Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz gyuszmó #13203 üzenetére
Próbálj olyat, ami nem csak dísznek van, hanem ér is vmit, mint pl. köpönyeg.
(Aki dizájnra megy --> Fancy. Aki hasznosságra --> köpönyeg )(#13205) gyuszmó: De figyelmeztetlek, nem lesz olyan "szép", csak jó (Egyébként netes előrejelzésnek is az egyik legjobbnak mondják a koponyeg.hu-t)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
thesound
addikt
válasz gyuszmó #13394 üzenetére
astro - le lehet vele menti az általad telepített programokat az sd-re (a gyáriakat nem menti le!), root nem kell hozzá.... utánna az apk-kat tudod ismét telepíteni... az alkalmazások beállításait nem menti el
(ha van root, akkor meg titanium backup)
[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
addikt
válasz gyuszmó #15618 üzenetére
"Olyan progit ismertek amivel sms-t tudok küldeni interneten keresztül,de a másik félnek nincs internet hozzáférése,tehát normál módon kapja meg?"
Pl. a Goole Naptár figyelmeztető funkciója kiváló erre, ingyenes és időzíthető. Feltétel, hogy csak egy előre beállított telefonszámra lehet küldeni.
Nem kell hozzá internet kapcsolat a partnernek, ill. normál módon kapja meg, csak a feladó címe a Google lesz.
Ez egy ötlet, biztos van jobb megoldás is, de én ezt használom, ha nagyon szükséges.[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Sify
senior tag
válasz gyuszmó #15636 üzenetére
Hello!
Én is használom ezt.
Például minden nap reggel SMS-ben megkapom az aznapi naptári bejegyzéseket.
Tuti nem kerül ez semmilyen költségbe.
megadod a teloszámodat. Arra elküldenek egy kodot amit itt meg be kell irnod. Legalábbis azt hiszem hogy igy van.
Utánna amit beállitasz arról meg kapsz egy SMS-t.Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
Sify
senior tag
válasz gyuszmó #15639 üzenetére
Ezt hol írja: Mert megnéztem de sehol nincs ilyen infó.
Egyszerűen meg kell adni az országot, mobilszámot +36......... meg a szolgáltatót.
Erre küldenek egy sms-ben egy kódot azt meg be kell pötyögni a megadott helyre.
Ennyi. És innentől működik az SMS küldése. Mivel ők küldenek SMS neked így ez nekik költség és nem neked.
Én már évek óta használom ezt de még eddig egy fillért sem vontak le tőlem ezért a szolgáltatásukért.
És használom is mert nagyon jó hogy jön egy üzenet amire beállítom így sosincs semmi elfelejtve. Évekre előre is be vannak állítva dolgok amiket így nem felejtek el. (Névnap, születésnap, házassági évforduló, számla befizetése, villanyóra leolvasása, stb.)Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
addikt
válasz gyuszmó #15649 üzenetére
Alapprobléma!
"Olyan progit ismertek amivel sms-t tudok küldeni interneten keresztül,de a másik félnek nincs internet hozzáférése,tehát normál módon kapja meg?"A Google Naptárnak van olyan lehetősége, hogy egy rövid SMS üzenetet lehet vele küldeni egy megadott számra, természetesen ez a figyelmeztető üzenet ingyenes, miután beállítottad a naptár beállításokban. Nem kell hozzá semmi informatikai alapismeret. Megadod a telefonszámot, majd OK, kapsz egy regisztrációs SMS a Google-tól, amiben benne lesz a visszaigazoló kód. Ha ezt beírod majd újra OK, és már működik is a rendszer.
A türk itt van, hogy nem a saját számodat adod meg, hanem pl. a barátnődét, akkor nekimegy az SMS, természetesen ingyenesen.
"Olyan progit ismertek amivel sms-t tudok küldeni interneten keresztül"
Szerintem ez a lehetőség kielégíti az alap kívánságodat.
"Ez nekem jelez vagy smst is tudok küldeni vele?" Lásd a felső sorokat!
"Egyébként van fizetős sms küldés is a g.mailban" Nem tudom, a Google-nál minden előfordulhat, de az e-mail a fő profijuk, nem az SMS. Mért nem jó a hagyományos fizetős megoldás, nem kell minden túl bonyolítani.[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Breki
veterán
válasz gyuszmó #16279 üzenetére
Ha már újra kérdezted :-)
#14087-ban volt erre válasz
+
Battery Monitor Widget
[link]Aksi védelmére legjobb szerintem
Juice Defender v3.5.6 and Ultimate Juice v3.5.6 (inkább az Ultimate)+ajánlat
PowerMax Full
[link][ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
punky10
addikt
válasz gyuszmó #17237 üzenetére
"Egy nagyon jó app magyarul is tud az egyik legjobb konverter 1300 egység 90 kategória
Convertpad"Erröl kérhetnék egy linket?Én csak az UnitConverter,ConvertPad-ot találtaam,de abban nem tudtam beállitani a magyar nyelvet(1.6.0 verzio)Jo lenne a magyar,mert nem minden mértékegységnek ismerem az angol nevét.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
RootRulez
félisten
válasz gyuszmó #18080 üzenetére
Talán létre kéne hozni egy tarifát, amibe beteszed azokat a számokat, amik a flottában vannak... És egyesíted a sima tarifáddal, akkor úgy számolja, nem emlékeszem már hogy állítottam be anno. Ha romot cserélek is erről csinálok biztonsági mentést és visszaállítom, mert lehet nem tudnám még egyszer beállítani, ahogy kell...
═════════════════════════════════════════
-
petipetya
nagyúr
válasz gyuszmó #20511 üzenetére
2 progi jutott az eszembe:
dokee78 által linkelt Traffic Counter Extended, amelyben megnézheted a böngésző által forgalmazott adatot.
Opera Mini / súgó / adathasználat menüpontban szintén látod a felhasznált adatmennyíséget adatot egy-egy oldal meglátogatása után. Közben porse már megírta neked.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
F-ECT$
titán
válasz gyuszmó #23454 üzenetére
Nem. Azt fogják mondani, hogy csökkentsd a fényerőt, meg kapcsold ki a 3g-t, ha nem kell, meg hogy töltsd naponta.
Egyébként milyen telefon, és pontosan milyen használattal mennyit bír? (Perc szintű kijelzőhasználat, beszélgetési idő, zenehallgatás, egyéb.)
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
sssz
őstag
-
RootRulez
félisten
válasz gyuszmó #24434 üzenetére
Android Assistant többek közt ezt is tudja.
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
chab7
addikt
válasz gyuszmó #24476 üzenetére
Egy otthoni vezeték nélküli hálózatnak nem csak az internetezés az egyetlen kihasználhatósága. A rá kapcsolódó eszközök közti vezeték nélküli kapcsolat sem elhanyagolható előny.
Én spec nem szeretem madzaggal dugdosni a telefont a gépre ha valamit fel akarok rá másolni. Tehát akár a konyhában vacsora készítése közben is fel tudnak röppenni a másnapra készítendő zenék, filmek, miegymás.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- BestBuy topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?