Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
inkubator
üzenetére
Nagyon egyszerű a dolog. Felteszel 3-4 ilyen jellegű appot, elmész egy futópályára futni 2-3 karikát (vagy olyan egyéb helyre aminek tudod a pontos távját) miközben az összes app fut, majd a végén csekkolod az eredményeket...

Kicsit átolvasgattam a cikket, és nekem inkább az jött le, hogy a SportsTracker túl pontos akarna lenni, de a xar minőségű gps miatt jönnek ki kicsit eltérőbb eredmények (a teszt esetében az ájfón gps-e
) Tégy mindenképp összehasonlító próbát, a te telefonodban lehet hogy jobb eredményeket produkál. -
mandras81
senior tag
válasz
inkubator
üzenetére
Flight módban ugye nem tudnak felhívni. Nekem mondjuk azért van mobiltelefonom többek között, hogy ha a családban történik valami, akkor el tudjanak érni BÁRMIKOR (persze, vannak app-ok, amikben whitelist beállítható, de magában a Flight módnak a fentiek miatt nincs sok értelme szvsz).
#39104 Ibalog01: "Ha nem netezel használj 2g-t! " - ha mindenki így gondolkozik, akkor pl. a Viber-t ki lehet dobni a francba. Vagy először megbeszéljük, hogy mikor legyünk mindketten online? Aztán, az e-mail-ek sem érkeznek meg, csak amikor az ember 3G-n/Wifi-n van. Persze, lehet autoszinkronizálni, csak az (is) csorbítja az okostelefon "okos" voltát. Igazából, akkor merül a legkevésbé, ha nem használjuk egyáltalán!

-
atillaahun
veterán
-
yozsee11
aktív tag
válasz
inkubator
üzenetére
Én a Trilliant használom, mert egyrészt push notofication van benne, tehát nem zabálja annyira az aksit, másrészt mert egyszerre be tudok lépni vele MSN, Gtalk, Facebook, Skype (és még sok más) hálózatba is. Sőt PC-n is használom, így akár egyszerre mobilon és PC-n is látom ugyanazt a beszélgetést.
-
atillaahun
veterán
válasz
inkubator
üzenetére
IM+ Pro eszik szerintem a legkevesebbet, viszont ehhez Push módba kell raknod a beállításokban. Ekkor úgy fut majd mint pl. egy Gmail hogy sem procit, sem RAM-ot nem használ, de ha üzenet jön azonnal értesít, és megnyílik, ha nem nyúlsz hozzá pár percig, akkor újra berakja magát a háttérbe.
Én azért hajintottam le mégis mert ha faszbukkon valaki nem a chat részbe ír neked, hanem az üzenetek közé, azt nem továbbítja. Bár azt egyetlen program sem, mert a faszbukkosok nem hajlandóak javítani a dolgot, úgyhogy nem közvetlenül az IM hibája. Viszont a Skype accoun-ot nagyon gázul kezeli, folyton szakad, mondjuk az téged nem érint ahogy látom. És ha sokat váltogatok WiFi és 3G között, akkor sem mindig tud visszacsatlakozni, még ha ezt nem is mindig jelzi, hogy leszakadt a kapcsolat.
Aktív témák
- Facebook és Messenger
- World of Warships
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Creative Inspire T30 Wireless 2.0 Aktív hangfal
- Ryzen7 5700x/ RTX3080/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Gamer gép - Ryzen 5 3600/16GB/ RX5600XT 6GB
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Tégy mindenképp összehasonlító próbát, a te telefonodban lehet hogy jobb eredményeket produkál.