- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz
S_xperia_S #37196 üzenetére
Ha rendesen ki van töltve az id3tag, akkor nem csinál ilyet.
Azonos előadó(Artis) azonos album(Album) és nincs lemezekre osztva(CD number).Az előadó nem összekeverni az szám előadóval és készítőjével.
-
S_xperia_S
aktív tag
sziasztok
ötlet??:
gondosan kitöltött id3tag-ek ellenére a gyári lejátszó és az N7 több egybe tartozó albumot külön jelez és kezel
a poweramp normálisan kezeli őket
megoldás?
másik dolog, h a poweramp fizetőshöz oda van írva, h prchased, de hibával nem engedi telepíteni
az unlockert
"...nem sikerült letölteni egy hiba miatt (403)" -
dekanov
tag
válasz
darvinya #37183 üzenetére
A fiók és szinkronizációban megnéztem és ott nem találok ilyen opciót. ICS van már fenn esetleg máshol lehet állítani a háttérben futó adatszolgáltatást? Egyébként megcsináltam a gyári visszaállítást és nemjó ugyse. Régebbi playstore app linket tud valaki adni? Hátha az segít...
-
r4z
nagyúr
válasz
bluobluo75 #37192 üzenetére
Valószínűleg azért, mert a Skate hardvere kevés hozzá
-
darvinya
titán
válasz
bluobluo75 #37192 üzenetére
Vagy böngésző Google keresőbe írva flash player android
-
bluobluo75
őstag
Valaki linkeljen már be egy direktlink adobe flash playert androidra mert nekem sehogysem jön be, nem értem miért
-
randras
veterán
Helló!
Biztonsági mentésre a JS Backup-ot használom nagy megelegédessél, épp csak egy (kettő) zavaró gondom van vele: a hívás log visszaállítása után a hívások nem csatolódnak a kontaktokhoz, tehát ha volt egy hívásom X számról, ami XY-hoz van rendelve, a hívást akkor is ismeretlen számként látom a logban. Van ötletetek, hogyan lehetne megcsinálni?
-
half333
őstag
bocs a szerk.
Tudtok valami jó locker-okat? -
half333
őstag
válasz
Shrike7973 #37186 üzenetére
THX!
-
half333
őstag
Tudtok valami nagyon jó zene lejátszó programot?
Használom a 360 launcer-t,de nem tudom beállitani h a háttérképet álló módba rakja ki,csak visszintes mód van,valaki tudja h kell állóba állitani? -
bluobluo75
őstag
válasz
Tesztelo.hu #37179 üzenetére
Elvileg ez is Silverlight-ot használ, mégis lejátsza a galaxy w és az is androidos
-
r4z
nagyúr
válasz
Tesztelo.hu #37179 üzenetére
És ARMv6 procin soha nem is fogja semmi játszani szvsz.
-
Mr X
veterán
válasz
dekanov #37180 üzenetére
Automatán kellene hozzárendelnie, ha a telefonon beállítottad a gmail accountodat. Nekem is volt párszor ilyen, de olyankor a telefonos market működött.
Próbálkozz meg egy gyári beállítások visszaállításával. A telefonról mindent törölni fog, a sim-hez és memóriakártyához nem nyúl.
-
dekanov
tag
Na megnéztem pc-n is. Ugyanaz a helyzet, illetve azt írja, hogy nem vagyok bejelentkezve az androidos store+ban. A pc-s store-ban sem tudok letölteni. Eddig kijelezte a készülékemet, most azt írja hogy.nincs készülék hozzá rendelve az accounthoz. Hogy lehet készüléket hozzárendelni az accounthoz?
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
bluobluo75 #37170 üzenetére
Az RTL Most Silverlight-ot használ (MS fejlesztés), és azt nem játssza le semmi Androidon (egyelőre?).
-
bluobluo75
őstag
-
r4z
nagyúr
válasz
ForRedGlory #37174 üzenetére
-
petymeg
addikt
tök jó lenne ez az apw és akkor ilyen bakit követnek el, hogy a frissítés, beállítás, esemény hozzáadása kapcsolók a widgeten kb. 1,5x1,5 mm méretűek. mint mikor a winmós telefonjaimon akartam stylus nélkül boldogulni...
-
ForRedGlory
félisten
Valaki meg tudna lepni a mobilaréna és a prohardver android alkalmazással? ICS alatt (SGSII) nem lehet marketről telepiteni. Köszi!
-
masterful87
senior tag
Erre nem is gondoltam, de most hogy kipróbáltam sajnos ez nem jó! Pont olyan semmilyen hangszínben beszélnek, hogy nem rezonál be ez a kuka hangszóró, sőt még a tárcsahang is egy pillanatig tart, annyira gyors hogy hallani se lehet...
Kerestem másik számot, ingyeneset ha már lehet, samsung-ot hívtam, az meg tényleg olyan gyorsan kapcsolt, hogy még kicsöngeni se volt ideje... a menünek meg szintén olyan volt a hangja, hogy nem akasztotta ki a hangszórót.Így továbbra is érdekelne egy olyan app, amelyik képes az első/telefonálós hangszóróra hangot kapcsolni, különben marad az hogy ismerős számot hívok, amikor bizonygatni akarom, hogy rossz a hangszórója.
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Melyik az a legjobb progi amivel meg tudnám nézni az rtl most videóit, meg az online játékokat amit eddig nem tudtam ZTE Skate-n?
Köszönöm előre is! -
fatal`
titán
válasz
petymeg #37168 üzenetére
Akkor szerintem megfelelő a Pure Calendar Widget, egyesével tudod a beállításaiban bepipálni a naptárakat, hogy mit jelenítsen meg. A névnapokat meg ilyesmiket a google naptárban tudod beállítani. Nekem elsőre működött.
De szerintem az APW is tudja ezt. Én azért vettem meg inkább a Pure calendart, mert így egységes az RSS widgettel, ami tud offline olvasást is. Az APW-hez tartozó google reader widget nekem nem jön be, mert maga a Google Reader app pocsék.
-
petymeg
addikt
válasz
fatal` #37166 üzenetére
az agenda az, mikor folytatólagosan vannak fentről lefele felsorolva a jövőbeli események. nekem a névnapos meg az ünnepnapos naptárakkal nincs szerencsém, egy csomószor le kellet íratkozni, majd fel, szinkronizálni... szóval sosem jelenítettem meg egyik telefonom sem elsőre.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun #37072 üzenetére
Wakelock alatt azt érted, h nem emgy deep sleep-be a telefon, mert vmi ébren tartja?
Itt volt ugyanilyen problémám, sikerült megoldanom. Spare Parts kimutatja a jelenséget és a fő folyamatot. Sajnos process szintjén már nem, én is csak ráhibáztam sok-sok netes keresgélés után. -
fatal`
titán
válasz
petymeg #37164 üzenetére
Scrollozható, megjelenít mindent, az agenda nézet nem tudom mit takar, van sense skin. Váltani nem tudsz, de van másik widget a pure grid calendar view, az azt hiszem havi nézetes. Névnapot Google naptárba tudod beállítani és le is szinkronizálja még a gyári naptár program is.
Be lehet állítani milyen programot indítson, vagy mi történjen, ha ráböksz egy eseményre.
Nekem így néz ki:
Ez a Sense skin, messze van az igazi Sensetől mondjuk, de nekem tetszik.
Kipróbálhatod az Android Pro Widgetset is.
-
petymeg
addikt
válasz
petipetya #37153 üzenetére
igen, néztem ezt is, fel is raktam e miatt a golaunchert, aztán leszedtem az egészet. a gyári launcher szebb.
akkor nézelődök az xda-n...hunfatal
nekem olyan kellene, mint a sense-s.
tehát: a widget agenda nézetbe rakja ki az eseményeket, scrollozható akár egy hónapra előre is, megjelenítí a google naptárakat, facebook-ot, olvasható méretű és a widgetből egy bökéssel lehet havi vagy heti naptár nézetre váltani, amiben lehet bejegyzéseket eseményeket létrehozni.
ha lenne ilyen, akkor a pénzt se sajnálnám rá, de sajnos nem találtam.tegnap a fél délutánom agenda widgetek próbálgatásával telt, (el is vertem egy kis pénzt) de egyik sem az igazi.
még ez a business a legjobb, ha kicsit nagyobbak lennének a betűk, meg szinkronizálna a névnap-ünnepnapot is, tökéletes is lenne.
-
darvinya
titán
válasz
masterful87 #37160 üzenetére
Nincs túl erősre állítva?
Azaz nincs Max.-on a hangerő szabályzója?Még tudom ajánlani Ezt a naptárat.
-
Mr X
veterán
válasz
masterful87 #37160 üzenetére
A legegyszerűbb, ha felhívod a szolgáltatód ügyfélszolgálatát, az ingyenes, és folyamatosan magyaráz.
-
masterful87
senior tag
Üdv!
Van egy SGS-em, aminek az első hangszórója néha tárcsahangkor berezonál, de már sokszor beszélgetéskor is van, hogy "zörög" a hangszóró!
Készülök resetelni a készüléket, és úgy is meghallgatni, de gyanítom, hogy ez hardveres, nem szoftveres gond!
Szóval kellene nekem egy olyan app, amivel hangot kapcsolhassak az első hangszóróra, tud valaki ilyet?
Köszönöm -
darvinya
titán
Nekem ez jött be mint naptár widgets Smooth Calendar
Nagyon sok beállítási lehetőség.
-
dokee78
félisten
-
Deck
titán
Tud valaki valami jó kis takarító programot? Vagy mit ajánlotok ilyen célra?
-
petipetya
nagyúr
válasz
petymeg #37143 üzenetére
Nekem is a Sense-s widget jön be a legjobban. Az xda fórumon érdemes rákeresni, hátha portolták már más készülékre is.
Egyetlen ingyenes alternatívát ismerek rá, mégpedig a Go Launcher Ex naptár widgetét, persze ehhez ezt a launchert kell használni.
-
NemMoby
csendes tag
válasz
fatal` #37149 üzenetére
Azért törölték maguktól, mert letöröltem a play frissítéseit? Mert mielőtt reklamáltam már úgy tűnt, mintha nem vettem volna meg. Köszi a választ remélem tényleg visszajön a pénz. Egyébként miután megvettem és ott volt a megvásárolva felirat és leakartam tölteni valami 452 hibát írt nem volt valakinek ilyen?
-
NemMoby
csendes tag
Segítsetek! Először vásároltam a playen a power ampot akartam megvenni, de bénáztam és többször rendeltem meg mire sikerült, de nem tudtam letölteni, mert valami 4xx hibát írt ki, a neten néztem megoldás után, ahol azt javasolták töröljem a play frissítéseit és utána jó lesz, na utána már úgy jelezte a playen, mintha meg sem vettem volna. Írtam a fejlesztőknek a számlán lévő lehetőséggel és úgy tűnik, mintha sztornózták volna a megrendelésem egy automatikus üzenettel, de a pénz nem jött vissza. Mi van ilyenkor? Nem úgy kéne lennie, hogy a vásárlásom a fiókomhoz van rendelve, mert ha igen, akkor miért kavart be az, hogy letöröltem a marketet? Többet sem vásárlok az tuti
-
Tyer
őstag
Sziasztok!
Melyi kaz a prog, amivel lehet olyan sarokikonokat kitenni a képernyóre, mint az xperia-kon van?
Köszi -
darvinya
titán
-
petymeg
addikt
válasz
petipetya #37139 üzenetére
szia!
próbáltam, még talán ez a lgjobb agenda widget, pár negatívum:
-magyar ünnepnapok naptárat nem szinkronizálja
-nem scrollozható a widget
-nem tud magyarul
-irtó kicsi a szöveg és nem állítható a betűméret.eddig a csúcs nálam a sense agenda widgetje volt, minden naptárat szinkronizál, tud magyarul és baromi könnyű kezelni. azt esetleg nem lehet átmenteni másik telefonra?
-
tvamos
nagyúr
Tudtok nekem screenshot programot ajanlani?
- nem rootolt a telefonom. (Nem akarom a garit buktazni...)
- nincs gepem, (csak a ceges,) amire fel tudnek telepiteni ADB-t, vagy ilyesmmit. -
petipetya
nagyúr
válasz
havri1 #37138 üzenetére
A séf mai ajánlata a Business Calendar Free.
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Olyan egyszerű (lehetőleg ingyenes) naptár programot keresek, ami képes kijelezni (vagy heti vagy havi lebontásban) egy egyszerű napi bejegyzést a kezdőképernyőn.
Arra gondolok, hogy pl beírom az adott naphoz, hogy "x vagy y", akkor azt az heti vagy a havi képernyőn az adott naphoz kiírja.
Mert a jelenlegi (miui/google) naptár csak egy kék fület rak a bejegyzett naphoz, és nem áttekinthető az adott hét vagy hónap..bele kell menni a napba, hogy tudjam, aznap mi a bejegyzés.
Munkamenetet szeretnék felvinni, aminek elég pár karakter, hoyg aznap mi a munka, és ennyi..Köszönöm!
havri
-
VD
őstag
válasz
hodostamas #37136 üzenetére
Leköt a meló. Qrva nehéz, de a grafikája nagyon ott van!De ha van valami, azt ide feldobom!
-
GrandeP
addikt
válasz
darvinya #37131 üzenetére
És akkor mivan?
Annak az a lényege h használva legyen, vagy te is olyan vagy aki arra "verI" h neki ennyi meg annyi van.... ha csak 1 mega szabad ramod van, akkor sem lassabb gyorsabb mintha 1000 mega lenne... ez nem pécé...
Nekem van 20 mega szabad helyem, na bumm...
-
darvinya
titán
-
basaja
senior tag
válasz
darvinya #37127 üzenetére
+1...sokáig go keyboardot használtam,de ez kevesebb helyet foglal,illetve a ramot sem zabálja:-)
egy kérdés
valamiért elállítódott a megadott háttérképem.a multipicturevel szoktam beállítani,de most valamiért nem adja fel lehetőségnek,csak a szokásos hülye darablós téglalapot...van valami egyszerű módja a saját kép berakásának?nem átméretezésre gondolok...:-) -
Pajoz
őstag
válasz
atillaahun #37126 üzenetére
Azt nem tudom. Nem kerestem benne ilyen funkciót. A kezdőnapot be lehet állítani, pl számlazárásra. Ha ezt átállítod talán lenulláz.
-
Zeager
csendes tag
kevés ramot zabáló billentyűzet ötlet ?
-
TRob1
veterán
válasz
helixP #37117 üzenetére
Az áthúzott részt nyugodtan elolvashatja, de a hozzászólásokat inkább már ne, nem? (csak poén
)
Mert ott egyértelműen kitűnik a túrázók szavaiból, hogy Navitel-nél nincs jobb túrázásra vagy "kesselésre".Igaz, az nem ingyenes (de a Locus pro sem).
Egyébként én is Navitelt használok a g:hu mellett
-
Lefty
addikt
Hello!
legutóbb ajánláskor feltettem a 3G watchdog-ot, mint adatforgalom figyelőt. és azt kell, hogy mondjam ez sem jó. wifi-t nem számol egyáltalán, mobilnetnél meg biztos, hogy többet számol. szerintem néha a wifit ehhez adja hozzá.
szóval továbbra is keresnék egy rendes adatforgalom figyelőt. köszi!
-
helixP
nagyúr
Ja hogy konkrétan geocach-progi kell. Bocs. Talán még hasznos lehet így is
Az áthúzott részt nyugodtan olvasd el, simán használhatod, működik rendesen.
-
artiny
őstag
Mivel tudnám a gyári androidot elmenteni (rootolás elott,hogy ha kell visszatudjam tenni erintetlen rendszert) ? es egy kis segitseget is mondhatnatok hozza ,koszi elore is
Samsung Galaxy Ace S5830,2.3.5 android
-
F-ECT$
titán
válasz
atillaahun #37112 üzenetére
Mert mi kellene még?
-
oszy
veterán
Srácok! Új androidos készüléket használó vagyok. gyári rom van a telefonon, de nekem szükségem lenne egy nagyon jó geocachingelő programra. tudnátok ajánlani? amit találtam a CacheMate. de ez csak rootolt eszközökre való.
-
dokee78
félisten
válasz
Zeager #37107 üzenetére
Cache Cleaner NG
Magyar nyelvű és elég jó. -
F-ECT$
titán
válasz
atillaahun #37098 üzenetére
Sorrendben vannak az appok. Ha nincs kiugró érték az jó.
-
Zeager
csendes tag
hali az sd maidhez hasonló rendszer és alkalmazás tisztítóprogramot nem tudtok ajánlani ?
azzal is 1 problémám van hogy a free verzió használhatatlan :/ warez meg működőképtelen -
pockos13
aktív tag
Van esetleg valakinek tapasztalata a SONY xperia S telefonról?
-
ranat
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok mondani olyan appot, ahol
1. Ébresztéskor pattern-t kell megadni, hogy leálljon az ébresztés?
2. A hívás befejezését csúszkával kell jelezni?(SE Xperia Neo V,
Nemus Launcher) -
V.Stryker
nagyúr
Hi,
Számos proginál látom, hogy ott a HD-s megkülönböztetéses verzió. Az milyen felbontáshoz való ?
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- PR-Telecom
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Elektromos cigaretta 🔞
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged