Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Aktív témák
-
tybsen
addikt
-
spiritex
veterán
Nem erről van szó. Hanem ha már az embernek van egy gyűjteménye, amit komoly hi-fi cuccon hallgat napközben, akkor esetleg néha elalvás előtt szeretné a telefonján hallgatni ugyanazokat a zenéket az ágyból az alvó felesége mellett. Ennyi.Vagy először konvertáljon le mindent? Nem hiszem, hogy túl kényelmes megoldás lenne...
-
-
takjoe
tag
Kösz a választ, megpróbáltam, de ha a Cool Reader-ben elindítom a felolvasás opciót a kék kijelölés végigfut a szövegen , de meg se mukkan. Ez a hangprobléma az Android szervízban való frissítés után keletkezett, amikor az olyan programnál, ahol hangot használtam, kiírta, hogy a Google TTS alkalmazás leállt. Ekkor töltöttem le a SVOX-ot meg vettem hozzá magyar és angol hangot, (amúgy van hang más alkalmazásnál pl. szótárnál, vagy a próbánál ,ha beírok valami szöveget, szépen felolvassa) viszont nekem az beállításoknál nem találok olyat, amilyet te írtál (még csak hasonlót sem,pedig a SVOX használatánál is írja, hogy valahogy így kell beállítani az alapértelmezett motort) de nekem csak olyan van ,hogy nyelv és bevitel-beszéd- hangalapú keresés ,(ennyi),úgyhogy sehol sem tudom az alapértelmezett motort beállítani, minden egyes alkalmazásnál amiben beszédet használok, felugrik a SVOX és úgy kell kiválasztani...
-
sonaj0203
aktív tag
Hát egyre inkább úgy néz ki, hogy törölhettem én ezt az app-ot, mivel feleslegesnek véltem.
A telóm egyébként rootolva van, külföldi fórumokat böngészek most találtam is egy .apk-t, de valamiért nem települ.
De megnyugtat a tény, ha tényleg én töröltem, hogy nem csak én voltam ilyen hülye.
Ha valaki tud esetleg android 2.2-re egy Talk vagy gtalk .apk-t feltenni annak nagyon megköszönném.
Fogalmam sincs, hogy ez már wareznek számít-e,
igazából csak egy olyan appot kérek amiért egyszer már fizettem. 
Ja és semmilyen letöltést nem tudok elindítani a play-ről, se telóról se úgy, hogy össze van kötve usb-n a pc-vel.

-
air
nagyúr
Jó ötlet. Eleve "fade-in"-esre csinálni a hangokat. Így a telefonra külön progi sem kell.
Csak kicsit macérás minden hangot előbb átalakítani, és így csak emelkedő lesz a csengetés, riasztás. Ha normál hangerejű csengést is akarok, akkor legalább 2x kell felrakni a hangokat. -
-
RAiN91
őstag
-
tybsen
addikt
Sparse RSS: Elég jó, minimalista es nagyon szimpatikus. Keves jogosultsagot ker, ez is jo. Egy gombnyomasra megnyitja a bongeszoben a hirt, ez is klassz. Az app megnyitasanal aktualizalja a hireket. Hozza lehet valahogy adni google fiokot? Az egyetlen ami nem annyira tetszik, hogy a hireket ha egyesevel nezi az ember, akkor felul gördül a szöveg, tehat nem latszik azonnal az egesz sor/mondat, csak egy resze.
En a greader nevu app-ot hasznalom mar evek ota, nagyon szeretem, eddig nem talaltam jobbat.
Viszont most tesztelgetem ezt az appot, mert nagyon bejon. Köszi a tippet

-
fatal`
titán
Kipróbáltam, igazából a widgetje nem tetszik, meg a másikat már megvettem régebben, skinezhető és mindent tud, ami nekem kell, leszedi a teljes cikket is.

Az ingyenes greader is jó, bár elég nagy és nincs widgetje.
Igazából a HSZ-t a kérdezőnek szántam, csak rossz helyre válaszoltam.

-
petakpa1
őstag
nincs rossz véleményem a google-ről, csak szimplán nem akarom használni a google.com os mailcímet mert nekem jó a freemail-es is

ezt a szinkronizálást is szeretném elkerülni, valahogy azt szeretném, hogyha a kontaktjaim (nevek, számok, email címek) magában a telómban lennének eltárolva.
amúgy már csináltam egy gmail-es emailt, és amióta beállítottam a telóban működik a Play illetve a térkép is. Play-ből már le is töltöttem a viber-t

esetleg ha meg lehetne oldani, hogy az asztali gépem levelező programjában (helyi gépre letöltve a freemail szerverről) meglévő összes ki és bemenő levelezésem valahogy feltölthető lenne az új google-s cím alá, akkor meggondolnám, hogy kiváltsam a freemail-t vele. Ez megoldható szerintetek?
-
-
darvinya
titán
Akkor inkább ott valami más van.
Speciel nálam semmi gond nincs ezekkel a file típusokkal.
XDA-ról(ra) pont ezeket használom előszeretettel.
Nekem ezek voltak idáig a legjobbak.
-OperaMini, ha nincs nagy sávszéleség
-OperaMobil, szinkron saját fiókkal és android(Google) fiókkal a könyv jelzők
-Gyári, szinkron a Google fiókkal. -
chab7
addikt
Nekem is ez tűnt fel hogy jön ez a MattaKis Consulting Kft. és első app-ként egy ilyet dob be. Hát köszönöm, igazán rendesek. A jövőben ha lesz több app-juk is (hogy az anyjukat
) akkor emlékezni fogok rá mivel kezdték. ....és ráadásul angol leírással !!! Nóóóóórmális??? -
Tesztelo.hu
senior tag
-
embe
nagyúr
Telepítésnél írta ki, hogy a gingerbread, vagy az újabb változatoknál a hívás elutasítás nem működik. Te nem a némítással kevered? Tehát bejövő hívást nem utasít el, csak némán jelzi, mert most ez történik.
Én olyanra gondolok:
- ami kezel black illetve white listákat
- ha valami black listán van akkor az lenne a jó, ha a hívó félnek azt jelezné, hogy nem vagyok elérhető, vagy pl. foglaltat. De semmiképpen ne azt hallja, hogy kicsörög csak én nem veszem fel, mert ha a hívásjelzést lenémítja nekem, akkor ez történik. Így nem kell esetleg utólag magyarázkodnom, hogy miért nem fogadom a hívást - mondhatom azt le volt merülve a teló stb.Jim74 - köszi kipróbálok minden ajánlatot. Most megyek melózni, holnap lesz a napja.
-
spiritex
veterán
Köszi a reagálást!
Lehet, hogy mondasz valamit, de hogy ez tényleg így van-e, csak akkor fog kiderülni, ha a Samsung-on nem lesz éppen egy 100megás net csomag, mint ahogy most van, és akkor is el fogja küldeni az MMS-t bekapcsolt csomagkapcsolattal.
A fogadást viszont még mindig nem értem, hogy hol van a kép, ami nem érkezik meg rá, és honnan akarja Download-olni? Na de majd felhívom az ügyfélszolgálatot.. -
M0RGI
őstag
Végül is igazad van.

Kipróbálom, aztán majd meglátom más téren is jól használható-e.(#35639) TRob1: Jóvanna!!
Megpróbálom calendar padot is. A gyári naptárban is valóban pár lépés beírni egy eseményt, csak nekem mint mondtam nem kell semmilyen szinkronizáció, meg gmailes xar, ill. a kinézete sem tetszik. -
r0besz
csendes tag
Jah én gyorsaságot néztem nem takarékosságot ..

X10 Mini Pro.. a készülék ,arra nem jöttem még rá ,hogy miért nincs kép facebookon ..
Kipróbáltam már minden - Összes Operát, Dolphin,Mathox-ot ,de semmi még saját Facebook alkalmazásban sincs kép .. Jah meg Google Playen ..
De arra jutottam ,hogy érdekes módon ha sima mobilnettel internetezek van kép és semmi probléma ,de ha Wifi-vel netezek ,akkor van ez a problémám ..

-
fatal`
titán
Pl. jobb az eq (ha felrakod a dsp packot), tud hangerő gombbal léptetést, ha aktív a lockscreen, rázással is lehet számot léptetni, dalszövegkeresést (bár azt lehet, hogy ez is tud, annyira nem figyeltem), és nekem szimpibb a felülete is, de ez szubjektív.
(#32973) domerator: Használj go launchert

-
fatal`
titán
Nálam is jó már, valamiért olvashatóként volt csak felcsatolva az SD, valamit biztos mellényomtam total commanderben.

Ettől függetlenül a PlayerPRO azért lényegesen többet tud.

(#32960) sittes79: Fancyben be lehet állítani, hogyha ráböksz pl. az időjárás képre akkor frissítsen. Vagy a helyszínre.

-
TRob1
veterán
"Az a lényeg, hogy plusz alkalmazással fölösleges terhelni a rendszert" - Ezt pont egy olyan világban kijelenteni ahol az emberek nagy részének mániája a felesleges óra, időjárás és frászbukk app/widget? Én pl. ezzel a 3-mal elég sokat tudok spórolni
(Nem is beszélve a sok-sok megás, PC-n már 8-10éve is elavultnak számító játékokról)De hát ahogy mondtad is: "ez egyén függő, hogy mire van szüksége"

ui: Az már megint egy más kérdés, hogy nem azt a világot éljük, ahol a többség azért vesz vagy tesz dolgokat, mert szüksége van rá.

ui2: De ebből ne legyen vita, nem azért írtam.

(#29357) petipetya:
Felsorolnál pár dolgot hogy mikben sokkal jobb a gyári? Tényleg érdekel, mert lehet hogy visszatérek rá.
(Egyedül a méretet ne említsd, mert az nem azt jelenti hogy jobb, és helyem van bőven) -
idegenufo
tag
+az lg optimus one-val semmi de semmi gond,ár érték arányban verhetetlen,az egy dolog hogy a zte blade kijelzőben meg ebben abban picit jobb,DE az egy kinai gyártó hiába istenitik hogy a legjobb,1 év után jelentősen csökken az anyag a boritása minősége és az akkumulátor is katasztrófa gyenge bennem reggel elviszed este töltöd már,a legjobb választás ez a teló volt pedig sokat néztem ami ebben az árkategóriában van..na de hagyjuk is.
-
TRob1
veterán
-
idegenufo
tag
... a telefonom támogatja simán a 2.3-at,csak akárhol irtak róla,nem sok jót csak panaszkodást olvastam,2.3.4-et meg linkeld már be akkor légyszives hogy honnan tudom letölteni,mert a 2.2-ről 2.3-ra való frissités egy leirás szerint pofonegyszerű csak program kell hozzá,gondolom ha egyből 2.3.4-re flashelem a 2.2-est úgy is műkődik majd,de adj kérlek linket honnan tudom leszedni az lg optimus one-hoz+mondom ne haragudj de külföldi és pár magyar beirást olvasva csak szarabb lett és teljesen felesleges dolgok vannak benne amiket leirtam..na mind1
irj kérlek,thanks
-
Fehércápa
aktív tag
Abban igazad van,hogy fölösleges pánik hangulatot kelteni,nem is állt szándékomban

A leütős-elrablós hasonlítás azért sántít,mert ott pl lehet védekezni,ahogy te is írtad, pl ezért nem hordom a farzsebemben a tárcám.
Akármennyire hihetetlen olvastam,hogy nem a market által lettek megkárosítva, sajnos azonban az eddigi tapasztalatok azt mutatják,hogy minden ilyen adatbázist megszereznek, feltörnek előbb vagy utóbb.
Számtalan példa volt rá, hirtelen a Sony playstation jut eszembe,ahol az összes net előfizető bankkártyás adatait megszerezték.
És hány olyan lehet,amiről nem tudunk,mert nem akarnak pánikot kelteni és rontani a saját bizniszüket.
A marketre is ez vár előbb vagy utóbb sajnos.
Bocs az OFF-ért. befejeztem a témát.
Schawo Igen,valószínűleg,ha ezt ennek a benzinkútnak a fórumára írtam volna tegnap, ott is ezt a választ kaptam volna.
-
krisi047
senior tag
Érdekes, hogy pont erre a nagyon egyszerű dologra nincs gyárilag megoldás. Volt egy Samsung Wave-em, és ha jól emlékszem, ott a névjegyzék beállításainál be lehetett állítani, hogy melyik kerüljön előre. De szerintem egyáltalán nem elrugaszkodott ötlet az sem, hogy nevenként is meglehessen adni. Mert pl. a Wave-ben meg a külföldi ismerősök néztek ki hülyén.

Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Arc Raiders
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hanem gyakorlatilag egy kepernyore nem 7 sor x 6 oszlopnyi ikont lehet kirakni, hanem pl. 20 sor x 10 oszlopnyit vagy meg tobbet. Teha nagyon kicsi ikonok lesznek, mintha desktop nezet lenne. Ezt keresem, csak nem talalom.

(Ha nem is pont a flac-mp3 témában, de vmiben tuti)

Csak kicsit macérás minden hangot előbb átalakítani, és így csak emelkedő lesz a csengetés, riasztás. Ha normál hangerejű csengést is akarok, akkor legalább 2x kell felrakni a hangokat.
Nekem az tetszik BS playerben PC-n is, hogy leszedi a magyar feliratokat magától, ha nincs akkor meg az angolt. Meg igazából nincs gondom vele, teszi a dolgát, de ha Neked az MXPlayer vált be akkor elfogadom.

De most nem is az volt a kérdés, hanem csak az hogy hol lehet állítani.

(és itt már nem is említem a hibát