- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Inarus
addikt
válasz
jackbacsi87 #39084 üzenetére
A Friendcaster-t próbáltad?
-
gyuszmó
őstag
Van olyan lehetőség,hogy kirakok egy kis képet az asztalra és egy kattintással háttérképnek állítom be?
Pl ha most kimegyek a napra egyből világos háttér kell,hogy lássak,és így egy érintéssel váltani tudnék,meg lehet ezt így manuálisan oldani?
köszi -
Tyer
őstag
Sziasztok!
Milyen pénzügyi nyilvántarto app-ot ajánlotok?
Több is érdekelne összehasonlitás végett, köszi
T. -
darvinya
titán
válasz
Rickazoid #39092 üzenetére
Áholy virtua gép-telo azon vírusírtó(k) internet>…… ezt nem idézem - keresés telo típus/hely/…… és máris megvagy 3s mégkönnyebben ha van Google fiók és rád bökök virtua barát.
Ja és még valami ezek IMEI-t összekőtik a SIM-el és ezt is felküldik.
De evvel csak kiszúrni lehet a másikkal semmi több és emiatt semmi értelme.
A zsebes élből kivágja a SIM-et és irányrá a friss ROM, meg free key IMEI. -
gipsztigris
addikt
-
Rickazoid
addikt
válasz
darvinya #39057 üzenetére
Csakhogy a varázslók nem léteznek, ahogy az adatforgalom figyeléséből neked sem lesz fizikai hozzáférésed semmihez.
(#39058) mandras81:
"ne ringasd magad olyan tévhitbe, hogy egy vírusírtó megvéd téged bármitől is"
Kivétel az összes ismert malware. A hülyének bélyegezésre nem reagálnék, csak hogy olvasd el miket írtam.(#39084) jackbacsi87: csak chatre ott a Messanger, nálam működik. A kérdés persze hogy asztali gépen mit használsz, mert ha nem teljesen kompatibilis klienst (felteszem van ilyen), akkor előfordulhat, hogy az nem menti az előzményeket a Facebook szervereire, mert normál esetben minden ott tárolódik, nem az alkalmazásokban.
-
xSide
őstag
válasz
Fehércápa #39088 üzenetére
Nekem a pro van és eddig fel sem tűnt, amit itt jeleztél...
Az összes angol (international) karakter benne van és nem csak az é, hanem az á összes megjelenítése!
A felfele nyílra max a nagy kezdőbetűk és alt billentyűk használatánál számíthatsz!
Úgy látom elő kell szedni a smart-ot és amit korábban elkezdtem (változtatás miatt) ki kell egészíteni ennek az átírásával is -
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Az lehetséges vmilyen progival, hogy az asztali chrome böngészőm füleit átküldjem az androidos operára? Pl. hogy tableten folytassam egy weblap olvasását. -
Fehércápa
aktív tag
Aki smart keyboardod használ, az segítsen please! Hogy tudom kicserélni a fölfelé mutatô vagy a space melletti nyilat smiley jelre? [link] Csak az enter helyett ajánlja fel, pedig erre a két nyílra semmi szükségem. Illetve az is érdekelne, hogy hol tudom beállítani, hogy ne 4 féle "é" betűt ajánljon fel, hanem egyet!?
-
tomy86
addikt
válasz
gipsztigris #39085 üzenetére
Lehet, hogy a market szerint nem kompatibilis az X8-al. Letöltöd a saját telefonodra és utána átteszed az övére. Hátha mégis megy.
-
darvinya
titán
válasz
gipsztigris #39085 üzenetére
Az lehet, hogy 2.3.5 ezt hivatalosan a SE(S) adta ki és az ehhez való Play aláírás is meg van?
És megfelel a követelményeknek a telo. -
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Lányom Xperia X8-as telefonjára a Market nem ajánlja fel az Instagram letöltési lehetőséget. 2.3.5-ös ROM van a gépen.
Ötlet? -
jackbacsi87
senior tag
Van olyan facebook app, ami az asztali gépen történt chat előzményeit is betölti?
jelenleg imo van fenn, de csak a telefonon történt beszélgetést hozza elő. az alapfacebook appot nem akartam feltenni, persze ha nincs más... -
Mr X
veterán
válasz
atillaahun #39081 üzenetére
Annyi akkuidőt szerintem nem nyersz vele, hogy megérje folyamatosan futtatni. Ha merülök és nincs lehetőség tölteni, akkor órákat elkocog a telefon, ha békén hagyom.
-
fdisk
őstag
válasz
atillaahun #39078 üzenetére
Valahol a neten találtam rá.
Mr X:Én is így gondolom.Amit a program megcsinál,azt én is meg tudom csinálni.
Prien:Én most próbából feltettem a free-t.De semmi eget rengető plusz-t nem ad.
-
atillaahun
veterán
-
Mr X
veterán
válasz
atillaahun #39078 üzenetére
Bizonyos töltöttségnél kilövik a wifit, mobilnetrt, ilyesmi. Semmi olyat nem csinálnak, amit az user maga ne tehetne meg.
-
fdisk
őstag
Van-e értelme az energiagazdálkodási alkalmazásoknak?(JuiceDefender Ultimate,battery yx és társaik)
Aki használ ilyet annak kb.mennyi %-al nőtt a teló üzemideje?
Gondolom nem sok vizet zavarnak az ilyen progik. -
Mr X
veterán
Appot pakolgatni gyárilag is tudsz. Beállítások - Alkalmazások -Alk. kezelése. App nevére ráböksz, áthelyezés SD-re vagy telefonra.
Gyári alkalmazások pucolâsâhoz rootolni kell, utána vagy törlöd a feleslegeseket, vagy pl. Titanium Backup-pal fagyasztod.
CPU-t húzni gyári kernellel nem lehet, cserélni kell egy arra alkalmasra. A személyes véleményem, hogy nem éri meg az a kicsi sebességnövekedés a gyorsabb merülést és a melegedést. Jobb eredményt érsz el, ha a felesleges, de hâttérben folyton futó appokat lepucolod.
-
RBJ
addikt
és erre melyik a legjobb progicska amivel ezeket meg lehet oldani? cpu húzzni lehet? vagy olvastam olyat is, hogy az általunk felesleges nek vélt gyári alkalmazásokat is ki lehet lőni, hogy ne induljon vagy ne legyen a memóriába betöltve. célom, hogy gyors legyen a telom már önmagához képest.
-
RBJ
addikt
felraktam az adw launcher t és érdekes nem találok parancsikont. tipp? vagy van másik olyan launcer ami kezeli az adw theme t?
most még nem pakoltam tele a telót . friss. olvastam valami app2sd ről ami segít a telónak hogy ne a rendszermemóriába telepítsen hanem az sd re.
van értelme? és milyen hasonlóak vannak? most szeretném telerakni a telót progival de félek hogy hamar lassú ka...i lesz. tippjijje ? -
Mr X
veterán
válasz
darvinya #39060 üzenetére
Előbb inkább a telefonja típusát kérdezd meg, nem kell mindegyiknél bootloaderrel szórakozni.
RBJ:
Általában megéri a custom rom, gyorsabb, tisztább, több funkcióval. A romok típusspecifikusak, csak az adott típusra készült romot teheted fel, ami sok típusnál kernelt is cserél.
-
RBJ
addikt
csak azért kérdeztem mert most nagyon rákkatantam az andrira és szeretnék a legtöbbet kihozni a telefonból. pl a cyanogenmod android verzió és kernel függő vagy telefontól is függ, hogy mit lehet feltenni? érdemes e maszek rom okat feltenni? hogyan lehet elmenteni a gyári rom ot. stb
-
mandras81
senior tag
-
Az-X
őstag
Mi baj lehet alapon feltettem egy avastot próbára (az itthoni gépemen ezt használom). Végi futtattam egy keresést, talált is... Régen feltettem egy energia gazdálkodással kapcsolatos programot, ami fel tett valamit ami állandóan upgrade-elni akart. Le is töröltem egyből, és el is tűnt az állandó idegesítő felugróablak. Most viszont az avast mégis megtalált egy azzal kapcsolatos hibát. Úgy néz ki el is távolította
-
Rickazoid
addikt
Ha legális akkor nem. Akkor illegális, ha fel kell törni vagy meg kell kerülni valami védelmet hozzá, a célja nem nyílt forrású programok módosítása (például a Play (Market) hackelése), illetve ha van köze warez programokhoz.
Szerintem.(#39052) darvinya: Fura elméleteid vannak olyan dolgokról, amikhez se nem értesz, se nem próbáltál, legalábbis az irományaid erősen erre a következtetésre engednek jutni. Magyarázd el hogy szerzed meg egy antivírus, például az avast! internetkapcsolatának figyeléséből (vagyis a frissítéskeresés és -letöltés figyeléséből) a megbízhatónak beállított SIM-kártyát és bármilyen SMS parancs végrehajtásához szükséges kódot, kérlek!
-
RBJ
addikt
root téma wareznak számít?
-
Rickazoid
addikt
válasz
defymoto #39046 üzenetére
Ha jól rémlik többek közt a GPU gyorsítás hiánya miatt nem valószínű, de javítson ki valaki, ha tévedek. Mondjuk ha olyan lenne, mint a Firefox, akkor jobb is.
(#39048) darvinya: ahhoz három dolog kéne:
- ellopni a másik telefonom bekapcsolt állapotban
- tudni, hogy avast! van telepítve
- ismerni a letiltás kódját
De ha a másik telefonom tűnne el, egyből letiltatnám a szolgáltatónál a SIM-et és törölném a megbízható számok listájáról, úgy már próbálkozhatnának SMS parancsok küldözgetésével. -
defymoto
senior tag
Üdv!
Szerintetek a Google Chrome for Android a későbbiekben elérhető lesz 2.3-ra?
Előre is köszi a választ! -
Rickazoid
addikt
Vissza kell tenned, elindítani, majd Beállítások és avast! Anti-Theft eltávolító varázsló. Pont ez a lényege ennek a szolgáltatásnak, hogy a program törlésével nem lehet ténylegesen törölni a védelmet, csak a PIN ismeretében a programon belülről. Ez egy biztonsági funkció, hogy a háttérben megbújó program új SIM berakásakor el tudja küldeni SMS-ben az új SIM telefonszámát, bekapcsolt GPS és jel esetén pedig a koordinátákat is. Illetve ez teszi lehetővé az SMS irányítást a távolból, le lehet zárni vagy lehet wipe-ot indítani.
-
RBJ
addikt
Csókolom. lenne egy problémám. samu galaxy s6102 duos. feltettem próba képen az avast ot.
levakartam és maradt utána a rendszeralkalmazások közzé beékelődve egy online pro stroe ikon amit ha elindítok az avast anti-theft indul el . hiába csinálok gyári visszaállítást sőt sd card ot is formáztam akkor is bent marad ez az ikon és alkalmazása ami nem is ide való? tiszta ideg lettem. help? -
csana
senior tag
Üdv all!
Nemrég beszereztem az első androidos telóm (SE Xperia Ray). Jelenleg töltődik, és gondoltam megkérdezem az első lépéseket.
Pontosan nem tudom hogy a már rajta lévő alkalmazások fel akarnak-e lépni a netre induláskor. Wifis rúterünk van, és szeretném, ha a telefon ezen keresztül csatlakozzon a netre. Nincs internetelérés az előfizetési csomagomban, ezért nem szeretném, ha teló valahogy megkerülné a wifit.
Egyelőre az érdekelne, hogy bekapcsoláskor kell-e valamit ügyködnöm, hogy később ne érjen meglepetés mikor megjön a havidíj?Az eladó ajánlott pár alkalmazást amit állítása szerint nem árt felrakni, viszont mivel nem ismerem őket, kiváncsi lennék a véleményetekre, hogy tényleg érdemes-e ezekkel kezdeni, illetve mit ajánlanátok még.
-APN ON/OFF
-ADVANCED TASK KILLER
-Call Meter NG
-Juice defender -
TRob1
veterán
válasz
Rickazoid #39036 üzenetére
Aha, örülök ha Te így gondolod... de elég ha elolvasod hogy mi a különbség. Egyet kiemelnék: "Anti-Virus Protection – The latest technologies prevent viruses and spam from infecting your phone while you’re surfing the Internet. Plus, automatic, cloud-based scanning of downloaded apps" ellenben a Lite verzióval (ANTI-VIRUS LITE: Alerts you to potentially malicious apps before they can harm your phone)
Tuti sokat érhet... főleg hogy még a fizetősben sem hiszek.Amit linkeltél az meg pont nem ér semmit... Te telepíted, és egy idióta program által... ilyenkor hiába van védelem ha te teszed fel... Winen is sokszor ez van: "Vírus vagyok", felmehetek? Klikk az okéra... erre a júzer mit nyom? Persze hogy az Okét.
-
Rickazoid
addikt
Igen. Nekem pont most szűrt ki egy trójait az avast!. Lehet, hogy kicsi az esély jelenleg egy vírusfertőzésre (nagyobb ha hülye módon te töltöd le, ahogy nekem is sikerült éjjel), de az elővigyázatosság sosem árt, a Play-be is beszivárognak néha (arról nem is beszélve, hogy sok más cég is androidos alkalmazásboltot indít, idővel mindegyik célpont lesz) és sosem tudni mikorra derül ki. Meg szerintem inkább azt kell megszokni, hogy Androidra kellenek olyan elővigyázatosságok, mint Windows alá, mert ha az Android nem tűnik el két-három éven belül, akkor sokkal komolyabb és jól elrejtett vírusok és férgek is fognak születni, amik már mondjuk a bankszámlád tartalmának lenyúlását célozzák meg (hisz jön a mobilfizetés, ami nagyon kell nekünk) vagy zombihálózatot építenek, ezt biztosra lehet venni. Szóval szerintem jobb félni, mint megijedni.
Azokra meg ne hallgass, akik szerint az antivírusok írói írják vagy terjesztik a vírusokat is, vannak vírusírásra specializálódó emberek szép számmal, nem kell ide összeesküvés-elmélet.(#39035) TRob1: ingyenes = védelem, fizetős = védelem + extra szolgáltatások + reklámmentesség + a fejlesztők támogatása
-
barnam_
nagyúr
Szerintem felesleges. Ugyanakkor tűzfalnak és reklám blokkolónak van haszna (adfree). Mert ami ingyenes, az általában vagy reklámokat tartalmaz, vagy használati statisztikát küld. Lehet azt mondani, hogy ez etikátlan dolog, mert a fejlesztőnek ebből van pénze; én meg azt mondom, hogy kérés nélkül ne csináljon adatforgalmat egyik alkalmazás sem.
Igaz warez oldalakról nem telepítek, csak Play-ből
-
.:LoMAX:.
aktív tag
válasz
atillaahun #39022 üzenetére
Nem próbáltam, de olyasmit olvastam, hogy küldi az sms-t is, meg engedélyt is kér telepítésnél.
-
Az-X
őstag
Lehet hülye kérdés, de van szűkség antivirus programra a telefonon. Igen, látom, hogy van belőle több is. De van gyakorlati haszna?
-
.:LoMAX:.
aktív tag
válasz
atillaahun #38997 üzenetére
Avast-hoz kis kiegészítés, akit érdekel
a! Commands
Don't learn all Anti-Theft avast! Free mobile Security commands by heart! -
barnam_
nagyúr
Csak egy tipp, első keresésre: Network Signal Info
-
Picco
addikt
udv emberek, egy terero loggerre lenne szuksegem, ami lehetoseg szerint megmutatna azt is h mikor milyen halozatokon garazdalkodik a telefonom
akarki tud ilyet kerem ne tartsa magaban
-
zho-lee
addikt
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, a notification launcherről.
Használja valaki,és van tapasztalata arról, hogy eszi-e az akkut?
Köszi a segítséget! -
myke01
senior tag
A vibrálást (rezgést) milyen alkalmazással lehet módosítani ? (úgy-értve az erősségét,gyakoriságát , rezgés hosszát, stb. )
-
t-shirt
veterán
tiszteletem
tudna valaki ajánlani valami jó offline póker játékot -
cellpeti
nagyúr
Létezik olyan program ami az internet forgalmat méri?????? Olyan létezik, ami csak az szolgáltatón keresztül jött forgalmat méri? Úgy értem, az itthoni wifis hálózatról jöttet nem?
-
-
kellene nekem egy olyan billentyűzet, ami
-free
-van benne 12 gombos szövegbevitel (tudjátok, mint a gombos telefonokban)
-be lehet benne állítani, hogy ez a fenti 12 gombos legyen az alapértelmezett szövegbevitelkor
Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- Asus Rog Strix Gamer laptop makulátlan állapotban
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest