- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
Aktív témák
-
GrandeP
addikt
válasz
rum-cajsz #36980 üzenetére
Igazából az lenne a lényeg, h én alkalmi sofőr vagyok, és van h heti 7000-et lecsapatok a nagyvilágban, de van h egészhónapban megyek 1-et...
Viszont amikor sokat megyek, akkor jó lenne látni térképen h merre kóbászoltam...
Jók amiket a kollégák írtak, egyébként köszönöm mégegyszer, nem erre való, mert azért vicces h 130-al elfutottam tegnap Németországba, de ma már itthon aerobikozok a zumbára!
A célnak megfelel.... -
Foose
addikt
válasz
rum-cajsz #32194 üzenetére
Hidd el,tudom mit beszélek. Én ezt tapasztalom... Nem hiszem,hogy ez készülékfüggő lenne. Android ez is,az is... Froyo van rajta,Telenor One Touch. Viszont ha a teló topicjába mennék,akkor meg ide küldenének a problémával...
(#32195) baalco Sajna a Telenor One Touch alapból ennyire merül. Kérdezz utána,tudom miről beszélek...
A lényeg,hogy úgy látom nem fogtok tudni segíteni...Ez van.
-
zho-lee
addikt
válasz
rum-cajsz #31929 üzenetére
Nem, azt töröltem, és adw ex van fenn.
Azért ennyire nem vagyok
A go sokmindent tud, talán még attól is többet. De mire fontpackot, iconpackot, témákat telepítek, már elfelejtem, honnan is indultam.
Nekem bőven elég (attilahun) az alapképernyő egy pici animált órával, névnap widgettel.
Ha lefelé húzom: értesítés, ha felfelé húzom az ujjam, akkor meg a dock bújik elő rejtekéről.
Egy oldal contact widget, és egy oldal 4 mappa válogatott appokkal, és 3 gyorsindító.
Az ikonok is kicserélve a nekem tetszőre..
Beragadt app: power gomb/restart..
Nekem jó így, nincs gondom, használom, és tetszik az androidom (LG C660) -
Mr X
veterán
válasz
rum-cajsz #30220 üzenetére
Nem tudsz csak úgy accot váltani. Ahhoz reset kell, de akkor az appok is mennek a levesbe.
Van hekkelős megoldás, illetve Blade-en volt, de macerás. És az appokkal nem tudom, ebben az esetben mi történik.
Cindercone82:
Ha az appok fontosak, akkor inkább a levelezésed helyezd át másik címre.
-
-
petipetya
nagyúr
válasz
rum-cajsz #5895 üzenetére
Kétféle jegyzetelést használok:
1. Notification Notes Free a panelen, ha gyorsban fel kellene írni valamit.
2. Új esemény a naptárban, amely rezeg, villogtatja a led-et ls kiteszi magát a panelre is - ezt az időhöz kötött teendőkhöz.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest