- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Tesztelo.hu #49800 üzenetére
A voice search találatok közül honnan tudod, h a választásod nem jut vissza a "központba"?
(#49799) bubi92
Mint bringás, meglepődnék ha rajta lennének a vidéki bicikli utak. -
válasz
Tesztelo.hu #47646 üzenetére
Balra dőlő ékezettel írd, a nemzetközi betűkészletben megtalálható!
Az Ő és a Ű-nek nincs ilyen lehetőség, itt marad a rövid ékezet.
Ez egy nemzetközi SMS karakter szabvány, így csak egy betűnek fog számlálódni, a hosszú magyar ékezetekkel sajnos több karakternek számolja.
Lásd a képet! -
S e t h
nagyúr
válasz
Tesztelo.hu #47646 üzenetére
Ott vmi gond lesz, mert én is azt használom és az ékezetes karakternél sem csökken jobban a karakterek száma, viszont volt, hogy megbolondult a program egy frissítés után szívatott az ékezetes betűkkel, csak egy restart után lett jó.
-
BDave
őstag
válasz
Tesztelo.hu #46438 üzenetére
Nekem meg ez
-
gipsztigris
addikt
válasz
Tesztelo.hu #44724 üzenetére
Ha még vagy száz évig fogja a Google fejleszteni a navi alkalmazását, (és eközben az NNG pedig semmit sem csinál) akkor talán meg fogja közelíteni az GoogleMaps az iGO képességeit.....szerintem.
Most nem konkrétan az Androidos iGO-ra gondolok (bár az is a maga butított formájában is fényévekkel jobb, mint a GMaps), hanem a Primo képességeire gondolok. -
atillaahun
veterán
válasz
Tesztelo.hu #44309 üzenetére
Hát ha így állunk ezt nagyon gyorsan ki kellene nyerni (lopni) a programból, és sokkal jobb dolgokra használni.
-
bakos1
tag
válasz
Tesztelo.hu #43859 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Tesztelo.hu #42483 üzenetére
Megoldottam a saját problémám: A cache mellett a dalvik-cache-t is töröltem, és csodák csodája, működik a Play (Market) app letöltés, frissítés. De hogy mi köze a dalvik-cache-nek ehhez a problémához, azt nem tudom (a törlés előtt és után is nagyságrendileg 480 MB szabad területem volt).
-
atillaahun
veterán
válasz
Tesztelo.hu #42483 üzenetére
És mindezt csak 3 napja csinálja?
Szerintem töröld a picsába a Play-t (/system/app/Vending.apk), meg a frissítőjét (/system/app/MarketUpdater.apk), és tegyél fel egy frankó 2.3.6-os Market-et. Én is azzal tolom mióta kiadták, eddig nem volt baja. Kevesebb reklám (adatforgalom) is van benne, plusz majdnem gyors.
Ha ez sem segít, akkor meg tuti valami program átírta a belső tárhely elérési útvonalát, és nem létező helyre próbál frissíteni a Play.(#42482) Tesztelo.hu
Ez egyébként egy vicces kis program. Nem tudom a többi várossal mi a helyzet, de Miskolcon pl. csak 6 adótorony van, abból a fele a Tréjé, másik a Vodájé. -
atillaahun
veterán
válasz
Tesztelo.hu #40646 üzenetére
Én ezt LG Optimus Black alatt nagyjából heti rendszereséggel tapasztalom. Gyári rom alatt viszonylag ritka volt, de főzött rom-ok alatt olyan gyakori jelenség, hogy már külön fantázianeve is van, SoD (Screen of Death). Ilyenkor ha jól értettem a leírásokat kifagy a képernyő, tehát sem érintésre sem soft/hard key-re nem reagál, viszont pár dolog fut tovább a háttérben maxon pörgetve a procit. Bizonyos rendszerfolyamatok is lehalnak ilyenkor, valszeg azért nem logolja a batterystats grafikon a fogyasztást rendesen. Legjellemzőbben éjszakára felrakott töltéskor jön elő, nálam még GPS használat meg zenehallgatás közben is beszart párszor.
Lényeg, hogy az LG adta ki a GB-t hibás kernellel (akadnak még mások is...), javítás pedig nem várható. -
Ronyn
senior tag
válasz
Tesztelo.hu #41221 üzenetére
Vissza tudjak követni, hogy a kérés innen, de ezen keresztül érkezett
Valahol volt is ilyesmiről egy cikk...
A legtöbb csomagnál pl. a torrentet is tiltják, es azt is kiszurják valahogy ,ha sokat torrentezel -
(jan)
őstag
válasz
Tesztelo.hu #41221 üzenetére
Sima ügy... mivel plusz egy routolás van ezért megváltoznak picit a csomagok.
Habár biztos ki lehet játszani
javítsatok ki ha tévednék.
-
atillaahun
veterán
válasz
Megmondom ha válaszolsz a 2 hetes privát üzenetemre.
-
basaja
senior tag
válasz
engem a battery info szopatott 3 napig...kukáztam is egyszerre:-)
fél nap alatt kikapcsolta a telót a mocsok... -
indifv
csendes tag
válasz
Tesztelo.hu #39577 üzenetére
De ilyesmire gondoltam. Lehet ez lesz a megoldás. Köszi.
-
atillaahun
veterán
válasz
Tesztelo.hu #38892 üzenetére
Ebbe mondjuk lehet valami, erre még nem is gondoltam. De most itt szolgáltatók alatt a mobilnetesekre (3 db) gondolsz ugye?
Ti hogy használjátok egyébként a cégnél, PC-s vagy mobilos kliensen keresztül?
Mert én is gondolkoztam már valami hasonlónak a felvetésén, lehet ez lenne a belépőm a 4 órás munkaidőből a 8-ba, csak eddig nem mertem javasolni a minőség miatt. -
Probert75
addikt
válasz
Tesztelo.hu #38466 üzenetére
Februárban azt mondták, csak az NNG üzleti partnerei számára lesz elérhető. Tehát csak bizonyos készülékeken előtelepítve. Egy hónapra rá meg, hogy lesz a Play-en is. Na akkor melyik az igaz. Majd, ha kész és tölthető, akkor elhiszem. Addig meg warez, akármit mondtok.
-
bluobluo75
őstag
válasz
Tesztelo.hu #37179 üzenetére
Elvileg ez is Silverlight-ot használ, mégis lejátsza a galaxy w és az is androidos
-
r4z
nagyúr
válasz
Tesztelo.hu #37179 üzenetére
És ARMv6 procin soha nem is fogja semmi játszani szvsz.
-
fatal`
titán
válasz
Tesztelo.hu #36505 üzenetére
Boldog április elsejét neked is.
(#36506) tvamos: Milyen 4 giga? A belső memóriája fogyott el, az pedig minden csak nem 4 giga.
-
rizso
addikt
válasz
Tesztelo.hu #33212 üzenetére
Kösz a tippet! A forrásról egy SGSII gondoskodna ilyen képminőséggel. Szerintem használható, már csak egy jó programot kell néznem...
-
fatal`
titán
válasz
Tesztelo.hu #32343 üzenetére
"Az teljesen egységes minden Igo alkalmazásnál"
Ez nem igaz. Az iGO 2006-é volt az egyik formátum, az iGO 8 egy másikat használ, a 8.3 és a Primo pedig egy harmadikat.
"Igo által hivatalosan támogatott PNA-ból közel sincs olyan sok, mint ahány androidos teló van"
Ez igaz, de azért te sem gondolod komolyan, hogy minden androidos telefonra rákerülne az iGO.
A többivel úgy nagyjából egyetértek.
(#32345) Tesztelo.hu: Nem tudtam, hogy abbahagyták a forgalmazását, bár őszintén szólva logikus lépés volt, nem is tudom lehet e még kapni WinMO-s PDA-t.
Viszont a Primot még forgalmazzák szerintem WinCE PDA-n, bár a támogatás valóban egyszerűbb rá.
-
fatal`
titán
válasz
Tesztelo.hu #32237 üzenetére
Windows Phone alapú iGO-t soha nem is lehetett kapni. Windows Mobileal szerelt PNA pedig van még egy pár forgalomban, szerintem találni még primoval előtelepítettet is.
-
punky10
addikt
válasz
Tesztelo.hu #32237 üzenetére
Tudod mit?Én itt befejeztem.Ha nem akarod érteni,akkor nem is fogod.Nem érted hogy miért hoztam fel a PNA-kat?Te irtad,hogy nem éri meg droidra kiadni,mert 100 féle HW van.Erre irtam,hogy PNA-ra mégis van,és azok sem egy HW -val jönnek ki.Irtad,hogy nagy munka megirni egy progit.De már sok telon elfut...Ráadásul az általad irt probléma a sokféle HW-vel minden programnál jelen van,mégis vannak progik amik müködnek a legtöbb droidon.Támogatás?A legfrissebb térképpel láttam müködni(természetesen Spicán
)
Az általad emlitett okok közül talán a PNA és az autogyártok tiltása az,ami szerintem elfogadhato magyarázat lehet.Ez az én véleményem,nem muszály egyetérteni,viszont a témát itt,erröl tényleg befejezem...
Minden egyes válaszodat elismerem,igazad van... -
Tonchi
aktív tag
válasz
Tesztelo.hu #32136 üzenetére
Na ez nem sok, mindegy én is azt használom, elkezdtem hegesztgetni, hamarosan többet tapasztalhattok:
Eredeti:
Új:
(megnéztem a Maxthon-t, sajnos iszonyat trehány fordítás, és (szerintem) túl csicsa dizájn párosul, így tökmindegy hogy milyen gyors, szerintem nem jó)
-
punky10
addikt
válasz
Tesztelo.hu #32137 üzenetére
Na még egyszer(utoljára,mert tényleg pihenöre tesznek a végén a modik)a kiprobált,kész progi elég sok HW-n problémamentesen elfut.Tehát kész van legalább olyan szinten,mint a többi navi.Csak most nem lehet hozzájutni legálisan.Nekik nincs pénz,nekünk nincs(
)IGO...Ennyi...
De hogy megnyugodj:hülyeséget beszélek...Ez van.Hiszen a PNA-k ugyanolyan HW-val jönnek ki... -
vétó
aktív tag
válasz
Tesztelo.hu #32037 üzenetére
ehhe... a kiforratlan" rIGO stabilabban fut az egymagosomon, mint a töktutira kidolgozott, piacképes Sygic... no comment
(#32044) gyuszmó
nekem ugyanezt csinálja a névnapokkal. hiába mondom neki, hogy nem kell, ő csak azért is nyomatja. ez van...
(#32047) szentkuti11
nálam most a Screenshot IT, ami jól teszi a dolgát. fizetős, root kell hozzá
-
punky10
addikt
válasz
Tesztelo.hu #32037 üzenetére
Eddig nem hülyéztelek le...Olvasd el:
" Ez ne haragudj,de hülyeség"
Hol irtam,hogy Te vagy hülye?
Ellenben használtamilletve láttam 2 képernyöméreten a navit hibátlanul müködni,illetve Pengés ismerösöm sem panaszkodott eddig a tabu navigáciora.Ez a 3. kijelzöfelbontás...
Abban igazad van,hogy nem értek a programozáshoz.De nemis állitottam...Te állitottad,hogy komoly munka a különbözö kijelzöméretekhez megirni.Igaz.Viszont legalább 4 kijelzömérethez már megvan...
De mivel ez már erösen warez,igy a témát részemröl lezárom.Ha nem akarják,ne adják ki...Nekem ugy is jo.... -
zho-lee
addikt
válasz
Tesztelo.hu #31974 üzenetére
Milyen igaz..
DE sajnos (mivel belejöttem), miért van az, hogy Józsit, mag Pistit megosztják ezek a milyentelefonodvanöcsém dolgok..
Mindkettő van, él működik..
Nekünk ez az tuti, neked meg az..
Feleslegeseknek tarom ezeket a "mélyreható" véleményeket, hogy melyik a jobb..
Én sosem vennék ilyen telefont, de sosem mondanám, hogy az android jobb, mint a tied.
Csak titokban reménykednék benne. (mert tudom hogy igazam van)
Ja, és pont ma is vettem egy alkalmazást a marketből.
-
punky10
addikt
válasz
Tesztelo.hu #31974 üzenetére
Ez ne haragudj,de hülyeség.Ugyszolván semmit sem kell csinálniuk,a droidos telok több mint 80%-án simán fut,mert már megcsinálták a legtöbb felbontásra.De hiába övék a(szerintem)legjobb navi,nehéz dolog náluk a frissités is.Nálam pl a a PNA hivatalos frissitését nem sikerüét 4 ora kinlodás után megcsinálni,mérgemben 8(!!!)perc alatt feltettem illegálisan.Nem dicsekvésböl irom,mikor megvettem a navit,benne volt az árában 3 frissités.Ebböl 1-et sem tudtam végigvinni,mert tulbonyolitották:ezt töltsd le,azt töltsd le,ezt futtasd,azt linkeld...stbLetöltöttem torrentröl a frissebb verziot,az uj térképet, feltettem késsz...Miért nem lehet ilyen egyszerüen a hivatalos verziot feltenni?Föleg a Droidnál mikor a legtöbb felbontásban már megvan.Legalábbis ugy hallottam...
Összeszednék a fellelhetö appokat,beletennének egy regisztráciot,normális,magyar viszonyhoz tervezett árakon feltennék a Marketre,és menne a pénz.A kevesebb pénz is jo,ha sokszor jön,mint a semmi,föleg ha a semmiért is használják az appot...
-
vlevi
nagyúr
válasz
Tesztelo.hu #31940 üzenetére
"és nem lesz Marketen Igo"
Hát igen, sajnos
Pedig a marketen ott vannak tizenezer forintért a nemigazán bejövős navi programok (navigon, meg sygic, ...), amiket eszembe sem jut megvenni, mert tele-atlas és navteq térképeik vannak, amik magyarországon elég gyérek. A Topmaposhoz képest mindenképp.
Nem értem az üzletpolitikájukat. Apple-re megcsinálták az Igo-t, de a többtízmillió android felhasználó nem érdekli őket? Ráadásul úgy, hogy annakidején meg is csinálták az androidos verziót, csak éppen az nem volt "publikus". -
domerator
veterán
válasz
Tesztelo.hu #31940 üzenetére
Szerintem olyan szerződést kötöttek az autógyár(ak)kal, ami tiltja a marketes értékesítést... lehet, hogy már ők is verik a fejüket a falba, ha durván megbecsülik, mekkora piactól estek el, de ez van... így marad a többi, vagy a kisbolt...
-
.:LoMAX:.
aktív tag
válasz
Tesztelo.hu #31413 üzenetére
köszi, akkor lehet, hogy nálam nem szeret valamit
-
rdanika
tag
válasz
Tesztelo.hu #29201 üzenetére
Hogy a gyökérbe pakolja a programok mappáját. Mondjuk Lehetne rakni "programs" mappába.
-
club1
veterán
válasz
Tesztelo.hu #26526 üzenetére
Akkor nézd meg mit jósolnak mondjuk holnap reggelre. Ténylegesen meg kb. -5--6 fok lesz...
-
fatal`
titán
válasz
Tesztelo.hu #25770 üzenetére
Nekem nincs paypalom, lehet, hogy volt egy ideig aztán megszűntették, vagy mégsem vezették be, nem tudom.
-
fatal`
titán
válasz
Tesztelo.hu #25620 üzenetére
Én úgytudom Paypallal lehet fizetni, legalábbis tele van ilyen cikkekkel a net. Vagy itthonról nem működik?
-
chab7
addikt
válasz
Tesztelo.hu #25071 üzenetére
Dehogy kellene. Sosem kapcsolom ki a wifit és kb ugyanaddig bírja mint annak akinek ki van. Max akkor merülne jobban ha valami folyamatosan használná is a háttérben (pl torrent).
-
TRob1
veterán
válasz
Tesztelo.hu #23965 üzenetére
Nem sokkal, de több (3248:3121). De én úgy vagyok ezzel, hogy ami nincs fenn a magyar geocaching oldalon de Magyarországon található, az nekem nem is láda (viszont a tulajokról megvan a véleményem - már ha magyarok a rejtők -, de azt inkább nem írom le). Persze ha van rá logikus magyarázat hogy miért nincs fenn a magyar "geokesser" közösség számára (értsd úgy, hogy a .hu-n), az más...
-
fatal`
titán
válasz
Tesztelo.hu #23290 üzenetére
Nálam jól működött, bár még csak próbálgattam, mert mint mondtam PNAval navigálok.
A TopMap térképeket sztem aranyárban mérhetik, mert nemnagyon használja más. A Sygic is teleatlast használ, éppen ettől fos.
Google nem fogja megvenni, leszarja Kelet-Európát.
-
fatal`
titán
válasz
Tesztelo.hu #23256 üzenetére
A rengeteg androidos telefonra már most meg van írva, hiszen warezban elérhető mindenre.
A google maps meg sosem lesz jó, lévén a teleatlas térkép Kelet-Európára egy rakat fos, oda csak a TopMap jó, ami szintén a navngo tulajdonában van, így továbbra sem értem miért nem forgalmazzák, főleg, hogy meg van írva.
-
dokee78
félisten
válasz
Tesztelo.hu #21142 üzenetére
Használom egy ideje,tetszik is nagyon és tud magyarul.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Tesztelo.hu #19981 üzenetére
"Kicsit kevered a dolgokat. Az AGPS annyival tud többet, mint a GPS, hogy bekapcsoláskor a neten lekéri a nagyjábóli műhold adatokat, így gyorsabban talál műholdat. "
Tulajdonképpen kevesebbet tud az A-GPS, mint a sima. Mert mobileszközökbe kisebb teljesítményű GPS chipet raknak, aminek mobilnetes segítség nélkül marha sokáig talál, míg műholdat talál. Nem lehetetlen, de akár 5-10 perc is eltelhet, mire csak úgy saját magától feléled az A-GPS. Ha viszont megvan a jel, akkor már tényleg nincs mobilnetes adatforgalom, csak a GPS. Külföldön azonban érheti meglepetések az embert (főleg, amikor utólag megkapja a számlát), mert az adatroaming baromi drága tud lenni. -
iollari
csendes tag
válasz
Tesztelo.hu #19981 üzenetére
Igen, közben kipróbáltam pár dolgot, és rájöttem. THX
-
sssz
őstag
válasz
Tesztelo.hu #19825 üzenetére
2- 2,5 nap.
-
chab7
addikt
válasz
Tesztelo.hu #19825 üzenetére
Pedig bírja az úgy is
(nálam legalábbis)
majd egyszer kipróbálom hátha megduplázódik ha nem "soha"-ra van állítva. -
sssz
őstag
válasz
Tesztelo.hu #19640 üzenetére
ezek közül lehet választani a telefon általam írt menüpontjában:
- 15 perc után
- hálózati táplálás esetén soha
- sohamiért kellene amugy kikapcsolnia azonnal? attól még hogy kialszik a képernyő megy a wifi. nálam soha-ra van állítva, pont azért hogy kikapcsolt képernyőnél is szinkronizáljon.
-
droti25
őstag
válasz
Tesztelo.hu #18672 üzenetére
Watchdoggal néztem az adatforgalmat és kb 10 perces beszélgetésnél kb 7megat generált.Holnap megint letesztelem.
-
TRob1
veterán
válasz
Tesztelo.hu #18672 üzenetére
A 128 kbites MP3-nál kb. 1 perc 1 MB, és az ugye közel CD minőség
Én meg mindig mindenhonnan azt hallom/olvasom a "vájfülűektől", hogy még a 320 kbites MP3 is xar, és csak a "Loseless" a tuti.
-
hodostamas
addikt
válasz
Tesztelo.hu #18510 üzenetére
nem kell olyan programot telepíteni a gépre, ami képes ilyesmire
-
HollyBoni
veterán
válasz
Tesztelo.hu #17580 üzenetére
Ez jó.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Tesztelo.hu #17482 üzenetére
Az IGO nem ingyenes, nem kompatibilis minden telefonnal és nincs fent minden telefonon alapból.
-
Polllen
nagyúr
válasz
Tesztelo.hu #17482 üzenetére
Egyik sem ingyen teszi ezt...
-
atillaahun
veterán
válasz
Tesztelo.hu #16574 üzenetére
A hely az tiszta, de az üzemmód hogy jön a képbe? Nem vizsgálgattam éppen a szolgáltatók lefedettségi térképeit, de éppen hogy a 2G-s hálózatot építették először, így az érhető el több helyen nem? Azt tudom a sebességbeli különbség jelentős a 3G javára, de hogy jön az a pontosság meghatározásához?
-
atillaahun
veterán
válasz
Tesztelo.hu #16544 üzenetére
De GSM tornyok alapján nem nagyon pontatlan a helymeghatározás? Te próbáltad már?
-
DonMedve
addikt
válasz
Tesztelo.hu #12239 üzenetére
Köszi!Ezt olvastam,de nálam nem ment.
-
St3ven
addikt
válasz
Tesztelo.hu #12139 üzenetére
Igen,nagyon durva,de ennyi jött ki. Neten a 8 MB/óra értéket reklámozzák,ez a 10 nem áll messze tőle. Gondolom csak a tömörítésen/kódoláson múlik.
-
JoHnni
senior tag
válasz
Tesztelo.hu #11704 üzenetére
Köszi szépen
pont az előbb néztem meg ezt a progit, de nem elég alaposan...
-
DonMedve
addikt
válasz
Tesztelo.hu #11704 üzenetére
Gondolom ez nem nagyon beszéli magyart??!!Ahogy néztem,annyi beállítás van bennt,hogy elveszek az Én angolommal.
-
RootRulez
félisten
válasz
Tesztelo.hu #11447 üzenetére
De maga a telefon se számolja a másodperceket, amíg nem veszik fel, azaz kicseng.
Gondolom ebből ki lehet nyerni akkor ami nekem kell......
Illetve nem nekem, hanem a programozónak
Szóval akkor senkinek sincs használható időnként csipogója?
-
elfelejtette
veterán
válasz
Tesztelo.hu #11224 üzenetére
Sziasztok!
Közben én meg csináltam egy kis tesztet, a tegnapi memória témával kapcsolatban.
Letöröltem a telóról (Vodafone845) a Task Killert, és úgy indítottam újra a ketyerét. Elindítottam minden alkalmazást, és a végén megfejeltem az alkalmazásokat a Navitel-lel, és az iGO-val. A 179MB RAM hirtelen leszaladt 25MB-ig, de most nem dobott hibaüzenetet, még az egyszerre megnyitott 2 navigáció ellenére sem. Ami feltűnt, az az, hogy jellemzően az Üzenetkezelést zárta be elsőnek. Ezt mindig figyelem, mivel párommal főleg SMS-ben tartjuk a kapcsolatot, és volt, mikor a program be volt zárva, akkor nem jöttek meg az üzenetek. (Egyébként a gyári programot használom, felraktam pár alternatívát, de nem láttam értelmét, nekem a gyári is jó.)
Szóval nem volt eddig hibaüzenet, viszont kétszer is újraindult a telefon, egyszer épp akkor, mikor befejeztem egy hívást. Ilyen eddig nem volt.
Egyébként most itthol netezek a gépen, a telefont nem nyomogattam 2 hívást leszámítva, és az Android System Info szerint a processzor terhelés megoszlása a 2454MHz-528MHz órajelek között 60-40%, de ebben masszívan szerepet játszik asz, hogy a SetCPU be van állítva, hogy ScreenOFF üzemmódban kapcsoljon 245MHz-re a proci. Ha ez nem lenne aktív, akkor biztosan nem lenne ez az arány, és a 13:00-kor a töltőről lehúzott teló akksija most nem 91% lenne.
Üdv. -
TRob1
veterán
válasz
Tesztelo.hu #11224 üzenetére
Akkor még szerencse hogy csak 512Mb van az enyémbe, mert nem lassul be, és az akksit se eszi.
-
aveos
tag
válasz
Tesztelo.hu #10403 üzenetére
Kösz szépen, egy kis nyugtatás!
THX! -
St3ven
addikt
válasz
Tesztelo.hu #10090 üzenetére
Létezik vmi kód, már sajna nem emlékszem rá, mi az, amit a telszám elé (és talán mögé is) beírva kiadja, hogy melyik szolgáltatónál van az adott szám.
A T-Mobile-nál legalábbis ez nekem múltkor még működött, sztem fent van a honlapjukon ez a módszer.Ha pedig máshol van a szám, mint ahogy azt a Call Meter 3G „gondolná”, csak megadom egy külön csoportként, hogy ezentúl ezt a telenorost pl. t-mobile-os irányú tarifa szerint számolja. Ami persze ha naponta 47 különböző telszámot hívok, akkor nem biztos, hogy járható út, de nekem átlag mobilosként tökéletesen működne.
-
sssz
őstag
válasz
Tesztelo.hu #9189 üzenetére
nem tudom van-e ilyen app, de olyan van ami kikapcsolja a lockscreen funkciót. esetleg megpróbálhatod hogy töltés előtt ezt bekapcsolod, utána meg vissza kapcsolod és lesz újra lockscreen.
-
Rickazoid
addikt
válasz
Tesztelo.hu #7623 üzenetére
"Bár ma már mindenkinek (v. legalább a havernak) van cége..."
Ezt ugye te sem gondolod komolyan?Erre valakinek tipp?
-
atillaahun
veterán
válasz
Tesztelo.hu #6355 üzenetére
Köszi, igen én is olvastam erről, és ha még elég rossz százalékban is ismeri fel a hangot, szívesen kipróbálnám. Csak nem tudom hogy kell ezt a szolgáltatást feltenni az alap szótár mellé. Tudnál segíteni? Ha szöveget beírok azt már elmondja, csak még az elmondott szöveget nem tudja felismerni, nem jelenik meg a kis mikrofon ikon.
-
Polyák
tag
válasz
Tesztelo.hu #6003 üzenetére
Köszi! A Latitude megvan, tetszik. Mindent megtaláltam elsőre. De csak én tudom nézni a helyzetem bejelentkezve, vagy esetleg "publikálni" is lehet? Szóval hogy más is láthassa a pozíciót. Ez nem olyan fontos de nem lenne rossz.
-
Polyák
tag
válasz
Tesztelo.hu #5978 üzenetére
Konkrétan a kocsiban van a telefon szinte mindig. Így mint egy nyomkövetőként működne. Szóval itthon meg tudom nézni hogy hol van a telefon.
Találtam egy Androidos program készítő szoftvert ("appinvertor"). Ismeri valaki? esetleg ezzel el lehetne késziteni ezt a programot?
-
espista
senior tag
válasz
Tesztelo.hu #5679 üzenetére
Amennyire egy rookie-nak szüksége van rá, annyira pontos. Kb 0,1 mp, de a leírásában ott van pontosan.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Tesztelo.hu #5083 üzenetére
És nem gond, hogy igen sok dologhoz van hozzáférése?
-
Perillustris
senior tag
válasz
Tesztelo.hu #4793 üzenetére
Kipróbáltam, nekem megy GPS nélkül is, igaz, akkor jóval nagyobb a kör átmérője. Mivel nem használok "task killer" funkciójú programokat, jött is ma egy üzenet (e-mail):
You are using Google Latitude and reporting your location
Hi,
To protect your privacy we would like you to know that Google Latitude is running on your mobile device and reporting your location.
If you didn't enable this or want to stop reporting your location, please open Latitude privacy settings or sign out of Latitude. To learn more, visit the Latitude Help Center.
Thanks,
Google Latitude Team
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Tesztelo.hu #4711 üzenetére
Továbbra sem megy a Google Maps "durva" helymeghatározása (GPS nélkül). Ahogy látom a külföldi fórumokat, másnál is előfordul, csak az az fura, hogy a 4.0-val sem megy a Latitude, pedig régen ment.
-
Perillustris
senior tag
válasz
Tesztelo.hu #4693 üzenetére
Nekem megy, igaz, GPS-szel használom. Ha a saját pozíciód elérhető, akkor mennie kell (nyilván élő adatkapcsolat esetén). Azt jó tudni, hogy a valós idejű feltöltés (frissítés) csak 2.2-től elérhető. Ez alatt csak akkor küldi el az új koordinátákat, ha fut az alkalmazás.
-
Face8814
őstag
válasz
Tesztelo.hu #4556 üzenetére
Onnan jutott eszembe, hogy elvileg léteznek textphone-ok, amik ugye a siket embereknek segítenek úgy hogy a beszédet szöveges formában jelenítik meg.
Elvileg ha ilyen létezik, akár az is létezhet hogy sms-t felmondok a telefonra!
Persze ebből magyar nyelvű változat az Enterprise űrhajó legyártásával egy időben várható nagy valószínűséggel csak! -
erikszon
csendes tag
válasz
Tesztelo.hu #4373 üzenetére
Az már megtörtént. de még így is fogyaszt
Köszi petipetya!
Mindjárt kipróbálom -
petipetya
nagyúr
válasz
Tesztelo.hu #3540 üzenetére
Némelyik alkalmazásban ott vannak az ingyenes reklámcsíkok, némelyik pedig adatokat küld - mindehhez net kell.
-
Rickazoid
addikt
válasz
Tesztelo.hu #3503 üzenetére
Symbianra van ilyen program, meg hívás közbeni zenelejátszó is (a másik fél is hallja mindkettőt), mért ne lehetne Androidra is? Esetleg még nem írtak ilyet.
-
mumk
tag
válasz
Tesztelo.hu #3051 üzenetére
Próbáld ki ezt. Lement minden hívás infót a naptárba automatikusan. A fizetős változata az SMS-t is. Ha szinkronizálva van a google calendar, akkor bármikor vissza lehet keresni a hivásinfót, akkor is ha esetleg romot, vagy telefont váltasz.
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
Tesztelo.hu #2916 üzenetére
Létezik ilyen, GSM boltok már hirdetik de még nem kapható, Motorola Charm a neve. Érintőképernyő+full qwerty, nem összecsukható.
-
IkszIpszilon
aktív tag
válasz
Tesztelo.hu #2891 üzenetére
Próbáld ki.
-
rwbag
csendes tag
válasz
Tesztelo.hu #2499 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
-
Z0C!
őstag
válasz
Tesztelo.hu #2404 üzenetére
Smart Vibrator - nemfogadott SMS és hívás után rezeg...állítható a rezgés.
próba cseresznye -
Z0C!
őstag
válasz
Tesztelo.hu #2404 üzenetére
Unread Count Widget-et használom
már csak a hívásra kellene widget -
Z0C!
őstag
válasz
Tesztelo.hu #2402 üzenetére
hasonló cuccra fáj a fogunk akkor
-
OUtlawtorn
csendes tag
válasz
Tesztelo.hu #2124 üzenetére
Jól látom, hogy az ultimate version-t kellene feltenni, hogy időzíteni tudjak? A marketről leszedettben nem találom. Nem nagyon igazodtam el
-
OUtlawtorn
csendes tag
válasz
Tesztelo.hu #2124 üzenetére
Köszönöm!
-
sbazsi
veterán
válasz
Tesztelo.hu #2054 üzenetére
nekem az út felét vette. az ablak mellett ültem, és a térdemen/földön volt. aztán elvesztette a jelet. majd leszállás előtt, amikor elkezdtünk ereszkedni, fogtam, és kitettem az ablakba, és rádőltem. egyszercsak megtalálta.
így kb az út felét lekövette, kb 600 km-t. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Tesztelo.hu #1829 üzenetére
Annyi köze van hozzá, hogy azért, mert Magyarországon nem megy a fizetős Market, más országokban még megy. Így ha én pl. keresek egy fizetős programot, mert nem találom, akkor itt esetleg valaki belinkelheti, vagy beilleszti a vonalkódját. És nem warez, hiszen én, mint kérdező, lehet, hogy éppen Amerikában tartózkodom, ahol működik a fizetős Market, és jogtisztán tudom beszerezni a szoftvert.
Akkor lesz warez, ha ingyen letölthető fizetős programot keres, vagy linkel valaki.
-
Bukk900
őstag
válasz
Tesztelo.hu #1542 üzenetére
Wifi és APN kapcsolgatásra próbáld ki a Timeriffic programot. Én éjszakai némításra használom.
-
RandomGosu
senior tag
válasz
Tesztelo.hu #800 üzenetére
erre akartam kilyukadni! köszönöm a gyors válaszaitokat!
-
petipetya
nagyúr
válasz
Tesztelo.hu #751 üzenetére
Ezeket a font pack-okat nézegettem a marketből, de nem jöttem rá a használatának módjára...
-
Jabby
őstag
válasz
Tesztelo.hu #675 üzenetére
Gyakorlati tapasztalatom alapján azt állapítottam meg, hogy számít a távolság.
Ferihegyen kikapcsoltam a PDA-t, másnap At Tanfba be (Szíria Irak határ), s 20-25 perc kellett minden alkalommal, hogy a pozíciómat meghatározza.
És ugyanezt tette hazaérkezéskor is.vadászcsiga
Nem tudtok olyan widgetet ami a főképernyőn mutatja az elérhető wifi hálózatokat? Vagy valamit ami azonnal odavisz a beállítások megfelelő oldalára?Ilyet én is keresnék, mert hiába van bepipálva a hálózati értesítés, hogy értesítsen ha elérhető nyitott hálózat, nekem még egyszer sem jelzett.
-
Istwan
tag
válasz
Tesztelo.hu #669 üzenetére
Igen. Én is a radio romra gyanaxom. Mert maga a hardver (készülék) má csak nem ilyen lassú...!
Esetleg cserljek másik rádio romot? a wifi flott, a BT-t még nem probáltam. -
DeadMeat
nagyúr
válasz
Tesztelo.hu #307 üzenetére
igon belul,beallitasok,tartalom. Ha jol emlekszem
-
>-48-<
aktív tag
válasz
Tesztelo.hu #176 üzenetére
De egyébként, ha a background sync engedélyezve van, kapsz értesítést is. Ilyen kis market szatyor jelenik meg a notification baron, ha lehúzod, akkor meg mondja, hogy hány updatet talált.
-
Kyller
senior tag
válasz
Tesztelo.hu #176 üzenetére
Ha rámész a Marketen a My Downloads-ra, akkor megmondja neked, hogy melyik telepitett proginak van frissítése, és ott már le is lehet szedni az update-t.
-
Skynet258
veterán
válasz
Tesztelo.hu #131 üzenetére
Sőt, ezen leírás alapján teljesen más csinál a Wefi, mint amit mondtál
-
Skynet258
veterán
válasz
Tesztelo.hu #131 üzenetére
Ezt nem értem, a Wi-Fi alapból lekapcsol, ah nem nyúlsz a készülékhez...
Amikor pedig nyomogatod, eltelik kis idő, míg magához tér, és újra felmegy a hálózatra. Pont ennek megakadályozására létezik a KeepWifi program:
Vagy ez csak a Galaxy-n van így...?
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Eredeti játékok OFF topik
- GTA V
- One mobilszolgáltatások
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Goddess of Victory:Nikke
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged