Aktív témák
-
nimfas
addikt
válasz
toth_janika #46021 üzenetére
Amire te gondolsz az az S-OFF lehet, (esetleg locked,unlocked,relocked) amit szintén vissza lehet állítani gyári értékre. HTC sensation esetén van rá mód gondolom más készüléknek is. Üdv.
-
nimfas
addikt
Swype.... Feltettem a progit, de hol lehet beállítani hogy a hangfelismerés menjen? Beállítottam alap billnek, de nem sumerul a dumás rész...
-
nimfas
addikt
Hátha it tud rá válaszolni valaki... sajnos a teló topicjában nem :-(
Sziasztok!
Lehet hogy volt már, csak én vagyok béna... de az miért van, hogy ha kamerával veszek fel videót akkor olyan 12:31 perc után leáll.... felbontástól függetlenül... 15-77 Mbyte.... tehát nem a 2Gb-os korlát miatt...
"Még" gyári ICS van rajta.Előre is köszönöm!
-
nimfas
addikt
Hi!
Feltettem a Tapatalk cuccost.... hogy tudom pl beállítani a Prohardver-es forumot? Mert a keresésnél nem hozott eredményt :-(
Továbbá a Google maps for android-ban, hogy tudom a telóra lementeni a műholdas térképet? Nem találtam ilyen opciót, pedig több helyen láttam, hogy le lehet szedni és az sd kártyán tárolva nem csinál adatforgalmat...
Előre is köszönöm
-
nimfas
addikt
válasz
punky10 #41382 üzenetére
és petitetya... köszi, kipróbáltam, úgy néz ki marad az ex-dailer... kicsit még finomhangolom...
Gmail címtárban úgy tudok matatni, hogy belépek a gmail-es rendszerbe gépen és ott ugyanúgy tudok az emberekhez képet rendelni... aztán gmail cmjegyzék import a telefonban?
-
nimfas
addikt
Hali!
Go Dialer EX tud olyat, mint a gyári HTC-s dialer, hogy mikor pl ékezetes nevet írok... pl Müller... akkor meg is találja, mert M után beírom az ü betűt és 0 találat a névjegyzékben.
Magyar nyelvet nem találtam a beállítások közt...Továbbá miért lesz gagyi a kép felbontása, ha beteszek képet az embereknek?
Esetleg más dialer ami a fenti hiányosságoktól nem szenved?
Előre is köszönöm!
-
nimfas
addikt
HTC Sensation... próbáltam a Volume+ programot, mert nem túl hangos a teló.... de igazán nem hallok semmi difit a gyári és az emelt hangerő közt...
Nem mahinált ROM van rajta, gyári ICS....
Mintha azt vettem volna ki a Play-en lévő leírásból, hogy csak custom rommal működik.Milyen más hangerő emelő progi van ami esetleg szóba jöhetne?
Előre is köszönöm!
-
nimfas
addikt
válasz
Cartman023 #38380 üzenetére
De ezt az "előébresztést" ki lehet kapcsolni.... én használom a progit (Gentle Alarm), azért mert be lehet lőni hogy folyamatosan hangosodjon az ébresztés... a megadott %-os hangerőig X idő alatt....
-
nimfas
addikt
válasz
S_xperia_S #38323 üzenetére
Szerintem marad a teló gépre kötése usb-vel... mert Wifi-hez kell a router baszod, különben mi a közvetítő közeg...
van a telefon és van a laptop mindegyiken van wifi vevő... de a wifi sugárzást és a hálózati dolgot a router oldja meg.... legalábbis nekem így logikus, ha azonos hálózaton vagytok adatfordalom sincs ami fizetős lenne. Egyébként meg manapság egy wifis router szerintem alap... nem is drága.
De ha sikerül megoldani nélküle engem is érdekel a megoldás :-D
-
nimfas
addikt
Tudtok olyan "BIG! caller ID" féle progit ami HTC Sensation-on úgy működik, hogy lecseréli a gyári sense-s híváfogadási képet... mert ez úgy megy, hogy látom a hívót... rányomok, hogy fogadás... és akkor beadja a gyári-t... ergó 2x kell felvennem :-S
-
nimfas
addikt
válasz
tomy86 #36417 üzenetére
vmi még nem klappol...
megcsináltam, de most a naplóknál nem jelzi az egyes hívások díjait.... csak annyit:
Hívás (Kimenő) dátum, idő
tarifa: kimenő hívások
szabály: kimenő hívások
távoli szám: (telszám)
hossz: (idő)Tehát ebből még mindig nem látom, hogy mennyit beszéltem le vagy mennyi van vissza :-S
(próbáltam az időt 60/1-ben megadni, mert eddig így jó volt... ez volt a mp alapja)
-
nimfas
addikt
válasz
punky10 #36414 üzenetére
Köszi megtaláltam... az alap képernyőn volt... ott lehet állítani ha kell..
Más:
Azt ki lehet vhogy iratni vele ha 2000 Ft a havi limit (ami benne van az előfizuban), 13 Ft a percdíj mp alapon... tehát elvileg 2000/13=153,8 percet beszélhetek "ingyen"...
Erre kéne vmi szabály-megjelenítés, hogy hol tart a "folyamat" :-)
Tudsz nekem ebben segíteni?
Előre is köszönöm!
-
nimfas
addikt
válasz
tomy86 #36408 üzenetére
Köszi most sirály lett :-D
Még annyi lenne, hogy mikor nézegettem akkor láttam olyat, hogy melyik legyen a hónapváltó nap a számlálásnál... most meg sehol nem találom.
Megnéztem a telefonszámlát és ott láttam, hogy 1-e a számlázás kezdete.Azt be lehet állítani esetleg, hogy hónap 1-étől az utolsó napig számolja az összeget, majd következő hónap első napján újrakezdje?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
nimfas
addikt
válasz
tomy86 #36403 üzenetére
díjcsomagok:
név: ingyenes
számlázási időszak: X-elve
tarifák összevonása: kimenő hívás
keret típusa: korlátlan
havidíj: 0
majd....
szabályoknál:
legalsó lett az ingyenes nevű
aktív: true
cél típus: hívások
tarifa:kimenő hívások
keret nincs túllépve: false
irány: kimenő
roaming hívás:nem számít
.
.
.
tartalmazott számok: ingyenes hívások
kizárt számok: egyik sem...ezek ellenére sem megy :-(
Megnéznéd a saját telódban, mi hogy van belőve hogy megy?
-
nimfas
addikt
válasz
punky10 #36398 üzenetére
a haladó beállításoknál a számcsoportok közt létrehoztam egy új "ingyenes hívások" csoportot, próbaképp betettem 1 számot... próbáltam 0630... +3630.... és %30-al is...
majd ezután szabályok közt a kizárt számoknál bepipáltam az ingyenes hívásokat is a "kivételek a hívásoknál" mellett... de sajnos ugyanaz... a telefonszám és az X Ft továbbra is ott van :-( Pedig pörgött a karika, hogy frissítette a listát...
-
nimfas
addikt
Sziasztok!
Feltettem a Call Meter 3G progit, annyi a bajom vele, hogy flottás csomagom van, és mint ilyen 4 számot ingyen hívok, be is állítottam a programban a kivételek közt a hívásoknál, de a statisztikában és a felsorolásban is beleszámolja az X Ft-ot a hívásért...
Ez programhiba, vagy én nem állítottam be valamit?
Előre is köszönöm!
Ha ez működne akkor meg is venném a progit, annyit ér a reklámmentesség és a srác támogatása :-)
-
nimfas
addikt
Sziasztok!
Olyan appot keresnék, mert az alapban nem találtam olyat, amivel be lehetne állítani azt, hogy ha kapok egy sms-t vagy nemfogadott hívásom van, akkor pl 5 percenként jelezzen, egy adott hangon...
HTC Sensation telóm van....
Előre is köszönöm!
-
nimfas
addikt
Delayed lock... Sikerült vkinek belőnie? HTC Sensation tekinti van... Bármit állítok rajta nem zárja a telót.
-
nimfas
addikt
Szia!
Ezt találtam.... [link] itt azt írják, hogy műxik a törlés, csak épp ROOT-olva kell lenni hozzá a telefonnak... mivel én hétfőn vettem a telót ezért nem szeretném még.... :-)
De ami késik az a vonat....
Ha a tied root-os és kipróbálod azért írd meg a tapasztalatot! Privátban is légyszi :-D
-
nimfas
addikt
Köszi, értem.... és ha felteszek az újdondás kedvéért 100 appot, akkor az örök életemben ott fog lenni a Play-en az My apps alatt?
RootRulez:
Leszedem a gépre.... csináltam egy ftp hozzáférést a gépemhez... erre felmásolom az appokat, és ha kell valamelyik akkor fel tudom telepíteni.
A kérdés az lenne, ha így teszek fel egy appot, akkor az is felkerül vajon a Play-es My appok közé? :-D
-
nimfas
addikt
válasz
Oldman2 #35794 üzenetére
Sziasztok!
Hülye kérdés következik!
GooglePlay-ről csak telefonra lehet letölteni-installálni appokat, vagy vhogy a számítógép wincsijére is megoldható?Ha megunok, vagy nem tetszik egy-egy game-app amit feltettem a telóra, azt hogy tudom úgy leszedni, hogy a googleplay-ről is eltűnjön?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged