- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Necc
addikt
És ha weben keresztül akarod feltelepíteni, ír kompatibilis készüléket?
Érdekes nálam engedi telepíteni mind a telóra, mind a mediabox-ra pedig a mediabox-al sok alkalmazás kötsögösködik
Van egy olyan érzésem, hogy ez is egy olyan app, amit (lustaságból?) csak ARMv7 -es procikon engednek telepíteni/futtatni... -
saphancs
aktív tag
http://logout.hu/cikk/lg_optimus_black_rom_telepitas/ha_veletlen_be_ut_a_baj_segit_a_smart_flash_tool.html
Nézd meg ezt a smart flash toolos részt! A lényeg, hogy kell hozzá egy gyári szoftver'
http://logout.hu/bejegyzes/bubus66/lg_optimus_black_p970_gyari_rom_vissza_allitasa/hsz_1-100.html ez igyanaz, szájbarágósabban!Van kdzs megoldás is, de arról keveset tudok, ezt már próbáltam.
(Telóról irok, ezért nem linkeltem) sok szerencsét! Amúgy szerintem a téma egy pindurkát off it :S -
randras
veterán
És tudod kit csókolj!
-
barrasz
aktív tag
-
petipetya
nagyúr
Most a callweaver-t használom. Root nem kell hozzá, és létre lehet hozni benne tetszőleges fehér -ill. feketelistát.
Fizetős, de nem drága. Pontos összeget nem tudok mondani, mivel nem találom a wallet / tranzakciók menü alatt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
User ellen nincs megfelelő védelem, pc-n sem.. A legrosszabb vírus maga a felhasználó, ez köztudott...
Tedd fel a mobil eset antivirus-t, biztosan megvéd.
A másik, néha érdemes böngészőben, nem app-ban olvasgatni az angol store kommenteket, mert van amikor írják, hogy tele van reklámmal meg ilyen-olyan sz@rokkal az alkalmazás...
(#39446) RBJ: Már egy ideje, Én is futottam már bele olyan alkalmazásba, ami alapból reklámott tett a "rolóra". Szerencsére nálam nem, de olvasgattam a hsz-eket, volt akinél megtette..
-
Mr X
veterán
Appot pakolgatni gyárilag is tudsz. Beállítások - Alkalmazások -Alk. kezelése. App nevére ráböksz, áthelyezés SD-re vagy telefonra.
Gyári alkalmazások pucolâsâhoz rootolni kell, utána vagy törlöd a feleslegeseket, vagy pl. Titanium Backup-pal fagyasztod.
CPU-t húzni gyári kernellel nem lehet, cserélni kell egy arra alkalmasra. A személyes véleményem, hogy nem éri meg az a kicsi sebességnövekedés a gyorsabb merülést és a melegedést. Jobb eredményt érsz el, ha a felesleges, de hâttérben folyton futó appokat lepucolod.
-
Rickazoid
addikt
Ha legális akkor nem. Akkor illegális, ha fel kell törni vagy meg kell kerülni valami védelmet hozzá, a célja nem nyílt forrású programok módosítása (például a Play (Market) hackelése), illetve ha van köze warez programokhoz.
Szerintem.(#39052) darvinya: Fura elméleteid vannak olyan dolgokról, amikhez se nem értesz, se nem próbáltál, legalábbis az irományaid erősen erre a következtetésre engednek jutni. Magyarázd el hogy szerzed meg egy antivírus, például az avast! internetkapcsolatának figyeléséből (vagyis a frissítéskeresés és -letöltés figyeléséből) a megbízhatónak beállított SIM-kártyát és bármilyen SMS parancs végrehajtásához szükséges kódot, kérlek!
-
Rickazoid
addikt
Vissza kell tenned, elindítani, majd Beállítások és avast! Anti-Theft eltávolító varázsló. Pont ez a lényege ennek a szolgáltatásnak, hogy a program törlésével nem lehet ténylegesen törölni a védelmet, csak a PIN ismeretében a programon belülről. Ez egy biztonsági funkció, hogy a háttérben megbújó program új SIM berakásakor el tudja küldeni SMS-ben az új SIM telefonszámát, bekapcsolt GPS és jel esetén pedig a koordinátákat is. Illetve ez teszi lehetővé az SMS irányítást a távolból, le lehet zárni vagy lehet wipe-ot indítani.
-
darvinya
titán
-
punky10
addikt
Mármint a telepitöt nem találod,vagy feltelepited,majd átrakod SD-re,és ugy nem találod?Ha ez utobbi,akkor az van,hogy vannak olyan appok,amiket nem "illik" SD-re rakni,pl aminek használod a widgetjét.De csinálj egy ujrainditást,vagy mountold fel ujra a kártyát,,hátha feltünik valahol.
-
Probert75
addikt
Nem kell megválnod tőle. Rendelj hozzá 100MB-os netet, vagy nagyobbat akár. Minden szolgáltatónál kb. 1000píz a 100MB. Töltesz le egy Opera Mini-t és már olcsón tolod is a böngészést. Nekem a Telenornál olyan van, hogy nem feláras a túlforgalmazás, hanem csak lassítják.
Én sem lógok a teló netjén, de ha van rajta és azonnal kell valami infó, akkor kéznél van bárhol. Nekem UPSZ 60/6-os van mellette az asztalin, mégis van a telón is. -
Probert75
addikt
Hát nem hinném! A Telenornál(Okos tarifák), és persze a másik kettőnél is, van olyan csomag, hogy a böngészésért egyáltalán nem kell fizetni. Kifizeted az alapot, oszt csókolom.
-
raziel01
veterán
T-mobile, Like díjcsomag, korlátlan mobilnetem van.
Egyébként okostelefont net nélkül felesleges venni. Lehet sírni meg rinyálni de ez a helyzet. Ha nem telik netre akkor nem kell okostelefont venni. Én is csak azért vettem, mert most van ez a Like díjcsomag, amúgy a régi LG GS290-el nyomnám.
-
TRob1
veterán
"egy egészséges para" - Sztem egyáltalán nem egészséges a parád.
Sőt, ha sokat parázol, bekattansz.
(Mondjuk ebből a pár hsz-edből azt szűrtem le hogy az Android nem a te világod, nem jó választás, elhamarkodtad a vásárlást... persze még változhat a megítélés a megfelelő irányba)
-
Semm1
tag
Szerintem a Market, és a letöltöm és települ az, ami a legbiztonságosabb. Itt általában azok a legjobb alkalmazások amiket sokan letöltöttek és értékeltek(jóra). Ha valami gond van az alkalmazással azt sokan jelzik az értékelésnél.
Ezeken felül még arra kell/lehet figyelni, hogy telepítés előtt meg tudod nézni, hogy mikhez fér hozzá az app a telefonon.Offline is meg lehet ezeket nézni, de ha máshonnan szerzed be, az már kapásból rizikósabb lehet...
Aktív témák
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest