- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
Aktív témák
-
baandii
senior tag
hellosztok
megoldható vhogy Titanium Backup-pal hogy megakadályozzam hogy egy app-nak amit nem akarok frissíteni a play-en megjelenjen a frissítése?
-
baandii
senior tag
hellosztok!
most root-oltam a telóm tudna nekem segíteni vki egy kicsit Titanium Backup Pro téren...szeretném hogy a teló x naponta csináljon mentést azokról appokról amiket én raktam fel és azok beállításairól/mentéseiről (a rendszerről nem kell)...gondolom az ütemezésnél kell de nekem nenem teljesen egyértelmű hogy most melyiket is válasszam a 2 opció közül...
előre is köszönet a segítőkenk
-
baandii
senior tag
hellosztok!
video lejátszására a MoboPlayer-t használom de esetleg van nála jobb? ki mit használ?
-
baandii
senior tag
hellosztok!
szerintetek a Pixlr-o-matic vagy a PicsArt - Photo Studio a jobb app ebben a kategóriában?...vagy esetleg vmi más?
-
baandii
senior tag
innen letölthető a SwiFTP ha vkinek kéne...kicsit utána olvastam a dolgoknak...
-
baandii
senior tag
hellosztok!
korábban használtam ezt a progit: SwiFTP FTP Server,most újra le akartam tölteni de nem találom...leszedték a play-ről?
-
baandii
senior tag
hellosztok
ha esetleg vki dropbox-ra szeretne regisztrálni hálás lennék ha a linkemen keresztül tenné meg...így segít nekem is meg magának is
-
baandii
senior tag
válasz
atillaahun #38886 üzenetére
szerintem ezek az app-ok mint a cerberus is arra jók hogy miután elhagytad/ellopták a telód egy rövid ideig kb még 1 óráig tudsz tenni vmit pl törölni az adatokat mert addig még hátha nem kezdik el komolyabban buherálni vagy esetleg nem találják meg ha elhagytad...
-
baandii
senior tag
kifutottam a szerkesztési időből...és ha a gépen megosztok egy mappát amiben van egy kép és telón megnyitom azt a képet akkor elkezdi letölteni...de ilyenkor hova tölti le?????
-
baandii
senior tag
lenne még egy kérdésem...
ha megosztok egy mappát a gépemen sugarsync-el utána hogy tudom azt nem megosztottá tenni??
-
baandii
senior tag
hellosztok!
vki használ közületek vmi olyan bevált app-ot ami lopás/elvesztés ellen véd? (nem gond ha fizetős)
a lényeg hogy egy sms-el vagy vhogy máshogy törölni tudjak mindent a telóról és az sd-ről.köszi a segítséget előre is!
-
baandii
senior tag
hellosztok!
vmi instagram guru nem tudna nekem abban segíteni hogy mért nem tudom megváltoztatni azt a mindenki számára látható nevet amivel beregisztráltam...jah és hol lehet beállítani hogy a kiírja hol tartózkodom.
köszi a segítőknek előre is!
-
baandii
senior tag
hellosztok!
tudnátok ajánlani vmi olyan fényképező app-ot amiban van hallszem optika.
-
baandii
senior tag
hellosztok!
használja vki az Any.DO To Do List | Task List app-ot?
milyen a widgetje? esetleg vmi vélemény? -
baandii
senior tag
megtudná nekem mondani vki hogy az angry birds pályái hol vannak elmentve...kiszeretném törölni az eddigi mentéseket
-
baandii
senior tag
auu vki segítsen...vhogy letöröltem a market frissítését és vissza jött a windows-os ablakos
előtti kinézet...hogy tudom frissíteni vagy vmit csinálni..???a segítőknek előre is nagy köszönet!!
-
baandii
senior tag
hellosztok!
tudnátok ajánlani vmi jó kis időjárás app-ot...annyi a lenne a lényeg hogy legyen widgetje amit ki tudok tenni minél nagyobba egy egész képernyőre és minél pontosabb legyen...
segítségeteket előre is köszönöm!
-
baandii
senior tag
ki mit használ szótár progiként? tudnátok ajánlani vmi jó angol-magyar/magyar-angol app-ot...
-
baandii
senior tag
ha frissítek egy appot hogy tudom vissza állítani az előző verzióra?
-
baandii
senior tag
hellosztok!
poweramp-ba esetleg tudna nekem vki segíteni annyit hogy zenéhez akarnék berakni borító képet de az a hiba üzenet van hogy ahhoz szükséges az artist vagy a title...most minden egyes zene számot szerkesszek meg hogy be legyen írva az előadó meg a cím? nincs ennek vmi egyszerűbb módja?...nekem úgy is jó lenne ha minden zenénél azonos kép lenne...
a segítőknek előre is köszönet!!
-
baandii
senior tag
sziasztok!
ha vki esetleg mostanában szeretne regisztrálni a dropbox-ra hálás lennék ha a linkemen keresztül tenné ezáltal mind a kettőnknek segítve...előre is köszönet a segítőkész fórum társaknak
linkBoldog Karácsonyt!
-
baandii
senior tag
ma nem lesznek 10 centesek?
-
baandii
senior tag
a Cut The Rope ingyenes a GetJar-on ha vkit érdekelne...
-
baandii
senior tag
Én a Paper Camera-t vettem meg minden gond nélkül...
-
baandii
senior tag
hellosztok!
vki segítsen lécci egy kicsit sugarsync-ben...mért van az ha egy képet/vidót már a telóról felszinkronizáltam akkor még többször is megcsinálja az újra feltöltést...
-
baandii
senior tag
a Beautiful Widget és a Fancy csak egy előre beállított hely időjárását mutatja vagy be lehet állítani aktuális helyet is és akkor vált különböző városok közt automatikusan?
-
baandii
senior tag
válasz
Something_ #23953 üzenetére
köszi az infót!
-
baandii
senior tag
válasz
Something_ #23914 üzenetére
Ilyen dokkolót honnan és mennyiért lehet beszerezni a legjobb áron?
-
baandii
senior tag
Aki GO Contact Widget-et használ segítenek nekem annyiban hogy ha a facebook-os profilkép változik akkor frissíti magát és berakja az újjabat?
-
baandii
senior tag
válasz
TazLeacher #23302 üzenetére
MyBackup/MyBackup Pro. Root nélkül is megy bár a nem Pro verzió csak 30 napig használható.
-
baandii
senior tag
válasz
CoolBoy323 #23104 üzenetére
köszi a választ akkor agyalok mi lehet a gond...
-
baandii
senior tag
a missed reminder-t mért nem lehet már használni? hosszú idő után újra felraktam de vmi hibával leáll...
-
baandii
senior tag
hellosztok!
a telon a marketbe vhogy meg lehet oldani hogy egy bizonyos app-nak ha jön ki frissítése hagyja figyelmen kívűl.
-
baandii
senior tag
hellosztok!
lenne esetleg vkinek tippje arra hogy ha a mobo player-rel játszok le filmet akkor mért nagyon halk?
esetleg be kell vmit állítani ami elkerülte a figyelmemet? vagy van vmi extra hang növelő app? -
baandii
senior tag
Tudnátok mondani olyan app-ot hogyha lefordítom a telót elnémítja.
-
baandii
senior tag
hellosztok!
a jorte-ba meg lehet azt csinálni hogy ha kiteszek egy 4x3-as widgetet akkor a kijelző alján maradt helyre még vhogy ki legyen írva a hónap alá az aktuális nap teendője??
-
baandii
senior tag
hellosztok!
a dropbox-al lehet olyat hogy egy a telon lévő mappát szinkronizáljon automatikusan a tárhelyre??
-
baandii
senior tag
hellosztok
aki használ Jorte-t megtudná mondani hogy van lehetőség benne egyedi gmt időzóna beállításra?
(azért lenne szükségem rá mert nekem vmiért a fb-ról való események szinkronizálásánál mindent 1 órával pluszba rak a tényleges időhöz képest :S) -
baandii
senior tag
hogy tudom megnézni hogy melyik app mennyi memóriát használ?...vagy van erre vmi progi?
előre is köszönet a segítségért!
-
baandii
senior tag
hellosztok!
használ esetleg vki Pure Grid Calendar-t?
nálam van egy olyan érdekesség hogy be van állítva hogy a facebook eseményeket is beszinkronizálja de mindent egy órával későbbre tesz be pl. csütörtökön lenne egy buli 22kor a calendar-ba 23 van kiírva?
ez mér lehet? gondolom vmi időzóna hiba... -
baandii
senior tag
hellosztok!
létezik olyan app ami meghatározott programot magától elindít ha érzékeli hogy nem fut??
(van egy app-om aminek kéne futni a háttérben de néha kilép és nem mindig veszem észre)a segítőknek és válaszolóknak előre is köszönet!!
-
baandii
senior tag
hellosztok!
tudnátok ajánlani vmi hír/hírkezelő app-ot...
(a pure news widget nem jó mert nem widgetet akarok kirakni csak egy ikont) -
baandii
senior tag
hellosztok
tudnátok ajánlani vmi gallery/fénykép kezelő app-ot...
-
baandii
senior tag
hellosztok!
lenne nekem egy olyan gondom hogy ha nem használom a telón a netet akkor is jelentősen fogynak a MB-ok...eddig ilyen 1-2 MB ment el frissítésre most meg 9-10re ugrott az adatforgalom...
Tudnátok mondani vmi olyan app-ot amivel megtudom nézni hogy melyik progi mennyi forgalmat generál vagy mi az ami fut és használja a netet...
köszi előre is a segítőknek!!
-
baandii
senior tag
Hellosztok!
Vki használja a Widget Locker-t a NoLED appal együtt???
A gondom az lenne ha megy a Widget Locker akkor vmiért nem hajlandó működni a NoLED…de ha kikapcsolom a Wideget Lockert akkor meg műxik a gyári képernyőzárral (lefele húzogatóssal)…
Utánna olvasgattam a dolgoknak és úgy néz ki megtaláltam a megoldást csak nálam vmi jobb angolos segítségét kérném…
Szóval a megoldás:
Q: I'm using WidgetLocker and am having problems with NoLED, can you advice?
A: The problem with WidgetLocker is that it disabled the lock screen of the phone and places itself as a home screen. Some reported a workaround as following:"Go into WidgetLocker Settings > Advanced. Be sure Easy Wake Mode is not checked. Then scroll down to Retain System Keyguard and be sure it is checked."taken from this post on xda-developers.com
Update: you no longer need to disable System Keyguard or Easy Wake Mode when you're using the newer versions of NoLED as it now has built-in API calls to support WidgetLocker natively. If NoLED is not able to display any notifications, uninstall and reinstall NoLED after installing WidgetLocker and the problem should be gone.A segítőknek előre is nagy köszönet!!!
-
baandii
senior tag
Hova tűnt a Missed Reminder app? Mi lett vele??
-
baandii
senior tag
-
baandii
senior tag
sajnos így sincs meg minden névjegy
de már rájöttem hogy azokat nem szinkronizálja amikhez nincs google társítva (csak facebook meg facebook a htc sense számára)
a telefon htc desire s
esetleg van vkinek vmi ötlete hogy azokhoz a névjegyekhez amikhez nincs google társítva hogy lehetne megoldani??a segítőknek előre is nagy köszönet!!
-
baandii
senior tag
lehet hogy én vagyok noob de nekem nem akarja csinálni...beállítottam a szinkronizálásoknál a google-ön belül hogy a névjegyeket szinkronizálja de utána nem találom őket...vagy ha gmail-en belül a címtárnál vannak ott nincs ott mindenki aki a névjegyzékben volt...ha jól látom nem rakja be azokat akiknek nincs gmail-es címe...
ilyenkor mi a megoldás? vagy vmit nagyon elbarmolok? -
baandii
senior tag
van olyan app amivel tudom szinkronizálni a névjegyket és sms-eket is sd-re/emailre?
-
baandii
senior tag
válasz
atillaahun #13865 üzenetére
Igen!
Itt egy rövidebb leírás a progiról: [link] -
baandii
senior tag
válasz
atillaahun #13863 üzenetére
Az ingyenes részéért ahol 5 gb-ot kapsz +250/500 mb-ot ha a linken keresztül regizel ott nem kell fizetni semmiért!
-
baandii
senior tag
Hellosztok!
Ha a Dropbox-hoz hasonló progi érdekelne vkit próbálja ki a SugarSync-et.
Alapból 5 GB ingyen, barátok után +500MB (csak kampányidőszakban, egyébként +250MB), Windows és Mac szinkronizációs kliens, mobilos kliensek, megosztás (csak olvasható vagy teljes joggal, külön jelszóval is védhető, fájl elérhetővé tétele nem regisztrált embereknek is), tetszőleges mappák szinkronizálása/mentése kiválasztható, feltöltés emailen is, megváltozott fájlok utolsó 5 verziójának megőrzése, stb. Emitt a linkje: [link] , de ha jót akarsz magadnak és nekem (te is kapsz 250/500 MB ajándékot, ha ajánláson keresztül regisztrálsz), akkor ezen a címen próbálhatod ki: [link]Nekem nagyon bevált...Csak ajánlani tudom!
-
baandii
senior tag
hellosztok
letöltöttem a Yoo Ninja játékot...a reklámot nem lehetne vhogy kiszedni belőle???
nagyon idegesítő hogy bal oldalon ott van egy reklámsáv...:S -
baandii
senior tag
-
baandii
senior tag
hellosztok
van olyan progi amivel ikonok hátterét lehet átlátszóvá tenni hogy vmennyire illeszkedjen a háttérbe??
a válaszolóknak előre is köszönet!!
-
baandii
senior tag
üdv mindenkinek
ha egy mappába belepakolok progikat lehetőség van arra vmilyen appal hogy a gyári mappa ikont lecseréljem egy általam tetszőleges képre amit a netről szedek le??
-
baandii
senior tag
hellosztok
a pure gride calendar widget-ben hogy lehet különböző bejegyzésekhez különböző színeket beállítani?...ha egy napra van 3 emlékeztetőm akkor hogy lehet hogy ez egyiket pl. kékkel, a másikat zölddel a harmadikat meg pirossal húzza alá??
-
baandii
senior tag
Tudnátok ajánlani vmi jó kis naptár app-ot (vmi olyat ami magába integrálja a facabook-os szülinapokat).
Köszi!
-
baandii
senior tag
hellosztok
van olyan app amivel ikon hátterét tudom átlátszóvá tenni?
-
baandii
senior tag
hellosztok
lecseréltem a htc desire s- emen widgetlockerrel a lockscreen-t...azt szeretném megkérdezni hogy megoldható e hogy úgy vegyem fel bejövő hívásnál a telefont hogy lockscreent elcsúsztatom??
-
baandii
senior tag
akkor most esetleg az én gondomra vmi ötlet
[link]
-
baandii
senior tag
vki hozzá értő segítsen légyszi!
az lenne az én gondom hogy akármennyi call recorder progit próbáltam ki eddig mindegyiknél ugyan az a hiba...az én hangom tökéletsen hallatszik de akivel beszélek abból semmit se érteni...nagyon halk a beszéde szinte alig hallani...ez mért lehet?? mi gond??
-
baandii
senior tag
hellosztok!
tudnátok ajánlani vmi olyan app-ot ami a bejövő hívásoknál kér megerősítést...mindig mikor csöng a telefonom és kiveszem a zsebemből már azt látom hogy fel van véve és ez kezd elég idegesítő lenni...kimenő hívásnál ott a Call Confirm de nekem vmi olyan kéne ami ugyan ezt csinálja csak bejövő hívásoknál...
(htc desire s a telefon)a segítőknek előre is nagy köszönet!
-
baandii
senior tag
hellosztok!
tudnátok ajánlani vmi olyan call recorder app-ot ami a beszélgetés végén nem kérdez rá hogy akarom e rögzíteni a beszélgetést hanem automatikusan felveszi...
köszönet előre is a segítőknek!!
Aktív témák
Hirdetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest