- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hívószám-hamisítás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
Aktív témák
-
R19
senior tag
válasz
basaja #47071 üzenetére
Az lgCamera Pro-nál jobbat jelenleg nem ismerek.
Rengeteg beállítási lehetősége van és tudja azt amit a legtöbb nem: a folyamatos autófókuszt felvétel közben.
Közeli vakus képeknél és extrém fényviszonyok között hajlamos beégetni a felvételt, de az expozíció kompenzációval ezt ki lehet küszöbölni.
Érdemes kipróbálni a free verziót, de abban sok beállításhoz nem lehet hozzáférni. -
TRob1
veterán
-
KTU
addikt
válasz
basaja #37599 üzenetére
Ringdroid
Ringdroid Teamszerkeszt és be állíthatsz MP3-at csengőhangnak
de szerintem egyszerűbb ha létrehozol egy " Ringtones" mappát a memoriakártyán és azt már látja az alap csengőhang beállítás is
célszerű még létrehozni "Alarms" ill. "Notifications" mappát is
az SMS ill. az ébresztő stb. hangoknak -
Probert75
addikt
-
darvinya
titán
-
atillaahun
veterán
válasz
basaja #35890 üzenetére
Olvastam én is. Csak épp a link hiányzott a fórumból a letöltéshez.
Más.
Visszakapcsolva egy korábbi cikkre, miszerint sok App felesleges funkciók használatával pazarolja a rendszer erőforrásainak nagy részét, és így csökkentve a készenléti időt, gondoltam megosztom EZT. Korábban már talán volt linkelve, a program elméletileg a(z) (felesleges) engedélyek megvonását teszi lehetővé más programoktól. Nem próbáltam még, de határozottan felkerült a kipróbálásra váró App-ok listájára. -
-
-
xSide
őstag
válasz
basaja #33930 üzenetére
Másik alternativa esetleg a (támogatott magyar nyelvű) File Expert, ez az egy tudja a tartalom megosztást ftp szerver telepitése nélkül!!
A file expert-ben csak rányomok a megosztás FTP-n, kiadja a teló elérhetőségét és Total Commander-ben pc-n beírom, majd megnyitom az sd tartalmát...
Hosszú ideje így másolok, törlök mindent
Mást is tud még bőven, hosszú lenne a lista viszont a kívánt célra ez a legmegfelelőbb (számomra)!
Jobban tetszik az ES egyébként és kár, hogy az ftp-t nem tudja így csak akkor ha pc-n kreálok egy szervert...
Az expert-el azonban erre nincs szükség, így bármely pc-vel csatlakozhatom wifin keresztül ftp-n a készülékhez! -
TRob1
veterán
válasz
basaja #33480 üzenetére
Kipróbáltam én is, tényleg gyors... egyelőre csak a ph-t néztem vele, meg a Metal Hammer oldalát (hammerworld.hu), de már itt olyan problémám volt, hogy az elején nem mutatta a hirdetéseket mikor belépek az oldalra (nem mintha érdekelnének
), de pl. a cikkekben a videokra nyomva jött az üzenet: Nem támogatott! (xy által használt protokoll nincs támogatva)
Vki tudja mi ez? Gyárival és Boat Browser Minivel nincsenek ezek a jelenségek, ott megy szépen.Illetve nem mindig vette a "duplakattra" a nagyítást, ha elkezdtem 2 ujjal nagyítani kicsit, akkor meg rögtön. Egyelőre ennyi a "tapasztalat".
-
TRob1
veterán
válasz
basaja #32053 üzenetére
Az meg hogy lehet?
Egyiket se?
szerk: Parancsolj.
-
basaja
senior tag
válasz
basaja #31551 üzenetére
huh,egy gyors kérdés:
felraktam Swox Mariskát,hogy tudnám felhangosítani?Eléggé halkan mondja a hívó nevét,még full hangerőn is...előtte a Voice Caller ID volt fenn,az egész hangos volt.Mivel az viszont nem tud magyarul,mondott kacifántos neveket...:-P
noxontalán a palmary weather
előrejelzésben szvsz mindenképp...illetve itt linkelték néhány hete a 1weathert,nekem az is bejött. -
TRob1
veterán
válasz
basaja #30786 üzenetére
Általában mindegyik navinak saját térképe, "formátuma" van, attól függetlenül, hogy sokszor tartalomra ugyanaz mint a 3 betűs valamelyik térképének (neki meg van 3 féle térképgyártó térképe is: TopMap, TeleAtlas(TomTom), Navteq.
) Asszem a sygic pl. a TeleAtlas mapokat használja, Navigon meg a Navteq-et... 3 betűs meg azt, amelyiket akarod (ezért is jobb a többinél)
-
Luissimo
veterán
válasz
basaja #30763 üzenetére
jo-jo, de nincs mindenhol tisztában a kresz-el, engem pl. balra nagyívben beakart kanyarítani a Kőbányai utrol a Hungária körutra.
no, aki nemismeri a helyet és azt, hogy ott lehet v nemlehet, az könnyen otthagyja a fogát :-)
ekkor áltam át a másikra, ami ezekkel tisztában van. -
frensys
tag
válasz
basaja #30660 üzenetére
A legegyszerűbb hogy mindenféle juice és társai program helyett inkább ezt tenné mindenki:
2g-re tenni a telefont,fényerőt 30 százalékra tenni,és a widgetek vagy levelezés miatt napi kétszer bekapcsolni wifit vagy a netet amig frissit,azt kikapcs ennyi,nem kellenek ide programok,mezei napi két netre felmenés pár percig a frissülés miatt azt jónapot.
-
xSide
őstag
válasz
basaja #27420 üzenetére
A Palmary-val az a gond, hogy alapból 4 óránként ad frissitést.
Teszem azt, hogy én beállítom 1 órás auto frissitésre és du 3-kor is a déli adatokat mutatja.
Ezért nem használom widgetként, meg ha megakarom tudni milyen az idő kinézek az ablakon
Előrejelzésre viszont a pontossága kiváló!
A Foreca jelentéseiben, mert onnan szedi az infót még Miskolc környékén soha nem csalódtam.Kár, hogy ezt nem alkalmazza amit a weboldalon:
Erről jut eszembe, tudtok olyan widget alkalmazást amivel esetleg külső tárhelyről neten keresztül képkeretben megjelenithetnék képeket?
Szeretnék egy radarképet kirakni, aminek az url cimét tudom! -
-
sssz
őstag
válasz
basaja #22939 üzenetére
media converter. én ezt használom mindenre.
-
BDave
őstag
válasz
basaja #21784 üzenetére
Beállítottam a mai napra. Viszont nekem az nem tiszta, hogy ha nem 30-án jár le a hónapom (hanem 6-án), akkor be kell állítani arra a napra a számlázási hónap kezdetét. Viszont akkor már nem számláz megfelelően. Vagy tévedek? Pár nappal ezelőtt lettem számlás és eddig csak egy hívásom volt, az is csak egy percig tartott. Nálam 20 Ft/perc és 20 Ft/SMS. Most így jól jeleníti meg, csak nekem a számlazárási időpontom hónap 6. Ha átállítom arra, akkor nem megfelelően számláz. Reseteljem a telefont és akkor talán törlődik az eddigi rendszer által eltárolt hívásidő? Vagy mi erre a megoldás?
-
válasz
basaja #14078 üzenetére
A beállításokban nincs az automatikus szinkronizálás és a háttéradatok letiltva? Ugyan itt nézd meg, hogy mi van engedélyezve a fiókod szinkronizálásra, engedélyezd ha ki van kapcsolva a gmail.
Ellenőrizd a beállításokat!
Operából mért nem tudsz írni? Az oldal alján levélírás katt! -
kaller1
veterán
válasz
basaja #12634 üzenetére
köpönyeg helyett próbáld ki ezt: World Weather Clock widget
Nekem bevált.
-
r4z
nagyúr
válasz
basaja #12564 üzenetére
Az SMS az lényegében értesítési hang. Ha azt változtatod, akkor az email-é is változik. Ha magában az alkalmazásban nem állítható külön, akkor az alapértelmezett értesítési hangot (amit SMS hangként beállítottál) fogja használni mindkettő.
gtasystem: Olyan appot keress, amiben van magyar lokalizáció, konkrét ötletem nincs.
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nintendo Switch
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest