- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Poco F7
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Jött frissítés AB Space-hez új pályákkal
-
dokee78
félisten
Olyan alkalmazás van amelyikben be lehet állítani,hogy melyikre alkalmazásnál forgathatja el a képet?
Pl.:
Quickpic-nél forgassa el,
Opera Mini-nél ne forgassa. -
dcness
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Olyan progit keresek ami tökéletesen futtatja a powerpointos fájlokat. Itt nem sima prezentációkra gondolok hanem olyanra amiben aktív gombok vannak mert eddig itt androidra bármit próbáltam egyik sem kezeli le őket csak simán lapozgatni tudok az pedig nem jó. Ez egy tesztlap amit gyakorolnék és ha a helyes válaszra nyomok akkor tovább megy ha a helytelenre akkor pedig kiírja hogy rossz a válasz.
-
válasz
amulet #38695 üzenetére
Pl. MyPhoneExplorer, ill. ehhez szükséges a telefonon a segédprogramja MyPhoneExplorer Client
-
amulet
senior tag
Milyen programmal lehet wifin keresztül szinkronizálni az androidot outlookkal?
Tudtok valami jó, megbízható progit?
Az outlookban több névjegyzék csoportom van, ebből csak az egyikkel akarom szinkronizálni. -
atillaahun
veterán
Ugye szerintetek sem létezik olyan Faszbukk widget, amiben működik az üzenetküldés?
-
psg5
veterán
Üdv!
Halottam egy android alkalmazásról, mely vonalkódokat olvas be és utána egy webes felületen megnézi, hogy hol van a hozzá tartozó legolcsóbb termék.
Létezhet, hogy ezt hozzárendelhetem egy saját adatbázishoz a neten? Vagy esetleg beállítani, hogy a telefonba tárolt adatbázisban keressen?
Vagy magamnak kéne ahhoz megírni egy androidos programot?
-
flash-
veterán
sziasztok
azt vettem észre hogy hiába zárom be a google mapsot, egy idő után ujra elindul.
ez szerintetek mennyire meríti az akksit?
mármint hogy állandoan fut a háttérben -
Sn[4k3]
senior tag
Sziasztok! Valaki tudna linkelni egy olyan FM Rádió appot ami offline működik, azaz nem kell hozzá net csak füles? Sehol sem találtam olyat a Marketen
Vagy valaki kinyerné nekem a gyári rádió appot? Megköszönném.
-
arzz
tag
válasz
hodostamas #38676 üzenetére
Igen, tökéletes lenne, csakhát fizetős :S
Valami ingyenes megoldás nincs ?
-
Zeager
csendes tag
válasz
IkszIpszilon #38666 üzenetére
Msn Mercury free
https://play.google.com/store/apps/details?id=im.mercury.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImltLm1lcmN1cnkuYW5kcm9pZCJd -
arzz
tag
Hello mindenki !
Egy olyan progit keresek, amivel az egyik telefonomat bluetoothon, vagy wifin keresztül tudom irányítani a másik telefonommal.
Míg az egyik rá lenne kötve a tv-re, a másikkal irányítanám.
Androidos alkalmazás kéne!
Ismer valamelyikőtök ilyen progit ?
Én csak pc remote-ot találtam.Előre is köszi !
-
baandii
senior tag
hellosztok!
vmi instagram guru nem tudna nekem abban segíteni hogy mért nem tudom megváltoztatni azt a mindenki számára látható nevet amivel beregisztráltam...jah és hol lehet beállítani hogy a kiírja hol tartózkodom.
köszi a segítőknek előre is!
-
darvinya
titán
válasz
punky10 #38622 üzenetére
Ezt én is tudom.
Csak!
Mint írtam azon a Tab-on is 2.3.4-esnek kellett volna rajta lenni.
Helyette 2.1 teszt csücsült és hiába volt benne nem lehetett semmit csinálni.
A szívatás az benne, hogy a gyártó honlapon nem lehet frissíteni, mert nincs fenn fw.A Getjar telepítés után vagy a Play után semmi.
Elindítani nem lehetett. -
Csucsu88
tag
Hello
Tudtok ajánlani olyan programot, amivel msn-en tudom webkameraként használni a telefont? -
pakics
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Van egy kínai androidos mobilom. Megy rajta a market, de sajnos nem nagyon értem
. Próbáltam feltenni egy új marketet ami angol. Az indításnál kiírja, hogy be kell állítani egy fiókat. Nem is lenne ezzel gáz, de egyszerűen nem tudok hozzáadni google fiókot. Nem is dobja fel mint lehetőséget.
Külföldi oldalakon azt mondják telepítenem kell a Google Apps Package-t. Nem tudjaátok ezt, hogy kell. Mert ez nem csak egy apk alkalmazás, hanem ha jól érzem ezzel módosítom a rendszer filokat is.
Mit tudtok erről?
Esetleg van megoldás ezt kikerülni, mert nem akarom egyből elcseszni a telót.
Bocsi kezdő vagyok androidba.
Pakics
-
GrandeP
addikt
válasz
IkszIpszilon #38666 üzenetére
Én a delete-et!
-
IkszIpszilon
aktív tag
MSNhez mit ajánlotok?MSNTalk nem mutatja onlinenak az online connectokat a messenger with you pedig mutatja minden ezer éve törölt connectjeim ...Hi Messenger pedig nem csinálja amit mondok neki...nem nevez át,nem töröl... van vmi ami működik?Csak MSNre kéne.
-
zozyk
addikt
-
spiritex
veterán
Köszi, most megnyugtattál, mert azt hittem, hogy elkezdődhet egy eljárás, hogy Panaszt teszek, aztán megpróbálom igazolni, hogy tényleg levonta a bankom a pénzt, és tényleg a T-nek utalta, ők meg elbírálják, stb.
Kérdeznék tőled még egy dogot: Ha csak 5-6 nap alatt írják jóvá, és ezáltal kifutok a befizetési határidőből, mert mondjuk 3 nappal a lejárat előtt fizettem be, akkor is késedelmes számla-befizetésnek minősítik és akkor is kiszámláznak 500 Ft késedelmi díjat? -
aminat
tag
válasz
Probert75 #38656 üzenetére
Ezt a rést vágom csak azt nem tudtam, hogy kell azt beállítani hogy ne kérdezze meg minden egyes programnál, hogy telepítem-e vagy sem? Egyszer már valahogy beállítottam de elfelejtettem. Mondjuk ha el van mentve 50 programod akkor 50 X kell a telepítésre bökni és 50 x a készre.
-
xSide
őstag
válasz
spiritex #38655 üzenetére
Eddig 3x fizettem telszámlát és elég sokáig használják a pénzem, 5-6 munkanap mire eltűnt a té oldalán a befizetésre váró számla!
Egyébiránt minden telepítésnél levonnak 99 ft-ot, annak ellenére hogy van élő (pines) regisztrációm!!!
Azért gáz mert gyakran cserélek romot teszt jelleggel is... -
Probert75
addikt
válasz
asdasdasd #38651 üzenetére
És ott lehet full visszaállítani mindent. Már amit előtte ugyanitt elmentettél. Pár klikkeléssel lehet. A SDcard gyökérkönyvtárába ment a tibi a TitaniumBacup könyvtárba.
Biztonsági Mentés/Visszaállítás Titanium Backup Pro-val. -
spiritex
veterán
Használta már valaki a Mastercard Mobile alkalmazást T-Home számla QR kódos befizetésére? Mennyi idő alatt könyvelik el?
Mert nekem ma már 5. napja, hogy nem írták jóvá a befizetett összeget, pedig jött a visszajelző üzenet, hogy "Sikeres vásárlás, Eladó: Magyar Telekom, Összeg: ..., stb." -
Dikri
aktív tag
Erre tud valaki választ?
"Sziasztok!
Most váltottam telefont eddig egy HTC kaisert nyuztam. Most pedig az 1. androidos telefonom van sony xperia s. A régi teloról az SMS-eket átmentettem az ujra az sms backup & restore programmal. És kicsit meglepődtem, mert ugye a régin sorrendben voltak az üzik, úgy mint az emailek. Itt viszont párosítja őket 1-1 telefonszámhoz chat szerüen. Nem találtam lehetőséget átállitani. Milyen SMS kezelő programot érdemes feltenni, ami orvosolja ezt?"
Vagy szokjak hozzá, mert androidon ez a természetes?"Köszi!
-
Dottore
addikt
Értem. Mindenesetre akkor nektek kell tudni mi fontosabb ha Exchange a prioritás akkor WP7.
A névjegyeket, naptárbejegyzéseket, leveleket, természetesen az Android automatikusan képes szinkronizálni. Nagyon szoros az integráció a Google termékeivel, ezt természetes, de az is, hogy mással már nem annyira gördülékeny.
Ellenben nézhetsz programokat hozzá marketen, amivel ki tudjátok bővíteni a szolgaáltatásait. Ebben sokkal jobb egyenlőre mint a WP7.
-
aminat
tag
Üdv! A Titanium Backup-ban hogyan lehet azt beállítani, hogy mikor újratelepítés után rakja a mentett programokat vissza akkor ne keljen egyenként rányomogatni, hogy telepítés és utána, hogy kész hanem ugyanúgy mint a rendszerbeállításokat folyamatosan rakja vissza a kijelölt appokat?
-
beci
őstag
Sziasztok.
Használja valaki a Vibert?
Kb egy 15perces beszélgetés mennyi adatforgalmat generál?
Köszönöm. -
volvoguy
addikt
Üdv! Unicredites dombor nyomott MasterCard-al tudok fizetni a Play-en?
-
HENE
aktív tag
Sziasztok!
Androiddal és Exchange-dzsel kapcsolatban lenne néhány kérdésem. (nem használtam még droidot, mos viszont dönteni kell közte és a WP7 között.
A szerveren almappában tárolt adatokat (pl. névjegyek) is leszinkronizálja?
Ha több forrást pl. exchange és gmail-t adok meg, akkor ezeknek a névjegyeit hogy kezeli? Külön, külön, vagy összeszinkronizálja őket?
Ha új névjegyet veszek fel a telefonon azt be tudom állítani, hogy valahova szinkronizálja?
Exchange esetében a feladatokat is tudja szinkronizálni? Ez hol jelenik, van valamilyen célalkalmazásban vagy a naptárban?
Köszönöm a válaszokat!
-
mipityu
tag
válasz
atillaahun #38637 üzenetére
Köszi, ez jó hír :-)
Van egy Megafone account-om, de az csak PC-ről működik. 2006-ban töltöttem fel utoljára és még van rajta 475 Ft :-)
Ja és a Skype-n is van vagy 45 cent, az is sok éve volt feltöltve :-) De az drága. -
Deck
titán
Tud valami olyan kis appot androidra, mint a skype? Hanghívásra kellene csak. Próbáltam a Google Talkot is, de ha telóról-telóra nincs hanghívás, csak telóról-gépre.
-
atillaahun
veterán
-
Dikri
aktív tag
válasz
atillaahun #38631 üzenetére
Ott be van állítva (és verifyed a státusza), mert ugye ha PC-ről telozok, megy a hivószám, de ha telefonról a sip beállitással akkor nem.
Nagy tapasztalatom nincsen még, mert most kezdtem el használni, de én eddig elégedett voltam a hangminöséggel. De majd megfigyelelem ezt a csucsidőt.
-
atillaahun
veterán
Nem a PC-n vagy Android-on kell beállítani, hanem a szolgáltató oldalán, miután belépsz az account-odba. Van egy ilyen menüpont.
Igen, a mobiladatforgalomra gondoltam, hogy azzal használod-e, vagy inkább csak WiFi-vel.
Milyen gyakran telefonálsz vele? És főleg milyen minőségbe? Csak mert nekem a 3G-t napközbe baromira nem bírja. -
Dikri
aktív tag
válasz
atillaahun #38628 üzenetére
Hihetetlen, de tényleg működik a számkijelzés számítogépről
Pedig eddig ugy tünt nem megy az sem
Viszont mobilról én szoftver nélkül használom, csak beállítottam a sip-et. Nektek működik úgy is a számkijelzés, ha igen ott mit kell beállítani?atillaahun: Mit értesz 2g/3g alatt. Ha a phone to phonet akkor azt nem. Ha pedig arra gondolsz, hogy a T-mobilos kátyámhoz tartozo, adatforgalommal használom-e? Akkor igen a válaszom rá.
-
atillaahun
veterán
válasz
mandras81 #38623 üzenetére
Az accountoddal belépsz ha regisztráltál, és ott is lesz hívás lista, díjakkal együtt, hogy mi mikor mennyibe került pontosan.
Egyébként a szabad perceket általában feltöltés után kapod, tehát csak úgy a nagyvilágba nem tudsz ingyen telefonálni. Bár ez nem 100%, én ingyenes vezetékes számos szolgáltatóhoz még nem fizettem be, csak a feltételeket olvasgattam én is. Valami olyasmi rénlik, hogy mondjuk 10€ után kapsz havi mondjuk 300 ingyen percet, és akkor az él néhány hónapig. De ezek a részletes feltételek már tényleg annyira változóak, hogy szolgáltatóként eltérnek, le vannak ezek írva részletesebben is, ha kicsit jobban feltúrod a honlapjukat.(#38627) Dikri
Küld az, csak be kell állítani, nálam működik. Szintén ActionVoip-ozok.
Te használod egyébként 2/3G-n?
Én egyébként azért nem mondtam le teljesen az előfizetésem, mert az ActionVoip sajna nagyon fos minőségű, nap közben meglátszik rajta, hogy foglalják a sávszélességet, é baromira nem elég. Nem csúcsidőben már használható kategória. -
Dikri
aktív tag
válasz
Én az AtionVoip-ot használom. Igaz fizetős a vezetékes, br:2Ft, de a mobil csak br:12Ft.
Én ahogy számolgattam ez éri meg a legjobban jelen pillanatban. Egyedül az a hátrányuk, hogy hívoszámot nem küld
Én minimum dijcsomagba is tetettem magam és ezen telefonálgatok. Ráadásul ezt a .... kormány sem tudja megadóztatni. -
zeorsdfd
senior tag
válasz
ahogy Magnat mondja. Akkor van "Freedays-ed" ha feltöltesz 10 eurót, ekkor 4 hónapig ingyen hívsz vonalasakat kb akárhol, akármilyen hosszan. Ezután az egyenlegedből vonódik le az egyébként alacsony összeg, de ha rátöltesz akkor újra van 4 hónapod + a megmaradt egyenleg. Van magyar behívószám tehát pc és internet nélkül is megy, persze a helyi hívást ki kell fizetni.
-
Magnat
veterán
válasz
Szia,
ezeknél a szolgáltatóknál konkrétan nem néztem, de pár éve mikor próbáltam 1-2 ilyet, akkor úgy volt, h egyenlegfeltöltés után általában 90-120 napig hívhattad ingyen Freedays keretében az akciós országokat. Erre azért van szükség, mert az egyenleged alapvetően nem veszik el a legtöbb szolgáltatónál, de az meg nyilván nekik sem biznisz, h egy alkalommal töltesz 10 EUR-t és az idők végeztéig ingyen beszélsz.
-
gatto_
senior tag
válasz
Martin107 #38614 üzenetére
Tessék: FX Photo Editor PicSay - Photo Editor de ezeken kívül ezer van. Keress rá a Playen.
-
mandras81
senior tag
válasz
sparks #35444 üzenetére
Igaz, hogy egy hónapos komment, de csak most találtam rá.
Nekem egy olyan VOIP app-ra lenne szükségem, amivel belföldi vezetékes számokat ingyen hívhatok.
Említve lett a JustViop és a ViopDiscount is, de mindkettőnél be van csillagozva a FREE felirat, és a lap alján lábjegyzetben megjelenik a
VoipDiscount/JustViop reserves the right after a certain amount of calls to start charging the default rate. FREE CALLS are available for users with Freedays.
Ezt elmagyarázná nekem valaki? Akkor, most én hívhatok ingyen vezetékes belföldi számot friss userként, vagy csak, ha van ilyen Freedays kedvezményem (amiről fogalmam sincs, hogy mi)? És mi az, hogy fenntartja a jogot arra, hogy néhány hívás után számlázzon? Vagy, csak a szokásos jogi duma, de nem lépik meg?
Még sosem használtam Voip-t. Hogy tudom EGYBŐL ellenőrizni, hogy tényleg free az a hívás?
-
petipetya
nagyúr
válasz
chesterboy #38618 üzenetére
Mi az a facel?
-
chesterboy
tag
Nem tudjatok mi lett a mobil facel?
-
Martin107
tag
Sziasztok! Valamilyen képszerkesztő program kellene Androidra. Amiben lehet a színekkel játszani, contrast, fill light, lighting, color balance ilyesmik. Tudtok valamit?
-
Dikri
aktív tag
Sziasztok!
Most váltottam telefont eddig egy HTC kaisert nyuztam. Most pedig az 1. androidos telefonom van sony xperia s. A régi teloról az SMS-eket átmentettem az ujra. És kicsit meglepődtem, mert ugye a régin sorrendben voltak az üzik, úgy mint az emailek. Itt viszont párosítja őket 1-1 telefonszámhoz. Nem találtam lehetőséget átállitani. Milyen SMS kezelő programot érdemes feltenni, ami orvosolja ezt?
-
Canonfan
senior tag
Nekem a Tattoo sem egy izmos droid, de a GO launchert használom már jó ideje rajta, a GO Calendar és Contacts widgetével.
Szerencsére elfut rajt normálisan, igazából bekapcsoláskor szedi össze lassan magát (míg berakja a témát stb) utána normálisan megy, ritkán belassul home screen váltás közben, de amúgy gördülékenyen megy, a drawer megnyitása az ami nem megy azonnal, meg néha kiesik a memóriából, de nem vészes, nálam simán használható kategória.Bár én azt vettem észre, hogy verziótól is függ, legalábbis nálam azt tapasztaltam, hogy volt amikor mintha egyik verziónál kissé lomhább lett volna, aztán frissítés után gördülékenyebben ment...
-
(jan)
őstag
V6 SuperCharger Ezt próbálta már valaki ?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lexus, Toyota topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- 3D nyomtatás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Microsoft Excel topic
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest