- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
Aktív témák
-
-
Tesztelo.hu
senior tag
Apple-nél lényegében 3-4 hardverre kell megírni, optimalizálni az alkalmazást, Androidnál pedig kb. 100-ra vagy még többre. Jóval nagyobb munka, sokkal több embert, munkaórát igényel. Illetve az Apple vásárlói sokkal szívesebben fizetnek az alkalmazásokért, mint az androidosok, akik "ingyen akarnak mindent".
-
Luissimo
veterán
azt hogy nemlesz, azt honnanvetted ??
LESZ (állítólag ) -
whatnot
őstag
Samsungot azóta nem vagyok hajlandó venni, hogy egy egyértelműen anyaghibás terméket nem voltak hajlandóak cserélni arra hivatkozva, hogy felhasználói hiba történt.
(Konkrétan egy headset két fülén jelent meg ugyanaz az anyagleválás, ezt max. szándékosan lehetne előidézni felhasználói oldalról.)
De más téren is az a tapasztalatom, hogy a Samsungnál egy ideje (amikor úgy döntöttek, többet foglalkoznak designnal/szemfényvesztéssel) megnőttek a minőségi problémák. Önmagában ez még nem is tragédia, de a garanciális szolgáltatásuk is pocsék. -
TRob1
veterán
Úgy mint a GoLauncherrel?
GOLauncherEX Locker (Ha jól értelmezem
)
-
chab7
addikt
GPS - simán csak a beépített gps modullal navigál
A-GPS - netes helymeghatározással + gps hold adatok letöltésével segíti a beépített gps modult (ha a menüben "hely és biztonság" -nál a "sajt pozíció" alatt a "vezeték nélküli hálózatok használata" nincs pipálva akkor csak az utóbbi funkcióval segíti a gps-t.)Ennyi.
(előző hozzászólás linkjéhez kapcsolódva: benne is van a nevében hogy asszisztál
Teljesen jó amúgy a magyar fordítás is, az is erről mesél
)
-
sunahunter
senior tag
Nekem letervezett 150km-t, viszont a közepétől már csak az utat láttad, a környezetet nem. Tehát körforgalomnál pl. láttad a félkört, hogy merre menjél, de mást nem. Net nélkül csak végszükség esetén ajánlható. Egy kezdő sofőr úgy eltéved vele, hogy hívhatja a 112-őt, mer már 3 napja étlen-szomjan az alföldön bolyong.
-
Így van, ahogy írod, én is a PC-én szoktam szerkeszteni.
doncortio kérésére reagáltam, Tudtok javasolni egy olyan appot
Appot kért ezért úgy gondoltam, hogy a Power AMP zenelejátszó tökéletes erre a célra, ha ily módon szeretné szerkeszteni, de más megoldás is van. Igazad van, van sokkal egyszerűbb megoldás is, de ha ő így akarja, akkor legyen. -
ERPY
őstag
Csak neked elmondom. Nekem nem kell elmagyarázni hogy működik ez a csatlakozásosdi, nem ezt kérdeztem. Tudom hogy működik. El kellene olvasni, de inkább értelmezni amit szerettem volna kérni. Gyakorlatilag senkinek sem esett le. Nem azt kértem hogy főzzön kávét és humoros beszólásokat arról hogy itt kinek mi az álma amit nem kap meg, hanem amit írtam.
Nem a csatlakozásokon van a hangsúly, hanem pont arról, ha csatlakozik a másikat kapcsolja le. De leírom részletesen. Ha megszűnik a wifi kapcsolat átvált mobilnetre. Igen, de a wifi folyamatosan keres, és aktív, vagyis meríti az akkut fölöslegesen. Mivel azt hittem van erre app, gondoltam itt felteszem a kérdésem, hátha tudtok/tudnak segíteni. Nem kávét akarok főzetni, meg más álmára alkalmazást keresni ami kiveri neki, hanem egy akksikímélő megoldást. Remélem így érthető már. -
atillaahun
veterán
Én is teszteltem a napokban, amiket írtál csak megerősíteni tudom, egyébként most kivételesen törtről váltottam a hivatalosra, és jobb lett, mivel megszűnt az eddigi hangos navigációs bug, hogy ismétli önmagát, ezért lemarad. Illetve a törtben az újratervezés is nagyon tohonya volt. Egy dolgot kivéve nagyon elégedett voltam vele, ez pedig a tervezett út idejének megbecsülése.
Nem tudom ti néztetek-e már hosszabb távokat, amiket rendszeresen megtesztek, hogy mennyi útidőt ír hozzá, de nekem úgy tűnik az autópályák forgalmát valahogy nagyon elszámolja. Állandóan túlterheltek, egy Miskolc - Bp. ~190 km-es szakaszra, aminek nagy része autópálya, általában közel 3 órát ír, vagy többet, még éjfélkor, vagy hajnalban is. Pedig betartva a sebességhatárt, még a legnagyobb forgalomban is jócskán 2 órán belül jövök ki. Kivéve persze ha van valami komoly dugó.
Más szakaszokat annyira nem ismerek de érdekelne nálatok hogy alakul a hosszabb ismert útszakaszok becslése.
Ha ilyen "kisebb" hibákat javítanak, meg kiegészítik néhány plusz funkcióval akkor mondjuk mehet rá a 4-5 csillag. Amit még gondolom velem együtt sokan várnak az a Street View, de ahogy olvastam ennek hiánya nem feltétlen a Google hibája.Más.
Megjött a havi számla. Volt rajta 4 külföldre írt sms. Mondom mi a tököm?! Rákeresek a számra, hát valami Google Voice-s szerver. Akkor ugrott be, hogy felraktam nemrég a programot újból a telóra, mert olvastam, hogy azt is nemrég engedélyezték az országban, de a telefonszámom hitelesítésénél ugyanúgy hibát dob. Pedig többféleképpen is próbáltam, de valószínűleg ezt nem kellett volna, mert minden alkalommal levett. Igaz, hogy csak darabonként 44 forinttal, de ez akkor sem volt szép főleg, hogy semmi erre utaló értesítés nem jelent meg. Ráadásul ugye még csak tovább sem engedett.
Egyébként ez már nem az első ilyen kellemetlen pénzügyi tapasztalatom a Google-val. -
Mr X
veterán
Ha gyári rom mellett visszarakod, akkor csak annyi fog történni, hogy kisebbnek látja a memóriakártyádat a rendszer. Kelle neked vagy egy a2sd-t támogató rom, vagy a Link2SD app, hogy használja az ext partíciót.
Rosep:
A Blade topicban fejtegettem véleményemet az akku kalibrációról, nem másolom át ide. De az egész csak annyit csinál, hogy újraméri a max. és minimum töltöttségeket, így ez alapján fog százalékot számolni.Nem nyersz vele hosszabb működési időt, csak pontosabb mérést.
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Eredeti játékok OFF topik
- GTA V
- One mobilszolgáltatások
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Goddess of Victory:Nikke
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged