- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
Galaxy on fire 2 tegrás változata úgy látszik le van tiltva nálunk, nem lehet telepíteni.
-
Deck
titán
Tudtok olyat ami lejelszavazza a programokat amire beállítom? De, ha elakarnák távolítani a programot akkor kérjen jelszót/kódot hozzá.
-
törölt tag
Tetszik, nem tetszik, a könyvek letöltése wareznek minősül.
-
Zolaash
senior tag
Hali skacok!
Ajánljatok nekem légyszi egy "wifi file explorer" jellegű ingyenes app-ot, amivel nagyméretű fájlokat tudok mozgatni a gép és a telefon között, wifi-n keresztül. Jó lenne a gépen (böngészőben akár) látni az sd kártya tartalmát, és (drag'n'drop) matatni benne.
Előre is köszi! -
volvoguy
addikt
Üdv! ICS stílusú (holo téma) WIFI-kapcsoló érdekel a notifikációs menüsávba. Vmi tipp?
-
bubi92
őstag
apex vagy nova launcher a jobb?
-
tbalint3
tag
Az ingyenes Astro kompatibilis, csak a key felhasználói viszajelzéseinél (user reviews) láttam, hogy néhányan írták, hogy a key nem kompatibilis.
-
tbalint3
tag
Hello,
Az [Astro file manager pro key] kompatibilis az Android 4 (ICS) OS-el?
Köszönöm. -
aleister
veterán
Ezzel kezdtem. Sajnos sem a widgetek között, sem az alkalmazások között nincs. A beállításokon belül is végimentem az alkalmazásokon, de sehol sem találtam.
A teló/market-en (tán google play) telepített 2 cumó rögtön elérhető volt. Ez nem.
Adamis
Sehol nem találtam rá vonatkozóan semmit így el sem tudom távolítani.dokee78
Azóta nem foglalkoztam vele, most böngészőben visszatöltöttem az előzmények alapján, és ismét install van. Ki érti ezt?
Végrehajtottam mindent újból. Most ismét installed a státusza, Ugyanúgy nincs ott a widgetek között: SSzerintem leszedem pc-re, áthákolom a telóra, és onnét próbálom majd telepíteni. Csak még nem tudom hogyan.
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
Ronyn, dokee78
Köszi a válaszokat!
Próbáltam az aCurrency-t telepíteni böngészőn keresztül, de nem sikerült. Google play fiókomba beléptem, telepítettem, megjelent, hogy kompatibilis a cumó a telóval. Az eddigi install helyett installed jelenik meg a böngészőnél, ám az alkalmazásaim között a telón nem találom.
Bármi ötlet? -
Deck
titán
Jelenleg live wallpapert használok a kezdetek óta, mennyivel merül jobban mintha csak sima háttérképet használnék?
-
dokee78
félisten
válasz
aleister #40032 üzenetére
aCurrency (with widgets)
Easy Currency Converter (Én ezt használom,de widgete nincs) -
Ronyn
senior tag
válasz
aleister #40032 üzenetére
1 igen, az a lényege, hogy fut a háttérben, es időnként frissiti magát,feltéve ha kiteszed a fokepernyore
2 Ha telefonra letoltod onnan is tudod telepiteni, ha kompatibilis
3 https://play.google.com/store/search?q=currency+converter&c=apps[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Előre leszögezném, hogy ehhez az egész okostelefon témához tök hülye vagyok. 1 napja cserélték le a cégesem egy Voda Smart 858-ra. Tisztában vagyok vele, hogy ez a low end ebben a kategóriában.
Lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban.1. Az alkalmazás és a widget között van valami különbség? Úgy vettem észre, hogy ez utóbbinál van 'liveview', azaz indítás nélkül is szolgáltta bizonyos infókat.
2. Neten keresve találtam olyan widgeteket, amik a telón lévő market alkalmazásban nem szerepeltek. Feltételezem pc-re való letöltéssel, telefonra átmásolással ezek telepíthetőek?
3. Android 2.2 alá tudtok esetleg ingyenes valuta árfolyam widgetet?Előre is köszönöm!
-
tomy86
addikt
válasz
<Adamsky> #40029 üzenetére
A Műsorújság nálam sem működik jelenleg. Bármelyik kategóriára (sport, magyar, zene stb) rámegyek csak egy üres fehér oldalt ad ki.
Ha csak, mint tv műsort használtad a Műsorújság appot (én felvétel beállítására használom leginkább), akkor ez lehet alternatíva: TV24[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
Sziasztok!
Másnak sem működik rendesen az alábbi két program?
Műsorújság, Menetrend Droid
Utóbbiban egy ideig nagyszerűen működött a Volán buszok menetrendjén lekérdezése, de legutóbb Gödöllőről Pestre hiába választottam ki az állomást, nem onnan mutatta az induló járatokat. Egy Gábor nevű felhasználó is valami hasonló hibáról írt a március 10-i hsz-ben a review-k között.
A Műsorújság pedig szimplán nem hozza le egy rakat csatorna műsorát.
Amennyiben másnál is ez van, érdekelnének alternatívák. -
half333
őstag
milyen program kell ahhoz h OTG kábelon csatlakoztatott egér működjön?
-
stefi68
addikt
-
Deck
titán
WhatsAppot használja valaki? Tudnátok véleményt mondani róla milyen?
-
stefi68
addikt
Én 5x5 -öst használok, ha bejelölöm az ikonfeliratokat látszik, ha nem jelölöm be, nem látszik, álló/fekvő módban egyaránt.
Viszont olyat keresek ami szerintem korábban volt benne, hogy képernyő lapozásnál, körforgó módban hogyan oldja meg az utolsó oldal után az első megjelenítésénél a háttérkép görgetését. Tehát normál módon: ugrik a kép széle, vagy áttűnéssel (most így van).
Vagy rosszul emlékszem, nem volt ilyen? -
TRob1
veterán
Nem vagyok Go szakértő... csak használó.
Köszi a leírást. Mondjuk lehet benne valami. Én 5x4-et használok, ha van pipa ha nincs, látszódnak a feliratok álló módban. De most kipróbáltam 6x5-öt is, és úgy is megvannak.
ui: Nah, 8x6-nál már eltűnnek ha be van pipa.
Úgyhogy tényleg igazad lehet. Köszi, ezt is tudjuk.
[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
A rácsok száma miatt nem látszódik...
6x5-öst használok, így ha bepipálom az auto igazítást félig levágja az ikonfeliratot, a "hibát" jelzőnél véleményem szerint a rácsok felosztása nagyra van állítva és aktív az igazitás
Persze bekavarhat a téma elavultsága is...ui.: ezt persze, mint neked go szakértőnek fölösleges is volt leírnom
[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
válasz
fasirTTT #40005 üzenetére
DroidCam Wireless Webcam + Windows és Linux kliens
és egy CIKK róla bónusznak
(ez a webcam rész, többiről nem tudok mert arra nem volt szükségem)
[ Szerkesztve ]
-
fasirTTT
őstag
sziasztok van olyan app, ami:
- telót lehet használni mikrofon ként géphez, pl.: TS3, skype, msn-hez ?
- telcsi mint webkamera?
- telcsi mint hangszóró a géphez?érdekelne
aki tud az írjon már léci
-
zoltanz
nagyúr
Ha Wifi-n keresztűl szeretném elérni az internetet, rádiózás miatt, akkor ezt milyen appal, lehet megtenni? Tudni fogja, hogy ezen keresztűl kell és nem használja a beépített modemet? Köszi.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Le Mans Ultimate
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Path of Exile 2
- Akciókamerák
- Renault, Dacia topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 FE - Megrendelve!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motoros topic
- További aktív témák...