- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
R19
senior tag
válasz
basaja #47071 üzenetére
Az lgCamera Pro-nál jobbat jelenleg nem ismerek.
Rengeteg beállítási lehetősége van és tudja azt amit a legtöbb nem: a folyamatos autófókuszt felvétel közben.
Közeli vakus képeknél és extrém fényviszonyok között hajlamos beégetni a felvételt, de az expozíció kompenzációval ezt ki lehet küszöbölni.
Érdemes kipróbálni a free verziót, de abban sok beállításhoz nem lehet hozzáférni. -
TRob1
veterán
-
KTU
addikt
válasz
basaja #37599 üzenetére
Ringdroid
Ringdroid Teamszerkeszt és be állíthatsz MP3-at csengőhangnak
de szerintem egyszerűbb ha létrehozol egy " Ringtones" mappát a memoriakártyán és azt már látja az alap csengőhang beállítás is
célszerű még létrehozni "Alarms" ill. "Notifications" mappát is
az SMS ill. az ébresztő stb. hangoknak -
Probert75
addikt
-
darvinya
titán
-
atillaahun
veterán
válasz
basaja #35890 üzenetére
Olvastam én is. Csak épp a link hiányzott a fórumból a letöltéshez.
Más.
Visszakapcsolva egy korábbi cikkre, miszerint sok App felesleges funkciók használatával pazarolja a rendszer erőforrásainak nagy részét, és így csökkentve a készenléti időt, gondoltam megosztom EZT. Korábban már talán volt linkelve, a program elméletileg a(z) (felesleges) engedélyek megvonását teszi lehetővé más programoktól. Nem próbáltam még, de határozottan felkerült a kipróbálásra váró App-ok listájára. -
-
-
xSide
őstag
válasz
basaja #33930 üzenetére
Másik alternativa esetleg a (támogatott magyar nyelvű) File Expert, ez az egy tudja a tartalom megosztást ftp szerver telepitése nélkül!!
A file expert-ben csak rányomok a megosztás FTP-n, kiadja a teló elérhetőségét és Total Commander-ben pc-n beírom, majd megnyitom az sd tartalmát...
Hosszú ideje így másolok, törlök mindent
Mást is tud még bőven, hosszú lenne a lista viszont a kívánt célra ez a legmegfelelőbb (számomra)!
Jobban tetszik az ES egyébként és kár, hogy az ftp-t nem tudja így csak akkor ha pc-n kreálok egy szervert...
Az expert-el azonban erre nincs szükség, így bármely pc-vel csatlakozhatom wifin keresztül ftp-n a készülékhez! -
TRob1
veterán
válasz
basaja #33480 üzenetére
Kipróbáltam én is, tényleg gyors... egyelőre csak a ph-t néztem vele, meg a Metal Hammer oldalát (hammerworld.hu), de már itt olyan problémám volt, hogy az elején nem mutatta a hirdetéseket mikor belépek az oldalra (nem mintha érdekelnének
), de pl. a cikkekben a videokra nyomva jött az üzenet: Nem támogatott! (xy által használt protokoll nincs támogatva)
Vki tudja mi ez? Gyárival és Boat Browser Minivel nincsenek ezek a jelenségek, ott megy szépen.Illetve nem mindig vette a "duplakattra" a nagyítást, ha elkezdtem 2 ujjal nagyítani kicsit, akkor meg rögtön. Egyelőre ennyi a "tapasztalat".
-
TRob1
veterán
válasz
basaja #32053 üzenetére
Az meg hogy lehet?
Egyiket se?
szerk: Parancsolj.
-
basaja
senior tag
válasz
basaja #31551 üzenetére
huh,egy gyors kérdés:
felraktam Swox Mariskát,hogy tudnám felhangosítani?Eléggé halkan mondja a hívó nevét,még full hangerőn is...előtte a Voice Caller ID volt fenn,az egész hangos volt.Mivel az viszont nem tud magyarul,mondott kacifántos neveket...:-P
noxontalán a palmary weather
előrejelzésben szvsz mindenképp...illetve itt linkelték néhány hete a 1weathert,nekem az is bejött. -
TRob1
veterán
válasz
basaja #30786 üzenetére
Általában mindegyik navinak saját térképe, "formátuma" van, attól függetlenül, hogy sokszor tartalomra ugyanaz mint a 3 betűs valamelyik térképének (neki meg van 3 féle térképgyártó térképe is: TopMap, TeleAtlas(TomTom), Navteq.
) Asszem a sygic pl. a TeleAtlas mapokat használja, Navigon meg a Navteq-et... 3 betűs meg azt, amelyiket akarod (ezért is jobb a többinél)
-
Luissimo
veterán
válasz
basaja #30763 üzenetére
jo-jo, de nincs mindenhol tisztában a kresz-el, engem pl. balra nagyívben beakart kanyarítani a Kőbányai utrol a Hungária körutra.
no, aki nemismeri a helyet és azt, hogy ott lehet v nemlehet, az könnyen otthagyja a fogát :-)
ekkor áltam át a másikra, ami ezekkel tisztában van. -
frensys
tag
válasz
basaja #30660 üzenetére
A legegyszerűbb hogy mindenféle juice és társai program helyett inkább ezt tenné mindenki:
2g-re tenni a telefont,fényerőt 30 százalékra tenni,és a widgetek vagy levelezés miatt napi kétszer bekapcsolni wifit vagy a netet amig frissit,azt kikapcs ennyi,nem kellenek ide programok,mezei napi két netre felmenés pár percig a frissülés miatt azt jónapot.
-
xSide
őstag
válasz
basaja #27420 üzenetére
A Palmary-val az a gond, hogy alapból 4 óránként ad frissitést.
Teszem azt, hogy én beállítom 1 órás auto frissitésre és du 3-kor is a déli adatokat mutatja.
Ezért nem használom widgetként, meg ha megakarom tudni milyen az idő kinézek az ablakon
Előrejelzésre viszont a pontossága kiváló!
A Foreca jelentéseiben, mert onnan szedi az infót még Miskolc környékén soha nem csalódtam.Kár, hogy ezt nem alkalmazza amit a weboldalon:
Erről jut eszembe, tudtok olyan widget alkalmazást amivel esetleg külső tárhelyről neten keresztül képkeretben megjelenithetnék képeket?
Szeretnék egy radarképet kirakni, aminek az url cimét tudom! -
-
sssz
őstag
válasz
basaja #22939 üzenetére
media converter. én ezt használom mindenre.
-
BDave
őstag
válasz
basaja #21784 üzenetére
Beállítottam a mai napra. Viszont nekem az nem tiszta, hogy ha nem 30-án jár le a hónapom (hanem 6-án), akkor be kell állítani arra a napra a számlázási hónap kezdetét. Viszont akkor már nem számláz megfelelően. Vagy tévedek? Pár nappal ezelőtt lettem számlás és eddig csak egy hívásom volt, az is csak egy percig tartott. Nálam 20 Ft/perc és 20 Ft/SMS. Most így jól jeleníti meg, csak nekem a számlazárási időpontom hónap 6. Ha átállítom arra, akkor nem megfelelően számláz. Reseteljem a telefont és akkor talán törlődik az eddigi rendszer által eltárolt hívásidő? Vagy mi erre a megoldás?
-
válasz
basaja #14078 üzenetére
A beállításokban nincs az automatikus szinkronizálás és a háttéradatok letiltva? Ugyan itt nézd meg, hogy mi van engedélyezve a fiókod szinkronizálásra, engedélyezd ha ki van kapcsolva a gmail.
Ellenőrizd a beállításokat!
Operából mért nem tudsz írni? Az oldal alján levélírás katt! -
kaller1
veterán
válasz
basaja #12634 üzenetére
köpönyeg helyett próbáld ki ezt: World Weather Clock widget
Nekem bevált.
-
r4z
nagyúr
válasz
basaja #12564 üzenetére
Az SMS az lényegében értesítési hang. Ha azt változtatod, akkor az email-é is változik. Ha magában az alkalmazásban nem állítható külön, akkor az alapértelmezett értesítési hangot (amit SMS hangként beállítottál) fogja használni mindkettő.
gtasystem: Olyan appot keress, amiben van magyar lokalizáció, konkrét ötletem nincs.
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Update 06.11. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest