- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz
CHIPman #49739 üzenetére
A swiftkey jó kis cucc, okos és könnyű vele gépelni. Elég jól kitalálja az adott zó után hogy mit akarsz írni és csak rá kell bökni. Viszont pont most cseréltem le (pedig megvettem már egy régebbi akcióban), mert ha feldugtam a telót kábelre, ezzel ugye nem fér hozzá a belső memóriához és szépen kilőtte a swiftkeyt mint alapértelmezett billentyűt. Minden kábelezés után unalmas volt visszaállítani. Érdekes módon a swype, vagy éppen a smart keyboad ezt megoldja okosan.
A szintén akciós business calendar is ugyanúgy elhasal. Leveszi a widgetet és lehet kirakni újra. Frankó... Mondjuk lehet hogy csak CM10 alatt jön elő a probléma és lesz rá javítás, (eddig nem tűnt fel hogy csinálta volna) de így ez akkor is idegesítő.
-
Jadro
veterán
válasz
Krisz79 #46283 üzenetére
Nekem is van részleges. Akkor valami nálad nem kerek. Azt nézem, hogy ebből ráadásul csak free verzió van, nincs az, hogy esetleg ez az opció csak a teljesben lenne.
Egyébként én is nagy megelégedéssel használom, főként tele tankolok. A legjobb, hogy gdrive, dropbox mentés is megy neki.
-
Jadro
veterán
válasz
HollyBoni #44367 üzenetére
Egy szavazat az MX playerre.
-
Jadro
veterán
válasz
dokee78 #43903 üzenetére
Én bekapcsoltam az idegen karakterek megjelenítését, amire megjelent mindenféle Á,É stb betű aztán kikapcsoltam. A sima ékezetes betűk viszont nem kapcsolódtak ki, ahogy kell. Úgy látszik ez valami frissítési bug.
Szerk: Azt is csináltam, akkor lehet hogy inkább mégis az oldotta meg.
-
-
Jadro
veterán
Lenne egy Profile scheduler kérdésem a használókhoz. Azt szeretném elérni, hogy éjszaka csak pár ember hívása esetén legyen csengetés, egyébként néma legyen minden más. Lehúzom a hangerőt és whitelist-ben beállítom azt a pár embert. Mivel azonban a teljes hangerő le van húzva, így a whitelist ellenére is néma marad a telefon a kiemelt embereknél is. Mi lenne a megoldás? Tuti én értelmezek rosszul valamit, mert a leírás szerint tudja ezt a funkciót.
Úgy működik, hogy ha hangosra van állítva. Ilyenkor állítja a hangerőt aszerint, ahogy be van állítva a whiteslist-ben.
-
Jadro
veterán
válasz
Mr.Csizmás #41734 üzenetére
A push upsnak vannak testvérei. Felülős is pl. De a nevüket ne kérdezd.
-
Jadro
veterán
válasz
Mr.Csizmás #41724 üzenetére
Endomondo helyett és ahhoz hasonlóra gondolsz? Sports tracker?
-
Jadro
veterán
Egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek megoldható-e a market szerint telepített alkalmazások szinkronizálása a valós állapottal. A market szerint sok olyan alkalmazás van ami "installed" állapotú nálam. Persze fent is volt még anno valamelyik telefononom, de nem szabályszerűen uninstalláltam, hanem pl romcserekor eltűnt a telefonról és nem került vissza.
Megoldás lehetne ha ezeket újra felrakom és szépen uninstallálom ,de ez a sok alkalmazás miatt baromi macerás lenne. Más megoldás nincs erre?
-
Jadro
veterán
válasz
hodostamas #25439 üzenetére
Elképzelhető. No nem baj, reméljük a következőt majd jobban szervezik.
-
Jadro
veterán
válasz
hodostamas #25436 üzenetére
Az is a célja. Mondjuk ajándék lónak ugye ne nézzük az árát,
de akkor ne 100 programot ígérjenek. Van miből válogatni. Így kicsit keserű a szájízem.
-
Jadro
veterán
A mai alkalmazások megint kicsit elszomorítottak. Így nem lesz meg a 100 alkalmazás ha minden nap van ismétlés. Ma kettő is. Na mindegy, várom a folytatást. Már azt hiszem 4-et megvettem.
-
Jadro
veterán
válasz
Something_ #25179 üzenetére
Félreértesz. Automatikusan nem fogja visszarakni egyiket sem. Csak a fizetősnél amikor visszarakod, akkor már nem kell fizetni. (feltéve ha azzal az accounttal jelentkeztél be a telón, amivel vetted az alkalmazásokat.)
Webes felületen azért látod installáltnak, mert romoláskor nem leinstalláltad a programokat, hanem csak legyaktad őket. Így a market nem értesült arról, hogy neked már nincsenek fent ezek a programok a telefonon. Van a marketen kívül még pl az appbrain, azzal is lehet feltenni programokat. Na nekem aztán van már nagy összevisszaság ezeken az oldalakon, hogy mi van fent. Volt pár androidos telefonom és romolok folyamatosan. Nem tudják követni az oldalak.
A lényeg, hogy fel kell tenned újra ami kell. Mentéshez pedig ha rootolt telefonod van, akkor a Titanium backup programot javaslom. Nagyon szépen le tud menteni mindent a beállításokkal együtt.
-
Jadro
veterán
válasz
Something_ #25175 üzenetére
Mivel mentegettél? A market nem fogja visszarakni a programokat. Annyi, hogy amit már megvettél, azt fel tudod rakni ingyen. (kvázi, mert egyszer már fizettél érte.)
-
Jadro
veterán
Találtam még egyet: Fruit Ninja.
Szerk: Ez is: Christmas HDTRob1: Annyi baj legyen. Inkább kétszer mint egyszer se.
-
Jadro
veterán
Tegnap próbálgatuuk egy barátommal a Google navigációt. Nekem szépen, magyarul beszél a néni és mondja hogy balra, jobbra stb. Neki viszont angolul beszél csak, holott az sw ugyanolyan friss mint nekem és magyar is. Neki Se neo készüléke van gyári rommal, nekem meg mókolt romos sgs2. Lenne valami külön hangcsomag esetleg amit az övére rá lehetne tenni?
-
Jadro
veterán
válasz
Something_ #24110 üzenetére
A témához hozzákötve, Samsungra létezik ilyen (vagy hasonló) lehetőség külön program nélkül is. Csak a beállításoknál be kell kapcsolni és a telefon a Samsung Dive oldalon belépve szépen kontrollálható. Van tracking, távoli lock, csengetés stb. Tudom hogy ez neked nem feltétlenül megoldás, csak gondoltam megemlítem, hátha hasznára válik valakinek.
-
Jadro
veterán
válasz
brp88k #22302 üzenetére
Sajnos a rendszer így jelzi ha átirányított a hívás. Én is örülnék neki ha folyamatosan kint lenne a jelzés, mert sokszor mire előbányászom a készüléket, már nem látszik hogy most milyen is a hívás. Az már csak hab lenne a tortán hogy a hívásnaplóban is jelezve legyen az átirányítás. Ha megtudtál valamit, írj egy privátot légyszíves, mert én egyelőre nem jutottam ezzel előrébb.
-
Jadro
veterán
válasz
n@p@lm #21943 üzenetére
Nos néha előjön még, de most a Go locker van fent a Go launcherhez. Eddig úgy tűnik, akkor bújik elő a gyári lockscren is, amikor lehúzom töltőről. Aztán 1-2 feloldás után rendben működik minden. Még nézegetem hogy mi az ami befolyásolja a dolgot, de egyelőre nem zavaró a dolog annyira, hogy leszedjem.
-
Jadro
veterán
Tanácsot szeretnék kérni custom lockscreen kérdésben. Hogy tudom eltűntetni a gyárit, ha felrakok egy custom progit a célra? Egy ideig szépen működnek. Akár az agile lock, akár másik vagy most éppen a Go lock progija. Aztán egy idő után mindig az van, hogy felülre bejön a gyári és alatta ott a custom. Kvázi kétszer kell nyitnom a képernyőt. Próbáltam a No Lock programot, de az sem segít hosszabb távon. Talán az agile lockban még olyan beállítás is van hogy a gyárit ne vegye figyelembe, de mindig ez lesz a vége.
-
Jadro
veterán
válasz
llaszlo #17302 üzenetére
Ja mindjárt a google a hülye, nem ám user error.
Ezt ne is feltételezzük. Felnégyelni a guglit azonnal.
Te azért jártasabb android user vagy már, mintsem hogy ilyet hibázz.
Egyébként telepítéskor felajánlja a képfeltöltést, nekem is megtette. Viszont nem osztja meg, csak te látod alapesetben. Kényelmi szolgáltatás, hogy könnyebben meg tudd osztani (+biztonsági mentés), de szerencsére nem kötelező használni, nekem sem szimpatikus.
-
Jadro
veterán
A Go Launcher EX tényleg nem tud widget átlapolást vagy csak én nem találom meg a módját? Egyébként ez az egyetlen hibája van eddig, amivel azért együtt tudok élni.
-
-
Jadro
veterán
Nicsak, van elixir2! Aki ismeri, annak ajánlom az újat, mert szebb lett és sokrétűbb, aki meg nem ismeri, próbálja ki mert nagy okosság.
-
Jadro
veterán
Battery mix. Jó cucc.
-
Jadro
veterán
-
Jadro
veterán
A kereső nem dobott ki találatot, ezért feltenném a kérdést: Widget locker és NoLed együttes használata esetén, ha a no led jelez valamilyen eseményt, akkor SGS2-nél a középső gomb megnyomásakor nem a lockscreen jön fel, hanem egyből a főképernyő. Ez valahogy kiküszöbölhető? Átnéztem mindkét app beállításait, de sehogy nem sikerült megoldanom hogy a gomb megnyomása után ne legyen feloldva. Ez zsebben hordáskor azért okozhat kellemetlenséget.
Agile lock is nagyon tetszik, de azzal meg sajna nem megy a noled.
-
Jadro
veterán
válasz
Sh@dowMAN007 #15969 üzenetére
"A számlaműveletre is használható OTPdirekt szolgáltatás egy későbbi verzióban lesz elérhető."
Majd ha ezt is tudja már, akkor lesz igazán értelme, de legalább már van ígéret.
-
Jadro
veterán
Az Mclock nevű progival lehet ilyet csinálni. Xml fájlokkal operál a progi. Olvasni kell kicsit hogy megértse az ember, de lehet skint letölteni is.
-
Jadro
veterán
válasz
hodostamas #15419 üzenetére
Ja hogy maga a dsp pack nem támogatja. Na ez eszembe sem jutott, lévén hogy a player tartalmaz egy alalp EQ-t és abban működik szépen. Köszi! Remélem meglesz ez is a következő verzióban, mert nagyon remek kis kiegészítő.
-
Jadro
veterán
Kipróbáltam a player pro zenelejátszót a DSPpack kiegészítővel. Létezik az, hogy az EQ csak mp3 alatt működik és Flac zenékkel nem?
-
Jadro
veterán
válasz
petipetya #15213 üzenetére
Köszi, közben találtam egy másikat ami igen tetszik. Myprofiles Jól kezelhető, eleget tud, kitehető ikon és cserélhető ikonok az alap választék mellé.
Amit írtál, az azt hiszem nem az aktuális profil ikonját mutatja fent, hanem csak a programét. Nekem az volt a cél, hogy oda fel kerüljön és az ikonból kapásból lássam milyen profilban van a gép. Köszi még egyszer!
-
Jadro
veterán
Létezik olyan profile program, ami felülre a statusbarra kiírja az aktuális profilt? Köszi előre is!
-
Jadro
veterán
válasz
VINIKOR #14950 üzenetére
Szerintem semmit. A webes marketen egyébként a my market account részben azon belül a settings részben látod az eszközöket. Nekem még benne van az SGS1, de nem tudom törölni. Nem is kaarom, mégis az SGS2-t ismeri fel amikor telepítek marketből. Gondolom akkor ismeri fel amikor az adott készülékről bejelentkezel marketba.
-
Jadro
veterán
Van bugja azért. Az üzenetek ikont húzd be a körbe, lefagy.
Mondjuk ez javítható ha beállítod egyénileg az üzenetet arra az ikonra a beállításokban. A másik, meg ha kétszer nyomod a home gombot ( sgs2-n legalábbis) akkor szépen felold.
Ettől függetlenül nekem nagyon bejön a cucc, bár ma reggel mindenképpen először a gyári feloldást kellett megcsinálnom és "alatta" még ott volt ez a lockscreen. Csak úgy állt helyre hogy az agile-t ki/bekapcsoltam.
-
Jadro
veterán
válasz
CoolBoy323 #13410 üzenetére
Na mondjuk nekem nem illeszti be. Az engem is zavarna. Lehet hogy kikapcsoltam valahol? Csak akkor illeszt, ha rábökök a javaslatra.
-
Jadro
veterán
válasz
CoolBoy323 #13406 üzenetére
Nem találtam kikapcsolási lehetőséget, de miért baj ha fentebb megjeleníti a javaslatokat? Nem erőleteti rád a használatát. Nem használod és kész. Ha meg pont passzol amit ajánl, akkor csak ráböksz. Mondjuk egy hátrány eszembe jut azért, helyet foglal az a sor.
-
Jadro
veterán
Viszont említette a wifit. Gondolom akkor elég azon netezni és facebookozni. a Miniben van a power menüben adatforgalom kikapcs. Ki kell lőni, wlan on és akkor nem fog 3G-n forgalmazni ha megszűnik a wifi.
Mondjuk én feltolnám még a netcounter nevű progit, abban látszik hogy mennyi adat ment el 3G-n és mennyi wifin.
-
Jadro
veterán
válasz
hodostamas #12357 üzenetére
De jó, hogy már van ilyen is! Le is szedtem.
-
Jadro
veterán
Nálam meg pont az általad ajánlott progi működik érdekesen. Hiába van bepipálva minden, az egyik widgetben a saját naptáramat jeleníti csak meg, a másikban meg a névnapokat. Vagyis egy tételt, a 19.-én lévő Ivó napját. Mindegy, egy próbát megért, van más ami működik rendesen.
-
Jadro
veterán
válasz
flushman88 #9929 üzenetére
Netrádióra még egy variáció: Xiaalive
-
Jadro
veterán
válasz
thealkimist #9832 üzenetére
"Ez hol a fenében van?" Na most elbizonytalanodtam. Lehet hogy ez samsungos dolog nem androidos? Majd megnézem öcsém blédjén hogy ott is műxik-e.
A névjegyzékben ha hosszan nyomsz a névre akkor a felugró menüben van nekem. A csatolásra nyomva pedig felhozza a hasonló neveket és össze lehet csatolni őket eggyé.
-
Jadro
veterán
válasz
thealkimist #9829 üzenetére
Az összelinkelés működik külön program nélkül is. Névjegyek csatolása néven fut.
-
Jadro
veterán
válasz
CoolBoy323 #9691 üzenetére
Mindenkinek más jön be nem is baj. Csak azért írtam mindezt, hogy ne legyen félrevezető amit írtál. Működik ez is rendesen.
-
Jadro
veterán
válasz
CoolBoy323 #9689 üzenetére
A hiba a te készülékedben lehetett, mert nekem simán visszaállított 100 fölötti programot is. Munkatársamnak 300 fölött van a számuk es napi szinten romol gond nelkul.
-
Jadro
veterán
válasz
CoolBoy323 #9686 üzenetére
Pedig a Titanium szépen visszaállítja. Elég sokszor megtettem már vele, úgyhogy szerintem tudom mit beszélek. Nekem pont a my backup pro nem mentette el a beállításokat, de szerintem csak nem állítottam be jól, mint ahogy te sem a titaniumot.
-
Jadro
veterán
válasz
hodostamas #9545 üzenetére
Persze, ha bekapcsolva hagyod, akkor talál. Mondjuk az lehet vita tárgya hogy jó-e hogy alapból be van kapcsolva. Szerintem jobb lenne ha nem lenne és majd én bekapcsolom ha használni akarom a szolgáltatást.
-
Jadro
veterán
Van olyan program vagy widget, amivel gyorsan tudnék váltogatni a netes hozzáférési pontok között? Macerás mindig belépni a beállítások megfelelő menüjének almenüjébe és átlőni.
-
Jadro
veterán
Fú de cunci lett ez az új opera mini. Végre az időképen is rendesen behozza a térképeket. Azt hiszem innen kezdve nem kell két böngészőt használnom, csak egyet.
-
Jadro
veterán
Hívóképekkel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Ha a google címtárban beszerkesztek egy képet egy névhez mondjuk 300x300-as méretben, akkor miért lesz a telefonon pixeles? Illetve sejtem hogy jóval kisebb méretben dolgozza fel és a nyújtás miatt lesz rossz, de mi erre a megoldás? Ha a telefonon teszem fel a névhez ugyanazt a képet, akkor híváskor az jó lesz. Viszont én szeretném kényelmesen a google címtárban megoldani. Van erre megoldás, program vagy egyéb okosság? Az sem lenne baj ha a híváskor kirakott méret kicsit nagyobb lehetne.
-
Jadro
veterán
válasz
hodostamas #5439 üzenetére
Jaaa! Akkor félreértettelek, bocs. Sajna erre viszont nem tudok megoldást.
-
Jadro
veterán
válasz
hodostamas #5437 üzenetére
Ha felteszel egy új sms kezelőt, akkor fel fogja dobni a választóablakot mindaddig, amíg ki nem választasz egy alapértelmezett programot az sms kezeléshez. Ha bepipálod hogy ezek után azzal kezelje, akkor ez az ablak nem ugrik fel többet. Az alapértelmezést le lehet venni az adott programról a beállítások/alkalmazások/alkalmazások kezelése menüben. Itt kiválasztod az alapértelmezett programot, rányomsz hosszan és feljönnek a beállításai. Ebben van lejjebb egy olyan hogy alapértelmezett indítás rész és egy gomb hogy alapértelmezések törlése. Ha erre ráböksz, akkor ismét lesz választóablakod.
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Félórányi videón a Dying Light: The Beast
- BestBuy topik
- Windows 11
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- Asus Rog Strix Gamer laptop makulátlan állapotban
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest