- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
noorbertt
őstag
válasz
Magnat #50139 üzenetére
Gondolom utána néztél mielőtt azt állítod egy programról hogy csak Android és IOS-re van
http://viber.com/
Viszont a Skype már nyugodtan futhat a háttérben, nem szívja az aksit.
-
Grejoz
csendes tag
válasz
Magnat #50139 üzenetére
Én ennyire nem merültem bele, mert összesen 3 ismerősöm használta, mikor kipróbáltam, abból 2 a Vibert is, szóval én maradtam annál. Egyébként ez az offline dolog tényleg zavaró tud lenni néha. Nekem egy üzenetem 2 hétig keringett, mire megkapta a címzett, holott addig már több üzenetváltás is volt köztünk.
-
gatto_
senior tag
válasz
Magnat #44651 üzenetére
És tényleg...
Más... Elvileg innen tölthető az új Play Store app
És akciós az Endomondo Pro -
psg5
veterán
válasz
Magnat #38773 üzenetére
Szia!
Köszi!
Nem kell, hogy a linket meghívja. Elég lenne ,hogy megtalálja a vonalkódot. A link egy plussz információ lenne csak a vonalkód mellett, amire opció a "klikkelés"
Ekkor, hogy érdemes?
Elég ha az excelben készült vonalkódokat, a mellettük szereplő linkekkel együtt simán felrakom az oldalra vagy valamilyen adatbázisban kell szerepeltetni őket, ahhoz, hogy keresni tudjon? -
TRob1
veterán
válasz
Magnat #32209 üzenetére
OS-ek között nincs, de van máshol: Android OS-t használók szakmai topicja
szerk: Jah, a problémára sajna nem tudom a megoldást (esetleg csatornaváltás a routerben?
).
Aktív témák
Hirdetés
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest