- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
tybsen
addikt
-
spiritex
veterán
Nem erről van szó. Hanem ha már az embernek van egy gyűjteménye, amit komoly hi-fi cuccon hallgat napközben, akkor esetleg néha elalvás előtt szeretné a telefonján hallgatni ugyanazokat a zenéket az ágyból az alvó felesége mellett. Ennyi.Vagy először konvertáljon le mindent? Nem hiszem, hogy túl kényelmes megoldás lenne...
-
-
takjoe
tag
Kösz a választ, megpróbáltam, de ha a Cool Reader-ben elindítom a felolvasás opciót a kék kijelölés végigfut a szövegen , de meg se mukkan. Ez a hangprobléma az Android szervízban való frissítés után keletkezett, amikor az olyan programnál, ahol hangot használtam, kiírta, hogy a Google TTS alkalmazás leállt. Ekkor töltöttem le a SVOX-ot meg vettem hozzá magyar és angol hangot, (amúgy van hang más alkalmazásnál pl. szótárnál, vagy a próbánál ,ha beírok valami szöveget, szépen felolvassa) viszont nekem az beállításoknál nem találok olyat, amilyet te írtál (még csak hasonlót sem,pedig a SVOX használatánál is írja, hogy valahogy így kell beállítani az alapértelmezett motort) de nekem csak olyan van ,hogy nyelv és bevitel-beszéd- hangalapú keresés ,(ennyi),úgyhogy sehol sem tudom az alapértelmezett motort beállítani, minden egyes alkalmazásnál amiben beszédet használok, felugrik a SVOX és úgy kell kiválasztani...
-
sonaj0203
aktív tag
Hát egyre inkább úgy néz ki, hogy törölhettem én ezt az app-ot, mivel feleslegesnek véltem.
A telóm egyébként rootolva van, külföldi fórumokat böngészek most találtam is egy .apk-t, de valamiért nem települ.
De megnyugtat a tény, ha tényleg én töröltem, hogy nem csak én voltam ilyen hülye.Ha valaki tud esetleg android 2.2-re egy Talk vagy gtalk .apk-t feltenni annak nagyon megköszönném.
Fogalmam sincs, hogy ez már wareznek számít-e,
igazából csak egy olyan appot kérek amiért egyszer már fizettem.
Ja és semmilyen letöltést nem tudok elindítani a play-ről, se telóról se úgy, hogy össze van kötve usb-n a pc-vel.
-
air
nagyúr
Jó ötlet. Eleve "fade-in"-esre csinálni a hangokat. Így a telefonra külön progi sem kell.
Csak kicsit macérás minden hangot előbb átalakítani, és így csak emelkedő lesz a csengetés, riasztás. Ha normál hangerejű csengést is akarok, akkor legalább 2x kell felrakni a hangokat.
-
-
RAiN91
őstag
-
tybsen
addikt
Sparse RSS: Elég jó, minimalista es nagyon szimpatikus. Keves jogosultsagot ker, ez is jo. Egy gombnyomasra megnyitja a bongeszoben a hirt, ez is klassz. Az app megnyitasanal aktualizalja a hireket. Hozza lehet valahogy adni google fiokot? Az egyetlen ami nem annyira tetszik, hogy a hireket ha egyesevel nezi az ember, akkor felul gördül a szöveg, tehat nem latszik azonnal az egesz sor/mondat, csak egy resze.
En a greader nevu app-ot hasznalom mar evek ota, nagyon szeretem, eddig nem talaltam jobbat.
Viszont most tesztelgetem ezt az appot, mert nagyon bejon. Köszi a tippet
-
fatal`
titán
Kipróbáltam, igazából a widgetje nem tetszik, meg a másikat már megvettem régebben, skinezhető és mindent tud, ami nekem kell, leszedi a teljes cikket is.
Az ingyenes greader is jó, bár elég nagy és nincs widgetje.
Igazából a HSZ-t a kérdezőnek szántam, csak rossz helyre válaszoltam.
-
petakpa1
őstag
nincs rossz véleményem a google-ről, csak szimplán nem akarom használni a google.com os mailcímet mert nekem jó a freemail-es is
ezt a szinkronizálást is szeretném elkerülni, valahogy azt szeretném, hogyha a kontaktjaim (nevek, számok, email címek) magában a telómban lennének eltárolva.
amúgy már csináltam egy gmail-es emailt, és amióta beállítottam a telóban működik a Play illetve a térkép is. Play-ből már le is töltöttem a viber-t
esetleg ha meg lehetne oldani, hogy az asztali gépem levelező programjában (helyi gépre letöltve a freemail szerverről) meglévő összes ki és bemenő levelezésem valahogy feltölthető lenne az új google-s cím alá, akkor meggondolnám, hogy kiváltsam a freemail-t vele. Ez megoldható szerintetek?
-
-
darvinya
titán
Akkor inkább ott valami más van.
Speciel nálam semmi gond nincs ezekkel a file típusokkal.
XDA-ról(ra) pont ezeket használom előszeretettel.
Nekem ezek voltak idáig a legjobbak.
-OperaMini, ha nincs nagy sávszéleség
-OperaMobil, szinkron saját fiókkal és android(Google) fiókkal a könyv jelzők
-Gyári, szinkron a Google fiókkal. -
chab7
addikt
Nekem is ez tűnt fel hogy jön ez a MattaKis Consulting Kft. és első app-ként egy ilyet dob be. Hát köszönöm, igazán rendesek. A jövőben ha lesz több app-juk is (hogy az anyjukat
) akkor emlékezni fogok rá mivel kezdték. ....és ráadásul angol leírással !!! Nóóóóórmális???
-
Tesztelo.hu
senior tag
-
embe
nagyúr
Telepítésnél írta ki, hogy a gingerbread, vagy az újabb változatoknál a hívás elutasítás nem működik. Te nem a némítással kevered? Tehát bejövő hívást nem utasít el, csak némán jelzi, mert most ez történik.
Én olyanra gondolok:
- ami kezel black illetve white listákat
- ha valami black listán van akkor az lenne a jó, ha a hívó félnek azt jelezné, hogy nem vagyok elérhető, vagy pl. foglaltat. De semmiképpen ne azt hallja, hogy kicsörög csak én nem veszem fel, mert ha a hívásjelzést lenémítja nekem, akkor ez történik. Így nem kell esetleg utólag magyarázkodnom, hogy miért nem fogadom a hívást - mondhatom azt le volt merülve a teló stb.Jim74 - köszi kipróbálok minden ajánlatot. Most megyek melózni, holnap lesz a napja.
-
spiritex
veterán
Köszi a reagálást!
Lehet, hogy mondasz valamit, de hogy ez tényleg így van-e, csak akkor fog kiderülni, ha a Samsung-on nem lesz éppen egy 100megás net csomag, mint ahogy most van, és akkor is el fogja küldeni az MMS-t bekapcsolt csomagkapcsolattal.
A fogadást viszont még mindig nem értem, hogy hol van a kép, ami nem érkezik meg rá, és honnan akarja Download-olni? Na de majd felhívom az ügyfélszolgálatot.. -
M0RGI
őstag
Végül is igazad van.
Kipróbálom, aztán majd meglátom más téren is jól használható-e.(#35639) TRob1: Jóvanna!!
Megpróbálom calendar padot is. A gyári naptárban is valóban pár lépés beírni egy eseményt, csak nekem mint mondtam nem kell semmilyen szinkronizáció, meg gmailes xar, ill. a kinézete sem tetszik.
-
r0besz
csendes tag
Jah én gyorsaságot néztem nem takarékosságot ..
X10 Mini Pro.. a készülék ,arra nem jöttem még rá ,hogy miért nincs kép facebookon ..
Kipróbáltam már minden - Összes Operát, Dolphin,Mathox-ot ,de semmi még saját Facebook alkalmazásban sincs kép .. Jah meg Google Playen ..De arra jutottam ,hogy érdekes módon ha sima mobilnettel internetezek van kép és semmi probléma ,de ha Wifi-vel netezek ,akkor van ez a problémám ..
-
fatal`
titán
Pl. jobb az eq (ha felrakod a dsp packot), tud hangerő gombbal léptetést, ha aktív a lockscreen, rázással is lehet számot léptetni, dalszövegkeresést (bár azt lehet, hogy ez is tud, annyira nem figyeltem), és nekem szimpibb a felülete is, de ez szubjektív.
(#32973) domerator: Használj go launchert
-
fatal`
titán
Nálam is jó már, valamiért olvashatóként volt csak felcsatolva az SD, valamit biztos mellényomtam total commanderben.
Ettől függetlenül a PlayerPRO azért lényegesen többet tud.
(#32960) sittes79: Fancyben be lehet állítani, hogyha ráböksz pl. az időjárás képre akkor frissítsen. Vagy a helyszínre.
-
TRob1
veterán
"Az a lényeg, hogy plusz alkalmazással fölösleges terhelni a rendszert" - Ezt pont egy olyan világban kijelenteni ahol az emberek nagy részének mániája a felesleges óra, időjárás és frászbukk app/widget? Én pl. ezzel a 3-mal elég sokat tudok spórolni
(Nem is beszélve a sok-sok megás, PC-n már 8-10éve is elavultnak számító játékokról)
De hát ahogy mondtad is: "ez egyén függő, hogy mire van szüksége"
ui: Az már megint egy más kérdés, hogy nem azt a világot éljük, ahol a többség azért vesz vagy tesz dolgokat, mert szüksége van rá.
ui2: De ebből ne legyen vita, nem azért írtam.
(#29357) petipetya:
Felsorolnál pár dolgot hogy mikben sokkal jobb a gyári? Tényleg érdekel, mert lehet hogy visszatérek rá.(Egyedül a méretet ne említsd, mert az nem azt jelenti hogy jobb, és helyem van bőven)
-
idegenufo
tag
+az lg optimus one-val semmi de semmi gond,ár érték arányban verhetetlen,az egy dolog hogy a zte blade kijelzőben meg ebben abban picit jobb,DE az egy kinai gyártó hiába istenitik hogy a legjobb,1 év után jelentősen csökken az anyag a boritása minősége és az akkumulátor is katasztrófa gyenge bennem reggel elviszed este töltöd már,a legjobb választás ez a teló volt pedig sokat néztem ami ebben az árkategóriában van..na de hagyjuk is.
-
TRob1
veterán
-
idegenufo
tag
... a telefonom támogatja simán a 2.3-at,csak akárhol irtak róla,nem sok jót csak panaszkodást olvastam,2.3.4-et meg linkeld már be akkor légyszives hogy honnan tudom letölteni,mert a 2.2-ről 2.3-ra való frissités egy leirás szerint pofonegyszerű csak program kell hozzá,gondolom ha egyből 2.3.4-re flashelem a 2.2-est úgy is műkődik majd,de adj kérlek linket honnan tudom leszedni az lg optimus one-hoz+mondom ne haragudj de külföldi és pár magyar beirást olvasva csak szarabb lett és teljesen felesleges dolgok vannak benne amiket leirtam..na mind1
irj kérlek,thanks
-
Fehércápa
aktív tag
Abban igazad van,hogy fölösleges pánik hangulatot kelteni,nem is állt szándékomban
A leütős-elrablós hasonlítás azért sántít,mert ott pl lehet védekezni,ahogy te is írtad, pl ezért nem hordom a farzsebemben a tárcám.
Akármennyire hihetetlen olvastam,hogy nem a market által lettek megkárosítva, sajnos azonban az eddigi tapasztalatok azt mutatják,hogy minden ilyen adatbázist megszereznek, feltörnek előbb vagy utóbb.
Számtalan példa volt rá, hirtelen a Sony playstation jut eszembe,ahol az összes net előfizető bankkártyás adatait megszerezték.
És hány olyan lehet,amiről nem tudunk,mert nem akarnak pánikot kelteni és rontani a saját bizniszüket.
A marketre is ez vár előbb vagy utóbb sajnos.
Bocs az OFF-ért. befejeztem a témát.Schawo Igen,valószínűleg,ha ezt ennek a benzinkútnak a fórumára írtam volna tegnap, ott is ezt a választ kaptam volna.
-
krisi047
senior tag
Érdekes, hogy pont erre a nagyon egyszerű dologra nincs gyárilag megoldás. Volt egy Samsung Wave-em, és ha jól emlékszem, ott a névjegyzék beállításainál be lehetett állítani, hogy melyik kerüljön előre. De szerintem egyáltalán nem elrugaszkodott ötlet az sem, hogy nevenként is meglehessen adni. Mert pl. a Wave-ben meg a külföldi ismerősök néztek ki hülyén.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest