- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Yettel topik
- Mobil flották
- Második bétánál jár a One UI 8
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Aktív témák
-
stefi68
addikt
válasz
cyberNetIQs #36797 üzenetére
ITT is van egy megoldás az alkalmazás megvásárolhatóságának engedélyezésére
-
kymco
veterán
válasz
cyberNetIQs #36790 üzenetére
A google sem tud rá más megoldást mint a másik account használata. Egyelőre lehetetlen szabadulni ettől a státusztól. Elkeserítek mindenkit, de még a rom csere sem segít, mert ez a google accounthoz tartozó információ, nem a telefonhoz.
-
scream
veterán
válasz
cyberNetIQs #36795 üzenetére
Rakj rá új rom-ot
(vagy csak factory reset ... )
-
cyberNetIQs
csendes tag
Feltörtem a malacperselyt, így futja rá és még pár kori sörre is. : - )
Kösz a választ, korábban már működésre bírtam a holmit, de az új verzával már nincs türelmem törpölni..
Egyre ígéretesebb ez a shell, így a későbbi frissítések reményében költenék rá, de a Google play azt írja ki, rendelkezem a szoftverrel így nem tudom legálisan megvenni, csak frissítést kínál fel, azt pedig hibaüzenettel befejezi.
Próbáltam egy másik Google fiókkal bejelentkezni a marketra, de ua a helyzet.
Valami regeditet helyezhetett a telóra, ami úgy érzékeli, hogy rendelkezem a licencel.
Nem tudom..Erre valakinek egy megoldása?
-
TRob1
veterán
válasz
cyberNetIQs #36790 üzenetére
Ejj de vastag vki.
(Én pl. meg még "ingyen" se szeretem
)
Tudtommal még nincs rá normális megoldás... próbálkoznak mindenfélével, vagy összejön, vagy nem. Már asszem itt is volt róla szó párszor.
Adatok/cache törlése aztán uninstall... mégegyszer feltenni és eltávolítani... Titaniummal leválasztani Marketről és azzal eltávolítani... ilyesmik. -
cyberNetIQs
csendes tag
Szhegacs!
Olyan jellegű kérdésem van, hogy tud e valaki megoldást arra, ha egy tört verziójú android alkalmazást szeretne jogtisztán megvásárolni, de uninstall után is "megvásárolva" státuszt ír ki a Google play, így nem tudom lecsengetni az összeget az eredetiért. : - (
Történetesen a TSF Shell nevű alkalmazásról van szó.
Köszönöm az esetleges segítséget!
-
Lefty
addikt
tudtok valami gyors, egyszerű és frappáns naptár app-ot?
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok. bocs hogy ide irok, de talan annyira nem all messze a topiktol.
adott egy concord 7015 tablet es egy funtab billentyuzet+ tok. hasznaltam, tokeletesen mukodott, nem tudom mi tortent, de most mar csak az enter, space, backspace, iranygombok, stb mukodnek. szamok, betuk nyomogatasara programok, menuk ugranak elo, de gepelni nem tudok. PC-re kotve minden mukodik.
mit nyomhattam el, illetve van valami fizikai billentyuzetet kezelo program? help!!!
-
GrandeP
addikt
-
TRob1
veterán
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Tudnátok nekem mondani olyan, progit, ami "voip" szerű?!
Tehát, wifin csatlakozok és megtudom csörgetni Asszonyt aki lent van, h hozzon fel az emeltre egy sört?!
Köszi...
Illetve, valami top X0-es listátok van?! Kedvenc, hasznos, jó programok címmel?! Vagy googlizzak?
-
Magnat
veterán
válasz
dokee78 #36773 üzenetére
Kíváncsi leszek, droidos körökben mennyire lesz népszerű, lévén h ingyenes alkalmazások tömkelege ver rá bármilyen tekintetben, közösségnek meg általában ott a Facebook, ahol nem csak telefonon lehet bármilyen felbontású képeket megosztani és kommentelni. Nem fikkantani akarom vagy ilyesmi, nyilván van vmi oka, h több millió tagja van, de nekem nem jött át a lényege, 10 perc után töröltem.
-
dokee78
félisten
Tessék a 2 kiemelkedő app.
Vélemények megoszlanak róla,hogy melyik a jobb.
Nekem a Handcent jött,be,igaz a másikat ki sem próbáltam. -
zhata
senior tag
"Sziasztok!
Lehet, hogy nagyon láma a kérdésem, de nem tudnátok megmondani, hogy az sms-eket azok beérkezésének időrendi sorrendjében hogyan tudom listáztatni. Eddig az összes telómon ez volt az alapértelmezett, itt a Ray-en csak nevek szerint csoportosít.
Köszi a választ előre is."A Ray-s topicban ezt a kérdést már feltettem, onnan irányítottak hozzátok, hátha tudtok valami app-ot ajánlani, ami szigorúan CSAK időrendi sorrendben listázza a bejövő sms-eket.
Köszönöm. -
dokee78
félisten
Instagram-os fotózóknak topik:Instagram közösségi fényképezés!
-
andris811
tag
Sziasztok!
Valaki meg tenné nekem, aki rendelkezik real apk leecher-rel, hogy letölti és felteszi valahova a Smurf's Village nevű játékot? Ingyenes, csak valamiért a telefonom nem támogatott, pedig tapasztalatból mondom, hogy az
A legfrissebb update viszont sehol sincs fennt, és a apk leecher meg csak azt engedi letölteni, amit támogat a phone... Köszönöm!
-
F-ECT$
titán
DropBox kérdés: az accounthoz tartozik 1 telefon és 2 pc és egy könyvtár, ami mindhárom eszközön szinkronizálódik. Mi történik, ha:
-a webes felületen törlök valamit a szinkronizált könyvtárból?
-a telefonon törlök valamit a szinkronizált könyvtárból?
-a pc-n törlök valamit a szinkronizált könyvtárból? -
TRob1
veterán
Most nézem és ezek szerint tényleg így van:
"For every friend who joins and installs Dropbox, we'll give you both 500 MB of bonus space (up to a limit of 16 GB)!"Ennek örülök.
(#36758) hodostamas:
Egyelőre (és nem egyenlőre). bocs.A tortát szeleteljük fel egyenlőre, de egyelőre nem eszünk tortát. mivel épp nincs senkinek szülinapja.
-
TRob1
veterán
válasz
hodostamas #36756 üzenetére
Őrület lenne?
Szerintem az egyik leghasznosabb "találmány" manapság.
Egyébként legálisan is elég könnyedén növelheted a tárhelyed kb.13-14 gigáig (már ha szükséged van rá)szerk: Hoppá!!! Most nézem, 14,4-ről megugrott 21,4-re a helyem.
Nézem a státuszt, és úgy tűnik, hogy mostantól 500mega meghívásonként az eddigi 250 helyett (visszamenőleg is). Legalábbis ezt következtettem ki.
-
vinikorn
aktív tag
Olyan ingyenes appot nem tudtok ami gyorsított és lassított felvételt tud készíteni? Olyat, hogy gyorsabban vonulnak a felhők vagy lassan felveszi a csepp mozgását. Ne 320x240 hanem nagyobb felbontásban.
Köszi.
-
Bavid
senior tag
válasz
scream #36724 üzenetére
Én se értem, pl én is csak ezért használok handcent-et, anno írtam még a feljesztőknek is ez ügyben, válaszra se méltattak.
(#36737) saphancs: semmit
, letöltöd marketből is megy szépen, annyi hogy a magyar nyelvi pack-et ne töltsd le és ne rakd fel, mert az eléggé elcseszi a program működését, szóval csak angolul használható tapasztalataim szerint rendesen.
-
Melack
veterán
Instagram Androidra. Csak úgy halkan. (iOSen kedveltem nagyon)
-
TRob1
veterán
válasz
hodostamas #36746 üzenetére
Gondolom számítottatok rá (azért előbb-utóbb csak feltűnik a db-nak hogy "csak úgy" fogynak a terrányi tárhelyek)
(#36743) F-ECT$ :
Gondolom akiknek legálisan lett, azok kapnak előtte (vagy lejáratkor) értesítést, és a felhasználókra bízzák hogy mit hagynak fenn, és mit törölnek (tippre vmennyi "átfutási" idővel) -
F-ECT$
titán
válasz
hodostamas #36744 üzenetére
És így "túllóg" a kereteden? Emailt írtak?
-
F-ECT$
titán
válasz
hodostamas #36742 üzenetére
Az 23 GB "csak". Hol olvastad?
Egyébként mi lesz akkor, ha lejár a 2 év (és legálisan tiéd a +23 GB), és van mondjuk 20 GB cucc a DB-ben? Hirtelen nem fogod tudni elérni? Hogyan döntik el, hogy a 20 GB-ból melyik az a 2 GB (az ingyenesen elérhető rész plusz szerzett bónuszokon kívül), amit meghagynak?
-
hodostamas
addikt
Úgy néz ki eddig tartott a Dropbox ingyen 25gb tárhely(hackelt), sorba veszik el
-
<Adamsky>
nagyúr
Sziasztok!
A gyári (gMail) program helyett keresnék valamit, ami:
- tud pinch-to-zoom-ot
- HTML alapú leveleket tudok vele írni (betű típus/szín, hyper-link, stb.)
- ugyanúgy kezeli a gmail-es fiókom, mint a gMail program ** ez annyit tesz, hogy nekem most a freemail-em be van "húzva" gmail alá.
Ott olvasom el a leveleket, és onnan is válaszolok a freemail-esekre.
A válasznál természetesen a feladó mindig az adott fióknak megfelelő cím.
Ha pedig új levelet írok, akkor ki tudom választani, hogy melyik címről írok.Egyszer régen próbáltam a K-9-et. Az mintha az utóbbit nem tudta volna.
Mi most a helyzet? MailDroid? Nem tűnik rossznak. Tapasztalat?Válaszokat előre is köszönöm!
-
Edi77
őstag
Köszönöm a segítséget, a Sportstracker lett a nyerő!
-
llll
senior tag
válasz
.:LoMAX:. #36708 üzenetére
szép is lenne...
azonnal beruháznék is vmi "komolyabb" androidos telóra is az xperia mini mellett
tényleg ezt az egyetlen dolgot hiányolom
(hallották kedves gyártók?
tessen' odahatni az NNG-ra!!)
úgy egyébként a winmobiltól is idegenkedek, meg az ifontóltól is
előbbinek a alkalmazás kínálatától, utóbbinak az árcédulájától -
válasz
hodostamas #36653 üzenetére
Működik a proxi szenzor, tegnap leteszteltem, de van vele egy kis gond: ha függőlegesen tartod a telefont, minden oké, elemelheted az arcodtól, vissza is rakhatod, többszöri próbálkozásra is lezárja a képernyőt. No de ha a telefon vízszintes helyzetbe kerül! Elsőre akkor is lezárja a képernyőt a hívás fogadását követően, de ha elemeled picit az arcodtól, majd visszahelyezed, már nem fogja lezárni. Vélhetően ez a gond: nem teljesen tartom függőlegesen a mobilt, miközben telefonálok. Hiába, megboldogult Jobs is megmondta: "sz@rul fogjátok váááázzzzee!". Ja, Ő lehet nem a Mini Pro-ra gondolt? Sebaj, a jelek szerint általános szabály.
-
saphancs
aktív tag
Handcamentnél mit kell beállítani, ezzel a jobbra balra dölő ékezettel kapcsolatba?
-
VD
őstag
Dungeon Hunter 3
Ingyenes, de egy csomó extra fizetős a játékon belül!
Dibalo stílusú hentelős RPG. Fejleszthető karakter és tonnányi felszerelés. Akinek tetszet az 1-2 az próbálja ki.
-
Edi77
őstag
Köszönöm!! ezek akkor működnek net nélkül is? a runkeeper pl. jó kerékpározáshoz is? Mert elsősorban arra kellene
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Olyan progit keresek, ami rögzíti az edzés során megtett utat, szintkülönbséget ( pl a Pilisben) és offline legyen. Edzésnaplóba szeretném feltölteni a képet... sajnos még nem vagyok járatos a navi és a műholdak terén...
Előre is köszönöm a segítséget
-
noxon
őstag
Üdv!
Az es file explorer hova menti le a fájlokat amiket lan-on keresztül áthúzok telóra?
-
raziel01
veterán
válasz
bluobluo75 #36719 üzenetére
Minek használsz fos NOD-ot?
De továbbmegyek, minek használsz bármi ilyet? Felesleges. Csak lassítja a gépet és semmit nem ér. -
porse
őstag
válasz
bluobluo75 #36719 üzenetére
Pedig azt hittem, hogy most jól meg fertőzlek....
-
Magnat
veterán
válasz
bluobluo75 #36710 üzenetére
Nézd meg esetleg ezt, magam vágtam ki a Vadászat a Vörös Októberre c. filmből
-
porse
őstag
válasz
bluobluo75 #36714 üzenetére
Hát akkor nem az oldallal van a gond... most, hogy odavezéreltél a zedge re a 3. sms hangot szedem le..
De, hogy lásd... tessék.
-
Luissimo
veterán
válasz
.:LoMAX:. #36708 üzenetére
nemishiszed, hogy mennyire igaz.
De, józanul gondolj már bele kicsit, pártatlanul.1, Ha az NNG felteszi a marketra, fizetős letöltésre, ugyanolyan árakon, mint azt most a WinCE alapúakkal teszi, akkor utána nagyonrövid záros határidőn belül megjelenne a feltört verzio ( ahogy ez eddig is volt)
Mondjuk lenne pár letöltés, de lehet, hogy csak párszáz, a többiek meg várnának a diotörőkre.
És akkor ugrott az aranybánya, az NNG-nek.
Tehát nemteszi fel , szerintem.2, ha nemteszi fel, akkor meg ugyanugy jár vele, mint azzal a pár példánnyal, ami kicsit Amigo, kicsit ájgó, amiket valamelyik androidos telefonmellé adtak, eléggé elhamarkodott módon.
Tehát, szerintem nemfog kijönni vele.
hacsak , nem olyan 20 - 30 juró környékén, amennyit adnának érte az emberek, és nem törnék annyira.Pedig én már beszéltem olyan emberrel, aki látott olyan embert, aki hallotta valakitől, hogybizony léteznek tesztverziók ( nevezzük minőségellenőrzésnek, mert ugy előkelőbb)
tehát a kérdésre a válasz : IGAZ.
-
porse
őstag
válasz
bluobluo75 #36710 üzenetére
Lol. PC Download. Start download.
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Ezt a fajta sonar ping mp3 csengőhangot szeretném leszedni de nem jön össze, tudnátok segíteni?
Nagyon sok féle szonár hangot próbáltam már, de ez tetszik a legjoban:
[link]
Hogyan lehet ezt leszedni? -
.:LoMAX:.
aktív tag
Remélem igaz a hozzászólás NNG-vel kapcsolatban:
iGO primo for Android. Igaz vagy hamis - egyik hozzászólása:
#2 written by Dani
2012. március 28. szerda - 14:24
Nálunk az Óbudai Egyetemen volt kinn az NNG friss diplomásokat keresni és akkor tudtam velük beszélni és azt mondták, minőség ellenőrzésen van a program. -
TRob1
veterán
válasz
punky10 #36701 üzenetére
Hát persze, akik megveszik és megelégedéssel használják, azok szerint mindenképp (Jah, és ez nem az én gondolatmenetem/logikám, csak ismerem az embereket meg sokmindent olvasok/látok/hallok.
)
Én egyébként nagyon nem szeretem az almát és fanjait, de ilyet nem írhatok, mert kikapok.Már akkor is rosszul vagyok ha vki ájfón témát használ a droidján, vagy ha vki pl. egy bizonyos launcher (.) oldalán ájfón szerü feature-t kér a köv. verzióba. Viszont ilyenkor ha elküldik őket a fenébe - mert el szokták, akkor mindig jókedvre derülök
)
-
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Villanyszerelés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Linux Mint
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest