Hirdetés
Aktív témák
-
punky10
addikt
Ez azért leginkább a fövárosra és pár nagyobb városra jellemzö.A haverommal találtunk már meg lopott telot.Még symbianos idömben probaképp feltettem egy appot a P990-esemre,meg a haverom uj S60-as telojára,kiprobálni vajon a symbianbol melyik a jobb(bár én mindig is tudtam,hogy az UIQ...
,de ö hitetlen volt...)És ez volt a szerencséje.Pár nap mulva ellopták.Indult volna letiltani a kártyát/telot,de mondtam neki,hogy tegyünk egy probát.SMS elküld,válasz meg is érkezik,GPS pozicio,meg az elmult idöszak hiváslistája.Igaz a rend derék örei a se...ket sem emelték fel a székröl,amikor bementünk,hogy megvan az ellopot telefon tartozkodási helye...Ettöl függetlenül meglett a telefon.A tolvaj annyira sötét volt,hogy nemcsak bennehagyta a SIM-et a teloban,még netezet is rajta...
Sikerült rábeszélni,hogy visszaszolgáltassa a telefont.Bementünk,hogy vagy elökerül a Nokia,vagy Molotov...Ujabb bizonyiték a sötétségükre:nem tudták,hogy PET-palackkal nem lehet Molotov-koktélt csinálni,és a benzinben nincsennek buborékok...
Pár sör lecsuszott az ijjedtségre,de megérte...Csak a havernak lett még nagyobb az arca,mert ezt én az UIQ-s telommal nem tudtam volna megcsinálni(nem volt benne GPS modul)mig neki sikerült.
Szoval "edelennvidéken" még jo szolgálatot tehet egy ilyen app,én rá is biztam a telefonomat a háromfejü kutyára...
Aktív témák
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V111 DDR5 -i5-14400F -RTX 5060Ti -16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V100 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V81 - DDR5 - i5-14400F -RTX 5060 -16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V61 -DDR5 - i5-14400F -RTX 4060Ti -16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest