Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tasker
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Aktív témák
-
TRob1
veterán
De, kamuzol, nincs itt írónia.. jó hogy nem bocsánatot kérek a hülyeséged miatt.. Android topikban Play számolásáról beszélsz 2005-ben majd 2004-ben. Akkor mi ez ha nem kamu? Miután írtam vmit, utána már kit érdekel a szerkesztgetésed meg a mellébeszélésed??? Erről ennyit.
ui: Jah, és eleve nem android téma, akkor ne szemeteld tele a topikot a képeiddel meg a mellébeszéléssel. Elég lett volna annyit írni hogy kb. 2004-2005 óta használod az appot egyéb platformokon... És akkor valszeg nem születik 10-12 plusz felesleges hsz sem.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Ha találsz, akkor légyszi majd tedd közzé.
Kerestem én is, de valahogy egyik sem az igazi (és már nem is emlékszem a nevükre), így mindig visszakanyarodtamaz fbreader-hez illetve a coolreader-hez. 3.7-en nem mindegy a hely kihasználása és a kényelem amivel a fényerőt lehet állítani; és persze az sem mellékes, hogy mennyi formátummal birkózik meg magától.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ronyn
senior tag
válasz
fatal` #39790 üzenetére
írtam, puszta irónia....
Mivel a hivatkozott hozzaszolasban szó volt a kevés letoltesrol
Akkor is gondolkozni kell előbb, nem abból kiindulni hogy biztos hazudok, mert akkor meg nem is volt android.
Android előtt is volt élet---------------------------------
Na mindegy, legalább feltoltom a muzeális 6600, már be sem akart kapcsolni
-----------------
Bár azért nem szeretem ha arra celoznak hogy kamuzok, és azt sem mondják hogy bocsi vagy ilyesmi ....[ Szerkesztve ]
-
Ronyn
senior tag
válasz
fatal` #39787 üzenetére
De azt sem mondtam hogy androidon hasznaltam!!!!
Azért mert ez androidos topicban az nem jelenti azt hogy az android előtt nem volt okostelefon(le is írtam az elsoket 6600 és 7650), mint azt néhányan gondolják.
Írtam is hogy nokiarol beszélek, mégis a szavahihetosegemet vonják kétségbe.
Érdekes hozzámállás.... -
fatal`
titán
Kicsit elbeszéltek egymás mellett, egy szóval sem mondtad, hogy más platformon használtad és android topicban vagyunk.
Én is mondhatnám, hogy 1996 óta használok pc-n total (akkoriban még windows) commandert, és használtam windows mobileon is, de ki a fenét érdekel ez?
[ Szerkesztve ]
-
-
doddencs
senior tag
én rájöttem, ezt a hierarchia nézetet nem szeretem.
amúgy a legnagyobb hiányosság a drag&drop, ez biztos. illetve elsőre zavart, h görgetés közben is tudok a második panelre váltani, de az biztos megszokás kérdése.
#39783: nekem a tcmd-t váltotta a solid explorer. jobb, sokkal.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Nem rossz ez az xplore, de a total commander felülete nekem még mindig jobban tetszik.
-
Mr X
veterán
Urak, létezik olyan ebook olvasó app, amivel meg tudom oldani, hogy több eszköz között is szinkronizálja, hol tartok épp egy könyvben?
-
xSide
őstag
válasz
jackbacsi87 #39752 üzenetére
Nagyon komoly
Mivel ebben is van root (appmentés miatt), szimpla ftp elérhetőség tc-ből, smb és sok-sok minden más lehet ez lesz a file expert kiváltója....
Jobban is néz ki, kétablakos drag&drop vagy egyszerű fájlkezelés és akadásmentesen fut!
Azonban meglehetősen béta még, sok az unexpected error![ Szerkesztve ]
-
doddencs
senior tag
erről az xplorer-ról van szó, ugye?
elég kevés letöltése van még.
amúgy annyi a háttérben rész, h úgy tudsz kezelni egyszerre több mappát, mint win alatt az ablakokat, és váltogathatsz köztük, a kétablakos nézeten felül.
[ Szerkesztve ]
-
volvoguy
addikt
válasz
fatal` #39768 üzenetére
húú akkor ezt minélelőbb megcsinálom...
Köszi az infót...
erre vmit? "Üdv vettem egy appot és nem jött be, 15 percen belül megpróbáltam visszatérítést kérni, de sehogyse tudtam..beléptem a wallet-be, de nem találtam olyat hogy "Megrendelés törlése"....a tranzakció időpontja is igen érdekes, ugyanis 23:20kor vettem az appot, de a "Megrendelés megtekintése"-nél az van hogy 14:25kor....most ez hogy van?
Mi az hogy majdnem fél nappal visszaállította a vásárlás időpontját? Vagy hogy van ez?"
-
-
chab7
addikt
válasz
jackbacsi87 #39752 üzenetére
Pl úgy hogy nem a webböngészőben nyitod meg ahogy az app mondja hanem egy ftp-t ismerő fájlkezelőben.
-
Kakumix
senior tag
válasz
volvoguy #39742 üzenetére
Mindenhol van kockázata! Én sehova sem regisztrálom a bankkártyáimat. Mindig egy ál bankkártyát (webkártya) regisztrálok. Érdemes utána nézned, hogy a bankod milyet kínál és mennyiért. Egy ilyen internetes bankkártya mögé általában egy elkülönített számlát csapnak, amire annyi pénzt teszel, amennyit éppen el akarsz költeni, így nem tudnak annál többet lenyúlni róla. Ismétlem, még soha nem adtam ki egyik bankkártyám adatait sem (interneten) és nem is ajánlom senkinek!
-
volvoguy
addikt
Üdv vettem egy appot és nem jött be, 15 percen belül megpróbáltam visszatérítést kérni, de sehogyse tudtam..beléptem a wallet-be, de nem találtam olyat hogy "Megrendelés törlése"....a tranzakció időpontja is igen érdekes, ugyanis 23:20kor vettem az appot, de a "Megrendelés megtekintése"-nél az van hogy 14:25kor....most ez hogy van?
Mi az hogy majdnem fél nappal visszaállította a vásárlás időpontját? Vagy hogy van ez?
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz
fatal` #39758 üzenetére
A probléma ott van, hogy a Galaxy S Plus-ban van egy plusz belső tárhely, ami ugyanúgy viselkedik, mint egy memóriakártya. Ha jól rémlik, kb. 4.5 GB a kapacitása. És ezt használja elsődlegesként. Innen akarná az adatokat átrakni a valós memóriakártyára a fórumtárs, de mivel az sdcard2 néven van mountolva, nem igazán szokták megtalálni a játékok a fájljaikat ott.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz
symbolic90 #39751 üzenetére
A letöltendő tartalmak 99%-ban (gameloft esetében mindig) az SD kártyára kerülnek, illetve, ha van multimedia tárhely, akkor oda.
(#39756) Imy: Sehogy, a fejlesztő állítja be. Általában auton hagyják az értéket, ilyenkor utólag tudod áthelyezni (már amelyiket egyáltalán engedélyezték). Widgetek pl. nem működnek az SDről.
[ Szerkesztve ]
-
symbolic90
csendes tag
-
Imy
veterán
Sziasztok!
Android 4.0.3-nál hol tudom megadni, hogy a Play áruházból telepített dolgokat az SD kártyára tegye?
-
Mr X
veterán
válasz
symbolic90 #39754 üzenetére
Tudtommal nincs, mivel azt a belső területet is sdcard néven kezeli, a memóriakártyát meg sdcard2 néven.
-
Mr X
veterán
válasz
symbolic90 #39751 üzenetére
Ha a belső multimédia tárhelyre gondolsz, akkor az az elsődleges, ott keresik az appok a fájlokat.
-
jackbacsi87
senior tag
solid explorer beta-t próbálta valaki? egész jó kis fájlkezelőnek tűnik. van benne ftp kliens, dropbox támogatás, drag & drop...csomó minden.
most próbálgatom az ftp részét, telóról sikerül leszedni fájlt, de rápakolni hogy lehet? -
symbolic90
csendes tag
Előre is sorry, ha GYIK, de az lenne a kérdésem, hogy Samsung Galaxy S Pluson meg lehet-e oldani, hogy a komolyabb játékok (pl gameloft) plusz letöltendő fájljai ne a belső memóriába, hanem külső memóriakártyára kerüljenek? Ha igen hogyan? Ha egyszerűen átmásolom az SD kártya root-jába akkor azt ott látni fogja? Köszi!
-
tomy_cz
senior tag
válasz
atillaahun #39688 üzenetére
Köszi, kipróbázom!
-
darvinya
titán
Ez teszik.
'Kezd igazi app-olás lenni.fejlesztőknek.
-
SPerec
csendes tag
(#39737)
(#39738)
(#39743)
(#39745)
(#39746)Meg mindenkinek.
(#39745) gipsztigris
Gondolkoztam rajta, meg van az előnye is, hátránya is mindkettő módszernek. Majd meglátjuk. -
volvoguy
addikt
Üdv! Van dombornyomott bankkártyám, van rajta pénz, nem 1-2 forint...bátran beregisztrálhatom a Play-re....vagy van kockázata a dolognak?
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Van valakinek Froyo a telefonján? App teszteléséhez kellene.
-
chab7
addikt
válasz
SPerec #39734 üzenetére
Már próbálom is
Nagyon szuper, hogy mostanában egyre több ilyen "magán" app jelenik meg itt a fórumon.
(#39731) dokee78: Na és mi az amivel többet tud, vagy ami jobb benne?
(#39710) tomlac14: Én meg EZT használom screenshotra, mert rázásra is fotóz, így olyan helyen is lehet vele "lőni" ahol a gombok nem elérhetőek.
[ Szerkesztve ]
-
SPerec
csendes tag
Ja ingyenes.
-
SPerec
csendes tag
Sziasztok.
Szeretnék bemutatni egy magyar nyelvű keresztrejtvény programot.
Google Play link:
Jelenleg béta, de folyamatosan lesz fejlesztve.
Adobe Air keretrendszer szükséges hozzá. Minimum felbontás: 800x480.
-
zho-lee
addikt
válasz
dokee78 #39731 üzenetére
Ha már trónfosztás, akkor az adw ex ment, a go ex jött.
Hosszú ideje az adw-t használtam, de egy idő múlva bármi után visszalépve a home-ra meg kellett várni, hogy újra induljon (néha többx) az adw.
Hát az előző nagy kedvencet letöltöttem.
Nos ez a változat az általam használthoz képest ezerszer jobb.Leborulok tisztelettel a Go DEV Team előtt.
szerk:
dokee78 #39636:
ezt is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
pingwin011
aktív tag
Sziasztok!
Google mapshez lehet külön térképeket tölteni? Mert gondolom akkor lehetne offline is navigálni. Vagy rossz nyomon járok? Ha igen, akkor hogy/hol? Én a programon belül nem találtam erre lehetőséget. Ha ez működik, akkor a Navigon menne a levesbe. Köszönöm!
-
dokee78
félisten
Trónfosztás történt nálam fájlkezelő terén.
Es File Explorer ment,jött a Solid ExplorerKijelölhetsz térképrészletet,de csak 16km-es körzetben.
Beállítások->Labs->Terület tárolása->ráböksz hosszan a középpontra és területTerület tárolása[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
Egyik ismerősöm tette fel a kérdést, amit továbbítanék nektek: Valaki nem tud valami jó parkolós appot androidra?
-
Tesztelo.hu
senior tag
-
petymeg
addikt
sziasztok!
létezik androidos telefonokra olyan alkalmazás, amivel youtube videókat lehet letölteni? olyasmi, mint pc-n a ytd downloader & converter.
-
spiritex
veterán
-
dokee78
félisten
Nem tudom ki használja az Xmarks könyvjelző szinkronizálót PC-n,de most találtam rá z Androidos appjára,nagyon hasznosnak találom:
OK,hogy ott az Opera Link is,de én PC-n kizárólag a Firefoxot használom az Xmarks bővitménnyel.
tomlac14 Sok képernyő lopót próbáltam és messze ez a legjobb számomra.Screenshot ER PRO
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
MyPhoneExplorer... Ingyenes, nem kell hozzá root...
-
RootRulez
félisten
Én a Screenshot It-et használom.
-
tomlac14
tag
Melyik screenshot alkalmazást ajánljátok?(a telefon rootolt)
-
spiritex
veterán
Ki szeretném deríteni, hogy mi okozza ritkán azt, hogy a telóm percenként merül szinte 1%-ot. Néha tíz perc alatt merül tényleg kb. 8-10%-ot. Ilyenkor megoldja a dolgot, ha kikapcsolom a telót, majd vissza, de egyszerűbb lenne csak azt az egy dolgot lelőni, ami ilyenkor beakad. Van erre valami jó app, ami valós időben mutatja mi mennyit fogyaszt?
-
RootRulez
félisten
válasz
DataTraveler #39701 üzenetére
Akkor a mobilneted osztanád meg a kütyü WiFi-jével?
Erre én anno a Barnacle Wifi Tether alkalmazást használtam.
[ Szerkesztve ]
-
DataTraveler
tag
Egy Huawei Ideos S7 Slim táblagépről szeretném megosztani!
-
Melack
veterán
válasz
Ezt telefonja válogatja. Ha van benne wifi hotspot funkció, akkor könnyen. Amúgy sehogy.
-
mogyesz
aktív tag
válasz
wifi hotspot - milyen teló?
-
DataTraveler
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Androidon hogyan tudom megosztani az internetet, hogy egy másik telefonal is tudjak róla WFI csatlakozni?
Aktív témák
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen autót vegyek?
- Politikai mémek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Nintendo Switch CFW okos! 32+64GB Dual Boot OFW+CFW Tinfoil Hekate + hordozó tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával