolok:
- ami kezel black illetve white listákat
- ha valami black listán van akkor az lenne a jó, ha a hívó félnek azt jelezné, hogy nem vagyok elérhető, vagy pl. foglaltat. De semmiképpen ne azt hallja, hogy kicsörög csak én nem veszem fel, mert ha a hívásjelzést lenémítja nekem, akkor ez történik. Így nem kell esetleg utólag magyarázkodnom, hogy miért nem fogadom a hívást - mondhatom azt le volt merülve a teló stb.Jim74 - köszi kipróbálok minden ajánlatot. Most megyek melózni, holnap lesz a napja.
-
dokee78
félisten
-
embe
nagyúr
Hali!
Valakinek van tippje egy jó hívásszűrő progra? Ami bevált, van benne fehér és fekete lista is. Amit eddig használtam nem igazán vált be,,,,, Ne a kereső eredményeit linkeld be, hanem a tapasztalatod alapján válaszolj!
Köszi! -
fatal`
titán
válasz
atillaahun #37009 üzenetére
Ha nem rootolt a telefonod, akkor gingerbread óta nincs joga az alkalmazásoknak közvetlenül kapcsolni a GPS-t. ROOTtal meg lehet kerülni, ezt kérdezi valószínűleg.
-
atillaahun
veterán
Ért valaki az Elixir Widget-es részéhez? Azt írja a GPS kapcsolóra, hogy ha s-off (miatököm?) root-olva van a telefon, akkor átkonvertálhatja ezt az alkalmazást rendszer alkalmazássá hogy a kapcsoló egy kattintásra is működjön.
Érti ezt valaki hogy konvertálom át a micsodát?(#37010) hunfatal
Ja igen, azt elfelejtettem írni, hogy természetesen root-olva van a telefon. -
Gardoni
aktív tag
sziasztok!
videó felvevő, és fényképező programot tudtok ajánlani ami a legjobb?
köszönöm! (több alternatíva is jöhet)
-
RaZroX
addikt
Üdv! A Siri-hez hasonló alkalmazást keresek Androidra. Melyiket ajánljátok ? ( Esetleg van olyan ami tud magyarul ?.. ez annyira nem fontos csak hátha
)
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- JOYOR S5 Pro 10" Elektromos Roller 26Ah Akkumulátorral Moddolt!
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest