- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Aktív témák
-
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
válasz
Cartman023 #46875 üzenetére
Jeeeeee!! Bratyóval toltuk nagyon sokat!!
Aztán kerestem PC-re találtam is egy elég ratyi változatot, ezért maradtam a Nintendo emulátornál. De ezt is kipróbálom.
...
Nem mozog.
Vagy ez annyira Demo?
-
RootRulez
félisten
Korábbi (nem tabletes) Androidon úgy lehetett, hogy belépek a WiFi és Hálózatok menübe és ott beljebb lépek a WiFi beállításokba, amjd menü gomb. A felugró menüben Speciális és ott WiFi alvás irányelve és ott ahogy gondolod.
-
RootRulez
félisten
válasz
liquidmoon #46617 üzenetére
Megosztod a filmes mappát, majd egy Android fájlkezelővel, ami támogatja a steamet (pl ES File Explorer) belépsz oda a tablettel és elindítod. Bár lehet a médialejátszótól is függ, én a Mobo Playert szoktam használni a célra.
Még ez is jól jöhet:
Windows 7 és ES File Explorer "összehozása" helyi hálózaton -
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Valahogy meg lehet oldani, hogy egy program kétszer is fel legyen telepítve, egymástól függetlenül. Azét kéne, hogy egy proginál 2 különböző fiókot szeretnék használni felváltva, de a progi erre nem biztosít lehetőséget. És nincs kedvem ki-be jelentkezgetni a azonosítókat meg jelszavakat oda-vissza pötyögni...
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Nekem egy olyan alkalmazás kéne, ami biztonsági mentés készít az SMS-ekről. Az lenne a legjobb, ha mindezt automatikusan, de ne időközönként, mert lehet akkor is elbukok néhány SMS-t, az lenne a legjobb, ha új üzenet küldéskor és érkezéskor is mentene egyet, akkor tuti nem veszne el semmi. NEm hátrány, ha a korábbi mentéseket lehetne importálni, de az annyira nem szempont csak menteni tudjon üzenetenként...
-
RootRulez
félisten
válasz
sirdenis #44562 üzenetére
Nem.
Bár van egy, a neve APN switch.
-
RootRulez
félisten
A régi
Firefox, az már új firefox, azaz Firefox néven a Marketen már a 14-es végleges verzió fut.
-
RootRulez
félisten
Köszi, megvan.
-
RootRulez
félisten
válasz
atillaahun #44125 üzenetére
-
RootRulez
félisten
válasz
atillaahun #44120 üzenetére
Azért CM7-ből a nightlyk/RC-k is használhatók napi szinten (DEFY-nél legalábbis)
-
RootRulez
félisten
válasz
atillaahun #44114 üzenetére
Extended Controlls-zal is lehet, az ingyenes alternatívája pedig a Widgetsoid2.x (ha a ROM támogatja a 2G/3G kapcsolást, egyéb esetben a kapcsolóval csak bemész a beállításokba és "pipálnod" kell)
-
RootRulez
félisten
válasz
atillaahun #44109 üzenetére
CyanogenMod-ok tudják alapból...
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
válasz
speed3456 #42995 üzenetére
De a rendszer eleve fog forgalmazni, amit talán le se lehet tiltani... Szóval a háttérforgalom... Tehát ha nem tiltod le az APN-t, akkor nam csak az fog forogni, amit hagysz (szerintem) nem használtam a Droidwallt, szal lehet azt is le lehet tiltani, meg a rendszerben is ki lehet kapcsolni a háttéradatokat, csak akkor meg sok dolog nem megy (pl market)
-
RootRulez
félisten
válasz
speed3456 #42990 üzenetére
A DroidWall - Android Firewall programmal ezt meg tudod oldani, de nem ártana egy net előfizetés, ha már okostelefon.
-
RootRulez
félisten
válasz
jobbacsabba #42986 üzenetére
Akkor meg egy másik tárcsázó, ami nem gyári... exDialerben asszem van olyan opció és támogatja a notigo-t, ami eltünteti a hívásértesítést az értesítési sávról.
-
RootRulez
félisten
válasz
jobbacsabba #42982 üzenetére
Beállítások -> Hívásbeállításokban lennie kéne egy olyannak, hogy "Mindig vissza a hívásnaplóba", onnan pipa ki. Nálam legalábbis így.
mod: Vagy megnyomod a vissza gombot
-
RootRulez
félisten
válasz
gipsztigris #41960 üzenetére
-
RootRulez
félisten
válasz
Viper26 #41954 üzenetére
Widgetlockerrel tuti megy. Azzal minden widgetet ki lehet rakni a zárképernyőre
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! SPB TV-n kívül tudtok még progikat amivel TV-zni lehet? Este lehet azon kell néznem a Csehország : Magyarország meccset és inkább több alternatívám legyen...
-
RootRulez
félisten
válasz
St3ven #41900 üzenetére
Most WIUI féle ROM-ot használok, abban van egy Tűzfal (DND) nevű app, ami tudja, ami kell nekem.
-
RootRulez
félisten
válasz
barnam_ #41518 üzenetére
Végül is nincs, csak akármikor jól jöhet és idegesít, bár ezt rendszerszinten nehéz kivitelezni, vagy nem tom...
Mert ugye szám szerint dönti el, hogy letilt vagy sem, de amíg megnézi, hogy a szám benne van-e a tiltó listában, addig már kicseng... Vagy nem tom mi lehet, hogy nálam nem megy, főleg ha másoknál működik jól.
-
RootRulez
félisten
válasz
barnam_ #41512 üzenetére
Hívást blokkol, de úgy, hogy én se tudom, hogy hívott volna, de az meg jó lenne, ha láthatnám, hogy próbálkoztak... SMS-t nem is tud...
Ez az avast is kicsent.
Egyelőre marad a aFirewall ingyenes változata. Ezzel meg az a bajom, ha beállítom, hogy jelezze a nem fogadott hívást/SMS-t (értesítési területen kamu ikonnal, kamu szöveggel) és rákattintok, bevisz a progiba az meg megintcsak kellemetlen... Jobb lenne, ha nem történne semmi...
-
RootRulez
félisten
Ki melyik Blacklist progit használja, ami SMS-t és hívást is blokkol és a hívásnaplóban se lesz benne az eset?
Most felraktam ezt az Advanced Call Manager-t, de kicseng egy másodpercre és utána nyom foglaltat...
-
RootRulez
félisten
Nektek is kínlódik a frissítés óta az opera mini?
1-2 perc míg használható az oldal, addig meg így ál...
Most több idő elteltével is ez van. De kattintani lehet a kivehetetlen linkekre...
Nektek van ilyen?
-
RootRulez
félisten
válasz
cintula187 #41363 üzenetére
Milyen ROM-od van? Mert 2.3-as androidnál már ez van.
A Google valahogy így csinálta...
Nekem CM7-tel volt ez, kicsit kell vele mókolni, hogy jó legyen, ha nem főzött romod van, akkor meg nem tom mit lehet vele csinálni...
Én a NotiGoval oldottam meg... Ez az exDialert támogatja (a go-t nem, de úgyis jobb, mint az)
-
RootRulez
félisten
válasz
randras #41047 üzenetére
Megjegyezném, hogy már a honosított verzió is naprakész.
-
RootRulez
félisten
válasz
Probert75 #40577 üzenetére
Ez ügyben már felvettem a kapcsolatot a fejlesztővel, szerencsére a közlékenyebbek közé tartozik. Mostanában sűrűk a frissítések módosítások a programban. Azt mondta, amint kialakul a program végleges funkcionalitása és ritkulnak a frissítések is, berakja a fordítást a progiba.
Zsolt_72 Enbazz, nekem is fent van, és nem vagyok megelégedve a Deep Sleep-pel (ritkán van).Az elmúlt ~63 órában
3h- volt 1000MHz-en
1h votl 60MHz-en
42h volt 300MHz-en
és csak 15h volt mély álomban.akkor meglesem ezt a BetterBatteryStats-t, ha asszonnyátok jobb.
-
RootRulez
félisten
válasz
atillaahun #40539 üzenetére
Épp erre gondoltam, hogy oké, akkor ezentúl akinek van pl vibere, azt ezzel hívom.
-
RootRulez
félisten
válasz
atillaahun #40341 üzenetére
Nahát...
-
RootRulez
félisten
válasz
atillaahun #40311 üzenetére
Ööö, megcsináltam képet, felmásoltam (a kérdéses es file explorerrel) a gépre WiFi-n keresztül. Majd IrfanView-al megfeleztem a méretet és úgy töltöttem fel a PH szerverre..
-
RootRulez
félisten
válasz
atillaahun #40150 üzenetére
Mert mielőtt megcsinálta nem volt bennem biztos, hogy: "elég minimális különbségek vannak köztük, hogy érdemes legyen ezzel foglalkozni".
-
RootRulez
félisten
Én a Screenshot It-et használom.
-
RootRulez
félisten
válasz
DataTraveler #39701 üzenetére
Akkor a mobilneted osztanád meg a kütyü WiFi-jével?
Erre én anno a Barnacle Wifi Tether alkalmazást használtam.
-
RootRulez
félisten
Nekem olyan kéne, amivel ki tudom kapcsolni a számítógépet mobilneten keresztül... Tehát nem WiFi-n, mert ezt az ilyen távirányítós progik is tudják...
Amúgy elméletileg egyszerű lenne megírni, ha még nincs ilyen programpáros (exe+apk)...
mod: Ez a PhoneMyPC tudja ezt, de sokallom érte a 3+K-t...
-
RootRulez
félisten
GYÁÁÁJ!!! XD
-
RootRulez
félisten
válasz
rankesz #39243 üzenetére
Nálam a percdíjas tarifa:
Név: Kimenő (percalapú)
Rövid név: CallOut
Típus: Hívás
Számlázási időszak: Bill period
Tarifák összevonása: Egyik sem
Keret típusa: Egységek
Keret: 125 (nekem 125 perc lebeszélhető
Számlázás módja: 60/60
Ne számlázd ez első x másodpercet: 0
Egységek ára a kereten belül: 0
Ár egységenként: 0
Egységek díja a kereten belül: 20/20 (ez a percdíjam/ 125 percen túli percdíjam)
Egység díja: 0/0
Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Filmvilág
- Eredeti játékok OFF topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Family Link
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged