- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
dobostorta
tag
válasz
punky10 #46599 üzenetére
Ezzel kapcsolatban lenne egy összetett kérdésem:
A Google maps navigál is(mondja h menjek át a kereszteződésen, stb.) ha a tömegközlekedést+gyaloglást választom, vagy csak kiírja h száljak fel erre, arra, aztán gyalogoljak 500 métert?
Ezenfelül az megoldható, h offline működjön a Google maps (Pesten)?Ugyanezek a kérdéseim lennének a Smart City-ről. (navigál-e, és offline müxik-e)?
-
mipityu
tag
válasz
punky10 #46092 üzenetére
A Tengcai ROM-ot megkértem, hogy valaki töltse fel egy gyorsabb oldalra. Megtették. A topikja alján megtalálod. Ez az 1700 kilós ROM. Ha tartasz tőle várd meg míg kitapasztalom :-)
http://www.slatedroid.com/topic/35679-rom-aurora-ii-tengcai-mod-0705/page__gopid__392076#entry392076
-
mipityu
tag
válasz
punky10 #46092 üzenetére
A legfontosabb kérdés ehhez a témakörhöz.
Mennyi is az az 1000 töltés / nap?
Majdnem 3 év.
Az asztali gépeim húzzák nálam a leghosszabb ideig, néha eltartanak 3 évig, de mobil (akkut) használó eszközöm még SOHA nem volt 3 évig ugyanaz. Ráadásul pl. a telefonomhoz 3db akkut használok felváltva. Az mennyi idő is? 8 év? Mi lesz belőle 8 év múlva?De aki akarja töltse 50%-ra, csak ne akarjon meggyőzni, hogy ez nekem jó :-)
-
shaggy
aktív tag
válasz
punky10 #45831 üzenetére
LG P970 használok és nem moddolt sima gyári android van rajta én nsemmin nem változtattam nincs root semmi. A go az tényleg észre lehetett venni hogy belasitotta sokszor amióta ez az awd van azóta ez a lassulás eltűnt, de gondoltam kiprobálok másikat is azért kérdeztem előny lenne ha tudna magyarul is
-
Ronyn
senior tag
válasz
punky10 #42842 üzenetére
Persze voltak rá jó alkalmazások(pl.a best és a handy, pl. s60ra a system explorer nagyon jő cucc volt , meg a fullscreen caller vagy mi.
De azért nem volt túl nagy választék, az meg hogyazokat is úgy kellett összeszedegetni(elején még nem volt OVI, és később sem volt egy nagy szám ), az már egy másik történet
UIQra már sokkal kevesebb alkalmazás volt(nem is volt igazán hosszú életű a platform), en anno azért adtam el a zsiruj SE P1 telefonomat egy hónap után, mert nem volt rá semmi értelmes alkalmazás (fileszerkesztő ftp etc...) -
benfolds
őstag
válasz
punky10 #41837 üzenetére
nagyon jó, köszi szépen! esetleg olyan telefon hívás számláló appot tud valaki, amelyikkel nem csak a hívás időpontja szerint lehet csoportosítani a hívásokat, hanem szolgáltató szerint is (okostarifa 180 - 90 perc hálózaton belül, 90 perc hálózaton kívül)? mert oké, hogy a call meter ng-n be lehet állítani, hogy mittudomén a hétvégi hívások olcsóbbak, de arra nincs lehetőség, hogy hálózaton belüli és a hálózaton kívülre menő hívásokat külön számolja. :/ és még azt sem lehet megcsinálni, hogy csinálok két csoportot, és kézzel beállítgatom, hogy ki hova tartozik (mondjuk ha lehetne sem csinálnám meg). egyébként a nálunk elterjedt percalapú híváshoz (minden megkezdett perc x ft) a számlázás módja / az első és az azt követő számlázási egységek másodpercben menüpontban a 60/1-et kell beállítani, ugye?
-
barnam_
nagyúr
válasz
punky10 #41702 üzenetére
Most kipróbáltam, és tényleg tudja, méghozzá nagyon jól. A Smartcity felültetett a metróra, meg több buszra, holott csak elég lett volna a metró után 10 percet gyalogolni. Ha nem volt bepiálva hogy "kevesebb gyaloglás", akkor még villamosra is felültetett
De marad ez is, mert menetrend bármikor jól jöhet.(#41614) atillaahun:
Azért nem válaszoltam eddig, mert nem ismerem a pontos működését
Nem hiszem hogy a háttérben figyelne mikor tud leskelődni pozíció alapján, hanem amikor wifin vagy, és pl. GMaps-ban kap egy pozíciót, azt hozzátársítja a wifi hálózat MAC címéhez.
Próbáld meg mondjuk olyan helyeken, ahol van nyílt wifi. GPS nélkül, wifi nélkül, és wifi-vel hova tesz a térképen. -
atillaahun
veterán
válasz
punky10 #41586 üzenetére
Van benne olyan parancs, hogy folyamatosan küldi az SMS-eket, alapesetben 5 percenként, amíg le nem állítod, és az időköz is szabályozható. Ezt gondolom mozgás esetére tették bele. Hogy ki fizeti az SMS-eket az valóban jó kérdés, mikor én teszteltem, nekem nem számlázták ki később, úgyhogy gondolom az Avast szerverein keresztül fut a dolog.
Megy NET nélkül. Tesztelve. Az egyetlen ilyen program.
Hard reset ellen is van védelem, be lehet tenni a programot a rendszerfájlok közé, azok reset-kor nem törlődnek.
Döglött kártya vagy repülő mód ellen valóban nincs mit tenni, de feltételezhető azért, hogy a telefonba előbb utóbb működő SIM fog kerülni. Bár ha hónapokig pihen a pult alatt kikapcsolva, akkor az valóban szívás.
Az meg hogy ezek mellett miért használod a Cerberus-t végképp nem értem, főleg hogy az tényleg nem megy NET nélkül.(#41588) suti_88
Hogy repülő módban nem fog neked SMS-t küldeni az szinte bizonyos.(#41591) randras
Ennek értesz esetleg a működéséhez részletesebben is? Vagy hol olvastad? Mert én is hallottam hasonlót, csak baromira nem értem hogy tud a telefon WiFi alapján helyzetet meghatározni. -
volvoguy
addikt
válasz
punky10 #41586 üzenetére
Hát akkor nálad sincsértelme használni barátom...kivéve ha állandóan be van kapcsolva rajta a Wifi (amit sokan nem tesznek meg mert eszi az akksit, plána a GPS), illetőleg ha amatőrök találják meg...hát kicserélt SIM esetén..nem is tudom...ezt ki kénepróbálnom...ki is veszem mindjárt a SIM-et, repülő módba teszem, "Baráti telefonszámnak" megadom édesanyámét, és úgy indítom újra, kiváncsi vagyok h küld-e SMS-t, illetőleg én tudok-el küldeni neki parancsokat....
-
nimfas
addikt
válasz
punky10 #41382 üzenetére
és petitetya... köszi, kipróbáltam, úgy néz ki marad az ex-dailer... kicsit még finomhangolom...
Gmail címtárban úgy tudok matatni, hogy belépek a gmail-es rendszerbe gépen és ott ugyanúgy tudok az emberekhez képet rendelni... aztán gmail cmjegyzék import a telefonban?
-
Csucsu88
tag
válasz
punky10 #40914 üzenetére
A bejövőt pont erre szoktam használni, amikor tudom előre, hogy le akarok lépni gyorsan, akkor a belépés előtt beállítom. De akadnak olyan szituk is, amikor amikor nem állítom be, mert nem számolok azzal, hogy hamar le akarok lépni.
Ilyenkor bizony jó lenne egy kimenőket szimuláló progi.
-
atillaahun
veterán
válasz
punky10 #40900 üzenetére
A legjobb egy szavazás lenne minden egyes témakörrel foglalkozó topic elején. Bár egy szavazást se láttam még itt PH-n, lehet egyáltalán?
Mert szerintem az sok mindent elárulna, ha belépve a témánál ott lenne a 10 legnépszerűbb program százalékos arányban, hogy kinek melyik vált be.Hú, hát ez olyan jó ötlet, hogy megyek is nyomban zaklatok egy moderátort vele.
-
-
darvinya
titán
válasz
punky10 #38622 üzenetére
Ezt én is tudom.
Csak!
Mint írtam azon a Tab-on is 2.3.4-esnek kellett volna rajta lenni.
Helyette 2.1 teszt csücsült és hiába volt benne nem lehetett semmit csinálni.
A szívatás az benne, hogy a gyártó honlapon nem lehet frissíteni, mert nincs fenn fw.A Getjar telepítés után vagy a Play után semmi.
Elindítani nem lehetett. -
gipsztigris
addikt
válasz
punky10 #38584 üzenetére
Őszintén szólva eddig nem is igazán néztem a leányzó telefonját. :-) A kijelzőt leszámítva ami gyalázatosan pixeles és lassú, egy egész komoly hardver van alatta.
AntutuBenchmark 1295-öt kapott. A ZTE Blade pedig 1398-at.512Mb RAM van benne, ebből 287Mega free RAM!!!
De, hogy miért tettek bele egy ennyire sz@r kijelzőt, azt nem tudom.
Meg is mondom a gyereknek, hogy faxxa telefonja van! -
petipetya
nagyúr
-
Syl
nagyúr
válasz
punky10 #38349 üzenetére
A táblagépemet (Galaxy Tab 8.9) egyszer így összelőttük egy iPhone 4s-sel. Egy kattintás és lehetett rajta internetezni, de fájlátvitelre nem volt képes.
Ugyanígy egyszer a laptopot összekötöttem a táblagéppel direkt wifivel a Samsung hírhedt Kies programjával, de az is csak az alap dolgokat tudta (telefonkönyvet olvasni stb).
Fájlküldéshez wifi router és airdroid vagy 3G net és dropbox a legegyszerűbb. -
TRob1
veterán
válasz
punky10 #38125 üzenetére
Ááá, akkor ez vmi tévé szerűség. Mert ugye a tv-t nézzük, szoktuk is sörözés közben kommentálni a haverokkal hogy ez vagy az a mell milyen jóóó, de végülis mind1, mert általában az összeset lájkoljuk (ahogy a sört is
)
(#38127) Canonfan:
Csak Én használom néha-néha (ritkán).
Lockscreen-je van, frankó sztem, és akksit nem eszi, a többit nem tudom. -
bagó
tag
válasz
punky10 #37678 üzenetére
köszönöm szépen a választ
igen legfőképp nekem is helymegtakarítás képp kell a konvertálás és ha konvertálom akkor milyen formátumba érdemes, ami hely, felbontás, és minőség arány szempontjából is megfelelő.. amikor konvertálok akkor milyen felbontásba konvertáljam?? azt is belehet állítani? üdv.
-
atillaahun
veterán
válasz
punky10 #37054 üzenetére
Már semmi, megoldottam, a fejlesztő gyors segítségével.
Írni is akartam, hogy meglepően jó az Elixir Widget-es része, most cseréltem le az 1 éve használatos Widgetsoid-ot rá, mert az inkább már romlott mint sem fejlesztették.
Egyébként amennyire én tudom jelenleg az Elixir az egyetlen ami képes számolni a nem fogadott hívásokat, sms-eket, és leveleket is, és kijelezni ikonos formában az asztalon. Nekem már csak emiatt megéri, de lehet még vele jól konfigurálható közvetlenül tárcsázó ikonokat is csinálni, úgyhogy ez erre való programomat is kidobhattam. Plusz ezen kívül is sok okosság van még benne. -
TRob1
veterán
válasz
punky10 #36701 üzenetére
Hát persze, akik megveszik és megelégedéssel használják, azok szerint mindenképp (Jah, és ez nem az én gondolatmenetem/logikám, csak ismerem az embereket meg sokmindent olvasok/látok/hallok.
)
Én egyébként nagyon nem szeretem az almát és fanjait, de ilyet nem írhatok, mert kikapok.Már akkor is rosszul vagyok ha vki ájfón témát használ a droidján, vagy ha vki pl. egy bizonyos launcher (.) oldalán ájfón szerü feature-t kér a köv. verzióba. Viszont ilyenkor ha elküldik őket a fenébe - mert el szokták, akkor mindig jókedvre derülök
)
-
nimfas
addikt
válasz
punky10 #36414 üzenetére
Köszi megtaláltam... az alap képernyőn volt... ott lehet állítani ha kell..
Más:
Azt ki lehet vhogy iratni vele ha 2000 Ft a havi limit (ami benne van az előfizuban), 13 Ft a percdíj mp alapon... tehát elvileg 2000/13=153,8 percet beszélhetek "ingyen"...
Erre kéne vmi szabály-megjelenítés, hogy hol tart a "folyamat" :-)
Tudsz nekem ebben segíteni?
Előre is köszönöm!
-
nimfas
addikt
válasz
punky10 #36398 üzenetére
a haladó beállításoknál a számcsoportok közt létrehoztam egy új "ingyenes hívások" csoportot, próbaképp betettem 1 számot... próbáltam 0630... +3630.... és %30-al is...
majd ezután szabályok közt a kizárt számoknál bepipáltam az ingyenes hívásokat is a "kivételek a hívásoknál" mellett... de sajnos ugyanaz... a telefonszám és az X Ft továbbra is ott van :-( Pedig pörgött a karika, hogy frissítette a listát...
-
petipetya
nagyúr
válasz
punky10 #35847 üzenetére
Utazás közben szoktam olvasni - erre a célra bátran ajánlom a Cool Reader-t (itt a topicban ajánlották), amely számtalan beállítási lehetőséget tartalmaz, itt van néhány fotó a teljesség igénye nélkül: kép1 kép2 kép3 kép4 kép5 kép6
A margók csökkentése révén több szöveg fér ki az oldalra, az érintőzóna testreszabhatósága révén (külön a sima és a hosszú bökésre) jobb és bal kézzel is könnyű lapozni, és végül ami a legjobban tetszik benne: a képernyő szélén lévő láthatatlan sávban tudom állítani a fényerőt, amely független a telefonon lévő beállítástól. Magyarul az utcán automatikus fényerőn van, ám a metróban ez kisütné a szememet olvasás közben. Van benne éjszakai üzemmód, illetve a "papír" mintázatát is be lehet állítani. Mellesleg az olvasó megjegyzi, hogy hol tartok a könyvben és legközelebb ugyanott nyitja meg.
raziel01: igazad van, ez esetben megkövetem magamat.
-
TRob1
veterán
válasz
punky10 #35845 üzenetére
Sztem jobban jársz ha olvasol vmi könyvet (lehet telefonon is, az nem is merít annyira), vagy vmi Sudoku és társaival játszol. Szintén nem merít annyira, de mindkettő jót tesz (mármint az olvasás és a logika fejlesztése).
(Vagy a zene és pihi)
ui: És a fentebb említett elfoglaltságok senki másnak se válnak a kárára.
(Nem ám hülye 3d-s játékok telefonon, meg a filmek...
Az időjárás és óra widgetekről meg ne is beszéljünk
Mert ugye vki meg azokat bámulja folyamat, mint egy filmet
)
-
TRob1
veterán
válasz
punky10 #35838 üzenetére
De az 1 kicsit beteges hogy pl. filmnézés közben vki az akksit figyeli, nem?
Ha nem érdekel a film akkor minek nézed?(Az már mellékes hogy eleve úgy gondolom, aki ekkora képernyőn néz filmet, azt valójában tényleg nem is érdekli...
De ez csak az én egyéni vélemény, mint 30 éve filmrajongó)
-
TRob1
veterán
válasz
punky10 #35550 üzenetére
Haha, te Troll
Az csak egyetlen kiragadott példa volt - némi túlzással -, mert csak az újabbakban van benne.(Nem kellene mindig ilyen földhözragadottan gondolkodni/értelmezni
)
Persze ha csak fél napig bírná, anélkül meg másfél napig, akkor nem kellene. De mivel így sem kell naponta töltenem, akkor hadd élvezzem már... és ne hasonlítsd egy időjárás widgethez, ami most kb 3 éve (az Android óta) minden tinit és követőit hirtelen érdekel, azelőtt meg baxtak az időjárásra, és életükben nem néztek meg egy jelentést se (akinek nem inge... de ez elenyésző) Főleg hogy nem eszik akksit (mert ugyebár nem ez miatt bír csak 2-3 napot), nem foglal plusz home felületet, és valahogy azért fel kell oldani a képernyőzárat...
(#35547) atillaahun:
Én személy szerint egyiket sem használom, ezért nem tudok nyilatkozni.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Socket AM4
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged