- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Aktív témák
-
fatal`
titán
"- Fancy Widget Pro /611.-ft. az MSN-t kell választani - Foreca adatokat használ/"
Igen ez jó lenne, csak sajnos éppen 4-5 napja bugos ugyanis nem frissít az MSN Weather. Nem tölt le semmit, ha átállítom accuweatherre és vissza akkor is az accu adatait mutatja. Már írtam a fejlesztőnek, remélhetőleg reagál is rá.
(#49864) Bone123: Az a legpontosabb, végigpróbáltam az összeset. Még az accuweather elég pontos, a Google a legrosszabb az összes közül.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Rákerestem a képre, valszeg az Optimus 3D UI része, ebben a ROM-ban benne van: MokeeOS-v1.10.398-Optimus 3D-test
-
törölt tag
-
Köszi az ajánlást.
Azóta Store-ból már letöltöttem egy app-ot, ami tökéletes be is vált, pontosan azt csinálja, amit írtam, és gyors is: Wireless File Transfer Pro
-
Probert75
addikt
Biztonsági mentés a Titanium Backup Pro-val .Root jogot igényel a program.
-
frisco
aktív tag
Tessék, itt van egy: Apps on Sale 2
Volt egy másik is, AppHunter, de már nincs fent a marketen.
Kipróbáltam mindkettőt de egyik sem volt túl jó.
Az általam említett Smart Office 2 akcióra is véletlenül leltem rá ahogy nézegettem a piacteret. -
Balinov
titán
a 20$-t en sem, csak 29.99$-est
-
Imdre
aktív tag
Nem írtad, hogy ingyenes, vagy fizetős érdekelne. Ha van rá kereted, akkor a Slovoed a legjobb. Nemcsak rengeteg szót tud jó minőségben kiejteni, de nagy a szókincse, hangbevitel google voice-al, bevitel vágólapról (beviszed a mondatot és szavanként kiszótárazható - ez nagyon praktikus). Csak nem szabad play-en megvenni, mert ott 30 dollár, közvetlen a paragon softver-től viszont 20 dollár. Szerintem megéri, mert a többi szótár köszönőviszonyban sincs vele. Akadémiai Kiadó adatbázisával.
A teljes verziót kipróbálhatod, néhány szó után kezd rinyálni a kódért. -
Köszönöm az információt! Most pár napig kipróbálom a Fancy ingyenes változatát, hogy sikerül-e megszokni, vagy sem, azután ha úgy adódik, beruházok rá, hogy pontos is legyen, ne csak szép.
A Palmary sajnos a Foreca nélkül egy raklap semmi, pedig direkt megvettem, hogy ne kelljen az ingyenes reklámjait nézegetnem.
OFF
Tényleg, az hogy a retekben lehet, hogy ugyanazon alkalmazás fizetős változata rosszabbul teljesítsen, mint az ingyenes? Ráadásul sz@rnak is bele a visszajelzésbe. Az eszem megáll!
ON
-
RootRulez
félisten
És itt jegyezném meg, hogy a
Palmary Weather 1.06-os verziója magyarul is letölthető!
Egyúttal új androidosoknak ajánlom figyelmébe a Magyarított Android alkalmazások topikot.
-
Foose
addikt
Sajna én nem tudom ezt mondani,hogy legpontosabb. Az Rtl klub hiradója után szoktam nézni az időjárás jelentést,általában egész jól közlik az adatokat,de a palmary szinte teljesen mást mutat. Nyíregyházi vagyok,és a palmary a napkori állomásról kapja az adatot,(rettentő közel van) és mégis fals adatot ír. Nem is értem,hogy lehet ez. A köpönyeg Debreceni adatokat közöl,(onnan szedi a cuccost) és még az is pontosabb. Tegnap estére -6 fokot jósolt a Palmary,holott jócskán -10 alatt volt
-
Canonfan
senior tag
Köszi!
-B-:
Igen kilehet, én is kikapcsoltam, engem is zavart.
Menj be a GO beállításaiba, a képernyő beállításoknál a képernyők áttűnési sebessége pontban válaszd az "egyéni"-t itt meg tudod adni a sebesség és a ruganyosság mértékét, pl nálam a sebesség 100, a ruganyosság 0. Emellett én az effektus beállításoknál a képernyő átmenetet is alapértelmezettre szoktam beállítani, mert nálam a plusz effektek csak lassítanák a telót, így mindenféle felesleges effekt nélkül csak simán váltja a képernyőket.Bocs a duplázásért, TRob1 megelőzött
-
toth_janika
őstag
Hát nem tudom, de nekem a Widgetsoid valahogy nem jött be.
Feltelepítettem, nem tetszett, le akartam szedni, de nem lehetett. Ürítettem a cache-ét, utána sem. Freeze nem lehetséges még TBP-ben sem!
Na mondom fasza!
Ezután, és persze közben is, volt egy valag restart. Egyszer csak a TBP ki tudta írtani, de folyamatosan kaptam egy két Force Close üzenetet a widgetsonicról!
lehet csak én szoptam vele, de az istenes volt! -
-
thesound
addikt
Ez a TB-ről ír (freeze-ről csak azt a 2 mondatot, megnéztem az angol nyelvű forrását is, az sem bővebb).
Az érdekelne, hogy hogyan oldja meg a rendszer a fagyasztást? Mit csinál ilyenkor technikailag? Hogyan éri ezt el? Kicsit kockább jellegű leírás érdekelne erről.Azért köszönöm a tippet! (TB leírásnak viszont nagyon jó sztem!)
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Classic / Xbox 360
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest