- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
Aktív témák
-
Csucsu88
tag
Tudnátok egy olyan progit ajánlani, amit widgetként is használhatok és a processzor aktuális órajelét mutatja?
-
Csucsu88
tag
Tudnátok olyan appot ajánlani, ami magától váltogatja a háttérképeket?
-
Csucsu88
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy normálisan működő MSN programot androidra? Jelenleg ezt használom, de ha egy ideig nem kommunikálok msn-n senkivel, akkor magától kijelentkezik és be sem lehet állítani, hogy ne jelentkezzen ki.
-
Csucsu88
tag
Tudnátok ajánlani valami jegyzettömb progit?
-
Csucsu88
tag
válasz
punky10 #40914 üzenetére
A bejövőt pont erre szoktam használni, amikor tudom előre, hogy le akarok lépni gyorsan, akkor a belépés előtt beállítom. De akadnak olyan szituk is, amikor amikor nem állítom be, mert nem számolok azzal, hogy hamar le akarok lépni.
Ilyenkor bizony jó lenne egy kimenőket szimuláló progi.
-
Csucsu88
tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani egy olyan programot, ami kimenő hívást szimulál? Olyan már van, ami bejövőt szimulál, de kimenő hívásra még nem találtam ilyen programot.
-
Csucsu88
tag
Hello!
Tudnátok ajánlani nekem egy jó hangrögzítő programot, ami esetleg mp3-ba is rögzít?
-
Csucsu88
tag
Hello
Tudtok ajánlani olyan programot, amivel msn-en tudom webkameraként használni a telefont? -
Csucsu88
tag
Köszi mindenkinek. Felraktam az első ajánlott progit, a RunKeepert, de ahogy látom az Endomondo profibb, mert vissza is tudom nézni a neten, hogy hol futottam. A RunKeeper és az Endomondo futhat esetleg egyszerre? 1GHzes a processzor, elvileg bírnia kell.
-
Csucsu88
tag
Üdv! Futáshoz kellene nekem egy olyan program, ami méri a lefutott távot, a futási időt és esetleg van benn geocaching funkció is.
Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Autós topik
- iPhone topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 7 9700X 32GB DDR5 1TB SSD RX6900XT 16GB!
- Eladó Gamer PC i7 14700, RTX 5070, 32 GB 6000mhz RAM, Vizhűtés, 850W 80+ Táp, 2 év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Eladó: Bowers & Wilkins PX7S2e - garanciás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest