Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Na csak összejött nekem is, köszi!
És azt be lehet állítani, hogy csak a feladót/témát töltse le, vagy csak szóljon, hogy jött mailem, erre a címre? Szóval, hogy ne keljen letöltenie az egész emailt, mert nagyobbaknál ciki lehet...
═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
Még nem. Mielőtt kérdeztem, keresgéltem a topikba és 1-2 embernek nem jött be.
Bár ettől függetlenül lehet kipróbálom, mert lehet nekem pont ez jön be.más:
Játszottatok már PopCap Games termékekkel? Dynomite, Bejeweled, Chuzzle. Nekem nagyon adják az ilyenek és remélem mihamarabb lesznek ezek a játékok androidra is. Nézegettem és találtam cikkeket, miszerint 2010-re kijönnek ezek a játékok erre a platformra is. Vagy kacsa volt vagy késnek a fejlesztéssel...[ Szerkesztve ]
-
silvergod
őstag
Ok köszi...Az a probléma hogy, a telefonkönyvben vezetéknév-keresztnév szerint van de amikor,hívnak (vagy az sms programokban) még is fordítva jelenik meg a hívó neve keresztnév-vezetéknév sorrendben..arra lettem volna kíváncsi ezt lehet-e változtatni vagy így van gyárilag és kész.
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
-
RootRulez
félisten
Hasznos kis program. Bár én egy az egybe kitöröltem a netem közülük. Asszem kódot kell küldeni smsben a djuice-nak és kapnék helyette másik beállítás fájlt... Szóval lehet megigénylem a net beállítást é ezt a progit felteszem. Márc közepén megyek át előfizus csomagba és akkor lesz net is rajta. A kártyás csomagom meg első bekapcsoláskor megnyirbálta, majenm egyszerre jött a 600 alatti és 300 ft alatti sms
-
dokee78
félisten
-
l33tus
csendes tag
-
Bavid
senior tag
LOL kösz szépen, tény, hogy fiatal vagyok, de azért ennyire nem (18). Természetesen nem egyszerre játszok 35 játékkal, de az olyan játékok, amik hosszúak pl. angry birds, space physics, spagetti marshmallow, egy idő után unlamasak, de viszont fenn hagyom őket, mert be akarom fejezni. Aztán vannak az egymással versenyzős játékok, ahol a high score-ra játszunk (doodle jump, speedx 3d) és a komolyabb 3ds játékok, amikhez idő kell, de én elég okat utazok/várok, szóval néha ilyenekkel is játszok. És miért törölném le a játékot, ami jó, attól, hogy most nincs kedvem játszani vele? És mi van ha 2 hét múlva lesz? A telefonon elfér...
Zenék meg: 1) utálom a kábelt dugdosni (plusz átrendezi a telefon a programokat, ha az sd kártyára kezdek másolgatni), 1x felrakom a zenéimet, utána ha kell 1-1 szám azt is dropboxal oldom meg.
2) sok zene kell nekem, mivel amatőr dj-ként sok számmal dolgozok, ezek mindig elérhetőek kell, hogy legyenek.
3) a lakatlan szigetes példa meg egész jó, mostanában elég ritkán vagyok otthon, így a pc közelében, van, hogy "napokig se látom".
Lehet én vagyok túl speciális, de ez van. -
schmo07
tag
Igen, képben vagyok, hogy mire jó (bár pont ezt a cikket nem olvastam, köszi) . Tudom, hogy "kitágul a tér", új lehetőségek nyílnak meg, stb
Csak eddig még nem éreztem szükségét, jól megvagyok így is.
Persze nem zárom ki, hogy megunom, és akkor megjön a lelkesedés és nekiugrok. Meglátjuk.Böngészős kérdésem lenne.
A gyári böngészőt használom, meg is felelne, de van pár dolog, ami zavar benne. Ilyen pl hogy nem lehet a könyvjelzőket rendezni, illetve hogy vannak olyan oldalak (fórumok), ahol egyszerüen nem aktív a hozzászólás ablak, nem tudok bele írni.
Ez utóbbira a megoldást gondolom, csak próbálgatással tudom majd megtalálni, de abban segíthetnétek, hogy melyik böngésző olyan, amiben a könyvjelzőket lehet vagy folderekbe tenni vagy legalább engedi, hogy én tegyem sorba. Láttam, RootRulez is érdeklődött, de mintha ő se járt volna sikerrel -
St3ven
addikt
Persze, néztem, de még azt mondom, ez az alap téma is tetszik a minimál fehér ikonjaival.
Amivel tudnék mit kezdeni, az egy jó kis icon-pack lenne (ugyanilyen fehér ikonokkal), de azt még nem találtam, az alap választék meg elég szűkös.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
sssz
őstag
nem a telefon vásárláskori állapota szerintem a legfontosabb (értem itt a hardver, szoftvert), hanem a support... amit a nagyobb márkás is sajnos elhanyagolnak.
kínai klónokat is tudsz venni fantasztikus hardverrel, ami egy lovat is elhúznem szabadna arra építeni, hogy majd a vevő úgyis megveszi a legújabb telefont a legújabb szoftverrel.
oké, hogy egy ezeréves telefonra nem csinálnak új szoftvereket, de elvárható lenne szerintem, hogy egy 2.1-el kijött telóra kiadjál előbb-utóbb a 2.2-t és majd 2.3-at is.Én azért döntöttem a htc desire mellett (pedig eddig samsungom volt és nagyon szerettem, de meguntam a tökölést), mert itt talán még egy ideig biztosított lesz a support...2.3 úgy néz ki hogy lesz legalábbis.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
llaszlo
veterán
Az SE már nem gyárt igazán jó telókat főleg okostelefon kategóriában. Nagyon lemaradtak ahogy a Nokia is.
Én fogtam a kezemben meg használtam is X8-at és valami gagyi játéktelefon érzetem volt. Még a régi Pulse-om is jobb benyomást nyújtott.
Ami most nagyon jó vétel 60k-ért van a Desire Domino csomagban a webshopban. -
VD
őstag
"A HTC egyértelműen jó (pár éve ugyanazt mondták rá mint most a ZTE-re, hogy miaz, honnan jött), lehet hogy még jobb is mint a ZTE (csak ugye az ára kicsit másabb, ezért az ár/érték győztese a ZTE) HAbár Desire-re azt mondta vki a Blade fórumban (van neki mind2), hogy a Desire-t eladja, mert gyakorlatilag csak a fényképezője jobb a Blade-nél..."
"Sírva fetrengve röhögő és közben beszaró szmájli!"
-
RootRulez
félisten
-
St3ven
addikt
Nem lehet, hogy az ékezetes karakterek elküldése android szintű beállítás kérdése? (Mondjuk a stock sms beállításaiban láttam ilyet, hogy „korlátozott” meg „szabad”.)
Csak mert nekem pl. a GO SMS veled ellentétben még soha nem vont le 80-90 karaktereket, mert „á”-t írtam volna. Mondjuk nem is küldi el, csak ha balra dőlnek az ékezetek.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
Már kipróbáltam nem egyszer. Ékezet nélkül küldi, és egy sms-ben. Nálam pedig marad úgy, ahogy beírtam.
De a hosszú "ő" amúgysem a legjobb példa, mert még azt sem mondanám, hogy balra dőlővel átmegy. Az á, í, ó, ú átmegy, csak egy pár kattal több a billentyűzeten, és balra dőlnek.
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
Bocsi de nemolvastam kia gondolataidból(ből) hogy rámgondoltál.
ezért írtam , hogy lehethogy billentyűzetgond, merthogy sehol sem lehet kikapcsolni, hogy ne unicode-ként számolja.(eztmég a winmob. is tudta nálam előtte, ugylátszik , ebben a droidos világban is szükséglenne rá)
Vajon mi magyarázza, hogy csak a kezdőkarakternél hibázza el?? -
sssz
őstag
én próbáltam a Go ex-t, de nekem pl. a menü megnyitásakor görgetés sokkal lassabbnak tűnt mint az adw ex-nél. engem zavart. a másik, hogy nem tudtam eltüntetni a menü megnyitásakor az alsó sávból a házikót (ami visszavisz ugye a home-ra). Ha ez a kettő nem lenne rögtön váltanék, mert minden másba nagyon bejön
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
sssz
őstag
nem lassú, csak nekem szemre lassabb mint az adw ex-ben a horizontal fling opció. na az villámgyors
amugy a témák miatt csábít engem is a go ex nagyon jók!!!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest