- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
GrandeP
addikt
válasz
rum-cajsz #36980 üzenetére
Igazából az lenne a lényeg, h én alkalmi sofőr vagyok, és van h heti 7000-et lecsapatok a nagyvilágban, de van h egészhónapban megyek 1-et...
Viszont amikor sokat megyek, akkor jó lenne látni térképen h merre kóbászoltam...
Jók amiket a kollégák írtak, egyébként köszönöm mégegyszer, nem erre való, mert azért vicces h 130-al elfutottam tegnap Németországba, de ma már itthon aerobikozok a zumbára!
A célnak megfelel.... -
Foose
addikt
válasz
rum-cajsz #32194 üzenetére
Hidd el,tudom mit beszélek. Én ezt tapasztalom... Nem hiszem,hogy ez készülékfüggő lenne. Android ez is,az is... Froyo van rajta,Telenor One Touch. Viszont ha a teló topicjába mennék,akkor meg ide küldenének a problémával...
(#32195) baalco Sajna a Telenor One Touch alapból ennyire merül. Kérdezz utána,tudom miről beszélek...
A lényeg,hogy úgy látom nem fogtok tudni segíteni...Ez van.
-
zho-lee
addikt
válasz
rum-cajsz #31929 üzenetére
Nem, azt töröltem, és adw ex van fenn.
Azért ennyire nem vagyok
A go sokmindent tud, talán még attól is többet. De mire fontpackot, iconpackot, témákat telepítek, már elfelejtem, honnan is indultam.
Nekem bőven elég (attilahun) az alapképernyő egy pici animált órával, névnap widgettel.
Ha lefelé húzom: értesítés, ha felfelé húzom az ujjam, akkor meg a dock bújik elő rejtekéről.
Egy oldal contact widget, és egy oldal 4 mappa válogatott appokkal, és 3 gyorsindító.
Az ikonok is kicserélve a nekem tetszőre..
Beragadt app: power gomb/restart..
Nekem jó így, nincs gondom, használom, és tetszik az androidom (LG C660) -
Mr X
veterán
válasz
rum-cajsz #30220 üzenetére
Nem tudsz csak úgy accot váltani. Ahhoz reset kell, de akkor az appok is mennek a levesbe.
Van hekkelős megoldás, illetve Blade-en volt, de macerás. És az appokkal nem tudom, ebben az esetben mi történik.
Cindercone82:
Ha az appok fontosak, akkor inkább a levelezésed helyezd át másik címre.
-
-
petipetya
nagyúr
válasz
rum-cajsz #5895 üzenetére
Kétféle jegyzetelést használok:
1. Notification Notes Free a panelen, ha gyorsban fel kellene írni valamit.
2. Új esemény a naptárban, amely rezeg, villogtatja a led-et ls kiteszi magát a panelre is - ezt az időhöz kötött teendőkhöz.
Aktív témák
- Xiaomi Mi9 - 6/128 - szürke
- ThinkPad L15 Gen1 15.6" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP Elitebook 840 G11 Intel Core Ultra 5 135U / 16GB DDR5 / 256GB SSD! Üzleti Laptop!
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- Xiaomi 11T 8/128 - szürke
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest