- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz
TazLeacher #44902 üzenetére
Más ilyen 3D-s widget-et nem ismerek, illetve úgy emlékszem volt még valami spb másolat, de nem tudom mi a neve.
(#44903) bok92: nézd meg a számlatörténetet, kell benne lennie olyannak hogy Google.. valami zárolás/foglalás. Kérdezz rá a banknál.
(#44904) Richee11: én a Trillian-t használom PC-n és Android-on is.
-
csmat
senior tag
válasz
TazLeacher #44881 üzenetére
Ezt jó tudni, kösz
-
enginev3.0
félisten
válasz
TazLeacher #43718 üzenetére
atorrent
ttorrent - ahogy említették
adownlaoder -
petipetya
nagyúr
válasz
TazLeacher #43718 üzenetére
Nálam a tTorrent Pro remekül bevált erre a célra. A sima verzió korlátozottal, míg a pro teljes sebességgel tölti le a torrenteket az sd-re.
-
mipityu
tag
válasz
TazLeacher #42582 üzenetére
"... Chrome jó lenne, de nem lehet belőle kilépni ..."
1. Chrome ablak jobb felső sarkában klikk a megnyitott fülek mennyiségét jelző számra.
2. Szétnyitja részlegesen fedett helyzetben a füleket. Klikk az x-ekre.
3. Amikor minden megnyitott fül eltűnt, vissza gomb és voila ... kiléptél a Chrome-ból úgy, hogy legközelebb üres ablakkal jön be.Persze, ha egyszerre sok fülön böngészel, akkor időigényes lehet, de néhány megnyitott fülnél nem tart semeddig.
42630 TRob1: egyszer próbáld meg, érdemes. Ha a megfelelő távolságból (közelségből) nézed, néhány perc múlva észre sem veszed, hogy kicsi a képernyő. A szemed a szöget érzékeli és simán átverhető és hagyja is magát átverni. Képzelj el egy több méteres V-t, ahol az alsó csücsöknél van a szemed és a V szárai között helyezd el a megfelelő távolságban a különböző szélességű képeket, hogy kitöltsék a szárak közötti részt, gondold át mit látsz és megérted mit érzékel a szemed.
-
fatal`
titán
válasz
Annyit azért hozzátennék, hogy a hivatalos android sdk szerint a home gomb a kilépés minden programból. De azért szokás kilépés gombot rakni az appokba (no meg játékoknál a taskot is illik szerintem kilőni, annak ellenére, hogy nem ajánlják, de szerintem felesleges a memóriában tárolni pl. a főmenüt).
-
crhis86
tag
válasz
Miért kellene kilépni belőle?
-
F-ECT$
titán
válasz
TazLeacher #40789 üzenetére
Dettó ugyanígy vagyok én is ezekkel a játékokkal.
-
barnam_
nagyúr
válasz
A normálisabbika még feltünteti a Play-n hogy a játékon belül kell vásárolnod.
Van amelyik meg sem teszi... -
Polllen
nagyúr
válasz
Értem én, de én pl. dlc-ket se nagyon veszek, uh nekem mindegy miért mennyit kérnek.
Amúgy kb. csak a pályákat elég lenne megvenni. A többi csak "könnyítés".
-
Polllen
nagyúr
válasz
TazLeacher #40785 üzenetére
Kvázi ebből élnek, uh igen.
-
darvinya
titán
válasz
TazLeacher #40785 üzenetére
Pedig sajnos legtöbb ilyen.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
TazLeacher #39438 üzenetére
Titanium, AppMonster, ASTRO, talááán ES File Explorer?
mp
-
flash-
veterán
válasz
TazLeacher #39380 üzenetére
Rosszul látod. nem szoktam figyeltetni.szimplán felhívtam telefonon hogy mi a helyzet,(elvileg buliba volt)de a hangjáról lehetett hallani hogy itt valami sántít...tudod akik már több éve együtt vannak ilyen apró jelekből is képesek gyanút fogni... különben ez volt a második alkalom hogy lekértem a pozícióját.
-
Mr X
veterán
válasz
TazLeacher #39380 üzenetére
Azért nehogy már a bizalmatlanság ok legyen a félrelépésre. Maximum a szakításhoz lehet indok, de a félrekufircolást nem lehet (számomra) semmivel elfogadhatóan megindokolni.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher #38945 üzenetére
MUKODIK!
-
barnam_
nagyúr
válasz
TazLeacher #38941 üzenetére
Nem tudom mi lehet a gond... most kipróbáltam a Friendcaster-t, elvileg ez is tudja szinkronizálni a névjegyeket, gyakorlatilag nem jelennek meg a névjegyek a tárcsázóban.
ZTE Blade-m van, a 0415-i Nightly-t használom, auto-szinkron és háttéradatok engedélyezve vannak.
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
TazLeacher #38789 üzenetére
-
ERPY
őstag
válasz
Ezen besíram.
-
petipetya
nagyúr
válasz
-
Mr X
veterán
válasz
TazLeacher #38768 üzenetére
Ha egy app SD-na van vagy nem enged widgetet kirakni, vagy az nem fog megfelelően működni.
-
TRob1
veterán
válasz
TazLeacher #38766 üzenetére
A márciusi frissítés óta most vetted észre?
Egyébként ránéztem neked, simán ki tudom tenni a widgetet... (Nem tetted sd-re???)szerk: Jah, közben már látom
-
Mr X
veterán
válasz
TazLeacher #38766 üzenetére
Nincs véletlenül SD-re mozgatva az alkalmazás?
-
fatal`
titán
válasz
TazLeacher #38060 üzenetére
Próbáld meg a Friendcasterrel, hátha.
-
hodostamas
addikt
válasz
TazLeacher #38060 üzenetére
FB appnál majd megszokod
-
hodostamas
addikt
válasz
TazLeacher #38057 üzenetére
Ha mindenképp csak képet akarsz, ez is egy jó megoldás
-
dokee78
félisten
válasz
TazLeacher #38042 üzenetére
Benézted,mert nem Wildfire S-e van,hanem sima Wildfire
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
thug
tag
válasz
TazLeacher #38042 üzenetére
-
raziel01
veterán
válasz
TazLeacher #35869 üzenetére
Be bizony és mégse állította át magát. Nyomtam neki egy teló restartot kelés után, utána beállt. Érdekes.
-
hodostamas
addikt
válasz
TazLeacher #34886 üzenetére
Nem fog
Ez belsőleg intézi a progi sajnos. Nekem az MC3 csinált ilyet, le is szedtem..
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
TazLeacher #34884 üzenetére
Ha rootolva van a telód, talán az AdFree segíthet.
mp
-
VMatteo
őstag
válasz
TazLeacher #33743 üzenetére
Kipróbálom úgy is...hátha
-
VMatteo
őstag
válasz
TazLeacher #33739 üzenetére
sound type music, és kiválasztom a számot. Olyan nagyon nem lehet elrontani...
-
8nemesis8
veterán
válasz
TazLeacher #33385 üzenetére
Látom időközben sikerült több alternatívát is felderíteni.
Ilyesmi céloztam, hogy ha nem is egyben de több program egyidejű használata mellett mindenképpen működőképes tud lenni. -
Fairplays
aktív tag
válasz
TazLeacher #33569 üzenetére
Igen az is egy megoldás, de a legtöbb progira szükségem van... Más rendszer... hát igen, csak jelenleg nem tervezek teló váltást!
-
Melack
veterán
válasz
TazLeacher #33513 üzenetére
Jajx
Javaslom még ezt
-
TRob1
veterán
válasz
TazLeacher #33513 üzenetére
Hehehe.
-
válasz
Szia!
Profilozásra: Setting Profiles (fizetős változat)
Hívásszűrés: Root call blocker
Mindkét csoportból számtalan alternatívát vizsgáltam meg, mindegyik elvérzett valahol. Ezek az alkalmazások sem tökéletesek, de - szerintem - az elérhető legjobbak.
Amit nem tudnak az általad leírt követelményekből, az a fúzió, magyarán a profil váltó nem fogja egyben a hívásszűrést is aktiválni, erről magadnak kell gondoskodnod. Próbáld ki őket, szerintem nem fogsz csalódni!
-
Dottore
addikt
válasz
TazLeacher #33396 üzenetére
A Tasker az egyik leghasznosabb app az androidos programok eddigi történelmében.
Ha nem vagy lusta kicsit jobban belemélyedni, akkor utána sok eddig használt programra nem lesz szükséged. -
Teasüti
nagyúr
válasz
TazLeacher #33391 üzenetére
Én is a napokban álltam csak neki, a fenti easyprofiles is elég profinak tűnik (bár szerencsére nem tud olyat, amit hiányolnék az ingyenes scheduler-ből), de asszem most megtaláltam a non plusz ultrát.
Ez lenne az. Vérprofi első ránézésre. Igaz majdnem a legdrágább app, amivel eddigi rövid pályafutásom alatt találkoztam. -
Teasüti
nagyúr
válasz
Profile scheduler és társai? Biztos van hivás blokkolós is, de az imént linkelt is tud whitelist-et, igaz csak hangprofil-lal, elutasítást, átirányítást nem tud.
Viszont ami nekem nagyon tetszik benne, h nem csak menetrendet lehet létrehozni benne, hanem feltételeket is (wifi szerint, naptár szerinti esemény, hely szerint, és még más feltételekkel is tud profilozni). Pl google naptárba felvittem az egyetemi óráimat, majd feltételbe foglaltam a naptáram "suli" nevű bejegyzéseit, és azokra az eseményekre néma üzemmódra kapcsol.
-
rtzmp
aktív tag
válasz
profil kezelő app van és remekül lehet őket paraméterezni, automatizálni a profilváltást. Én a EasyProfiles-t használom - elég sokat kipróbáltam és ez jött be (van free verziója, amit 2 hétig használhatsz), de érdemes az alábbiakat is megnézni:
- Locale
- Profile kezelő progikra egy keresésÉn megoldottam az easy profile-lal az alábbi profileokat és váltásokat:
- normál
- munkahelyi: halkabban csörög, sms, stb,
- éjszakai: csak bizonyos családtagok hívásai csörögnek ki (VIP csoport a gmail-ben) + sms, email néma,
- autó: automatán bekapcsol, amikor az autóban kapcsolódik a teló blutooth-s kihangosítóhoz; és ekkor (csak ekkor) bemondja a hívó nevét híváskor, illetve felolvassa az sms-t, gmailt, naptár eseményt,
- otthon közelében bekapcsolja a wifit,
- ha kapcsolódott, akkor átvált otthonira,
- bizonyos naptárak bejegyzéseire (többet használok: család, munka, saját, egyebek...) automatán némára vált - ha egyéb feltételek teljesülnek (pl. nem épp otthon vagyok) -
8nemesis8
veterán
válasz
TazLeacher #33310 üzenetére
Jó ötlet, bár nem tudom mely funkciók beállítása lenne ebből is a legfontosabb, mert egybe foglalóan nem igazán vannak, viszont elég sok funkciót külön is lehet menedzselni.
-
domerator
veterán
válasz
TazLeacher #33370 üzenetére
jer1cho lazíts már... semmi rosszat nem mondott zho-lee, állítsd le magad.
Nem vagy annyival különb egyikőnknél sem, hogy ezt a hangnemet megengedd magadnak anélkül, hogy bárki is támadott volna.
-
TRob1
veterán
válasz
TazLeacher #33351 üzenetére
"Tehát a Go Launcher kell hozzá" - GoWeather az egy különálló app, tehát a GoLauncher nem kell hozzá.
ui: A Go appokhoz nem kell a GoLauncher (GoSMSPro, GoContactsEx, GoWeather, GoKeyboard... mind különálló app, bármilyen Launcherrel használhatók)
Vannak GoLauncher kiegészítők, amikhez meg persze kell (értelemszerűen), mint pl. GoConatctsWidget... -
zho-lee
addikt
válasz
TazLeacher #33352 üzenetére
Tisztelt uram!
Folyamatosan ezt olvasom e fórumon, csak a nevem úgy látszik nem annyira elfogadott, mint másoké.
Csak azt írtam, volt már erről szó..
Egyébként pont e fórum hasábjairól: [link], hogy véletlenül se legyen igazad.
Ha gondolod, akkor többé meg sem szólalok, csak írd le, kösziKöszönöm a megtisztelő hangvételt.
-
Tyer
őstag
válasz
TazLeacher #33358 üzenetére
Jah, hogy háttérkép, az nem kell
Widget kéne...
like thisdokee78: Elfelejtettem mondani, hogy ingyenes kéne
-
Tyer
őstag
válasz
TazLeacher #33351 üzenetére
Fancy-t msot szedtem le, irtozatosan nem frissült....
A helyszint átirta,. de az idöjárás az maradt, ami még tegnap este volt....
Go-ban? nem találtam olyat.
Go weatherröl beszélünk? -
TRob1
veterán
válasz
TazLeacher #32875 üzenetére
Szerinted okos dolog, szerintem meg nem, mivel a játék is csak szoftver/alkalmazás... és itt is tudott róla beszélni aki akart (mivel ez is kibeszélő topik)
Ne nyissunk külön topikot a Launchereknek is? Vagy az időjárás widgeteknek? Ezekből lassan annyi lesz mint a játékokból együttvéve.
De mivel van ilyen, játékosoknak adott a lehetőség... most legalább tudnak már róla.(Én se tudtam hogy létezik, mondjuk engem nem is érdekelt, ezért nem is kerestem)
-
Dottore
addikt
válasz
TazLeacher #32755 üzenetére
Valószínűleg a hivatalos Android 2.3 alá backportolt launcher appra gondolt, amit azoknak készítettek akik nem bírják kivárni a hivatalos frissítést.
Szóval az eredeti kérdésre válaszolva, a dolog lényege pont az, hogy ne legyen különbség.
-
válasz
TazLeacher #32755 üzenetére
Azt vágom, de sok oldalon külön említik a két launchert. Ezért kérdeztem!
-
Luissimo
veterán
válasz
TazLeacher #32489 üzenetére
van az a régi jó játék, asszem MALOM volt a neve.
vagy marad az AMŐBA -
.:LoMAX:.
aktív tag
válasz
TazLeacher #31398 üzenetére
teljesen egyetértek
más:
Valakinél müxik a következő progi:
BetterSleep
Nálam az első indításnál kalibráláskor csak dolgozik, de semmit nem csinál, volt, hogy fél órára is ott hagytam, de csak dolgozott
Lehet, hogy a Defy CM7-vel nem kompatibilis -
Syl
nagyúr
válasz
TazLeacher #31398 üzenetére
Főleg, hogy ez ügyben már lett neki javasolva az adott topic...
-
válasz
TazLeacher #30752 üzenetére
A "mindig mindenhova ugyanannyiért" díjcsomagot vettem alapul. Kb. 2eFt-t telefonálok el egy hónapban. Domino-m az nem nagyon van, mert Telenoros vagyok
-
válasz
TazLeacher #30722 üzenetére
43Ft így 1 perc, előfizetve meg 37... marha nagy különbség.
Drenadar: a WiFi csak netre van megosztva, a hálózat elérése természetesen le van tiltva. HTC-m tényleg nem volt még.
-
F-ECT$
titán
válasz
TazLeacher #30605 üzenetére
Ja és még vannak kihívások, három teljesítése után pedig jön egy bónusz pálya. És szerintem ehhez is jön majd ingyen új pályacsomag, mint annó az eredetihez.
-
TRob1
veterán
válasz
TazLeacher #30162 üzenetére
Azért van ami sztem jobban néz ki.
Live Wallpaper:
Sexy hot girl Live WallpaperPrettyGirl Clock LiveWallpaper
Óra widget:
Pretty Girl Clock WidgetIdőjáráas app:
Bikini Weather Girl(#30165) jer1cho:
Én már több mint 6 éve az vagyok. (Sőt, több mint 2 éve kétszeres.) De még egyelőre nem féltékeny senki a telefonomra.
-
TRob1
veterán
válasz
TazLeacher #30160 üzenetére
"háttéren verőfényes napsütés van, az időjárás meg holdat mutat és -3 fokot" - És valójában meg borult, és szakad az eső.
ui: Egyébként mernék fogadni, hogy az Androidos közösség többsége az Android előtti egész életében együttvéve nem érdeklődött annyit az időjárás felől, mint mióta megvan az Androidja.
ui2: Na jó, hagyom az offot, inkább megyek filmet nézni (nem telefonon
)
-
TRob1
veterán
válasz
TazLeacher #30155 üzenetére
Nem mindegy mit mutat? Általában úgy se azért használják az emberek mert annyira érdekli őket a pillanatnyi idő.
-
fatal`
titán
válasz
TazLeacher #30151 üzenetére
A BWben van 2x1-es óra, az nem jó? Széthúzod 4x1re és kész.
-
frensys
tag
válasz
TazLeacher #30140 üzenetére
Ok,de franc se akarja tölteni a telefont bent,az előző nokiám 3 nap után csipogott mindig este hogy pirosban van lemerül és még kibirta hazáig,mindig itthon töltöttem fel,mindig 3 nap után estére merült le,de tudom hogy ennek 1 nap az átlaga,de amit irok az van hogy mindig marad azért 30-35 százalék körül estére ami másnapra meg nem elég,igy rákell töltenem reggelig rajtahagyom,bent nem lenne kedvem töltögetni még errre is figyelni,mert bent negyed napot birna még..na mind1
-
TRob1
veterán
válasz
TazLeacher #30140 üzenetére
Dehogynem ide akarta. Mániája teleszemetelni ezt a topikot.
(#30143) frensys :
Mivel témákat, live wallpapereket nem illik sd-re tenni... Normál appok valók oda (amiket nem használunk folyamat), oszt csók. -
pingwin011
aktív tag
válasz
TazLeacher #29695 üzenetére
De másoknak más szokásai vannak... Én meg pont azt nem értem, hogy miért nem lehet azt felfogni, hiogy valaki szeret mondjuk smsezni, vagy sokat ír... Mások a felhasználói szokások. Te nem érted, más meg a te dolgaidat nem érti, ennyi. De ha nem is szeret valaki smsezni, akkor is vannak helyzetek, amikor "muszáj"... Pl olyan helyen vagy, ahol beszélni nem tudsz, de pár dolgot meg kell beszélned pl pároddal, de izibe...
-
TRob1
veterán
válasz
TazLeacher #29695 üzenetére
Így van, ugyanez a véleményem (annyiban tér el, hogy nekem "csak" 60 ingyen sms van, de én se küldök 2-3 nál többet
).
Egyébként meg a 70 karakter se olyan hú de rövid, hogy az sms-be való szöveg ne férne bele az esetek többségében. -
punky10
addikt
válasz
TazLeacher #29656 üzenetére
Azt még el is fogadnám,hogy egy másikat fejlesztenek,ezt meg igy marad.De miért kellett leszedni az eddig letölthetö cuccokat?Igy nem a Fancy widget Pro van a telomon,csak a sima Fancy widget.Én viszont fizettem a Proért!
És csodálkoznak,hogy megy a warez...Valaki megszerezte okosba a Prot,vigan használta ingyen,valoszinüleg megszerezte már az ujabb,widgets nevüt is ingyen,örül neki,mi meg sz...unk...Nem az összeg bánt,csak a modszer. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
TazLeacher #28844 üzenetére
Azt látom. A viccrovatba is maximális teljesítményt nyújtottál.
-
saphancs
aktív tag
válasz
TazLeacher #28837 üzenetére
Rendesen humorodnál vagy!
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
TazLeacher #28816 üzenetére
-
St3ven
addikt
válasz
Ez nem új, ez eddig is így volt...
-
saphancs
aktív tag
válasz
Besz@rtam... ez hatalmas duma volt
-
-SamS-
tag
válasz
TazLeacher #28343 üzenetére
bazeg én meg beírtam webfordítóba
köszi amúgy sikerült
-
sunahunter
senior tag
válasz
-
tboldi
nagyúr
válasz
-
petipetya
nagyúr
válasz
Tudok oroszul!
-
zozyk
addikt
válasz
-
hodostamas
addikt
válasz
TazLeacher #26591 üzenetére
én meg venném megint, de mire működő verzió van Defy-re, addigra meg most kiszedték a listából
Bezzeg az elején jól megszívatták a népet hogy minden telóra engedte a vásárlást, és a letöltési idő miatt kicsúsztak a 15 perctől sokan akiknek el sem indult. -
VD
őstag
válasz
TazLeacher #26586 üzenetére
Ártani nem árt! De nagyon idegesítő tud lenni.
-
toth_janika
őstag
válasz
TazLeacher #26527 üzenetére
Hát ezt még PC-n sem tudtam végigtolni olyan idegesítően sz*r az irányítása!
-
RexpecT
addikt
válasz
TazLeacher #26358 üzenetére
Sajnos nem rootolt a telefon, a pro változat meg elég drága.Más alternatíva nincs?
Szerk:
Kár -
TRob1
veterán
válasz
TazLeacher #26254 üzenetére
GO Weather Animate Wallpaper vagy GO Weather Animate WallpaperHD?
És van 1 valagnyi ilyesmi téma is, nemtom ezek azok-e, sosem próbáltam:
GO Weather Wallpaper Theme 2 -
ko9
addikt
válasz
TazLeacher #26090 üzenetére
Nézzétek meg a Neutron Music Playert. Én eltévedtem a beállítások között, annyi dolog van benne, ami még véletlen se lesz a PowerAMP-ban
-
tboldi
nagyúr
válasz
TazLeacher #26093 üzenetére
Én a PlayerPro-t szeretem.
-
dokee78
félisten
válasz
TazLeacher #26090 üzenetére
PowerAMP,azt mondják ez a legjobb.
-
ch003067
addikt
válasz
TazLeacher #26087 üzenetére
Hát igazán nincs mit
-
dokee78
félisten
válasz
TazLeacher #26058 üzenetére
Már rájöttem közben,bizony Fancy.
francizj Nem tudja mi a widget és mi a háttérkép.
-
TRob1
veterán
válasz
TazLeacher #25914 üzenetére
Tessék. (Mondjuk megvenni nem tudod
, de van
)
-
r4z
nagyúr
válasz
TazLeacher #25914 üzenetére
Igen, minden alkalmazásból eltünteti.
-
TRob1
veterán
válasz
TazLeacher #25850 üzenetére
De ha vmi haszontalan, akkor meg már jobb "ingyenbe", neeem?
(#25849) Fehércápa:
2-szer is volt napi akcióban. De mint a neve is mutatja, napi és nem mindennapi (azok a napok meg már elmúltak, ezért nem kell 23Ft-ba kerülnie már). -
-SamS-
tag
válasz
TazLeacher #25805 üzenetére
retro sonic
gondolom hűek akartak maradni az anno kialakult képi világot visszahozva a sorozathoz -
kavics325i
őstag
válasz
TazLeacher #25781 üzenetére
Azért mert most utaltam rá pénzt
-
vinikorn
aktív tag
válasz
TazLeacher #25470 üzenetére
Bocsi a tudatlan kérdésért, de hogy kell fizetni az android marketen? Még soha nem csináltam. SMS-ben is lehet? Vagy Paypalon keresztül (ez a legmacerásabb)? Vagy közvetlen átutalással? Ez lenne a legegyszerűbb.
-
fatal`
titán
válasz
TazLeacher #25441 üzenetére
Nincs baj a cuccokkal, csak az hogy 90%-a játék, alig volt app. De hát ajándék lónak...
-
TRob1
veterán
válasz
"Ezek mind remek cuccok." - Jah, pont annyira remek cuccok mint azok, amiket nem soroltál fel. Nézőpont kérdése.
(#25445) jer1cho:
Persze hogy tovább olvastam, pont ezért nem is írtam többet, hogy ne tűnjön kötözködésnek.(De annyit elárulok, hogy a 15-ös listádból 5öt vettem meg, és pl a BW nincs közte, ami ingyen sem kellene
)
-
BigBlue69
őstag
válasz
Egyetértek.. De számomra a mai az első nullos nap! Bár Beautiful widgetet megvettem régebben!
-
F-ECT$
titán
válasz
TazLeacher #25420 üzenetére
Ok, akkor próbálkozok még. Megéri?
-
F-ECT$
titán
válasz
TazLeacher #25409 üzenetére
És hol vetted? Nekem a market hibát dob ("megrendelés..."), és a netes írja, hogy az sgs2 nem kompatibilis.
-
aggleány
addikt
válasz
TazLeacher #25163 üzenetére
Helyes, helyes.
Legalább ha egymás mellé kerül a két ketyere, nem keverjük össze, hogy melyik kié.
-
aggleány
addikt
válasz
TazLeacher #25161 üzenetére
Szerinted jó, nekem nem jön be. Én folyton fázom, és ezért szeretem a tengerpartos-sivatagos háttereket. Karáncsony környékén pár napig hóesést fogok nézni, de addig nem.
Egyáltalán nem gagyi, nagyon jól meg van csinálva. Ezt is lehet napszak szerintire állítani.
-
fatal`
titán
válasz
TazLeacher #24854 üzenetére
Igen, én is erre írtam, hogy lol.
Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest