- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
zsolx
tag
Sziasztok,
létezik olyan program ami 180 fokkal fordítja el a képernyőt, mivel felül van a töltő aljzat, navi közben elég gáz
Ha valaki írt már róla bocsánat, én nem találtam. -
róland
veterán
válasz
aggleány #14059 üzenetére
S minek is az .apk-kat menteni?
Maga az Android rendszer tudja, ha be van kapcsolva az "Automatikus helyreállítás", hogy pl. egy "Gyári alapbeállítások"-ra állítás után automatikusan letölti a Marketből telepített alkalmazásokat.
A nem Marketről telepítetteket persze neked kell telepítened, de gondolom, ott nem gond az .apk megléte.
-
naksys
senior tag
-
Mr X
veterán
válasz
flash- #14090 üzenetére
Létre kell hozni egy ext partíciót a memóriakártya végére. 512MB elég. Tehát mondjuk két gigás kártyánál 1,5GB FAT32, 512MB ext2/3.
Olyan romot kell tenned a készülékedre, amiben integrálva van az a2sd támogatás. Innentől fogva már rom installáláskor is és utána app telepítéskor is automatikusan az ext partícióra fog települni az app.
A veszélye az, hogy ha valami történik a kártyáddal, akkor ott állsz egy szál app nélkül. Illetve nálam Blade-en előfordult, hogy egy telefon újraindítás után már egyszerűen nem látta többé az ext partíciót.
Így sem lesz végtelen helyed, de ezzel a módszerrel tudod a legtöbb appot felrakni telefonra, mert ext partíciónál nem számít, hogy app2sd vel van olyan alkalmazás, amit nem tudsz átmozgatni (phone only), itt minden átkerül ext-re.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Frissült a Facebook alkalmazás és így a magyarítás is ment utána.
-
flash-
veterán
Sziasztok
úgy tudom hiába helyezem át a telepített programokat a memóriakártyára mindenféle app2sd szerű programmal,van néhány program amit a belső memóriából nem lehet áthelyezni,vagy ha át is helyezzük nem indul.
van valami más megoldás?
volt aki particionálásról mesélt meg ext4 fájlrendszerről.
félek,mert nem vagyok otthon a témába.
valaki felvilágosítana erről?
ez veszélyes?
vagy semmi hátránnyal veszéllyel nem jár?
nem vágom haza vele a memóriakártyát?
hogy csináljam? -
petipetya
nagyúr
Az
Android Assistant(14 features) feltelepítése után a tools / battery use részben látod %-os arányban.
-
ben11
őstag
Biztos vagyok benne, hogy volt már róla szó, de nem találom.
Milyen progival tudom megnézni precízen, hogy mely progi mennyit eszik le az akkuból, milyen erőforrásigényesek?Köszönöm!
-
aggleány
addikt
válasz
Canonfan #14084 üzenetére
Szívesen.
Én mindig csinálok mentést, ha felteszek egy új progit. Nem tart sokáig, és ha bármi gond van, vissza tudom tenni a régit. Egy eset volt pár hónapja, amikor nem csináltam mentést, utána pedig több héten át kerestem az elveszett cuccot: egy betűtípust töltöttem le a Marketről ingyenesen, ezért azt gondoltam, hogy majd megint leszedem, ha kell. Mire újra le akartam szedni, már nem volt fenn, és nem találtam fórumokon sem. Nagy nehezen azért meglett, de napi kb. egy óra keresés kellett hozzá két héten át, hogy rábukkanjak a neten. Azóta különösen figyelek a mentésekre.
-
Canonfan
senior tag
válasz
aggleány #14029 üzenetére
Köszi a válaszodat,
már csináltam a 2.37-es GO Launcherről egy Titanium Backupos mentést, úgyhogy tegnap este megpróbálkoztam az új verzióval.
Eddig úgy néz ki megy, nagyon számottevő lassulást nem vettem észre, kipróbáltam a notificationst is, úgy hogy felhívtam a telefont és leraktam, kíváncsi voltam hogy jelzi-e a nem fogadott hívást, de nem volt gond, remélem nem is lesz...
-
morfondőr
addikt
Üdv!
Reggel frissült a go launcherem és azóta nem működik a notifications kiegészítés. Másnál is előjött ez? Clear Cache már megvolt... -
válasz
basaja #14078 üzenetére
A beállításokban nincs az automatikus szinkronizálás és a háttéradatok letiltva? Ugyan itt nézd meg, hogy mi van engedélyezve a fiókod szinkronizálásra, engedélyezd ha ki van kapcsolva a gmail.
Ellenőrizd a beállításokat!
Operából mért nem tudsz írni? Az oldal alján levélírás katt! -
basaja
senior tag
sziasztok
segítségre lenne szükségem:-)a Gmail klienssel szoktam levelezni,de most lehalt:-(nem szinkronizál,nem küld,nem fogad...mi a teendő?az akksit is zabálta,,kikapcsoltam az adatszolgáltatást.Operán keresztül csak küldeni nem tudok...help,pls -
noxon
őstag
Hello. olyan megoldást, progit keresek ami jelez, ha facebookon üzenet, komment érkezett. van ilyen? Üdv.
-
Breki
veterán
Létezik ilyen vagy hasonló szép analóg órás Lockscreen Clock androidra?
-
vétó
aktív tag
Egy barátom kérdését tolmácsolom:
Milyen Android naptár alkalmazást ajánlanál?
Ezeket szeretném:
- a widget a főlapon mutassa az esemény elejét és végét (!!!) is
- ugyanarra az időpontra lehessen több esemény is, átfedésekkel és ez valahogy látszódjon a heti nézetben
extra:
- az időpont beállítás scrollozható legyen, vagyis legördülő listából választható (tehát nem begépelve kell megadni az órát, és nem egyesével plusszozgatva)Köszi!
-
flash-
veterán
sziasztok:
3g watchdog pro ban hogy lehet az adatokat backupolni vagy exportálni?ujra akarom tenni a telefon fw-jét és nem akarom hogy elvesszenek a mért adatok!
-
aggleány
addikt
Olyan fájl menedzsert keresek, amiben könnyen és gyorsan lehet menteni az alkalmazásokat - elég csak az apk, a beállítása nem kell. Az Astro-ban van ilyen funkció, de a többi hasonló alkalmazást nem ismerem, és nem szeretnék keresgélni, ezért abban reménykedem, hogy valaki tud ilyet javasolni.
Előre is köszönöm.
-
DemonDani
addikt
válasz
flash- #14016 üzenetére
nexus néven telepítettem, bekapcsoltam LOST parancsal, de nem jött be a GPS csak cella infós kordinátát adott, aztán toltam egy FOUND-ot de nem adja vissza a menübe a nexus appot ami alatt ugye elérhetném a beállításait, így meg vagyok lőve most, mit kellene csinálnom hogy megint ott legyen az app? Found után illene visszatenni nem? mert LOST mellett ok h rejti
-
sgergi
veterán
válasz
krisztian112 #14050 üzenetére
Ha leszeded a magyar kiegészítőt (marketben megtalálod), akkor lehet választani a magyar és angol kiosztás között az Anysoft beállításaiban.
-
xnace
őstag
válasz
atillaahun #14053 üzenetére
Mondjuk egy Budapest-Prága útvonal mennyibe kerülne??
Valószínűleg többe, mint a benzin.
-
atillaahun
veterán
válasz
VINIKOR #14048 üzenetére
Tyűha ez még nekem is új, gyanítom, hogy a Streetview-al van valahogy egybeépítve. Mondjuk ez minket itthon sajnos nem érint, de azért egy külföldi útvonaltervet mingyárt rádobok, hogy felajánl-e valami speckó navigálást. Mondjuk ehhez azért kell sávszélesség az amcsiknak.
-
krisztian112
senior tag
Köszönöm szépen a válaszokat! És még anniy, hogy az anysoftkeyboardban fel lehet valahogy cserélni az y-t és a z-t? Köszi
-
vviktor1
aktív tag
Nyomkodnivaló jómunkásembereknek :
-
VINIKOR
senior tag
A Google Maps-ot hogy lehet így beállítani, hogy térhatású térkép legyen:
-
Fireman67
aktív tag
válasz
krisztian112 #14044 üzenetére
Úgy hívják: Víz
Legalábbis a Pengémen így hívják......szerk: megelőztek, pedig siettem...
-
dokee78
félisten
válasz
krisztian112 #14044 üzenetére
Water vagy víz,pár telóban alapban benne van.
-
krisztian112
senior tag
Üdv! Meg tudnátok mondani annak az élő háttérképnek a nevét amin iylen őszi levelek vannak és ha hozzáérek a képernyőhöz akkor mozog a víz? Köszi!
-
dokee78
félisten
-
beepee7
csendes tag
Hali!
Valami jó csengő, rezgő ,halk profil választós widgetes alkalmazást ha tud vki írjon.
-
xnace
őstag
Launcher Proban a Memory usage presetet milyenre érdemes állítani?
-
Fireman67
aktív tag
Míg nem volt root-olt a telefonom, addig lépten - nyomon azt láttam:
"csak root-olt készülékeken üzemel"!
Sóvárogtam, mert minden okosság csak úgy ment.
Most, hogy "rendszergazda" lettem, egyet sem találok...
Segítsetek! -
flash-
veterán
melyik az ajánlott androidos progi memóriakártyánk sebességének leméréséhez?
továbbá kérdezném hogy ajánlatos feltenni memóriakártya gyorsító programot?mert van pár ilyen de kérdem én nem vágja haza a kártyát?
-
Rickazoid
addikt
Próbálta már valaki az iziShopot? Nekem nem jut túl az aktiváláson, néha továbbmegy és kiírja, hogy sikeresen telepítettem, több SMS-t nem fog küldeni, élvezzem a használatát, alatta egy Next gomb. Ha rányomok, megint kéri az aktiválást, majd nem csinál semmit, ha nem nyomok rá, hanem kilépek, ismét új jelszót majd aktiválást kér indításnál.
Emellett értékelni és hozzászólni sem lehet a Marketben. -
aggleány
addikt
válasz
Canonfan #14028 üzenetére
Ha nem vagy biztos benne, hogy jó lesz az új, mentsd le a jelenlegi apk-t, és ha nem tetszik az új verzió, töröld ki, és telepítsd a régebbit. Így ki tudod próbálni az újat, de megmarad a régi is.
Én minden letöltött progit mentek, ha megfelel, mert előfordul, hogy tényleg nem jobb az újabb verzió.
-
Canonfan
senior tag
Mr X, sssz:
Köszi az infót az ADW EX-ről, lehet majd kipróbálom, mert a sima ADW-vel is meg voltam elégedve, most GO Launcher EX-et használok, nekem nagyon tetszik, jobban mint a sima ADW, emellett Zeam Launcher van még fent nálam, az is tetszik, csak annyira nem látványos.Más:
Ma láttam a Marketen, hogy kijött a GO Launcher EX új verziója, de még nem frissítettem, mert a Marketen 2 vélemény szerint is rosszabb lett mint az előző verzió, valakinek lassú lett, másnak meg gyakran összeomlik a frissítés után...
Én eddig mindig frissítettem az új verzióra, és az előző verzió (2.37) tökéletesen működik nálam, de most nem tudom hogy frissítsek-e, ezért szeretnélek megkérdezni titeket, hogy ti tapasztaltatok ilyesmit, vagy más bugot az új GO Launcherben (2.38)?(A free TB-vel van mentésem a mostaniról, de úgy tudom, hogy ha azzal visszaállítok egy alkalmazást az már nem frissíthető, mert csak a fizetős menti el a Market linkeket is...)
Bármilyen infót előre is köszi!
-
xnace
őstag
Nem tudja valamelyikőtök, hogy miért nem lehet letölteni a YouTube progit??
Azt írja, hogy "installed", de nincs telepítve, és nem is volt, viszont a system/app mappában ott van az apk-ja, de ha arra rákattintok, akkor csak olyan van, hogy uninstall, és ha erre is rányomok, akkor "uninstall not succesful"WTF?
-
oli.98
tag
Nincs valami anyag a neten Android fejlesztésről?
-
ALI_G
veterán
Na bemásolom az eredményt:
ez a beépített névjegyek import/export baromi gázul működik, ha össze van kapcsolva minden fiók mindennel. Berakott 900 kontaktot, köztük vagy 500 e-mail címet is a contactok közé, pedig eredetileg nem voltak ott (vagy mégis?).viszont van magic:
megjelenítési beállítások: csak telefonszámmal rendelkező kontaktok megjelenítése -
zzz03
őstag
válasz
padika11 #14020 üzenetére
Beállítások->Alkalmazások->Alkalmazások kezelése->Mind->Letöltéskezelő itt töröld az adatokat, illetve ugyanitt csak a letöltéskezelő helyett a market és itt pedig töröld a gyorsítótárat.
Ha ez sem segít akkor gyári beállítások visszaállítása.
(Wildfire S topikba le van írva)
-
padika11
tag
Sziasztok!
Problémám akadt egy appal: music therapy for sound sleep. Market alkalmazáson keresztül akartam telepíteni, de megszakítottam a letöltést. Le is állt, ahogy kell neki, de újraindult a letöltés, anélkül, hogy én akármit is csináltam volna. De itt nem lett vége a történetnek, mert már ötödjére tölti le, de nem telepíti. Hogy tudnám kiiktatni végleg?
Telefonom: htc wildfire s -
Mr X
veterán
-
dahaka1
csendes tag
Sziasztok!
Egy programot keresek,ami azt tudja, hogy az angol nyelvű droidot magyarnak látja a market, meg a magyar nyelvű programok magyarul fognak települni. -
flash-
veterán
tőbben kerestetek olyan programot amivel meg lehet talalni a mobilt
en probaltam parat es meg kell hogy mondjam hogy a theft aware jött be
froyo alatt nem volt gond hogy ki volt kapcsolva a telefon gps e
ugyanis magatol bekapcsolta egy kis ideig es nagyon pontosan elkuldte eny megadott szamra a koordinatakat.
2.4es főzött rommal mar kozel sem volt pontos
holnap kiprobalom majd a hivatalos 2.3al hatha azzal ujra jo lesz es majd beszamolok -
Egyre jobban tetszik a BSPlayer, eddig minden általam feltett formátumot vitte, 133 MB flv viszi zökkenő nélkül az SE X8-on, beletekeréskor sem rakoncátlankodik, közben képeket is ki lehet menteni vele.
Már az sem baj, hogy nem magyar nyelvű. Eddig nem fagyott le egyszer sem, pedig nem óvatoskodtam vele. A MoboPlayert nyugdíjaztam.
Másnak is ajánlom kipróbálásra! -
Polllen
félisten
válasz
schawo #14006 üzenetére
Egy defy meg akg 514 és lehet hallani a különbséget, ha van hozzá füled.
Más: A Go launcher EX-ben be lehet állítani a home screen-k folyamatos scrollozását? (vagyis hogy ne legyen vége? Launcher pro-ban megtetszett, de ott kb. minden második opció fizetős lenne, uh szerintem hanyagolom.)
-
gabor907
tag
az új android market frissül majd valahogy magától? vagy nekem kell valahonnan letöltenem?
Aktív témák
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Fogyjunk le!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Subaru topik
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Milyen egeret válasszak?
- Crypto Trade
- Bittorrent topik
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5 AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest