- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple Watch
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
Probert75 #48557 üzenetére
Természetesen ismerem, de gyorsan válaszolgattam egymás után, és különben is kell a sok hozzászólás hogy végre őstag legyek, mert megérdemlem.
Nem kell rögtön le ugatni!!!
Köszi akkor adobe az androidra is!
Kutya fej látod milyen ügyes vagyok!
Trob1
Köszi most megnyugtattál! Ja és tényleg megyek pihenni, elég volt mára!
-
TRob1
veterán
válasz
Probert75 #47999 üzenetére
"Most pedig azok átiratait használja mindenki."
Ez pontosabb lenne most már így: használta mindenki.
Mert azóta kijött a jóval komolyabb Igo Primo, és sokan "átpártoltak".
Persze attól még illegális mindkettő rigo a droidok nagy részén.
De ezektől függetlenül akkor is az Igo Primo a legjobb autós navi szoft (PNA-n használom), túrára/kirándulásra/sétára meg a Navitel (Droidon használom).
-
iguana
őstag
válasz
Probert75 #42958 üzenetére
noha nem magyar, de nekem ez a battery alkalmazás jött be a legjobban:
badass battery monitorstatus bar-ra is kirakható, 1%-os lépésekben mér, hangjelzést állíthatsz be teljes feltöltésnél, adott %-nál, infók az akksi használatról és sok minden más.
nagyon pofás, egyszerű, sok funkcióval.
van free, és fizetős is. -
TRob1
veterán
válasz
Probert75 #40628 üzenetére
Meg a segítség se a Launcherek válogatásához... Ráadásul a saját aláírása sem tetszik ha nem ő mondja hanem más (legfőképp poénból)
Mindegy, már megszoktam az ilyen embereket. Jobb kerülni őket...ui: De ebből azt szűröm le hogy azt is komolyan vette/elhitte, hogy az eső miatt okés volt, a nap miatt meg nem.
-
RootRulez
félisten
válasz
Probert75 #40577 üzenetére
Ez ügyben már felvettem a kapcsolatot a fejlesztővel, szerencsére a közlékenyebbek közé tartozik. Mostanában sűrűk a frissítések módosítások a programban. Azt mondta, amint kialakul a program végleges funkcionalitása és ritkulnak a frissítések is, berakja a fordítást a progiba.
Zsolt_72 Enbazz, nekem is fent van, és nem vagyok megelégedve a Deep Sleep-pel (ritkán van).Az elmúlt ~63 órában
3h- volt 1000MHz-en
1h votl 60MHz-en
42h volt 300MHz-en
és csak 15h volt mély álomban.akkor meglesem ezt a BetterBatteryStats-t, ha asszonnyátok jobb.
-
-
TRob1
veterán
válasz
Probert75 #39991 üzenetére
Csak annyi változott, hogy vkinek eltűnteti az ikonfeliratokat, vkinek meg nem.
Más semmi extra(Talán még az, ha vki nem használja a dokk sávot, akkor eltűntetve az egész felület használható, eddig meg ott csak egy üres sáv maradt)
(#39992) aminat:
Megelőztél.(Rakd vissza az előzőt)
ui: Jaa, lehet az a gubanc hogy a témád nem kompatibilis az új UI 3.0-val!!! Próbának állítsd be az alap témát vagy 1-2 másik témát próbálj ki!
-
aminat
tag
válasz
Probert75 #38656 üzenetére
Ezt a rést vágom csak azt nem tudtam, hogy kell azt beállítani hogy ne kérdezze meg minden egyes programnál, hogy telepítem-e vagy sem? Egyszer már valahogy beállítottam de elfelejtettem. Mondjuk ha el van mentve 50 programod akkor 50 X kell a telepítésre bökni és 50 x a készre.
-
(jan)
őstag
-
GrandeP
addikt
válasz
Probert75 #38441 üzenetére
Van már egy ideje hivatalosan.. most nem keresek utána, de pl én is a hivatalos oldalról szedtem le a próba verziót...
Sőt a Samu Galaxy Spica alapból azzal jön....Ez csak ilyen péhá moderátoros okoskodás!
Igo? Biztos h warez, megy a bann! -
Teasüti
nagyúr
válasz
Probert75 #37803 üzenetére
+1
Djuice-nál pl alapból jár a 100 mega az előfizu mellé (ha ezt választod), butatelefonnal (aka opera mini + email) soha az életben nem használtam el még a felét se nagyon.
Most androiddal kicsit könnyebb, de így is simán határon belül vagyok, pedig a mobilnet mindig megy. (viszont fájlok letöltése csak wifi-ről, kivéve ZH írás alatt.)
-
dokee78
félisten
-
atillaahun
veterán
válasz
Probert75 #33940 üzenetére
Csak az van kiválasztva. Pontosabban a 3 soros, de nem veszi figyelembe.
(#33941) TRob1
SD-re nem telepítek semmit.Egyéb ötlet?
Attól tartok ennek újratelepítés lesz a vége, majd pedig mikor azután sem fog működni, akkor előkotrok valahonnan valami régebbi verziót.
Tökömbe basztatják folyton a frissítésekkel ami már egyszer jól működött.(#33945) basaja
Amiket felsoroltál azok csak nettel mennek, így szerintem nem érdemes foglalkozni velük. Ami net nélkül is működőképes az eddig egyedül az Avast, amivel találkoztam. És abba viszonylag komoly védelmek vannak törlés ellen, azt hiszem be lehet úgy állítani, hogy csak Recovery-ből legyen törölhető teljes rendszerkiirtással. -
TRob1
veterán
válasz
Probert75 #32032 üzenetére
Nem fogyaszt semmivel kevesebbet (én is használtam és semmi ilyesmit nem vettem észre, de pont itt is írta vki hogy Go val és ADW vel is kb 3-3 napot bír neki. Aki a folyamatosan futó, tehát állandóan fogyasztó appoknak hisz, annak meg úgy kell
)
ui: Én pl. nem is szeretem
Akkor inkább Launcher Pro (De természetesen maradok Go-nál, hisz semmi bajom vele)
-
válasz
Probert75 #31704 üzenetére
Nem dehogy is te nagyon frankón leírtad. Én vagyok láma (és türelmetlen) a dologhoz. PC-ben otthon vagyok bele is piszkálok mindenbe de ott tudom, hogy mit csinálok és mi lehet a következménye. Andoidban (ez az első androidos telóm) viszont tufa vagyok.
Alapból nem tetszett, hogy eltűntek a parancsikonok, gyorshívó miazmás amit én kiraktam, helyette a twitter szarságot kidobta félképernyősben még a képernyők számát is visszarakta ötre pedig nekem elég három. Én egy letisztult egyedi de egyszerű arculatot akartam, amit biztos meg lehet ezzel is csinálni de lusta lettem volna mindent újra beállítani előhozni, eltüntetni stb. Töröltem és Szerencsére minden visszaállt úgy ahogy a telepítése előtt volt.
Tényleg ha marketből törlök akkor lepucolja rendesen? -
dropopi
aktív tag
válasz
Probert75 #30281 üzenetére
Köszönöm.
TitaniumB.-re gondoltam, hogy hasznos lehet. Ok, az nem nagy etwas újre feltenni a navigációkat. Úgy gondoltam, hogy az eddig használt androidos mailcímemet használhatom tovább a másik készülékkel. Bár lehet egy vadi frisset adok hozzá. - De akkor a kifizetett alkalmazások vesznek - igaz nincs sok, és azok sem nagy összegek.
Hogy még mikor fog ez megtörténni pontosan nem tudom, több mindentől függ. -
vétó
aktív tag
válasz
Probert75 #30274 üzenetére
hát basszus ezt már nem bírtam, ki kellett próbálnom. emberünk ugye azt szeretné, ha az appdrower-ben átrendezhetné az ikonokat, hogy az ő szájíze szerinti sorrendben legyenek. engem eddig qrvár a nem zavart a sorrend, ezért sosem néztem, de tényleg átrendezhető. hosszan nyomom az ikon, amíg meg nem jelennek a kis piros "x"-ek a sarokban (eddig ugye már ő is eljutott), csak én ilyenkor nem engedem el, hanem arrébb húzom, ahova szeretném, és erre a szerencsétlen kis ikon - mivel más úgy sem tehet - oda kerül, ahova én szeretném.
nahát, hogy hol tart már a tudomány!
egyébként szerintem ez az ember direkt tesztnek van itt, hogy megnézzék, hol vannak a határaink... -
Dzsuri89
őstag
-
NoMagix
addikt
válasz
Probert75 #29734 üzenetére
Pont most próbálom (SKATE) a Go Locker-t, nagyon tetszetős!
Meglepődtem, hogy külön belehet azt is állítani, hogy a home vagy a hangerő gombjaira is feléledjen a kijelző!
De ezt hiába állítom be alapnak, egy rövid idő után már csak az eredeti gombra éled fel!
Most a Dark témát állítottam be, ez nagyon tetszik! -
basaja
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- BestBuy topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motoros topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged