- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Dikri
aktív tag
válasz
Zeager #38480 üzenetére
Köszönöm a segítségeket! Első körben a call meter 3g-t kezdtem el nyuzni. De ha jol látom csak összesített adatforgalmat tud mérni, azaz nem tudja különválasztani az "ingyenes wifit" és a hálozaton keresztül forgalmazottat. Ez a My data manager képes rá?
Egyébként nincs egy program ami egyesíti a telefonálást és az adatforgalmat? (lehet sokat várok el egy ingyenes progitól) -
S e t h
nagyúr
válasz
fatal` #38388 üzenetére
Ez csak egy szimpla vélemény volt és a csak symbi jánost hoztam fel, nem az iost, amelyre de gyorsan lecsaptál,de irónia híján ezt miképpen is magyaráznám meg neked, inkább siomgasd meg a buksidat.
Ja és igen, kikapcsolom a telefont, mivel azt a kevés készenléti időt is megbecsülöm, ami pikk-pakk elfogy.
A reakcióm a foshcunamit hivatott kissé csillapítani, amit az ébresztés körüli hisztéria generált, de a smileyt is hagyd figyelmen kívül. -
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Olyan kiforrott app ami figyeli a telefonhívásaimat esetleg összesíti hogy meg tudjam nézni kivel hányszor mennyit beszéltem estleg az sms forgalmat is ha tudja figyelni bár nem tudom,ha smsre handcent-et használok tudná e külön kezelni...hívásfigyelő lenne a lényeg.
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
appbrain-el próbálok a tablettemre varázsolni play-ről nem látható vagy nem kompatibilis alkalmazásokat, de így se tudom installálni őket. "nem kompatibilisek"
mit csinálok rosszul? tudnátok segíteni?
-
mira72
őstag
-
Zeager
csendes tag
válasz
fatal` #38475 üzenetére
az Adaway elvileg sokkal jobb mert az letiltja az összes reklámot, az adfree meg csak párat
a watch dog tévesen számol nem 1szer kevesebbet számolt, egyeseknek ez probléma lehet, nekem a maximális tévedése 5%, míg a My data managernek 0,4 % körüli. Teló költségre meg az Advanced call log a legjobb, egyszerű, nagyszerű. -
(jan)
őstag
-
Zeager
csendes tag
hali az lenne a kérdésem hogy tudtok e egy, olyan programot ajánlani amibe beállíthatnám h a nap bizonyos időpontjában újrainduljon magától a készülék, nem fast reboot kell csak sima újraindulás
köszi! -
fatal`
titán
1. Csak ROOT után, AdFree a marketről. Offline a reklámok nem működnek.
2. Adatforgalomhoz 3G Watchdog, telefonköltséghez majd ajánlanak, mert nem jut eszembe.
3. A data partícióra de nem férsz hozzá csak ROOT után. Nem kell megvenned semmit újra, Google accounthoz rendeli az alkalmazásokat, nem a készülékhez. Ha lecseréled a telefonod, akkor sem kell semmit újra megvenned, mindent tudsz telepíteni a másik készülékre is (amennyiben kompatibilis vele persze). -
punky10
addikt
válasz
Vbazsi2 #38467 üzenetére
HD felbontásu mkv-vsl szépen megbirkozik a BSPlayer és az MX Player is,azonban FullHD mkv esetén már vannak lagok.Ha a telot akarod lejátszonak használni,akkor hanyagold a full felbontást...
Dikri:-a reklámot rootolás után pl az adfree progival löheted ki
-adatforgalom és hivásmérönek én a Call Meter 3g-t használom.A beállitással el lehet tökölni,de megéri...
-nem kell lementeni semmit,ha megvettél egy appot,akármikorbujratelepotheted,nem telefonhoz,hanem email cimhez rendelik a vásárlást. -
Dikri
aktív tag
Sziasztok!
Hétvégén vásároltam meg az első androidos telefonomat, és lenne néhány kérdésem, elnézést, ha nagyon alap kérdések lesznek. A telefon gyári állapotú T-mobilos Sony Xperia S.
1. Van lehetőség eltüntetni néhány alkalmazásból a google reklámjait? Egyébként ezek offline működnek?
2. Tudtok javasolni valamilyen programot, amivel számoltatni tudnám a havi adatforgalmam ami mobilon jön és a telefonköltségemet?
3. A installált alkalmazások telepítői hova másolodnak, amiket a marketről töltök? Gondolom, ha fizetős egy program el kéne mentenem, hogy ne kelljen újra megvennem, ha törlök mindent a telefonról.Köszönöm.
-
Probert75
addikt
válasz
Tesztelo.hu #38466 üzenetére
Februárban azt mondták, csak az NNG üzleti partnerei számára lesz elérhető. Tehát csak bizonyos készülékeken előtelepítve. Egy hónapra rá meg, hogy lesz a Play-en is. Na akkor melyik az igaz. Majd, ha kész és tölthető, akkor elhiszem. Addig meg warez, akármit mondtok.
-
Vbazsi2
tag
Keresem a legjobb megoldást mkv fájlok streamelésére, tv szeretném nézni telefonon keresztül a filmeket akadás mentesen! Előre köszönöm!!!!
-
mira72
őstag
Defy-m volt, főzött romon volt benne olyan h ha hívtam vkit és felvette, akkor rezzent egyet a teló.
Egy SE xperia mini pro-t használok most, arra kellene valami olyan alkalmazás ami ezt tudná....
Thx -
GrandeP
addikt
De ettől még van androidra, hivatalosan is!
Mint mondottam, arra válaszoltam h "az nincs is androidra."
-
petipetya
nagyúr
-
Probert75
addikt
válasz
GrandeP #38446 üzenetére
Én sem kezdem el keresni neked, de nincs hivatalosan. A riGO egyik képviselőjével készült interjúban cáfolta a megjelenést. A spica valóban úgy jött ki és azok portolt változatait tudod elérni, ami warez. Szóval hagyjuk ezt a témát, mert nincs hivatalos és még véletlen megütjük a bokánk.
-
Balinov
titán
válasz
GrandeP #38446 üzenetére
ize, nem akarok beleokoskodni, de nem olyan reg epp arrol volt szo, hogy az Igo csak adott keszulekekre, keszulekgyarto altal eloretelepitve erheto el, minden masra warez. Sot, meg egy interjut is linkeltek az IGO fejlesztojevel, aki azt nyilatkozta, kozeljovoben nem tervezik Android Play-on keresztul az ertekesitest
-
GrandeP
addikt
válasz
Probert75 #38441 üzenetére
Van már egy ideje hivatalosan.. most nem keresek utána, de pl én is a hivatalos oldalról szedtem le a próba verziót...
Sőt a Samu Galaxy Spica alapból azzal jön....Ez csak ilyen péhá moderátoros okoskodás!
Igo? Biztos h warez, megy a bann! -
GrandeP
addikt
Igo megy full screenben, fordítsd el fekvőre... ha meg még sem, akkor rossz szoftvert "vettél".
Sygic jó , csak poi ban gyengébb.. illetve más a kezelés...
Lehet tesztelgetni, de végül úgy is az igo fog győzni... mivel az a legelterjedtebb...
Olyan mintha a "windows" lenne... tehát ellentétben a többivel, van neki "supportja".... -
fdisk
őstag
Milyen navit ajánlotok evo 3d-re?
Próbáltam az iGo-t és a Sygic-t.
Az ájgó jobban tetszett,viszont a teló felbontása miatt nincs full screen.
A sygic az full screen-es,viszont kevésbé tetszik.Mintha nem lenne annyira friss az adatbázis mint az igo-nál.
És mintha kevesebb információt jelenítene meg.
Nektek mi a véleményetek?
Melyik a jobb?
Vagy van esetleg más navi,ami jobb? -
rinike
csendes tag
Tisztelt Tagok !
Már a Fujitsu-Siemens 520 PDA-m is tudta 6 évvel ezelőtt, de a Samsung Gal.SII. nem: szeretnék egy olyan naptrári előjegyző programot, ami egy 5 hetente ismétlődő figyelmeztetést leadna.
Előre is köszönöm a segítséget !
Rinike -
punky10
addikt
válasz
petipetya #38434 üzenetére
Igy turboztam fel a régi Samu LCD TV-t.HDMI-vel rákötöttem a tablettet,annak az USB-jébe egy külsö vinyot,és kész.Vinyorol a filmeket,zenéket,wifiröl a youtubot,és a böngészöt is lehet használni.Ja,és a telom a távirányito...Nehogy már fel kelljen kellnem elinditani egy filmet...
Hát mi vagyok én,a Fitnesz Norbi,hogy mindig mozogjak...?
-
petipetya
nagyúr
válasz
fatal` #38424 üzenetére
Usb-n csak pendriveként ismeri fel a tévém a telefont. Ha betallózok és elindítok rajta egy filmet, akkor azt ugyanúgy lejátssza, mint egy pendriveról.
Ha pedig van a telón micro hdmi - az enyémen nincs, de egy másikkal és egy tablettel már próbáltam -, akkor a telefon képernyőjét klónozzuk a tévére. Így akár egy élő youtube videót is láthatunk a tévén, holott azt a telefonon indítottuk el.
Bocs, Jan számára akartam írni.
-
GrandeP
addikt
válasz
darvinya #38430 üzenetére
Háááát, így elsőre, sztem, megküldi túlfesszel és az az egység győz, amelyik tovább bírja....
Gondolom a tévé elkezdi tölteni a telót, ha jobb tévé és nem droidos teló, akkor talán még pendriveként is érzékeli... más nem fog történni..
Régi nokiám, n95, az is jacken, tolta ki rca-ra a jelet... de usb?! Sztem esélyteln...
-
darvinya
titán
Egyszerű, ha valaki usb-n szeretne tv-ni.
Kösse össze és ha nem történik semmi elmondhatja az igazát. -
Probert75
addikt
Tévedsz! Nem USB-n megy ki a jel azon a vidin lévő SE-n, hanem microHDMI-n.
Ezen a videón, a 1p 07mp-nél látszik, hogy milyen csati.
USB-n nem lehet a telók képét a tv-kre tolni. -
Syd69
aktív tag
válasz
DataTraveler #38417 üzenetére
A My Phone Explorer-t nézted?Elkéstem
-
DataTraveler
tag
Egy HD6950 1GB DDR5 kártyám van és ahhoz sajnos nem kaptam átalakítót, mert azon normál HDMI kijárat van! De akkor tökmindegy majd holnap elugrok a Tescoba és veszek egyet!
De azért köszönöm!
-
(jan)
őstag
-
fatal`
titán
válasz
Vegyél egy hdmi átalakítót és kész, minek szenvedsz az usbvel? Azon kétlem, hogy bármilyen videó jel kimenne.
-
válasz
Mobiltelefonokkal a MyPhoneExplorer együtt működik ezen a téren is, próbáld meg!
Telepíted a PC-re a MyPhoneExplorer, majd a tabletre a MyPhoneExplorer Client segéd programot, és jöhet a szinkronizálás. Ha felismeri, akkor ezek után ki tudod tenni a monitorra a tablet kijelző képét, ill. irányíthatod is a PC-ről.
De ez csak feltevés, én még tablettel nem próbáltam, de telón már sokszor. -
Telda
addikt
válasz
Én kaptam a videókártyához mini HDMI átalaítót, nézd meg nem-e van neked is
.
-
scream
veterán
válasz
Kétlem ,hogy USB-n tudna képet adni,max jack-en (jack-RCA kábel mondjuk)
-
DataTraveler
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy létezik olyan program Andorid 2.2-re, amivel USB keresztül kibírom tenni monitorra a tábletem képét? Egy Huawei Ideos S7 Slim gépem van! Van rajta mini HDMI kimenet, de sajnos nekem csak normál HDMI kábelem van itthon!
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Telda
addikt
Hali!
Tudtok valami launchert vagy alkalmazást amivel az androidot egy az egybe iphone kinézetűre tudom "varázsolni"?
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Az Android mennyire tud együttműködni Exchange email fiókkal (a vállalati levelezésem)?
-
fatal`
titán
válasz
hoffman_ #38400 üzenetére
Itt amúgy szerintem hülyén vannak megcsinálva a jogosultságok, szerintem kellene egy külön a telefonhívásoknál, ami csak azt engedi megnézni, hogy épp van e bejövő hívásod. Mondjuk ezt a jogosultságot szinte az összes játék is használja, csak nem értem miért. Az onPause() akkor is lefut, ha hívásod van, mert elveszi a fókuszt az épp futó apptól. Legalábbis GB alatt, korábbiakat nem tudom, de szerintem ott is így van, legalábbis ez lenne logikus.
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest