- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
[w]
őstag
akkor olyat mondjál légyszi, amivel gépen hozzá tudok férni a teló saját kontaktlistájához és abban tudok szerkeszteni.
én ilyen gmail szinkronizáláshoz meg online adattároláshoz már öreg vagyok...
nem tudom mennyire vagyok érthető vagy beszélek félre: a PHONE accountot szeretném elérni végre
-
Sanci789
aktív tag
GTA 3 1.3-as verziójában nincs hang. Próbáltam újra telepíteni, de nem jó. Vkinek ötlet?
-
baboss
őstag
Sziasztok .remélem tud nekem valaki segíteni.
Van egy samsung galaxy ace telefonom. Adott egy ip kamera. Számítógépen ip cim beírása után látom a kamera képet .A mobilon odáig jön be hogy
* View Image - ActiveX Mode
* View Image - Java Mode
* System Administration
itt kéne ráklikkelnem View Image - Java Mode de nincs kép . -
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
A Play Books app az mennyire szükséges alkalmazás? Azért érdekelne, mert sajnos a telefonom memóriája az elég szűkös, és épp ma néztem, hogy kb 6 mb helyet leeszik a belső memóriából,
így volt kicsivel kevesebb mint 25 mb szabad helyem...
Gondoltam egy olyan app amit nem is használok (az utolsó frissítés óta el sem indult nálam) ne egyen le az amúgy is szűkös memóriámból 6 megát, így leszedtem, de az app tulajdonságainál nem láttam eltávolítás gombot, így az app2sd-vel szedtem le, de nem tudom, hogy ezzel lehet-e gond, bezavarhat valamibe hogy töröltem ezt az appot?
Válaszotokat előre is köszi!
-
xLivingDeadx
csendes tag
Hello.
Olyat hogyan tudok csinálni, hogy a market ne dobja fel azt a hibát, hogy az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval?
Mert amit meg akarok csinálni régen ment. -
bagó
tag
Melyik a legfrissebb android op. rendszer ami megfelelően működik, lelehet tölteni, és kompatibilis ezzel a telefonnal?? : Sony Ericsson Live With Walkman
hogyan kell op rendszert telepíteni, váltani?? nekem most 2.3.4-es verzió van rajta.. van újabb? csak mert az Update Center a telón azt írja hogy a telón a legújabb szoftver van, és a legújabb alkalmazásokkal rendelkezik... valaki valami ötlet, tanács..
előre is köszönön
-
TRob1
veterán
Az Android kulcsa a gmail accba való szinkronizálás.
Most a legjobb amit tehetsz, ha a Droidodról lemented a kontaktokat .vcf fájlba (kontaktoknál menü gomb, majd exportálod sd-re)
Ha ez megvan, go weben gmail címtár, és ott Egyebek/Importálás. Meglesz az összes kontaktod, de ugye valszeg duplán (mivel már úgy van a telefonodban). Nyomsz egy Egyebek/Ismétlődések keresése és egyesítése pontot, és kész.
Szerkesztgeted, csinosítgatod...stb. a névjegyeket, a telefonból mindet törlöd, majd engeded hogy szinkronizálja.
Így mindig meglesznek telefonban is, és "pc"-n is... (simről én is töröltem, felesleges, egy netes gép vagy telefon a mai világban majdhogynem bárhol lesz ha netán te lemerültél és szükség van 1 telefonszámra) -
atillaahun
veterán
Erősen kétlem, ez teljesen szokványos hiba. Duplán mutatja a telefonkönyv, mert egyszer felmásoltad az Android belső telefonkönyvébe, másszor meg ott vannak a SIM-en, és alapbeállításon az összes elérhető számot kijelzi a telefonkönyv. Állítsd át és máris jólesz.
Vagy ha végképp nem erre vagy kíváncsi akkor tényleg fogalmam sincs mit kérdezel. -
[w]
őstag
válasz
atillaahun #37686 üzenetére
na most egyelőre azzal szenvedek, hogy a SIM-ről átmenjenek az adatok belső telefonkönyvbe, mert eddig ez sem sikerült még... (a duplázódás valami teljesen másnak az eredménye volt)
ettől függetlenül értem amit javasolsz, de nem erre volnék kíváncsi.
-
atillaahun
veterán
A kapcsolatkezelő programod beállításaiban ki kell kapcsolni, hogy mutassa a SIM számokat is, és nagyjából ennyi.
Egyébként inkább javasolni szoktam másoknak, hogy másolják fel, de legalábbis tartsák meg a számaikat a SIM-en, mert igaz ritkán de előfordulhat olyan eset, hogy lemerültél, viszont nagyon sürgősen fel kéne valakit hívni de nem tudod a számát. Töltőt valszeg nem hordanak az emberek maguknál, de valakinek a telefonját még mindig elkérheted, hogy belerakd a kártyád.Utolsó kérdésed viszont nem értem, mért akarod a telefonkönyvbe felvinni a kontaktokat, mikor azzal kezdted, hogy már egyszer felvitted, ezért duplázódtak meg.
-
[w]
őstag
egy kis segítségre lenne szükségem. nemrégen költöztem Nokia-ról androidra és hát ilyenkor jön az, hogy a meglévő számokat át kellene tenni az új telóba.
első körben a nokiáról sim-re másoltam a számokat, majd be androidba.igen ám, de így minden számból kettő lett, ráadásul a SIM-ről szeretném majd a sok szarságot törölni, hogy kizárólag a telefonban legyenek az infók.
na mármost erre önerőből képtelen vagyok. nem találok megoldást az adatok átmozgatására vagy akármi.
keresek olyan pc-s programot is, amivel a gépre csatlakoztatott telefon belső, saját telefonkönyvét elérhetem, hogy rosszabb esetben direktben oda vigyem fel a kontaktokat.
van valami ötletetek, javaslatotok?
-
bagó
tag
válasz
punky10 #37678 üzenetére
köszönöm szépen a választ
igen legfőképp nekem is helymegtakarítás képp kell a konvertálás és ha konvertálom akkor milyen formátumba érdemes, ami hely, felbontás, és minőség arány szempontjából is megfelelő.. amikor konvertálok akkor milyen felbontásba konvertáljam?? azt is belehet állítani? üdv.
-
Ha a saját lejátszóval akarod nézni, akkor MP4 vagy 3gp, de egyébként nem kell, csak megfelelő lejátszót kell letölteni a telóra és visz majdnem mindent. Nekem most a MX Player jön be legjobban, de igények kérdése az egész.
Látom közben sokan adtak tanácsot. A film helye nincs egy adott mappához kötve. -
punky10
addikt
Ha divx vagy mpeg4,esetleg avi formátum,akkor nem fontos konvertálni,elég egy jobb lejátszó(pl MX player vagy BSplayer)Inkább a hely miatt szoktak konvertálni.A gyári 2 Gb-os kártyának több mint a felét elveheti egy sima divx-es film.
Konvertálásra a FormatFactoryt használom,magyar nyelvü és szinte minden formátumbol minden formátumba tud.Ráadásul a sebességi is rendben. -
bagó
tag
válasz
atillaahun #37674 üzenetére
Moboo Playert töltsem le netről és rakjam fel a telóra mint alkalmazás??
-
scream
veterán
Mivel lehet lementeni rendesen az appokat és a beállításaikat ? (ROM ot cserélnék,és ,hogy ne kelljen mindent újra rakni ...)
TitaniumBackupban van ilyen lehetőség ?
GoBackup meg nem ment, FC-zett az összes app,amit visszaállított ...
-
xLivingDeadx
csendes tag
Hello.
Most vettem egy wayteq xtab 70-es tabletet, amit egy haverom ajánlott, forumokon is nagyon dicsérték, le is töltöttem rá egy kicsit grafikaigényesebb játékot, a Race Of Champions-t, elindítom, letölti a fájlokat, belépek a menübe, elindítok egy versenyt, és mikor elindul a verseny elkezd vibrálni a kép.
Valaki tud valamilyen megoldást(lehetőleg ne kelljen rootolni meg ilyesmi
Kösz -
bagó
tag
sziasztok..
azt szeretném kérdezni, hogy ha filmet akarok tenni egy androidos mobilra ( Sony Ericsson Live With Walkman ) akkor azt átkell konvertálni?? ha igen akkor légyszi írjátok le hogy milyen fájltípusra kell, és kérnék egy ajánlatot is hogy ezt melyik programmal tegyem..
illetve hova másoljam a fáljt a telefonon belül?? melyik mappába?
előre is köszi
Üdv.:bagó
-
bigrock
addikt
válasz
Whynot? #37665 üzenetére
Próbáld meg ezt: GO Note Widget
-
code1005
senior tag
Ismertek olyan hangprofil programot ami olyat tud pl., hogy este 8 után csak a család csoportnak csörög? MIUI Rom-om van.
-
bagó
tag
Tranparent Live Wallpaper---> ITT!
- ez egy olyan alkalmazás, mely a hátlapon lévő kamerát használja, és ennek segítségével, a háttérképed olyan lesz, mintha fényképeznél.. magyarul átlátszó lesz a telefona menübe lépve sem szakad meg az alkalmazás..
fain kis program, bár gondolom jelentősen növeli az energiaveszteséget
-
Sziasztok!
Olyan zseblámpa programot keresek, amit indítani lehetne a telefonon lévő kamera gombbal is! Az sem nagy probléma, ha fizetős.
A mobil XPERIA Mini Pro.
-
melan
senior tag
Sziasztok!
Vettem a felségemnek egy androidos mobilt (galaxy Y) ez lesz az első ilyen telója. Milyen appokat ajánlotok rá? Óra, naptár van, azon kívűl kellene ötlet (játszani nem játszik). -
Whynot?
aktív tag
tudnátok ajánlani olyan cetli kiragasztós appot mint ami az SPB shellben van?
Illetve hasonló fényképes gyorshívós kontakt kezelő is jó lenne. -
atillaahun
veterán
Esetleg írhatnál a Launcherekről egy pár oldalas cikket, amiben az ismertebbeket részletesen több szempont alapján összehasonlítod. Utána majd vélemémyezzük az írást, és megállapítjuk, hogy elég tényszerű-e. Addig esetleg maradj a szubjektív véleményalkotásnál.
(#37650) Pharaoh
Elméletben tud, gyakorlatban meg nem működik benne. De ha visszakeresel a dual szóra, asszem már volt róla szó, is javasoltak is rá másikat, nekem most nem jut eszembe. -
TRob1
veterán
Látom tudod mi a jó...
Egyébként mit kellene ajánlanom, valami szarabbat ráadásul fizetőst?Akinek esze van az törekszik az ingyenesre, főleg ha még jobb is mint a fizetős társai.
(Vitázni meg felesleges róla, az Tény hogy nincs nála jobb se fizetősben, se ingyenesben, se gyári Launcherben. Az megint más kérdés hogy valaki úgy gondolja hogy van
, vagy megelégszik a gyengébbel is.
) Erre kár is MINDEN TOVÁBBI SZÓT pazarolni...
-
Pharaoh
aktív tag
HI!
Moboplayerben lehet dual audio vagy több felirat esetén váltani? Mert én nem találtam ilyen lehetőséget, esetleg van olyan lejátszó, ami tudja ezeket?
-
mathaus=)
senior tag
Sziasztok! Nekem egy fapados videószerkesztő kellene, amivel meglehet vágni a klippeket, egymás után rakni őket, és szöveget beszúrni.
Remélem tudtok segiteni
-
droti25
őstag
Olyan appot keresek, aminek van olyan widgetje ami általános infót közöl a telefon tárhelyét illetően. (telefon belső tárhelye, sd kártya..)
-
BigBlue69
őstag
ÓÓ én buta ott nem is néztem még
Alul a menü gomb volt és Edit-nél .. Köszönöm szépen
-
-
BigBlue69
őstag
Eléggé Pörög a topik igy megkérdezem itt.. elnézést ha kicsit offos
Most dobtam fel telora cm7-et és a főoldal 5 oldalas.. nekem elég lenne 3 is.. és nem találom h ezt hol lehet beállitani.. Esetleg megtudná mondani nekem valaki?
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #37632 üzenetére
Miért pont a 16ot kérdezed?
A 16gb az a meghívások után jár (minden ember után 500 mega)
Ha bereggelsz, eleve 2gigával indulsz, ha valakin keresztül reggelsz, 2,5 gigával indulsz.
Ez a 2,5 Gb+ a meghívások utáni 16Gb már 18,5Gb.
Ha végignyomod a Get Started-et, az plusz 250Mb.
Ha ezeket végigcsinálod, még 640Mb.(128Mb/db)
Eddig állsz: 19,4-en.
Aztán ott az automata kép és video feltöltés funkció, amivel még 3Gb-ot szerezhetsz (első kép feltöltése után 500Mb, majd minden 500 mega után még 500 mega hely, 3Gb-ig, ami a beta tesztelés kezdetén még 5Gb volt)
Vagyis a vége: 22,4Gb (illetve ha sikerült a fentebb írt 5Gb-ot megcsípni, akkor ugye 24,4Gb) kb. a felső határ (Nekem meg kb.23,9Gb a határ, mert nem vkin keresztül reggeltem)Tömören ennyi.
-
zozyk
addikt
válasz
atillaahun #37634 üzenetére
Akkor olvass a sorok között...
16 GB összejön meghívásokból,ami az írásban van,azt felette megkapod....
-
zozyk
addikt
válasz
atillaahun #37632 üzenetére
-
artiny
őstag
Hogyan csináljak szabad helyet a telefonomban [android 2.3.5]?
Atvittem sd kartyara mar az alakalmazasokat es lett 51 mb free hely a 180 kapacitasu galaxy ace ben. Rootolt a telefon.
De mivel elekeztem toltogetni uj jatekokat programokat valami adat telepul a telefonba is igz ujbol megtelt. /automatikussan az sd re telepulnek a dolgok MOVE2SD vel állítottam arra./ -
tvamos
nagyúr
Bocs, ha nagyon OT...
Fel tudnek (multiboottal, vagy virtualis gepre) Androidot varazsolni az i3 procis notebookomra? Hogyan induljak a projektnek ha lehet? -
hr2
őstag
Üdv.
Sikerült valakinek ennek a stream részét belőni, hogy működjön?
Már 2 óra hosszája kínlódok, de a telón streamelni nem tudok.
Mit és hol állítsak? -
TRob1
veterán
Főleg hogy perpill 21,4gigán állok nulla csalással, htc nélkül.
(Ha mindenki fel is tette volna a klienst a pcjére, aki bereggelt rajtam keresztül, akkor 23,4 lenne... de van 4 emberke már rég, akiknek csak függőben van a regjük, ezért ők se kapták meg az 500mega pluszokat meg én se)
(#37617) bostone:
Min.us lesz a te cuccod. Ott az aláírásomba. Kapásból 11gigád lesz, és 50 gigáig feltornázhatod. -
-
bostone
addikt
A box nekem körülményesnek tűnik, nem beszélve arról, hogy irtó lassú a feltöltési sebességem, egyedül a az 50 giga tárhely, ami miatt gondoltam rá, egyébként már dobtam volna.
Dropboxot régóta nyüstölöm, de ott csak alig valamivel több, mint 5 giga az ingyenes tárhely. Nálam napi használatban van.
A sugasync-ről itt hallottam, 5 giga itt is elérhető alapból, viszont a telefonomnak zabálja az akksiját.
Saját képek tárolása lenne a cél, amolyan biztonsági mentésnek, ha véletlenül elszállna egyszer a vinyó.
Köszönöm a segítséget! -
TRob1
veterán
-
bostone
addikt
Létezik olyan lehetőség a BOX-nál, hogy szinkronizálom a pc-n lévő cuccaimmal, mint a dropbox vagy a SugarSync? Kerestem hozzá windows telepítőt, de mintha csak prémium kategóriában lenne lehetséges. Valóban így van?
-
-
Sayan_
csendes tag
Sziasztok! Olyan programot keresek androidra, ami tulajdonképpen 1 naptár, de nem emlékeztetőket akarok beleírni, hanem csak jelenítse meg nekem az adott hónapot, és mondjuk betudjam jelölni előre azokat a napokat, amelyeken dolgozni fogok! Köszi előre is!
-
TRob1
veterán
-
YxVs
senior tag
hogy lehet azt beállítani, hogy ha új gmail levelem jön, ne legyen értesítési hang? tehát sms-re legyen, de email-re ne.
Aktív témák
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest