- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Balinov
titán
-
domerator
veterán
válasz
AXisBOLD #41534 üzenetére
Az ICS-ben nem lehet véletlenül letiltani egy csomó gyári appot? Huawei Mediapad-on Facebookot, Maps-et és még egy csomót le lehet tiltani a gyári ICS-ben úgy, hogy később bármikor újra engedélyezhető. Facebookot mondjuk pont letörölni lehet.
Igaz, hogy a Mediapad tablet, de az ICS talán ugyanaz nem? -
atillaahun
veterán
válasz
AXisBOLD #40368 üzenetére
Ment PÜ.
Más.
Közben én is kérnék egy kis segítséget, olyan nyomozó programot vagy módszert tudtok mondani, ami kideríti, hogy mi tartja néha ébren a telefonom képernyőjét (!). Ugyanis újabban ezt játssza, hogy nem alszik el magától. Az erre vonatkozó gyári alapbeállitás természetesen 1 percre van állítva, wipe cache és dalvik megvolt. -
darvinya
titán
válasz
AXisBOLD #38763 üzenetére
Nem tudom, hogy ezt a tesztet olvastad.
A cikkben is alap GB-s csak külön kérésre tették rá ICS-t.A rosszul telepítet ROM-ban nem működik a Market(Play).
-
-
AXisBOLD
addikt
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
AXisBOLD #23006 üzenetére
3G-t használva mindenképpen jobban merül a telefon - még akkor is, ha full lefedett területen vagy!
2G-t használva majdnem kétszer akkora a készenléti idő, mint 3G-vel.
Ha nem lógsz egyfolytában a mobilneten, akkor érdemesebb csak a 2G-t (GPRS) használni.
E-mail, időjárás-widgetek, stb. használatakor észre sem veszed a sebesség-különbséget, és ha csak alkalomszerűen, rövid időre nézel meg egy-egy oldalt, akkor sem érdemes 3G-re kapcsolni. -
RootRulez
félisten
válasz
AXisBOLD #23004 üzenetére
Ha közel laksz valamelyik államhatárhoz (és át-át szokott ugrálni a szomszéd hálózatára) akkor a adatroamingot (adatbarangolás) kapcsold ki
2G/3G, te döntöd el, elég gyorsan behozza-e az oldalakat a böngésződ. Bár ha olyan helyen laksz, ahol gyér a 3G, jobban járhatsz , ha only 2G-re állítod, és nem meríti az aksit a teló, a folytonos 3G utáni kajtatással...
-
RootRulez
félisten
válasz
AXisBOLD #22995 üzenetére
Szia!
Legutóbbi hasonló kipróbált programom, a
Traffic Monitor. Annyira megtetszett, hogy honosítottam is
-
-
sssz
őstag
válasz
AXisBOLD #21391 üzenetére
próbáld ki a bsplyer lite-ot. kezel feliratot és szinte mindent visz.
-
aggleány
addikt
-
dokee78
félisten
válasz
AXisBOLD #20742 üzenetére
Ezt a 2-őt próbáltam és nekem az Officesuite jobban bejött.
DocumentsToGo Full Version Key
OfficeSuite Pro 5
De van aki erre esküszik:
Smart Office
-
aggleány
addikt
válasz
AXisBOLD #20738 üzenetére
Naptárnak én a Jorte-t ajánlom, van belőle magyar nyelvű is stefi68 fordításában. Kicsit bonyolult beállítani, de ha egyszer megvagy vele, onnantól kezdve már nagyon egyszerűvé válik a használata.
Ébresztőórának érdemes kipróbálni az Alarm Clock Xtreme-et, engem még nem hagyott cserben, lassan fél éve használom napi szinten. Ha beállítasz ébresztőt, de kapcsold ki a telót, tedd repülő üzemmódba. (Nem hülyének nézlek, csak sokan nem tudják, hogy az android nem ébreszt kikapcsolva.)
CoolBoy323
Javasolnám a "barátnő" nevű alkalmazást, de sajnos linkelni nem tudom, egyéni beszerzéssel kell megoldanod.
-
sippet
senior tag
-
atillaahun
veterán
válasz
AXisBOLD #12670 üzenetére
Igen, ugyanúgy működik, elég egyszerű.
Én egyszer vettem rajta egy 500 forintos programot és háromszor vonták le az árát. Egy óráig kerestem a google oldalán, hogy kinek írhatnék az ügyében, és egy tetves idevágó címet sem találtam. Azóta használok Applanet-et. Már amikor persze működik.
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Spórolós topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nintendo Switch 2
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged