- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #49958 üzenetére
Ez menti a gmail szerverére: [link]
-
petipetya
nagyúr
Chrome vs. Google Fordító:
Ha a Chrome alatt le akarok fordítani egy oldalt (pl. egy xda-s topicot), akkor a megosztás / fordító hatására a gyári böngészőben nyitja meg a magyarított oldalt.
Van arra megoldás, hogy végig a Chrome-ban maradjak?
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #49765 üzenetére
Ezen már én is gondolkodtam. Arra jutottam, hogy olyan technológia csinálja, amit nem tárnak a nyilvánosság elé - ezért nem tudjuk elképzelni.
-
petipetya
nagyúr
Nektek is megjelent a Play-ben egy "Önnek ajánljuk" menüpont? Alkalmazásokat javasolnak feltelepítésre, melyek hasonlóak az eddig használtakhoz.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #49010 üzenetére
Ha így ejti ki, akkor nincs gond: kép
-
petipetya
nagyúr
válasz
tybsen #48814 üzenetére
Nálam 3.8.16-os Play van fent. Én sem értem hogyan, amikor eddig mindegyiket késve kaptam meg. Igaz, a kiadás napján letöltöttem és feltelepítettem, majd pár óra múlva töröltem az összes frissítést (alkalmazások / mind / Play / frissítések törlése) és újra ráböktem. Ezután felfrissült.
-
petipetya
nagyúr
Az Asphalt 7-nél szeretnék létrehozni egy accountot a játékon belül (multiplayer / live), de mindig ezt írja: "could not verify the user" (tabon és telón egyaránt). Mi lehet a gond?
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #48660 üzenetére
Dehogy, ez csak a gugliban keres magyarul, mást nem csinál. A telefon pedig HTC Desire S, gyári 2.3.5-el.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #48656 üzenetére
2.1.3 és a kezdetektől fogva rendszerprogram volt nálam a Voice Search.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #48652 üzenetére
Nálam gond nélkül megy.
-
petipetya
nagyúr
válasz
gatto_ #48595 üzenetére
Nálam valahogy feltelepült hozzá (reggel volt, nem tudom miket nyomkodtam a vécén) az Accessibility Preferences nevű kiegészítő - ebben lehet plusz dolgokat beállítani.
-
petipetya
nagyúr
Frissült a Talkback és van benne egy olyan menüpint, hogy hívóazonosító kimondása.
Bejelöltem, de nem mondja ki a hívó fél nevét. Miként lehetne beszédre bírni?
-
petipetya
nagyúr
válasz
S e t h #48577 üzenetére
A billentyűzetnél nálam is elég pontatlan, viszont a Google keresőben nagyon precíz.
Elég érdekes, hogy míg a keresőben ki lehet kapcsolni a cenzúrát, addig a billentyűzetnél nem - azt hittem, hogy ez az oka, de nem, mert a ronda szavakat a gugliban és sms írásakor is beteszi.
-
petipetya
nagyúr
válasz
S e t h #48572 üzenetére
Reggel frissült a Maps/Google+, nem tudom hogy ezekben/mellett csempészték-e be a telefonba.
Ezeket kellett beállítani:
- voice search / language / hungary
- beáll. / nyelv és bill. / touch input / nemzetközi bill. / magyar
- beáll. / nyelv és bill. / touch input / kétnyelvű predektív szövegb. / magyar -
petipetya
nagyúr
Csak kapkodom a fejemet jobbra-balra... Nálam is megjelent a magyar nyelv a billentyűzetnél a mikrofon alatt, illetve a Google keresőben is - mindezt 2.3 / gyári rom alatt.
A kézírásos Google keresést is kipróbáltam egy ICS tabon, de nálam is eléggé szaggatott és késik a vonalak beírása.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Jessus81 #48486 üzenetére
Valóban eltűnt. Mondjuk nekem az elixir2 által van egy parancsikonja a koordinátáknak az értesítési sávban, és a maps frissítése után sem tűnt el. Lehet egy telefon ki-bekapcs. után már nem lenne ott, nem tudom.
Megnéztem, és az elixir2-ben még mindig hozzá tudnám adni a koordinátákat egy parancsikonhoz.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Sterilzona #48444 üzenetére
Igen, például ezzel: [link]
-
petipetya
nagyúr
Off, de nem tudom hol kérdezhetném meg. Egy Huawei G300 hátlapjának belső részén van egy gyári matrica, amely elvileg segít a hőelvezetésben. Ilyen kellene egy havernak más telefonhoz, de nem tudom milyen néven keressek rá ebayen. Szerintetek?
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
válasz
werszomjas #48151 üzenetére
Gyári Google Maps. Kerestem egy koordinátát a neten és működik. Ezt pl. másold be a Maps-be: 47.42374 19.23323
-
petipetya
nagyúr
Nálam 2.3 alatt ott vannak a nyilak a Google keresőben: kép
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #47766 üzenetére
Köszi. Érdekes, nálam fordítva van a zöld és a szürke. Amikor teljes a térerő, akkor zöld. Amikor csak három csík látszik, akkor szürke. A többi stimmel.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #47763 üzenetére
Mit jelentenek a különböző színek a csíkon?
-
petipetya
nagyúr
Ha már sms. Régebben gondot okozott az, hogy a bekapcsolt t9 mellett hogyan írhatnék ékezet nélkül? Aztán véletlenül rájöttem a nyitjára...
Be akarom írni azt a szót, hogy tökfőzelék. Lenyomom a t-betűt, melyre a t9 ki is adja a találatot, melyek közül a legelső egy pucér t-betű - erre rábökök. Ezután már írhatom a szó többi részét, mivel nem lesz benne ékezet és még csak fel sem veszi a szót a szótárba. Ennél gyorsabb megoldást nem ismerek.
A t9-et pedig nem kapcsolom ki, mivel mindenhol máshol szükség van rá - szintén a gyorsaság miatt.
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
A Google+ nálatok sem frissült, hanem leáll hibával? A Play frissítést legyalultam, de nem használ.
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
válasz
S e t h #44378 üzenetére
Pedig működnie kell mindenhol, ahol szövegmező található (email, sms, stb.)
- Feltelepítettem, majd a telefon beállítások / nyelvek és billentyűzet / részben bepipáltam a swype-ot.
- Utána ugyanitt swype beta / nyelvek / nyelvek letöltése részben telepítettem a magyart és egyedül azt hagytam bepipálva.
- Végül bementem a Gmailbe / szövegmezőbe beleböksz hogy villogjon a kurzor / hosszan böksz ugyanott / beviteli mód / swype beta kiválasztása.
- Ekkor már bejött a swype billentyűzete. itt a tűz(?) jelű gombra bökök (az enter mellett balra van) majd beszélek, mire az pár mp elteltével megjelenik a szövegmezőben.Hol akadsz el?
Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest