- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- iGO Primo
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
nexus s JB ala kellene nekem screen lock effekt progi.
sajnos a frissitessel az old style tv effekt eltunt lezarasnal.
ezzel probalkoztam, de 75%-nal megall a frissites.
mas app?
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok!
navigaciot keresek, bringas kozlekedeshez!!
ha nem tud magyarul, vagy csak nyugat europa terkep van az nem baj.
sport tracker nem tud ilyet?
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok
Nexus s-em(ICS) belassul a sok háttérben futo app miatt. Azt már nagyon unom, hogy a beállításokba belépve egyesével kilövögetem azokat.
Most kipipáltam, hogy amint elhagyok egy appot egyből törlésre kerüljön. Nem tudom ennek milyen előnye/hátránya lesz.
Nincs erre egy okos app, ami leállít ilyeneket mint pl facebook, google+, poweramp(ha már nem használom), stb.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
Dark Archon #41343 üzenetére
Köszi, ezt is kiprobálom.
tvamos: igen, ha beleásnék biztos megtalálnám a válaszokat, de én se vagyok tökéletes, koránt sem
. Köszi még egyszer.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
atillaahun #41188 üzenetére
Ugy, hogy bringázok egy órát pl és ennek az útvonalát rögzíti a térképen. Eddig mene a gps.
-
AXisBOLD
addikt
Hi, akad olyan szoftver, amivel naplózni tudom, hogy merre járok? Valami offline, csak gps-t igénylő appra lenne szükségem. MapMyRide-ot próbáltam, de ott a google maps alapú térkép miatt bukott is a mutatvány.
-
AXisBOLD
addikt
Dupla, sorry
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok!
Ingyenes, offline angol-magyar, m-a szótárra lenne szükségem.
Amit elsőre kidob playen az szar.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
atillaahun #40371 üzenetére
re!
(#40373) Polllen: marad az apk, mint utolsó lehetőség. bár ezt el akartam kerülni.
köszi a segítséget!
-
AXisBOLD
addikt
válasz
darvinya #40361 üzenetére
get-et kipróbálom.
volt egy facroty reset ha erre gondolsz.
(#40363) Polllen: root nincs, alap ICS.
egyszerűen és nagyszerűen vagy nem találja a programot Play-en, vagy appbrain-ből megtalálva inkompatibilitás miatt nem lehet telepíteni.
a tablet-ben nincs bluetooth, GPS, 3G, de ezeket nem igénylő programokkal is ugyan ez a helyzet.
pl.: SoundCloud
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok!
korábbi problémám, miszerint meglévő ConCorde 7015 tabomra nem sikerül minden play-es alkalmazást felvarázsolnom továbbra se oldódott meg.
appbrain e tekintetben semmit se ér.
tudna valaki tippet, trükköt mondani itt vagy pü-ben?
nagyon kellene a segítség, mert nemsokára csak a tab lesz velem, telefonnal kiegészítve.
-
AXisBOLD
addikt
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
appbrain-el próbálok a tablettemre varázsolni play-ről nem látható vagy nem kompatibilis alkalmazásokat, de így se tudom installálni őket. "nem kompatibilisek"
mit csinálok rosszul? tudnátok segíteni?
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok. bocs hogy ide irok, de talan annyira nem all messze a topiktol.
adott egy concord 7015 tablet es egy funtab billentyuzet+ tok. hasznaltam, tokeletesen mukodott, nem tudom mi tortent, de most mar csak az enter, space, backspace, iranygombok, stb mukodnek. szamok, betuk nyomogatasara programok, menuk ugranak elo, de gepelni nem tudok. PC-re kotve minden mukodik.
mit nyomhattam el, illetve van valami fizikai billentyuzetet kezelo program? help!!!
-
AXisBOLD
addikt
Chrome Beta miért nem kompatibilis Nexus S-el
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
olyan internet rádiót/klienst/gyűjtőt keresek, ahol zenei stílusok alapján lehet válogatni a az adók közül.
ez milyen: pandora ?
már így is tele van a teló rengeteg alkalmazással, ha nem muszáj nem szemetelek. előbb kérdezek itt
.
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
olyan progi kellene, amivel netes rádiót hallgathatok. pl mint Winamp-al. hivatkozási file letöltve(.m3u), de semmi se nyitja meg.
-
AXisBOLD
addikt
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
leszedtem a go keyboard-ot, de a swype nem működik.
mit állítsak?
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
SNS alá kellene egy profibb videófelvevő. a gyárival sajnos csúszik a hang és gyakran elveszik a felvétel mentés előtt.
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
van dobgép vagy egyéb zene"készítő" szoftver droid alá?
-
AXisBOLD
addikt
válasz
atillaahun #29808 üzenetére
köszi, ez elég jól testreszabható. majd kipróbálom.
találtam egy egyszerűbbet: Power Widget, most ezt használom.
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
olyan widgetet keresek, ami áttetsző és ki-be tudom vele kapcsolni a wifit, gpst, 3gt, btt, stb.
efféle?
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
nem tudom hova kellene írni, de remélem itt tudtok segíteni.
Nexus S-el felvettem egy videót, ami ~1 órás, de se a telefon, se a PC(MPC HC+ffdshow )nem játsza le. "A file nem megjeleníthező"
Fontos lenne, hogy vissza tudjam nézni.
Van erre megoldás?
-
AXisBOLD
addikt
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
olyan szoftver keresek, amivel egy meccs eredményét lehet jegyezni, ami ebben az esetben squash.
bajnokságot levezetni vele, pontokat, mérkőzésállás, összesítés, stb.
létezik ilyen vagy hasonló?
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
be lehet azt valahogy állítani fecebook for android vagy messenger alatt, hogy ha rám ír valaki arról értesítést kapjak, tehát észrevegyem mint pl egy sms-t?
-
AXisBOLD
addikt
facebook messenger miben jobb mint a fent lévő face for android?
érdemes feltenni?
-
AXisBOLD
addikt
köszi mindenkinek a választ!!
RootRulez: neked meg a fordítást, remek munka!
abban még tudtok segíteni, hogy mit állítsak be a hálózatoknál a mobilnethez?
Adatok engedélyezése
adatbarangolás
csak 2G hálózat engedélyezése -
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
olyan programot keresek, ami méri az adatforgalmat, hobbit-t(voda) rendelek először, ez 100mega, úgy gondolom elég lesz, de nem akarok befürödni vele, így lemérném folyamatosan, hogy hol tartok.
-
-
AXisBOLD
addikt
nexus s alá melyik billentyűzetet ajánljátok? a gyári is jó, csak idővel se szoktam meg a qwerty-t. qwertz kell.
-
AXisBOLD
addikt
avi, divx, xvid, stb filmek lejátszására melyik program a legjobb?
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
olyan szoftver keresek, amivel egyedivé tudom tenni a kezdőlapokat, tudom van ez az adw, de ezzel nekem nem sikerült semmit se elérnem. ha ezt ajánljátok akkor egy leírás vagy csak hogy mi kell még hozzá, jó lenne.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
Keresztapper #20889 üzenetére
de ehhez nem kell root?
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok megint,
feltettem a think free officet, felment a sima és a lite is, találtam jobbat, a litet engedte leszedni a simát nem, minden gomb szürke.
tudnátok segíteni, hogy hogyan illetve mivel tudnám leszedni?
-
AXisBOLD
addikt
meg egy excel, word & pdf olvasó is kellene
think free office nem a legjobb.
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
egy patent naptár programot keresek, ami widget(nem csak rábökős(parancsikon), funkciókkal bíró) alakban is fut, feljegyzéseket, értesítéseket lehet benne könnyen és gyorsan kezelni. esetleg ébresztés, vagy akkor külön jóféle vekker szoftver.
(nexus s)
Köszi.
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
leszedtem gépre is és telóra(GT5400) is a TeamViewert. csatlakozás megvolt, az asztalt is látom a telefon kijelzőjén, de nem tudok semmire se rákattintani, mintha csak egy kép lenne, húzogatni tudom az egeret, ennyi. a színek pedig pocsékok.
mi lehet a gond?
-
AXisBOLD
addikt
hy
offline térképet keresek, amit fel tudok tolni gt540-re
millió van, de nem tudom melyik lenne a legjobb
-
AXisBOLD
addikt
köszi a segítséget urak.
letöltötte és nagy nehezen install is megvolt.
hiába nem mai darab a teló(GT540). nem bírja már a tempót a 600-as proc
.
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok!
megvettem ezt: [link]
illetve megvettem volna, de valami errort írt ki, a pénzt meg levette.
ilyenkor mi lehet elkövetni?
szerk: kis helyesbítés, letöltötte, de most meg nem installálja. telón se találom...
-
AXisBOLD
addikt
ha pc-n veszem meg az adott alkalmazást, azt hogy varázsolom a telóra?
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok!
van olyan ingyenes progi/játék ami használja a kamerát? kiterjesztett valóságra gondolok.
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok!
markertől való vásárlás ugyan úgy megy mint bármilyen bankkártyás netes vásárlás?
korrektül megy nincs benne semmi sunnyogás?
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
tudnátok mondani lépésszámláló progikat?
más: az interneten elérhető marketről hogy tudom leszedni a programokat? pl ezt a tank hero-t nem találom market kliensen telefonon, viszont hiába nyitom meg bárhol böngészőből, nem engedi telepíteni.
-
AXisBOLD
addikt
létezik olyan progi, ami rögzíti a bejövő illetve kimenő hívások hanganyagát, magyarul a beszélgetést?
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
android marketre való feljelentkezéshez mi kell? google account, vagy fiók?
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Asustor NAS
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Játékfejlesztés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged