- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz
finecsa #50183 üzenetére
Az alapbeállítások attól nem változnak. Csak hozzá kell igazítani az igénybe vett kedvezményhez. Nem tudom a neten levő melyikkel kalkulál én magamnak csináltam meg. Amikor én beállítottam még egyik magyar szolgáltatóhoz sem volt elérhető beállítás, pedig megkönnyítette volna a dolgot, ezért is ajánlottam ezt a megoldást.
-
tomy86
addikt
válasz
GeneraL_XTX #50179 üzenetére
Nem egyszerűbb, ha importálod a mozaik s beállításait a netről a programon belül? Beállítások - szabályok importálása (előre beállított szabályok importálása). Vagy innen letölthető.
Egyébként a "díjcsomagok, tarifák" alatt kell létrehozni egy sms tarifát, ahol be tudod állítani az sms díját.
-
tomy86
addikt
válasz
dokee78 #50031 üzenetére
Nekem Apex alatt is sikerül. Bár a legtöbbet töröltem, de most kipróbáltam és pl. a médialejátszó widget is működik (zenelejátszó, sony galéria, gyári videólejátszó).
(#50037) darvinya: igen a widgetet. Annyi a trükk pl. apexnél, hogy ha nem jelenik meg az adott widget a home hosszú tapizására előugró listában, akkor appdrawerből ki lehet tenni (ott szerepel az összes sonys widget, amit még nem töröltem).
-
tomy86
addikt
válasz
bubi92 #49595 üzenetére
Ha ES file explorert használsz, akkor menü - manager - app manager és itt megjelenik az összes telepített app (rendszerappokat kivéve). Kijelölöd mindet, hosszan rányomsz valamelyikre és a felugró menüben kiválasztod a backup funkciót. Elmenti az apk-t az sd kártyára és root sem kell hozzá.
szerk:megelőztek
-
tomy86
addikt
Én sem tudom mennyire jellemző (ismerősi körömben elenyésző). Azonkívül, ha valakinek olyan díjcsomagja van, ahol nincs nagy különbség a hálón belüli és azon kívüli díjak között vagy csak keveset beszél a számhordozott számmal, akkor megint nem érdemes kalkulálni vele.
(#49391) Bone123: az a gond, hogy ez a 60-40% nagyon megbonyolítja a dolgot (vagy csak én nem találom egyelőre az egyszerű megoldást) úgyhogy egyelőre nincs ötletem a megoldásra. Az én havidíjam is felhasználható sms-re, hívásra de csak annyi a megkötés, hogy belföldi vezetékes ill. mobilra.
-
tomy86
addikt
A programból nyilván sehogy. Ha tudod, hogy egy számnál számhordozás volt (és a példa kedvéért 30-as a szám, de telenoros), akkor azt a számot külön beteszed a tartalmazott számok közé a Telenoros hívásoknál és a kivételek közé a T-mobileos számoknál. Ha nem tudod, hogy egy szám számhordozott-e és ennyire fontos, akkor le tudod kérdezni USSD kóddal (*126*telefonszám#).
(#49364) Bone123: hozz létre számcsoportokat a hálózaton belüli és a hálózaton kívüli számokhoz és ezekhez külön szabályt ill. díjcsomagot. De pl. sokat segít a program megértésében, ha importálsz valamilyen, már kész beállítást és azt áttanulmányozod. Több telenoros tarifa is importálható (mondjuk djuice nem).
-
tomy86
addikt
válasz
Mauzes #49365 üzenetére
Biztos van egyszerűbb megoldás (régóta nem használom a GO-t), de a GO theme factoryval elég jól testre tudod szabni ezeket a dolgokat a számítógépen.
-
tomy86
addikt
válasz
tybsen #49128 üzenetére
Busybox telepítéshez én ezt használom: Busybox Installer. Telepítés után elindítod, kiválasztod hogy melyik verziót akarod telepíteni (én a legújabbat szoktam) és install.
-
tomy86
addikt
válasz
sonaj0203 #49123 üzenetére
Újra kell csatolni RW módban. TC-ben nem tudom pontosan hol van, de kell lennie egy olyan menüpontnak, hogy "Mount RW" vagy hasonló. A másolás után pedig ugyanez még egyszer.
De szerintem a Talk telepítése nem fogja megoldani a problémádat. Én használtam olyan romot, amiben nem is volt benne.
-
tomy86
addikt
Én ezt használom: My Backup Root Az ingyenessel fagyasztani nem lehet, de menteni/helyreállítani igen.
-
tomy86
addikt
válasz
gipsztigris #48791 üzenetére
Pl.az okostarifa 360-at tudod importálni, mert elérhető a progi oldalán. Abból meg nem nagy ügy megcsinálni az okostarifa 90-et.
(#48795) Teasüti: nem kell kikapcsolni semmit. Amikor exportálod az adott beállítást és utána feldobja, hogy bluetoothon vagy gmail akarod-e elküldeni egyszerűen nyomj egy vissza gombot. Ott lesz az exportált fájl az sd-n a de.ub0r.android.callmeter mappában.
-
tomy86
addikt
-
tomy86
addikt
válasz
Csocsesz75 #48084 üzenetére
A Holo Launchernél ezt írják: Apply icon packs, support ADW icon pack and Launcherpro icon pack.
Tehát ezek közül amelyik jó ADW-re vagy LauncherProra, az jó Holora is. -
tomy86
addikt
válasz
Bone123 #47325 üzenetére
Hiväsmonitorozo appok közül ezeket probäld ki: Call Meter NG (ha nem kell reszletes) vagy Call Meter 3G (bonyolultabb beällitani, de reszletesebb).
-
tomy86
addikt
válasz
Ádám16 #46704 üzenetére
Én a Mort Playert használom.
-
tomy86
addikt
válasz
spiritex #46642 üzenetére
Akkor ebben 1:1
Már nem emlékszem pontosan. Egy ideig párhuzamosan használtam a kettőt, de végül az Apex mellett döntöttem. A Nova akkor (talán 1.1.2) használt verziójánál időnként nem jelenítette meg a könyvtárakat az appdrawerben és az Apex gördülékenyebb volt akkor, úgyhogy ment a levesbe a Nova. Azóta nem próbáltam.
(#46644) batai15: azt tudom, hogy a Nova is tud egyedi ikonokat használni. Szerintem rakd fel mindkettőt és használd párhuzamosan pár napig (hétig). Úgy könnyebb dönteni. Én is így használtam (1 napig Nova, 1 napig Apex egy héten át
).
-
tomy86
addikt
válasz
Krisz79 #46291 üzenetére
Ha az első tankolásod mondjuk 350km-nél volt, akkor kezdeti állásnak ennél kevesebbet kell beírni. Pl. újonnan vásárolt autónál írj a kezdeti álláshoz és a vásárláskori álláshoz is 0km-t.
Én pl. 151300-nál tankoltam először 50 litert, ami bekerült ebbe a progiba így a kezdeti álláshoz beírtam 150800-at. Lényeg, hogy kisebb legyen az érték. -
tomy86
addikt
válasz
Krisz79 #46272 üzenetére
Nekem jól számol. kb. 50 tankolás van benne (az esetek 90%-ában fullra szoktam tankolni) és a mért értékek megegyeznek a MyCar-Monitor adataival, amit PC-n használok.
"A Havi átlagos fogyasztás l/100km a 7es skálánál van 1 fehér oszlop,aminek az alján 0.03van."
Az azt jelenti, hogy a júliusi fogyasztásod számolta ki ennyire. Az amiatt lehet, hogy ebben a hónapban még nem tankoltál vagy csak egyszer keveset vagy nem tudom. Ha lesz még tankolásod a hónapban vagy bekerül az első augusztusi is, akkor szerintem jó értéket fog mutatni.
Bár én a havi átlagfogyasztásokat nem szoktam nézni csak, hogy 100km-en mennyi lett. -
tomy86
addikt
válasz
Krisz79 #46267 üzenetére
Én használom és nekem jól számol vagy mi a probléma vele?
(#46268) ztelaci: rakd repülő módba. Nincs olyan app, ami időzítve be tudja kapcsolni, mivel ha az működne, akkor az azt jelentené, hogy a telefon nincs kikapcsolva. Mert ha ki van kapcsolva, akkor hogyan futhatna a program, ami "bekapcsolja"? Tehát marad a repülő mód.
-
tomy86
addikt
válasz
kenny123 #46258 üzenetére
Próbáld ki a MagicLockert is! Sok ingyenes téma is van hozzá, bár igazán testre szabni csak a fizetős változatokat lehet.
-
tomy86
addikt
-
tomy86
addikt
válasz
St3ven #46184 üzenetére
(#46221) Martin107: hívásidő követésére Call Meter NG vagy ha részletesebb kell, akkor Call Meter 3G
-
tomy86
addikt
Ha már szóba került a hívásrögzítés. Tud ajánlani valaki olyan hívásrögzítőt, ami nem rögzít automatikusan és 2011-es xperian (Ray) jó eséllyel működik?
-
tomy86
addikt
-
tomy86
addikt
-
-
tomy86
addikt
Menü gomb -> beállítások -> kettős üzemanyag. Valamint beállítások -> haladó beállítások -> üzemanyag altípus bejelölése. Ezután amikor írod a tankolás adatait és rányomsz az üzemanyag altípus menüre akkor a felugró menüben lesz "95" és "98", de ha itt az "admin"-ra nyomsz akkor nyílik egy új lista, ahol ki tudsz választani más üzemanyagtípust (pl. LPG) és azt is meg tudod adni, hogy milyen arányban tankoltál két típust. Az ott megjelenő lehetőségeket szerkeszteni is tudod.
(#43790) KaiotEch: ES-ben Menü - settings - Root explorer és Up to Root menüpont pipa és máris működik.
-
tomy86
addikt
-
tomy86
addikt
válasz
e-newsee #43696 üzenetére
Magyar-románt nem tudok, de ez megy offline is (első indításkor letölti az adatbázist): Dictionary Romanian English
-
tomy86
addikt
Azt nem tudom. Viszont most megnéztem és ha a "Hangválasztó"-t választod a felugró menüben és utána a lista alján a "zenetár" lehetőséget, akkor is kilistázza az összes médiafájlt és így szintén bárhonnan kijelölheted a kívánt hangfájlt, függetlenül attól, hogy melyik mappában van. Vagy ez megint nem alap funkció?
-
tomy86
addikt
A romból én is töröltem szinte az összes jelzőhangot. Nekem jó "ömlesztve" is. Nem használok annyiféle jelző/csengő hangot, hogy zavarna.
Csak én ES-t használok amióta androidos telefonom van, így nem tudtam, hogy nem egyértelmű, hogy bárhonnan ki lehet választani a hangot. Most már legalább ezt is tudom Ronynnak köszönhetően. -
tomy86
addikt
válasz
30z.Samu #43481 üzenetére
Ha beállításkor az ébresztés csengőhangjánál illetve értesítés hangjánál (sms esetén) a felugró menüben a "Használandó alkalmazásnál" nem az android rendszert vagy hangválasztót választod, hanem a fájlkezelődet, akkor bármilyen hangot/zenét választhatsz, ami az sd kártyán van. Függetlenül attól, hogy melyik mappában van.
Nálam pl. egy "Hangok" mappába van ömlesztve az összes sms jelző-, ébresztő-, csengőhang.(#43482) Ronyn: Ok. Nem vitatkozom.
-
tomy86
addikt
A net beállítások nem a kártyán, hanem a telefonon vannak. Amikor az internetbeállítások letöltését választod a telefon menüjében, akkor pl. wifin letölti a beállításokat.
Ha meg manuálisan állítod be, akkor még egyértelműbb a helyzet. Az hogy az üfsz sokszor mit mond, azt inkább hagyjuk.
Én már mindkét módszerrel állítottam be a netet a telefonomon (romcserék után) és mindig működött. Ügyfélszolgálatot még sose hívtam emiatt.
De jelen esetben ez mindegy is, mert speed3456 esetén nem ez a probléma. -
tomy86
addikt
válasz
speed3456 #43463 üzenetére
X8 menüjét nem ismerem, de talán a Menü - Sony Ericsson menüpontban van olyan, hogy internetbeállítások (internet és MMS beállítások letöltése). Ha erre rányomsz, akkor letölti a szolgáltatód beállításait.
Vagy ezen az oldalon található leírás alapján beállíthatod te is, ha az nem menne. -
tomy86
addikt
-
tomy86
addikt
-
tomy86
addikt
válasz
SG3rg0 #43364 üzenetére
Ha ingyenes kell, akkor Mort Player.
-
tomy86
addikt
válasz
Richee11 #43268 üzenetére
De, bocs. Félreértettem.
De ha task manager kell, akkor az is van az ES-nek. ES task manager
Lemaradtam(#43272) hunfatal: azért megkönnyebbültem, hogy nem csak én nem tudtam értelmezni a kérdést
-
tomy86
addikt
Importálás egyszerű. Call Meter 3G beállítások, szabályok importálása, szabályok importálása (előre beállított szabályok importálása). Ezután megnyílik a weboldal, ahol az adott díjcsomag linkjére nyomsz.
Hogy melyik a jó, azt úgy is eldöntheted, hogy először importálod az egyiket, majd megnézed, hogy az elmúlt pl. 2 havi számláddal egyezik-e amit ír. Ha nem akkor importálod a másikat. -
-
tomy86
addikt
válasz
Keeperv85 #43151 üzenetére
Ultimate custom clock-al szerintem össze lehet hozni. Vagy a Make Your Clock.
-
tomy86
addikt
-
tomy86
addikt
válasz
Sefter #42782 üzenetére
Cool Reader. Mondjuk djvu-t nem eszik, ha jól tudom (azt még nem próbáltam).
-
tomy86
addikt
válasz
fatal` #42611 üzenetére
Pedig nem dobja. A superuser alkalmazáslistáján meg sem jelenik. Már kétszer újratelepítettem a super app2sd-t, de egyszer sem dobta fel az ablakot. Más programokkal nem volt ilyen gond (Nova launcher, ES file Explorer, Root uninstaller stb.). Azoknál feldobta az ablakot és szerepelnek is a listán. Lehet, hogy az ICS nem tetszik neki?
-
tomy86
addikt
DroidSail Super App2SD használóktól kérdezném, hogy hogy lehet neki root jogot adni? Ugyanis amikor elindítom nem dobja fel a SuperSu ablakát, hogy megadom-e a root jogot a proginak vagy sem, csak egy felirat jelenik meg, hogy adjak neki root jogot és kapcsoljam be a hibakeresést. Megadnám én,de hogy? Természetesen rootolt a telefon.
-
-
tomy86
addikt
-
tomy86
addikt
válasz
petymeg #41878 üzenetére
Ilyesmire gondolsz? Call Meter NG
-
tomy86
addikt
Widgetsoiddal kapcsolatban van egy kérdésem. Másnak sem működik ICS alatt a mobil adat kapcsoló? GB alatt hibátlanul működött.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- TV antenna és jelerősítés
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest