- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
citkar
addikt
Nem volt, de megtaláltam, átállítottam állandóan bekapcsolva legyen.
Utána se ment, újratelepítettem a flash playert és semmi változás.
Amikor feltettem a böngészőben kér vmi Local Store-ban válasszak 2 dolog között, na az nem tiszta, h mi az, de mind a két választást kipróbáltam...
Hát nemtom... a telót nem rebootoltam még, azt segíthetne? -
RootRulez
félisten
-
-
Deck
titán
Most szeretnék egy 100megás csomagot (első sorban utazás miatt meg ha nem vagyok itthon), amin túlforgalmazás esetén lassítanak rajta 32kb/s-ra. Napi Whatsappozásra tökéletes szerintem meg arra, hogy felnézzek facere vagy google+ra. Meg ha lassítanak is rajta gondolom attól még rendesen működnek ezek a programok nem?
Mivel böngészni youtubeozni meg ilyenek nem akarok nap közbe.
-
fatal`
titán
És ott a Pure Messenger Widget is.
-
-
zho-lee
addikt
Sem off-ot nem írtam, sem politikai vonatkozása nem volt, csak a témában válaszoltam valamire, még csak nem is a telefonadóra.
De értem a célzást, bocs ha túllőttem a határon.szerk:
Probert75 #40534: köszi, ezt kipróbálom!
szerk mégegy: ki akartam próbálni a screencast-ot, de nem megy, gyakorlatilag fc tud csak.
Van az alsó szegmensre valami felvevő, ami a kijelzőn történő dolgokat rögzíti?előre is!
-
toth_janika
őstag
Igazad van, de talán jobb egy arra írt szoftverben látni, hogy melyik proginak mennyi a cache, minthogy minden mappát áttúrni
@Necc:
Nekem valamelyik hülye vonatos játék hagyott hátra 23M cache fájlt
De egyébként peace! Én sem használok ilyen programot, csak egy kicsit látom az értelmét -
punky10
addikt
Ez azért leginkább a fövárosra és pár nagyobb városra jellemzö.A haverommal találtunk már meg lopott telot.Még symbianos idömben probaképp feltettem egy appot a P990-esemre,meg a haverom uj S60-as telojára,kiprobálni vajon a symbianbol melyik a jobb(bár én mindig is tudtam,hogy az UIQ...
,de ö hitetlen volt...)És ez volt a szerencséje.Pár nap mulva ellopták.Indult volna letiltani a kártyát/telot,de mondtam neki,hogy tegyünk egy probát.SMS elküld,válasz meg is érkezik,GPS pozicio,meg az elmult idöszak hiváslistája.Igaz a rend derék örei a se...ket sem emelték fel a székröl,amikor bementünk,hogy megvan az ellopot telefon tartozkodási helye...Ettöl függetlenül meglett a telefon.A tolvaj annyira sötét volt,hogy nemcsak bennehagyta a SIM-et a teloban,még netezet is rajta...
Sikerült rábeszélni,hogy visszaszolgáltassa a telefont.Bementünk,hogy vagy elökerül a Nokia,vagy Molotov...Ujabb bizonyiték a sötétségükre:nem tudták,hogy PET-palackkal nem lehet Molotov-koktélt csinálni,és a benzinben nincsennek buborékok...
Pár sör lecsuszott az ijjedtségre,de megérte...Csak a havernak lett még nagyobb az arca,mert ezt én az UIQ-s telommal nem tudtam volna megcsinálni(nem volt benne GPS modul)mig neki sikerült.
Szoval "edelennvidéken" még jo szolgálatot tehet egy ilyen app,én rá is biztam a telefonomat a háromfejü kutyára... -
Edi77
őstag
Nem tettem alapértelmezetté
, amióta telepítettem nem is indítottam újra a telót, lehet, hogy ez a gond? Végül is nem nagy probléma, mert a home switcherrel elindítottam, csak furcsálottam, hogy nem találtam a telepítettek között. SGS2 telóm van
köszönöm a segítségedet.
(#36342) (jan) Kipróbáltam mindet, a Go a kedvenc, csak ki szeretném próbálni a pro-t is
-
luw2win
őstag
Akkor az lesz, mert ez nem allapot, amikor kellene valami akkor befagy percekre, amikor meg csak unatkozok akokr meg megy minden. Mintha ellenem dolgozna
...Volt hogy hivtak es rakattintottam a answer-re es nem csinalt semmit se nem birtam felvenni..
Nekem is volt 1 szervizes frissites, meg 1 hazi. De semmi.
Kosznom a tippeket
-
Köszi az eddigi segítséget, de had zaklassalak tovább (ha nem fárasztóak a láma kérdéseim) megtaláltam a GO launcher EX alkalmazást ráadásul magyarra fordítva. letöltöttem PC-re és le is jött apk kiterjesztéssel. Ha ezt feldobom a telómra akkor egyből telepíti is mint a marketes alkalmazásokat vagy bűvészkednem kell vele?
...persze másnak is megköszönöm ha segít.... -
-
-
frensys
tag
go launcher exem van,se nem akarom elrejteni se nem akarom mappába rendetzni!!
Igy ikononként maradkanak kint,DE lehessen az egészet törölni akár egyenként is ne csak áthelyezni,és hozzáadni egyenként amit akarok egy oldalon egymás után legyenek és ezt 5 oldalon keresztül,mert össze vissza van minden!!
Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest