- Google Pixel topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Aktív témák
-
(jan)
őstag
Van pár progi ami gondol egyet és a háttérben automatikusan elindul pl di radio
mivel lehetne ezeket lelőni? Tehát csak akkor induljon el ha én azt akarom
-
Magnat
veterán
-
half333
őstag
Sziasztok! Létezik valami olyan program mint a photo warp csak videókhoz nem képeképekhez? Vagy valimi effectekkel teli program?
-
csaba17
senior tag
tudok olyan programot ajánlani amivel pl ha elhagynám a telót akk megtudom találni?
most fentvan vmi anti droid theft, ingyenes szal.., és ebben nem vagyok biztos abban hogy ha épp nincs bekapcsolva a mobilnet v nincs fent wifi akk sztem nem találja meg mert egy honlapon tudom megnézni merre van és gondolom oda neten keresztül küldi el az adatokat.
egy hasonló jólenne de tudjam aktiválni pl smsel ill vhogy küldje is el a gps pozicióját. -
Deck
titán
Meg szeretném playről venni a Kaspersky Mobile Securityt.LINK Ha megveszem örökös licenszt kapok? Vagy 1éves? Vagy mennyit?
-
HollyBoni
veterán
Nem tudom létezik e ilyen program gépre, remélem igen. Valami olyasmi kéne ami olyan mint egy fájlkezelő, ha a hálózaton rajta van a telefon akkor tudok rá fájlokat pakolni. Létezik ilyen? Sokszor nincs kedvem bedugni USB-re mikor fel akarok másolni egy zenét.
-
Rickazoid
addikt
válasz
hodostamas #38965 üzenetére
Felraktam a detektort, meg is talált két programot. Egyik hosszú ideje megvan már, a másik viszont egy szokásos haszontalan tényes program... valószínűleg ez utóbbi a hibás, igaz fent van már egy ideje és négy csillagos az értékelése a Play-en, semmi negatív vagy gyanús megjegyzés... nem tudom már miért tettem fel anno, de ez lehetett a gond, jellemző lenne a típusára. Google-nek küldtem egy kifogásolható jelentést és töröltem. A biztonság kedvéért a Notepadet is, úgyse használtam már rég.
darvinya: nem szükségszerű, hogy a vírusírtó vírus telepítésére buzdítson, anélkül is van szép számmal vírus Androidra. Egyébként az avast! egy megbízható program. Az AVG-t váltottam le vele, fent sem volt más eddig. Egyébként miért kéne neki root jog? A felhasználói partíció meg a memóriakártya eléréséhez és a rendszer alkalmazáskezelőjének indításához nem kell root, mást meg nem csinálnak. Sőt, a telefon SMS parancs utáni lezárásához és a teljes wipe indításához sem kell root.
-
fatal`
titán
válasz
darvinya #38978 üzenetére
Minek kéne su joga lenni? Felrakott egy appot, ami dobálta a reklámot. Rányomott a reklámra, felrakott (volna) egy appot, aminek van joga sms-t küldeni. Nincs itt semmi roothoz közeli dolog.
És a beállításokhoz sem kell su jog, főleg, hogy a gyári appokban benne van, hogy tud beállítást módosítani a telefonon, így küldi a szolgáltató a cuccokat.
Nincs is rajta a su bináris gyárilag a telefonon, anélkül nehézkesen kapsz te root jogot bármire is.
-
rgyorgy
tag
válasz
Rickazoid #38962 üzenetére
Szia az előző napokban nekem is elő jött a kis sárga csillag kék kockában az egyik asztalon. Hiába kattintottam rá nem csinált semmit bár tegyük hozzá P6210 Sam. tab van ami csak wifi képes.Vírus irtó nincs a Tabon. A másik érdekes dolog, hogy pár nappal ez előtt a dolog előtt telepítettem én is az Akasztófát és frissítettem a Go t.
Remélem, hogy én is hozzá tettem ehhez az X aktás ügyhöz.
Lehet gondolkodni!!!!!!! -
-
darvinya
titán
válasz
atillaahun #38975 üzenetére
Csak egy kérdés a szolgáltató hogyan küldi le az internet és mms beállításokat.
Pontosan így lehet egy programnak egyéni su -t adni.
És ekkor tud ilyet okozni. -
darvinya
titán
válasz
Azon nem gondolkodtál el, hogy a vírusírtót is egy telefonszámmal kell aktíválni.
Szerintem ezt maga a vírusírtó okozta.
Ameddig fenn volt a vírusírtó(de nem aktív) addig én nekem is jöttek ilyenek.
De azt ilyenkor egyszerűen bezártam.
Mivel te superusert adtál a vírusírtónak ezért azt csinál amit akar.vírusírtó=vírus(trójan, stb.)
-
mandras81
senior tag
válasz
#40993792 #38969 üzenetére
Kukáztam is!
Egyébként, miért nincs rá szükség? A Task killer-ek feleslegességével tele van a net, de olyat még nem nagyon olvastam, hogy az akksi kalibrálás se lenne hasznos, tegyük fel egy romcsere után. Azt simán el tudom képzelni, hogy a batterystats-ot helyre kell tenni.
-
mandras81
senior tag
válasz
Nekem kb. ugyanez volt a problémám tegnap. Nekem egy akksi kalibráló app (Battery Calibration talán?) okozta, pedig már 3 hete fent van, és csak 3-4 napja kezdte el küldözgetni a reklámokat a status bar-ra. Volt egy Ipad-es reklámja is.
Remélem, hogy a számítógépeden elővigyázatosabb vagy, és nem nyomkodsz egyből rá ilyen dolgokra, mert ott sokkal inkább megszívhatod.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Ezért jó az adfree host fájl és a droidwall... ugyanis az ingyenességnek a reklámok az ára.
Amúgy az nem szoftverfrissítés, hanem valószínű csak egy feltelepített program kínálta fel letöltésre, az emberek meg jó szokás szerint mindenre rákattintanak, és nem olvasnak... ugyanis mikor feltelepítetted, elfogadtad a jogosultságot ahhoz, hogy emelt díjas sms-t küldjön...
-
Rickazoid
addikt
Üdv!
Fura dolog történt ma a telefonomon (Xperia Neo). Megjelent a panelen egy ikon, lehúzva az értesítési sávot azt láttam, hogy egy akkumulátor-élettartammal kapcsolatos frissítésre figyelmeztet. Gondoltam biztos egy frissítés, rányomtam, kérdezte, hogy letöltheti-e a szoftvert, itt már kicsit gyanús volt a neve miatt - Super Battery Charger - de kíváncsi voltam hogy került ennek az értesítése a telefonomra mégis, így letöltöttem, elindítottam és egyből akarta is küldeni az emelt díjas SMS-t a +3691-333-5705-ös számra... de ez le van tiltva pont ennek kivédése miatt. Megnéztem avast!-tal, szerinte ez egy Android:FakeDoc-G[Trj] trójai. Rákerestem Google-ben, először a trójaira, értelmezhetőt nem találtam, utána a számra, az meg automatikus emelt díjas SMS fogadás hetente négyszer. Namost mást nem talált a telefonomon az antivírus, ahogy korábban sem, ezért sem gyanakodtam elsőre. Mégis hogy kerülhetett fel az értesítés egy szoftverfrissítésnek álcázva, ha nincs egyéb malvare sem a telefonon, sem a microSD-n, illetve minden program a Marketből származik, mindegyik legalább 100.000-es letöltésű és legalább 4 csillagos? Hogy szivárgott be egy trójai anélkül, hogy lenne trójaiként azonosítható szoftver a telefonomon?
Még jobb kérdés, ha fertőzött a telefonom, de az antivírusok (AVG, avast!, Zoner) nem látják, hogy derítem ki, hogy mi tud ilyet? Megjegyzem az elmúlt hónapban nem telepítettem új szoftvert (leszámítva az Akasztófát, meg a Go Launchert és pár Go kiegészítőt hozzá, amik fent voltak egy napig az iszonyú RAM-zabálásuk miatt).
Ja és amit csak ez után vettem észre, hogy egy kék hátteres és sárga csillagos parancsikon jelent meg az egyik készenléti képernyőn, elhúztam onnan törlésre, mire kiírta, hogy az az Android rendszer. De ha elindítottam, akkor ahhoz a trójaihoz akar vinni böngészőn keresztül. Végül töröltem a képernyőről, a teljes alkalmazáslistában viszont nyomát se találtam hasonlónak. Valami tehát még mindig van a telefonomon. Tapasztalatok?A telefonom telenoros, nincs root, a bootloader zárt, az op.rendszer pedig az eredeti legfrissebb telenoros verzió.
-
stefi68
addikt
válasz
imi0424 #38959 üzenetére
És ebből is van magyar -> AlarmKlock(8hu)
-
petipetya
nagyúr
-
imi0424
senior tag
van olyan ébresztő alkalmazás hogy be lehet állítani hogy a riasztás ban a hang emelkedjen és ne egyből maxon ordítson ?
mert nagyon idegesítő hogy ennyire üvőlt -
RootRulez
félisten
válasz
Cartman023 #38952 üzenetére
És van magyar is.
-
Syl
nagyúr
válasz
Cartman023 #38948 üzenetére
-
pakics
csendes tag
Hali!
Hogy tudok a gyári rendszerről teljes mentés csinálni? Nem akarok beletúrni semmibe míg nem csinálok egy mentést. Próbáltam titanium backupal, de ahhor root jog kell. Root jogra, hogy tudok váltani? Tudnátok segíteni?
Köszi:
Pakics -
Cartman023
aktív tag
Valaki tud olyan jelszókezelő appot, aminek van asztali változata is?
-
TazLeacher
nagyúr
És újra itt!
Nem lehet azt valahogy megcsinálni, hogy azok a névjegyek, amiket összekapcsoltam, azok úgy is maradjanak? Miután leszedtem az FB programot, és újra felraktam, megint egyesével egyesíteni kellett őket...
Nincs erre valami megoldás?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher #38945 üzenetére
MUKODIK!
-
barnam_
nagyúr
válasz
TazLeacher #38941 üzenetére
Nem tudom mi lehet a gond... most kipróbáltam a Friendcaster-t, elvileg ez is tudja szinkronizálni a névjegyeket, gyakorlatilag nem jelennek meg a névjegyek a tárcsázóban.
ZTE Blade-m van, a 0415-i Nightly-t használom, auto-szinkron és háttéradatok engedélyezve vannak.
-
barnam_
nagyúr
Üdv,
CM7-t használok, a Facebook névjegyeket szinkronizálom. Régen a névjegyek között letöltötte a FB-ról a képeket is, most már nem. Próbáltam a gyári tárcsázóval, Go contacts, ExDialer, TouchPal tárcsázókkal, de azokkal sem. Csak azoknak a képei jelennek meg, akiknek én adtam hozzá képet. Másnál is ilyen? -
dokee78
félisten
Jó videófelvevő:
-
vlevi
nagyúr
válasz
Cartman023 #38931 üzenetére
Nemus Launcher is tud, de még nem jöttem rá, hogyan kell programot belerakni...
Desktopon egyszerű, belehúzom, de a programok között nem sikerült. -
Deck
titán
Lecseréltem az alap fényképező programomat, a választásom a Camera Zoom FX-re esett. Van valakinek tapasztalata vele? Szeretnék még valami jó videó felvevőt is, ha tudnátok ajánlani!
-
artiny
őstag
Ilyen engem is érdekelne,de én nem launcherre gondoltam...hanem egy sima progi ami csupan arra kepes hogy mappakat hozzon letre a menuben.
-
bAtt001
addikt
válasz
Cartman023 #38931 üzenetére
az új nova launcher prime (fizetős), jah és ics-re van csak ha jóltudom
-
Cartman023
aktív tag
Van olyan Launcher a Go-n kívül, amelyik a menüben mappákat tud létrehozni?
-
Canonfan
senior tag
helixP (#38859), VD (#38860), vlevi (#38861):
Köszi szépen!
A Smooth Calendar az sajnos nem jó nekem, mert mindenképp havi nézetes widget kéne, de az Android Pro Widgets-et kipróbálom mindenképp! -
gtamate2
veterán
Sziasztok. Xperia Neo-m van, de viszont a gyári kamera progival nem tud ilyen 3D-s felvételt illetve pannoráma felvételt sem. Azt szeretném kérdezni hogy milyen app lenne ami tudja ezt?
Köszönöm előre is -
Rizzo
aktív tag
Tud valaki adni apk linket a Smurf Village játékhoz? A GPlay-ről nem tudom letölteni, mert aztírja nem kompatibilis vele a telefonom (Defy), amit erősen kétlek. Van van valami megoldás, hogy az ilyet figyelmen kívül hagyja és engedje letölteni?
-
artiny
őstag
Létezik olyan program ami valami módon megmutassa, hogy chainfire3d még fent e van a készuleken? /valami drivereket listáz stb. es abbol megalapítani /?
-
mandras81
senior tag
Ha még azóta nem nem oldódott volna meg ez a probléma.
Én csak a Box-ot használom, és pont most töltögetem fel a képeimet rá. Ha az Upload gomb szélére kattinatsz, akkor lenyílik egy menü, és ott találod a 'Bulk Upload' menüpontot, aminek a segítségével fel lehet tölteni almappákkal rendelkező mappákat is. A 100 megás korlát itt is él olyan tekintetben, hogyha a mappában található a korlátnál nagyobb fájl, akkor nem engedi feltölteni a mappát.
-
mandras81
senior tag
Köszi mindannyiótoknak a gyors válaszokat!
Ha már itt vagyok (már egy másik topic-ba beírtam a következő kérdést, de a leginkább ide illik): hol/mit kell bepipálni, hogy a Play-ről csak wifi kapcsolattal tudjak letölteni valamit? Sehol nem találom ezt az opciót...
Magában az app-ban a Beállitások --> Frissítés csak Wifi-vel be van pipálva, de így is telepít akkor is, amikor nem vagyok WIFI-re csatlakozva.
-
tomy86
addikt
válasz
mandras81 #38911 üzenetére
Az AirPush Detectorral kiderítheted melyik app okozza.
szerk: megelőztek
-
mandras81
senior tag
"Double your battery life" és "Győztes! (1) Az új Ipad!" üzeneteket kapok naponta párszor a status bar-ra.
Valakinek nem ismerős, hogy melyik app, vagy milyen beállítás lehet ilyen pofátlan?
A "tünetek pár napja jelentek meg, és az azóta telepített pár app-ot már letöröltem, de a helyzet nem változott...
-
gyuszmó
őstag
Üdv
köszi a segítséget ez bejött:. "A google naptárban létrehozol egy Munka naptárat. Ezután a telefonodon pl. a Business Calendarnál (de szerintem bármelyiknél) beállítod, hogy csak a "munka" naptárat mutassa. " Az agendát raktam fel
-
WD40
aktív tag
Sziasztok!
Létezik működő Novell kliens Androidra?
-
fdisk
őstag
Ti melyik camera alkalmazást ajánlanátok?
Camera360 Ultimate
Pro HDR Camera
Camera ZOOM FX
Vagy van ezeknél jobb is? -
artiny
őstag
Létezik olyan program ami valami módon megmutassa,hogy chainfire3d még fent e van a készuleken? /valami drivereket listáz stb...es abbol megálapitani /
-
atillaahun
veterán
Akit érdekek találtam programot RTF meg CSV megnyitáshoz, amiről múltkor érdeklődtem, Thinkfree Office, elég okosnak tűnt, szinte minden kiterjesztést kezel. Quickoffice-t cseréltem le egyébként erre.
-
csatakacsa
tag
köszi a válaszokat mindenkinek.
-
beci
őstag
válasz
csatakacsa #38900 üzenetére
Nálam felfrissítette magát...
-
Syd69
aktív tag
válasz
csatakacsa #38900 üzenetére
Kicsit várakozol (akár 1 nap - nekem ez olyan kevesebb mint egy óra) magától felrakja
(xda-n megkeresed a play apk-ját és telepíted - türelmetleneknek)
Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest