- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
havri1 #45020 üzenetére
Van abba valami amit hunfatal mond, én eddig csak kis buta programokat matattam.
Esetleg még annyit próbálnék meg, hogy nem az SD-re, hanem a PC-re téve cseréled ki benne a fájlt.
De ha így sem megy, akkor biza ki kell kutatnod melyik programmal lehet másokat aláírni. Mert természetesen ez is lehetséges egyébként. Bár ebbe nem tudok ennél többet segíteni, valami rom főző mestert kellene megkérdezned. -
atillaahun
veterán
-
St3ven
addikt
válasz
havri1 #42072 üzenetére
Csak nekem jelent nehézséget konfigurálni ezt a Lightning Launcert?
Hogy lehet pl. 3 főképernyőt beállítani? Vagy éppen dockbart kialakítani? Beállítható pl. 5 ikonból álló dockbar, miközben a főképernyő ikonjaiból csak 4-et rakok egymás mellé?
Engem egyébként a bereklámozott minimális erőforrás-igénye, nomeg a 60 kB-os telepítője fogott meg. Többiektől is kérdezem: van valami alternatív launcher ebben a kategóriában?
Jelenleg sima ADW-t használok, szóval nem kell sok extra, de azért az ikonok cserélhetőek legyenek, a dockbaron is. A lényeg, hogy egy kétéves szar LG-n pöpecül fusson.
-
spiritex
veterán
válasz
havri1 #42039 üzenetére
Ok, de azt viszont el kell mondanom, hogy az Angry Birds Space valamiért mindig lefagyasztotta az olcsó kínai tabletemet alaphelyzetben, de amióta beállítottam a Törölje a tevékenységeket + a Legfeljebb 1 háttérfolyamat-ot, azóta minden gond nélkül fut. Más játékokkal és app-okkal nem jelentkezik a probléma!
-
dokee78
félisten
-
petipetya
nagyúr
válasz
havri1 #37138 üzenetére
A séf mai ajánlata a Business Calendar Free.
-
mogyesz
aktív tag
válasz
havri1 #33526 üzenetére
Szia!
Hasonló gondom volt, jelenleg ez van fent, stabilabb is, és mintha kevesebbet enne. (Még csak tegnap óta van fent, így üzemidőben nem sokat tudok róla, de a többi extra miatt megérte. Főleg azért, mert a "gyáriból" folyton eltűnt a video call, és csak reinstall(!) után lett jó, de megint eltűnt 2 indítás múlva. Ezzel ez úgy tűnik, megszűnt.)
-
petipetya
nagyúr
válasz
havri1 #30947 üzenetére
Adfree és másik kettő, amiket Trob1 ajánlott.
-
St3ven
addikt
válasz
havri1 #28415 üzenetére
Az autospace azt jelenti, ha a szerkesztőlécen ráböksz a szóra, tesz utána egy spacet.
Viszont ami nagyon jó, h ha ilyenkor teszel írásjelet, azt nem a "levegőbe" rakja, hanem a szó végére ragasztja, és az írásjel mögé helyezi át a spacet.
Próbáld ki, nagyon jól lehet alkalmazni arra, amit tulajdonképpen Te keresel.
-
RootRulez
félisten
válasz
havri1 #19798 üzenetére
Én
ES File Explorer-t használok, erre és még sok mindenre jó...
-
chab7
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Netflix
- Crash Team Racing Nitro-Fueled - Túl a 10 millión
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mobil flották
- Formula-1
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged