- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Aktív témák
-
aggleány
addikt
-
Steve198310
őstag
Sziasztok!
2-3 Napja kellet csinálnom egy GYÁRI ADATOK ALAPHELYZETBE állítást. SonyEricsson X8-am van. Azóta nem birja az akku. 10-14 óra alatt 70%-ra csökken a készenléti idő. Nem találok megoldást. Elötte 4-5 napot használtam és faxa volt. Pár hónapos a készülék.
Tehát ez 2-3 napja jött elö. Nem tudtam bejelentkezni a Market-ra. Olvatam, hogy GYÁRI ADATOK ALAPHELYZETBE állításal betudok jelentkezni. Azóta nem birja az akku. JA mellette 2x lemerítettem csumára is.Üdv nektek. Ha tudtok valamit PÜ-t várok Köszönöm
-
nexusking
aktív tag
válasz
hodostamas #22090 üzenetére
Most csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Vagy mért nem működik ez se?
ha minden igaz annyi az egész, hogy megnyomod a kib*szottnagy gombot a kijelzőn, és utána meghajtóként látszik a gépen. De TCommanderben se meg intézőben se látom -
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Tudtok arra megoldást, hogy ha a PowerAMP lockscreenje aktív, ne a WidgetLockerbe unlockoljon, hanem egyből az alkalmazásba vagy oda ahol éppen lezártam a képernyőt?
-
n@p@lm
őstag
sziasztok!
kérdés:
a google hol társítja hozzá a Steam acc-ot (http://store.steampowered.com/) a Market acc-hoz?
mert tettem egy bejegyést egy app-hoz és ott szerepel a Steam-es acc userem.
erre sehol sem kérdezett rá a Google, nem is engedélyeztem.
szét tudom választani őket? -
R19
senior tag
Ismertek olyan hangrögzítő progit - lehetőleg Mp3 formátumba - ami kikapcsolt kijelzővel is működik?
Hosszabb felvételnél igen jó hatással lenne az akksira.
WinMo-nál a Vito Audio Notes Touch tudta ezt, de Androidra eddig sajnos nem találtam. -
domerator
veterán
Frissült az Opera Mini és az Opera Mobile is.
-
Elrood
őstag
Remélem jó helyre írom, szal van egy meg nem nevezett (ES gép) Android 3.2-t futtató tablet és jelenleg még nem megy usb-n keresztüli debug (nincs windows driver még, linux se látja) és valahogy csak kell tesztelni ezt meg azt.
Rámentettem egy SD kártyára a progit, hogyan tudnám onnan futtatni?
(Android market sem megy sajnos). -
flash-
veterán
tudtok olyan android progit ami riaszt akkor ha mondjuk vonattal egy megadott hely közelébe érek??
-
nofi
addikt
Milyen bevétel-menedzselő programot ajánlotok?
-
Psychonaut
veterán
válasz
transmission #22076 üzenetére
Ha elolvasnad, hogy miert kapta azokat egy program, elorebb lennel, hidd el. Az egyik a folyamatos FC-zes miatt kapott 1*-okat, a masik meg azert, mert nem kattinthatoak a mailek. Elobbinel nem mindenkinel jelentkezett az FC-zes, azok rendesen is ertekeltek, mig az utobbinal nem mindenkit zavart, hogy nem "link" a levelekhez a widget, igy ok is jobb ertekelest adtak a programnak. Ebbol kovetkezik mindkettonel a kozepes atlagpontszam.
De ahogy olvastam mas widgeteknel, a Google a Mail egyik frissitesevel blokkolta a levelek hozzafereset kulso alkalmazasok szamara (julius 29-i Gmail update), ugyhogy lehet, hogy egyik sem fog mukodni.
-
DemonDani
addikt
erre valaki valami tipp?
-
transmission
tag
válasz
Psychonaut #22072 üzenetére
Ezeket néztem, de az nem baj hogy ennyire rosszak az értékelések?
-
baandii
senior tag
hellosztok!
a jorte-ba meg lehet azt csinálni hogy ha kiteszek egy 4x3-as widgetet akkor a kijelző alján maradt helyre még vhogy ki legyen írva a hónap alá az aktuális nap teendője??
-
Psychonaut
veterán
válasz
transmission #22071 üzenetére
-
transmission
tag
Mostmár csak rendes gmail widgetet nem találok :S
-
transmission
tag
válasz
Psychonaut #22068 üzenetére
köszi
-
Psychonaut
veterán
válasz
transmission #22065 üzenetére
Egy csomo van, pl. ez.
-
transmission
tag
Meg még annyi hogy 2g/3g switcher widgetet találok? Ami ingyenes
-
dokee78
félisten
válasz
transmission #22059 üzenetére
Milyen telod van,hogy semmi nem működik neked?
2.3-as droid van rajta?
Ezt próbáld ki:My Data Manager Free
-
m0ngoose
csendes tag
Hali!
Geocaching-hez tudna valaki ajánlani egy jó alkalmazást?
-
nexusking
aktív tag
Esetleg DroidStats-t próbáltátok már?
Nekem is kéne egy ilyen wifi-szgép kapcsolatos program, de olyan, amit nem kelll mindig csatlakoztatni, hanem elég csak egyszer. És kb 90%-ban a gépről mennének a telefonra az adatok. (ez a File Manager-rel lehetséges?)
-
sssz
őstag
válasz
transmission #22045 üzenetére
netcounter. wifit is mér és mobilnetet is.
-
dokee78
félisten
Én ezt használom van benne emlékeztető is.
Catch Notes
-
nofi
addikt
Üdv!
Evernote-ot használok, mert nagyon tetszik a letisztult, egyszerű felülete és a legjobb, miszerint munkahelyemen, otthon is gépről beleírhatok, de hiányzik, hogy az egyes jegyzetekhez nem tudok figyelmeztetést illeszteni. Tudtok esetleg az általam említett funkciókkal rendelkező appot ajánlani?
-
pockos13
aktív tag
Sziasztok. Hogy tudom a 3.2.5 szoftver kezdőlapján az alkalmazásokat lecserélni?
-
BDave
őstag
válasz
transmission #22048 üzenetére
Nekem az első nem méri a WiFi-t valamiért (sebaj, nem arra használom). Marketen amúgy sokat találsz, keress rá, próbálgasd ki. Én kb. két napot töltöttem el azzal, amíg megtaláltam a nekem megfelelő alkalmazást (Traffic Counter).
Esetleg még ezt is érdemes kipróbálnod!
DroidStatsata007: neki widget kell.
-
ata007
tag
válasz
[link]Nekem ez jött be. Nem tudom mennyire mér pontosan, de eddig nem volt gondom vele.
-
Altbrucke
tag
válasz
nem méri csak a 3G-t mint a neve is mutatja, érdekes hogy a Traffic Counter-el nem vagy megelégedve az mindent mutat.
-
BDave
őstag
válasz
transmission #22045 üzenetére
3G Watchdog: legjobb, csak az a baj, hogy akkor is fut a háttérben ha nem használod
-
transmission
tag
válasz
transmission #21825 üzenetére
Valaki esetleg?
-
vétó
aktív tag
swiFTP és PC-s TotalCommander használat esetén a TC beállításoknál fontos arra figyelni, hogyan írjátok be az ip címet; CSAK! a számokat írd be (pl: 192.168.1.101:2121), és ne legyen a végén /jel!
-
-
TayRol
nagyúr
válasz
Verhóó #22026 üzenetére
a telefonon elinditod a swiftp programot, ahol megadsz egy jelszot es egy felhasznalonevet, illetve general neked egy ip-t.
ezeket kell beirni a total commanderbe a pc-n, a portot az ip utan kettosponttal kell felvinni. feltéve ha pc es telefon kozti masolasrol beszelunk wifin. -
flash-
veterán
olyan android alkalmazást keresek ami jelez ha egy előre megadott gps koordinata közelébe érek
ps help
-
Dyrtyho
őstag
Tudtok valami jó offline map-ot ? Mert ami alapból rajta van a telefonon az nem Offline....legalábbis offline nem tudok vele helyeket keresni,csak ha a közelbe van egy wifi pont...légyszi segítsetek,nagyon fontos lenne,előre is köszi
-
chab7
addikt
válasz
pengemetal #21964 üzenetére
"jorte" és "battery monitor widget"
-
doddencs
senior tag
A gyári gmail alkalmazás helyett tudtok ajánlani vmi alternatívát? Hihetetlenül lassú.
-
TRob1
veterán
Nyomsz egy Menü-t mikor az app drawer-ben vagy, és már látod is. /Program elrejtése-ként írja ott/
(Egyébként nem csak ez miatt, de azt vettem észre, hogy sokan, sok helyen elfelejtik használni a menü gombot)
Szerk: Nah, helyes, gyorsabban megtaláltad, mint ahogy leírtam.
(#22033) doddencs: Lassúúúú? Nah, ezt még nem olvastam/hallottam róla.
Én személy szerint passzolom a kérdést, mivel sose volt gondom vele, ezért nem is néztem alternatívák után.
-
dnelb
veterán
Launcher pro-ban van egy olyan funkció hogy "hidden apps". Ugye amiket itt beállítok alkalmazásokat, azokat nem jeleníti meg az app drawer.
Van még ilyen launcher ami tudja ezt a funkciót? -
dokee78
félisten
A ROOT checker már nincs a marketen?
A titánium menti a market linket is azaz a vele mentett appok frissülnek visszaállítás után?? -
Verhóó
tag
Köszi, ez jól működik, csak feltölteni a telefonra hogy tudok?
-
BDave
őstag
-
BDave
őstag
válasz
TayRol #22012 üzenetére
Köszönet! Nagyon remek!
(Csak az érdekesség kedvéért: már lassan egy hete folyamatosan átalakítom majdnem minden nap a főképernyőt. Mindig találok valamit, ami megtetszik valahol és kipróbálom, aztán összekombinálom más widgetekkel, megoldásokkal, végül kitörlöm, előröl kezdem, stb. Már kezdem megunni.Viszont nagyon jó, hogy ennyire testreszabható egy Androidos készülék)
-
Verhóó
tag
válasz
Psychonaut #22015 üzenetére
ez fentvan de hogy tudok a szgépre wifin keresztül rákapcsolódni?
-
Psychonaut
veterán
-
Verhóó
tag
Olyan progit keresek amivel fájlátvitelt tudok létesíteni wifin keresztül.Oda-vissza.A CM7-en alapból nincs. /Motorola Defy/
-
alexadh
tag
válasz
hodostamas #21982 üzenetére
Kösz.Kár
-
BDave
őstag
Megtudjátok mondani hogy a kép jobb felső részében lévő időjárásjelző widgetnek mi a neve? Vagy valami hasonlóan minimal stílusú de egy kis képet is mutató időjárás-widgetet tudtok ajánlani? Minimal text van jelenleg, de ezt szívesen kipróbálnám, csak nem tudom mi a neve.
-
-
randras
veterán
Helló!
Nagyon remélem, hogy tudtok segíteni, és pozitív választ adtok:
Olyan programot szeretnék Androidra, ami felvesi a képernyőn látható képet!
Tartok tőle, hogy nincs, de hátha...
-
flash-
veterán
sziasztok
van olyan progi amivel el lehet érni azt hogy ha lehúzzuk a redőnyt akkorra oda programokat vagy gyorshivasokat lehessen tenni? -
porse
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest