- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
spuros
őstag
Sziasztok
Láma kérdés.. Hol találom Play-en a már megvásárolt programokat? Eddig megvoltak... Most akárhogy keresem nemtalálom..
-
spuros
őstag
Halihó
Nem tudja valaki mi történt az Lg App Advisor programmal? Napok óta nem érhető el.. Betöltés után csak az üres fehérség fogad..
Igazából nem olyan fontos csak kíváncsi vagyok.
Köszönöm.
-
spuros
őstag
válasz
Fairplays #33565 üzenetére
Olvasd el.. (gugli 1. találat "android task killer") Az a lényeg, h ne zavarjon ami ott van alkalmazás.. Esetleg ha 100% csavarja a procit..
(többiek: bocs a szerkesztést elfelejtettem)
-
spuros
őstag
Sziasztok.. Milyen navigációs programot tudtok ajánlani Blade-re..? A cél tokaj lenne...
Köszönöm.
-
spuros
őstag
Sziasztok
Létezik, hogy a Köpönyeg widget maximumon hajtotta a telefonom?
Mert mikor feltettem és működött akkor melegedett és pikkpakk lemerült.. Levettem a köpönyeget és utána jó volt minden. -
spuros
őstag
-
spuros
őstag
Srácok az én gondomra valaki?
-
spuros
őstag
Sziasztok
Launcherpro plusnál hogy tudok témákat beállítani? Mert letöltöttem párat és nem tudom beállítani.. Vagyis nem találom, hol lehetne.. Néztem itt a fórumon de nem találtam megoldást.
Köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Reklámblokkolók topikja
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Dell XPS 13 9380 Prémium ultrabook HUN BILL
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest