- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
hoffman_ #38398 üzenetére
- your location - geotagging
- phone calls - ezt a legtöbb esetben nem értem (játékoknál sem, én is fejlesztek, de még semmihez nem kellett ez, aztán majd lehet ,hogy később belefutok), elvileg, bejövő hívásnál menti az állapotát a programnak meg ilyenek, de ehhez elég lenne az onPause()
- gondolom meg lehet osztani a képet meg ilyen baromságok
- log data nem tudom mit takar -
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
Sziasztok!
Kamera progit keresek vadul, már kaptam tippeket, de még nem vagyok elégedett, ebben kérném a segítségeteket. Már jött velem szembe pár: Camera 360, Ig Camera, Camera ZOOM FX és Vignette. Ebből az Ig Camerát próbáltam, a felület és az ikon nem tetszett, a képminőségben nem láttam változást, de nappal még nem lőttem. Camera 360-at szedtem volna, de még pin kódom, lakcímem, bankkártya számom is kell neki, gyűlölöm az ilyet, nem húztam le. Kérdése(i)m:
1. Melyik program lenne a legérdemesebb ezek közül, esetleg van-e ezen felül?
2. Nyilván jó lenne a free, de sokkal fontosabb, hogy ne kérje le a telefonkönyvet, gps koordinátáim, reggeli menüm ésatöbbi, ezért hajlandó vagyok fizetni.
3. Természetesen a képminőség is lényeges.HTC Desire S gyári kamerát szeretném cserélni vele.
Előre is köszönöm!
-
elmouse
aktív tag
válasz
Mercutio_ #38135 üzenetére
Először az XBMC-ben kell engedélyezni az HTTP-n keresztüli távirányítást. (Rendszer - Beállítások - Hálózat - Szolgáltatások - XBMC távoli vezérelhetősége HTTP-n)
Itt beállítod a portot, a felhasználónevet és a jelszót. Nekem jelenleg a port a 80-as, a felhasználó az xbmc és nincs jelszó.
Még egy lépés: felírod a PC-d IP címét. (Persze azét ,amin fut az XBMC.)
Ezután az androidos remote controllerben (van pár) beállítod az IP-t, a portot, a felhasználót és a jelszót.
Működik. Örülsz. -
nimfas
addikt
válasz
Cartman023 #38380 üzenetére
De ezt az "előébresztést" ki lehet kapcsolni.... én használom a progit (Gentle Alarm), azért mert be lehet lőni hogy folyamatosan hangosodjon az ébresztés... a megadott %-os hangerőig X idő alatt....
-
S e t h
nagyúr
Jaj mennyi probléma az ébresztéssel.
Mivel ez a szutyok android nem képes ébreszteni kikapcsolt állapotban, ezért régi symbianos telómat használom ébresztőórának. -
Cartman023
aktív tag
Én sem használnék semmilyen appot sem, de ez a Lww ha megszólal, akkor a szomszéd is felkel. Ezért kell az, hogy fokozatosan erősödjön a hangerő.
A gentle alarm pedig valami olyat csinál, hogy az ébresztés előtt x perccel csörög egy kicsit, és ha felkelsz akkor oks kinyomod és ébren vagy.
Ha nem akkor pedig csak egy kicsit felkelsz a mélyalvásból, és ébredsz akkor, amikor akarsz eredetileg. -
punky10
addikt
válasz
#40993792 #38367 üzenetére
A "snoozi" az a szundi funkcio.Csörög,szundi,csörög,szundi...hiába csörög,vazze,elaludtam...
Kb ennyi haszna van...
TRob1:én pl azért használom az Alarm Clock Extreme-t,mert régebben a gyári ébresztö nem tudta azt a ficsört,hogy eleinte halkan,késöbb egyre erösebb hangerövel szoljon.Azota lehet,hogy a 2.3-ban már benne van,meg sem néztem.
-
TRob1
veterán
válasz
Cartman023 #38360 üzenetére
Én teljesen felébredek a gyári ébresztőre is, ezért sajnálnám az "erőforrásokat" bármilyen egyéb ébresztő appra.
-
Mr X
veterán
válasz
Ezek mellé próbáld ki az Alarm Klock-ot is. Fapados, de üzembiztos.
-
VD
őstag
válasz
999 Ft-os IKEA-s óra. Még csak repülő módba sem kell rakni!
-
Cartman023
aktív tag
Szerintetek Gentle Alarm vagy Alarm clock xtreme?
-
fdisk
őstag
Ti milyen videólejátszót használtok?
Most próbálgatom éppen ezen részét a telónak(evo 3d),és a fullhd mkv fájlok igen csak szaggatnak.A 720p-s mkv,és a .mp4-ek(full hd,720p) viszont nem.Azokat simán viszi.
Ez hardveres dolog,tehát ennyit bír a teló,v szoftveres?
Ha szoftveres,akkor van vmi ami megbirkózik az mkv-val?
Próbáltam mobo playert,mx videó playert,mVideoplayert,vplayert.
De semmi. -
punky10
addikt
Köszi.Én nem is figyeltem erre a menüpontra,csak valahol olvastam rola,igaz ott sem tudták konkrétan mire valo...
Mindenesetre ha a Kies-sel már lehetet telefonkönyvet olvasni,akkor késöbb esetleg eljutnak a fájlátviteli is...Gyorsabb és nagyobb hatotávolságu lenne,mint a BT. -
Syl
nagyúr
válasz
punky10 #38349 üzenetére
A táblagépemet (Galaxy Tab 8.9) egyszer így összelőttük egy iPhone 4s-sel. Egy kattintás és lehetett rajta internetezni, de fájlátvitelre nem volt képes.
Ugyanígy egyszer a laptopot összekötöttem a táblagéppel direkt wifivel a Samsung hírhedt Kies programjával, de az is csak az alap dolgokat tudta (telefonkönyvet olvasni stb).
Fájlküldéshez wifi router és airdroid vagy 3G net és dropbox a legegyszerűbb. -
Probert75
addikt
Biztonsági mentés a Titanium Backup Pro-val .Root jogot igényel a program.
-
R19
senior tag
Keresek egy olyan progit - ha van - amellyel a telepített appokat a beállításokkal együtt le tudnám menteni.
Amit eddig találtam App Backup & Restore a beállításokat sajnos nem menti el.
A nandroid backup csak a hozzá tartozó rommal használható.
Jó lenne egy olyan full app + beállítás mentés, ami romtól függetlenül használható, sok időt meg lehetne vele spórolni. -
punky10
addikt
válasz
Dottore #38332 üzenetére
Nem tudom,nekem a tabletten ICS van.A wifi-beállitásnál van olyan opcio,hogy "wifi-direct".Az állitolag erre valo,ugy lehet használni a wifit fájlküldésre,mint a BT-t.De mivel nincs több ICS-t futtato készülék a közelembe,igy nem tudom kiprobálni.
Tehát nem biztos,hogy hülyeség... -
gyuszmó
őstag
válasz
hodostamas #38347 üzenetére
Azt használom,de ma is eddig 8mb ír system,beállítások használatra és nem tudom mit tiltsak le,hogy ne akadályozzam a szükséges működést?
Te használod?
-
gyuszmó
őstag
Milyen módszert használtok koordinálni,szabályozni,hogy melyik app menjen ki a netre?
Túl sok fogyasztásom van nemtom miért? -
handrash
őstag
Ismertek. olyan alkalmazást ami bejövő hívás esetén a BT. fülesen is lejátsza a számhoz rendelt csengőhangot?
-
gyuszmó
őstag
Üdv kollégák
Felraktam már rég a droidwallt,nagyon jó kis progi,de van 1 kis gondom.
A taraffic monitort használom és kiirja pl,hogy ma csak a system traffic 5mb volt eddig ez nagyon sok,mi eheti ennyire a netet,mit takar ez?Még egy adatot találtam,beállítások- a bűnős net zabáló mit lőjek ki?
köszi -
xSide
őstag
-
volvoguy
addikt
Üdv! Szeretnék több akkuidőt kihozni a készülékemből. Azt látom, hogy sajnos általam nem használt - főleg google-es appok elindulnak a háttérbe..pl. Google+, Maps, stb....vagy más appok (Car mode) - ezeket nem akarom kilövögetni mindig, inkább olyan app kéne, ami letudja őket "fagyasztani"...FREEZE..
(Avagy a Freeze ugyanaz mintha kilőném őket...avagy mást jelent a freeze?)
-
doddencs
senior tag
Profile Scheduler-nek van valamilyen ingyenes alternatívája? A Go Power Master-t próbáltam, de pár dolog nem sikerült vele, vagy nem jöttem rá. Például nem lehet több idő alapú módváltást csinálni? (Ami elég furcsa lenne, szóval lehet csak én vagyok szerencsétlen.) Illetve nem tudom más alkalmazásnál hogyan működik, de ha például azt mondom, hogy 0.00-6-00.-ig éjszakai üzemmódban legyen, nem az lenne a logikus, h utána visszavált automatikusan az alapra?
Illetve másik bajom a Go PM-mel, hogy ha egy ilyen ütemezés alatt módot váltok, automatikusan visszaáll például éjszakai-ra.Van más, ingyenes alternatíva? Nem szívesen fizetnék érte, mert nem létszükség. Profile Schedulernél az ingyenes verzióban hiányolom a widget módváltást, amúgy eddig az a nyerő.
-
nimfas
addikt
válasz
S_xperia_S #38323 üzenetére
Szerintem marad a teló gépre kötése usb-vel... mert Wifi-hez kell a router baszod, különben mi a közvetítő közeg...
van a telefon és van a laptop mindegyiken van wifi vevő... de a wifi sugárzást és a hálózati dolgot a router oldja meg.... legalábbis nekem így logikus, ha azonos hálózaton vagytok adatfordalom sincs ami fizetős lenne. Egyébként meg manapság egy wifis router szerintem alap... nem is drága.
De ha sikerül megoldani nélküle engem is érdekel a megoldás :-D
-
grotib
tag
válasz
S_xperia_S #38315 üzenetére
Miért nem jó a jó öreg USB kábel? Felismeri a telefon sd kártyáját mindenféle program nélkül.
-
TRob1
veterán
válasz
Dottore #38332 üzenetére
De miért? Mondta azt is hogy ne legyen program? Gondolom hardveresen gondolta hogy ne kelljen más, és nem szoftveresen.
Sztem csak az a lényeg, hogy wifi-n keresztül át tudja tolni a cuccot, router nélkül... Bowdenes neten lóg a lapos, és arról/arra átjuttatni a cuccost a telefonra/telefonról nem bt és nem usb kábel segítségével. -
Dottore
addikt
válasz
#40993792 #38331 üzenetére
Kíváncsi vagyok rá mit akar valójában.
Ha konkrétan azt szeretné Wifivel, hogy mint BT, kattintok egy fájlon a gépen és másolja telefonra, akkor nem. Illetve igen. Ha van a gépen SDK, akkor lehet. De az már egy program.
Valójában az zavar meg igazán, hogy ennél semmivel sem bonyolultabb módszerrel is lehet, mondjuk SwiFTP FTP vagy akármilyen megosztás, csak az nem jó.
-
Dottore
addikt
válasz
Nem lehet.
Program az kell hozzá. De elég hülye kérdés mert ha kékfoggal másolod a fájlokat ahhoz is kell program. Pl. illesztőprogram.
-
GrandeP
addikt
válasz
SD kártya!
-
bostone
addikt
Arra létezik valami lehetőség, hogy a widget előhívóban ne az összes widget jelenjen meg, ha egy alkalmazáshoz több elem is tartozik?
-
Linkin
senior tag
ICS saját felvétel
[link] -
bostone
addikt
válasz
Az ES file explorer, total commander androidos változata is képes erre, mármint mobilon eléred a gépen lévő file-okat.
-
S_xperia_S
aktív tag
válasz
GrandeP #38318 üzenetére
A kérdés értelmes volt, ti nem értettétek meg.
A szubtéren keresztül, igen!
Egyébként pontosítottam, h még érthetőbb legyen, ennél egyszerűbben és érthetőbben nem lehet megkérdezni.
Még egy próbálkozás: lehet-e wifivel kétoldalú, a BT-hoz hasonló fájlmegosztást csinálni, amihez nem kell semmi más, csak a pc és a mobil.
Részemről ennyi, vszinű nincs rá megoldás.
-
royalka
őstag
Sziasztok.. A telóm topikjába felmerült az opera mini/mobile kérdés. De nem akartam ott offolni szal itt kérdezem, hogy nekem csak a lehető legkisebb adatforgalom a lényeg. Vagy a mobil se generál többet ugyan olyan beállítással?
-
GrandeP
addikt
válasz
Helyetted nem tudjuk kitalálni h mit is akarunk kérdezni?!
Így is az értelmetlen kérdésre, értelmes választ kaptál...
-
Syl
nagyúr
válasz
Mit nem lehet ezen érteni? Már bocsi, de a kérdésed értelmetlen:
lehetséges fájlokat küldeni wifin KÖZVETLENÜL pc és mobil között, wifi internetmegosztáshoz hasonlóan, hálózat nélkül?
Ezt most mégis hogy? A szubtéren keresztül?
-
S_xperia_S
aktív tag
KÖZVETLENÜL a pc és a teló között szeretném használni!
mit nem lehet ezen érteni?? ez azt jelentené:
pc wifi - fájl küldése - mobil wifi
NEM pedig:
pc wifi - fájl küldése - speedtouch router - fájl küldése - mobil wifi
routerem csak otthon van, albérletben csak a BT működne, az viszont nem működik
marad a drobpox vagy box, csak macerásak + adatforgalom ....
USB vel az a gond, nem mindig ismeri fel a csatlakozást -
Syl
nagyúr
válasz
S_xperia_S #38311 üzenetére
Most wifin akarod vagy hálózat nélkül?
Mert egyszer így írod, egyszer úgy.
Wifin ott az AirDroid, nélküle pedig a jó öreg USB tyúkbél. -
hossszú
őstag
válasz
Avicularia #38312 üzenetére
Ilyet kerestem,
köszi.
-
Avicularia
veterán
válasz
hossszú #38305 üzenetére
Battery Monitor Widget Pro
ez tud ilyet -
S_xperia_S
aktív tag
válasz
GrandeP #38310 üzenetére
a kérdés az volt, h hálózat nélkül mint az internetmegosztás, azaz CSAK a mobil és a pc vesz részt benne, azaz nem kell hozzá pl otthoni hálózat
én nem fogalmaztam egyértelműen
persze vszinu nem lehet, csak megkérdeztem, hátha...
amúgy ahhoz amit írtál, teljesen felesleges külső progi, tudja a telefonom is
-
GrandeP
addikt
válasz
S_xperia_S #38309 üzenetére
Másik kérdés: lehetséges fájlokat küldeni wifin KÖZVETLENÜL pc és mobil között, wifi internetmegosztáshoz hasonlóan, hálózat nélkül?
Ez volt a kérdés... airdroid volt a válasz.. mivel van a baj?
Ha egy wifin vagytok, akkor látod a telefont, tudsz rá és róla másolni,áthelyezni létrehozni...
-
S_xperia_S
aktív tag
nem mellesleg az Airdroid nem megoldás a kérdésemre
-
GrandeP
addikt
válasz
S_xperia_S #38304 üzenetére
Valószínűleg...
Sztem vagy a párosítási kódot nem adtad meg, vagy csak a láthatóság nincs bekapcsolva... vagy valami hasonló...
(#38305) hossszú
A go-power manager tudja, le is bontja h wifizéssel ennyi, telefonhívásra ennyi, erre ennyi, arra annyi.. stb... mást én személyszerint nem ismerek..
-
GrandeP
addikt
válasz
S_xperia_S #38302 üzenetére
A második kérdésre airdroid a válasz...
Az elsőre meg sztem user error...
-
S_xperia_S
aktív tag
sziasztok
segítséget, ötleteket kérek:
Probléma: nem tudok fájlt fogadni és küldeni BT-al win7x64 és a mobil között, PCre driver telepítve, mobilra több BT alkalmazás is. A PC működik más telefonokkal, a mobil működik NEM win7-tel pl. XPvel. Mobil működik más telefonokkal. CSAK a win7-mobilom páros nem működik
Párosítás sikeres, látják egymást, csak nem tudnak fájlt küldeni egymásnak.
Másik kérdés: lehetséges fájlokat küldeni wifin KÖZVETLENÜL pc és mobil között, wifi internetmegosztáshoz hasonlóan, hálózat nélkül?
köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged