Aktív témák
-
chab7
addikt
-
chab7
addikt
-
chab7
addikt
válasz
Narxis #47189 üzenetére
Kipróbáltam, még tetszene is ez a jetaudio, de nem találom benne, hogy hol lehet megadni melyik mappa legyen a zene mappa. Így hogy az egész kártyát átnézi, nem jön be. A .nomedia fájlokkal sincs kedvem vacakolni.
Tud ez ilyet hogy megadok egy mappát és csak azt mutatja? -
chab7
addikt
válasz
Bone123 #46993 üzenetére
Navitel + openmaps térképek = minden amit el lehet képzelni túrázáshoz mobilon
(hogy valami konkrétumot is adjak)
-
chab7
addikt
válasz
fatal` #44760 üzenetére
Én össze is vetettem ezeket a dolgokat keleten, szabolcs megyében és érdekes eredmény született. A navteq térképek egyes települések esetében részletesebb mellékutakkal rendelkezik mint a topmap
sőt ha még a "fontosabb" földutakat is belevesszük akkor még jobban billen a mérleg a navteq irányába, topmap pl nem is nagyon tartalmazza azokat.
A főváros környéke már más tészta, ott a navteqben hiányzott körforgalom ami a topmapban megvolt.
(És újra megtapasztalom a főváros másik "ország" mint a keleti része szindrómát - még a navi térképekben is)
-
chab7
addikt
Egy full magyar alkalmazás. Nem csak a fejlesztő, de a felhasználási terület is kishazánk terméke
-
chab7
addikt
Szerintem az ilyen kérdéseket az android OS topicba. Ez az androidon használatos programok topicja, nem a készülék specifikus dolgoké
-
chab7
addikt
válasz
elfelejtette #42856 üzenetére
Nem csodálom
Aki meg nem így van vele az ne jöjjön Android topicba.
Én sem járok sem iAlma sem Win topicokba írogatni, hogy nem komálom azokat. Ennyi. -
chab7
addikt
Ebből csak egy dologra reagálnék. Na nehogymár az üzletember az okos a nagytömeg meg kollektíven hülye.
Az üzeltember az üzletember, de attól hogy az még egyáltalán nem következik hogy okos és ért hozzá (sőőőőőt). Inkább az van/volt hogy az üzletembernek van pénze és hogy villogjon a jó készülékével ad is érte lóvét - aztán majd valami nem üzletember de hozzáértő emberke megcsinálja/megcsinálta neki, hogy tudja használni. De még csak véletlenül sem azért volt az üzletembereknek olyan telójuk mert olyan okosak.(Lehet nem így értetted de én ezzel kiegészíteném nehogy más is félreértse mint én)
-
chab7
addikt
válasz
GabeeeS #42700 üzenetére
Te sem vagy különb, mint aminek titulálod azt amihez nem értesz és még erőt sem veszel magadon, hogy megértsd. Bezzeg az ócsárlására 5x annyi időt szentelsz a drága életedből. Azt hiszed körülötted forog a világ, és minden ami benne van érted van és téged szolgál.
Élénken tévedsz. Te szolgálsz valakit vagy valamit amiről nem is tudsz és még értékesebbnek is gondolod magad és az életed attól amilyen.
Csak egy pici porszem vagy ebben a világban - mint ahogy mi is - és lehet pont ennek a tudatára ébredésed hozta ki belőled ezt a viselkedést.Mindenesetre jöhetne valóban egy moderátor és kigyomlálhatná innen a trollt is és a hozzászólásokat is amik nem ide valóak (a miénkkel együtt).
-
chab7
addikt
Nem akarok beszállni mert ez ingoványos terület, de én mindkettőtökkel egyetértek. Minél nagyobbat érdemes nézni (ha van rá lehetőség). De ugyanakkor semmi kivetnivalót nem látok abban ha időnként (és itt az időnként a hangsúly, tehát nem nap mint nap) az ember ha olyan helyzetben van akkor szórakoztatja magát egy kis mozizással egy hosszabb várakozás alatt, vagy utazáskor.
Én pl a tesómékhoz mikor repültünk megnéztem 2 filmet, hogy ne unatkozzak.
A repülő zúgása sokkal zavaróbb volt mint a kis képernyő. És kartávolságban levő 3-4 colos telefon képernyő kb akkorának látszik mint a 2-3 méterre levő 32 colos TV
(V betű szárai, mint említették) csak a szem fókusza lesz más, de a látszat ugyanaz. Persze mint mondtam nem mindig kell így nézni, de ugyanúgy káros ha a szemed a fókuszálást nem tornázza és csak közelre kicsit néz, mintha csak távolra nagyot néz. Az egyik lesz a közel a másik a távol látó szemüveges, ha nem tornázik a szem.
Szóval kell ez is néha és nem kell az sem állandóan.(#42645) doddencs: Nyugi, nincs veled gond, én is avizok a 32 coloson. Egy jó minőségű rip nem annyival rosszabb 2-3 méterről mint sokan gondolják/rámondják. Zemében pedig ami olyan azt én 192-ben is meghallgatom. A túlzott igényességet sem értem, mint ahogy a túlzott igénytelenséget sem. Bár rám az utóbbit fogják mondani, pedig ez a középút
-
chab7
addikt
válasz
Frozzy #42564 üzenetére
Én használnék, de a Chrome-hoz ICS kell ami nekem nincs. Firefox meg jó lenne, tetszik is, de iszonyat lassú, akadozik. Szóval nem a teló kevés hozzá, mert megy vagy 3-4 percet aztán beakad. Majd egyszer csak magához tér, megint egy-két percig használható, majd megint beakad. Valami nem oké vele, de ez látszik a hozzászólásaiból is. Remélem javítanak rajta és akkor használom majd többet.
(#42579) Necc: Na meglesem ezt a Dolphint én is. (Eddig O.Mobile amúgy a mindennapos).
-
chab7
addikt
válasz
stvnppp #42450 üzenetére
Például Signal Finder
-
chab7
addikt
válasz
lajosx #42128 üzenetére
Azt bezzeg senki nem írta, hogy a CM rom ezt alapból tudja
(#42201) Necc: "intel integrált nagyipari hulladékai" - én azért örülök, hogy a laptopomban ilyen van, mert játékot és grafikai tervezést ez a gép sosem lát, cserében nagyon jól és sokáig el tudok dolgozni vele, akár az ölembe téve is, melegedés nélkül (tudom, a melegedés nem csak az erős videó hanem főleg a proci miatt van - ahol van - de nekem akkor is jobb az integrált videó ahhoz amire a gép kell
) peace
(#42260) gatto_: Én meg a Linksys routerrel azt tapasztalom, hogy amit elsőre kapott IP-t egy készülék egészen addig azt kapja folyton, amíg másik nem foglalja le azt. (Úgy van beállítva, hogy a fix IP-k 101-110 között, DHCP pedig 111-120, és mivel elsőnek a teló 113-at kapott, azóta azt kapja, mint ahogy az asszony gépe 114-et szokott - akkor is ha egyszerre és akkor is ha csak külön külön vannak a hálózaton. Mac szűrés nincs.
(#42269) Narxis: Ezt már én is annyiszor "pofáztam" itt hogy nem pontosak, és ráadásul itt a keleti határnál még pontatlanabbak a távoli városinfók miatt.
Majd ha végre lesz időkép widget, na majd az pontos lesz - vidéken is. -
chab7
addikt
-
chab7
addikt
válasz
spiritex #41765 üzenetére
Én már fél éve használom a jelenlegi romot és mindig felteszem a megjelenő nightly frissítéseket is. Emellett százával próbálom a programokat - hiszen azért is van androidom, mert ezen mindent ki lehet próbálni amit szeretnél.
Mindig fent is van közel 200 app, és eddig soha semmi olyat nem vettem volna észre, hogy lassult volna, vagy a telefon memória kevesebb lenne ha leszedek valamit.
Az sd kártyán viszont itt is hagynak a programok mappákat, fájlokat. Azt viszont érdemes nézegetni, mi az ami már nem kell. -
chab7
addikt
válasz
barnam_ #41695 üzenetére
Ezt a smart utaztatót tesztelgettem én is, mert ismerősnek kellett volna eljutni a Nyugatitól Budaörsre. De olyanokat tervezett hogy a hajam égnek állt. Mikor volt ha jól emlékszem 1-2 átszállással is erre kidobott ilyen labirintusos 5-6 átszállós tervet. (Az 1-2 átszállásos megoldást sajna nem az app adta meg hanem ottani ismerős).
(#41705) Aggregátor: Na akkor dettó(#41700) darvinya: A gmaps tömegközlekedősét én sem ismerem. Na az lesz a következő amit tesztelek.
-
chab7
addikt
válasz
artiny #41458 üzenetére
És miért tőlem kéred?
Én még csak sima lockscreent SEM használok, mert annak sem látom értelmét (plusz mozdulat).
A puskázást meg egyébként sem díjazom
tessék tanulni!!! (Annyi idő alatt míg egy ilyen programot megkeresel már lehet tudnál annyit tanulni, hogy ne kelljen puskázni
)
Bocs a lebaszásért de pont jónak címezted a kérést
(ha nem így teszel még el is siklok az írás fölött).
-
chab7
addikt
De csak tűnik, mert olyan kevés észlelés beküldés van vidéken, hogy itt Kisvárda környékén pl szinte 0. Emiatt általában a legközelebbi észlelés adatait mutatja ami Nyíregyháza (50km), és hát sokszor fordul elő, hogy ott esik itt meg a nap süt vagy akár 5-6 fok különbség is legyen. Na így sajna nem pontos. (A fővárosban lehet, de ne mindig az legyen már az etalon ott mi van
) Majd ha az időképnek lesz widgetje; na az lesz pontos - nekünk vidékieknek is végre.
-
chab7
addikt
Ez most hogy van akkor? Én vodás vagyok és 100 megás forgalom után lassítós netem van a csomagra téve. Már volt hogy áramszünet alkalmával (meg egyszer kerti partin a szabadban) a mobilnetet osztottam a laptopra (mobil hotspot). De nem lettem se korlátozva, se semmi. Vagy ez nem erre vonatkozik?
-
chab7
addikt
válasz
S e t h #40685 üzenetére
Nem kell TRob-ot védeni, meg tudja ő magát. Pont amiatt amiket elmondtál róla. (Én is szeretem olvasgatni a hsz-ait
De ezt a Puzsért nem kellett volna felemlegetni. Ő meg az őszinteség...(#40691) twine: Csak semmi bocs. Én is facebookozok, mert sokakkal azon keresztül tudok kapcsolatba lépni. De a facebook csak a sokadik a virtuális rangsorban (nagyon sokadik).
Akiknek az van első helyen és már sem tudnak a virtuális világból csak hogy facebook, azoknak nincs bocs(#40693) atillaahun: A számítógép használatból kb annyi van meg egyeseknek, hogy hogyan indul az adott játék vagy a böngésző. Már ha az ikont eltüntetnéd az asztalról azt sem tudnák hol kell keresni. És akkor még hol van a vezérlőpult - hogy ha csak ennyit mondasz egy hibára hogy menj a vezérlőpultba, jön a válasz hogy az hol van. Na kb ilyen szinten. Nem értik a működését annak amit használnak, de nem is érdekli őket. (Tisztelet ugye a kivételnek, mert van.)
-
chab7
addikt
Hmmm, akkor ahhoz képest elég jól elfutott, mert a játéktérrel nem volt semmi gond, legapróbb dolgokra is rá tudtam bökni. Egyedül az eszközsáv lóg ki kicsit és így nem elérhető a sorban elől levő dolog.
(#40666) Oracle: Ez a játék viszont gond nélkül ment még tavaly nálam, p
edig ez sem kompatibis a döfire.bocsi, jut eszembe, akkor a régiókód miatt kellett máshonnan telepíteni. -
chab7
addikt
válasz
atillaahun #40663 üzenetére
Jesszus
van olyan, hogy belassul???? Nekem is fog majd valamikor?
TRob: Nekem is egyre furább hogy bármerre járok kelek a neten mindenhol jóval fiatalabbak nálam (és a mai fiatalok már nem olyan műszaki érzékűek mint régen, viszont a hajukkal többet törődnek már mint a lányok - az unokaöcsém is már ilyen. Ez van, öregszünk, csak ez egy-egy nickből nem látszik. A fiatalok meg azt hiszik minden nick mögött valami hasonszőrű szenzitív van. Volt is, lesz is ilyen maihoz hasonló összezörrenés még.
Na de ne offoljunk, legyen valami on-topic is->Machinarium - jó kis játék , csak a döfire nem kompatibilis
(Felmegy ugyan külső forrásból és akadásmentesen fut is, de az eszköztár (az amelyikbe a kis robot a felvett cuccokat teszi) nem fölül van ahogy kellene, hanem jobb oldalt és a teteje nem látszikígy már a második pályán elakadok mert nem tudom elővenni ami a továbbjutáshoz kell.
Viszont akinek jó a telójára az játszhat egy jót vele
-
chab7
addikt
(#40656) bigrock: Gyorsabb voltál
(mondjuk nálam nem frissült a fórum időben
-------------------------------------------------------------------------
TRob: Nem akarom a rétest nyújtani, de vannak érzékeny emberek -van mikor én is. Mindenki kedvében nem lehet járni. Minap engem is leoltott egy nullkilóméteres mert nem egyből ugrottam a kérdésére hanem beszóltam , hogy előre kellett volna érdeklődni , nem utólag siránkozni a problémán.
-
chab7
addikt
válasz
atillaahun #40539 üzenetére
"kellesz"
Csak nem szabolcsi vagy?
-
chab7
addikt
Nekem is ez tűnt fel hogy jön ez a MattaKis Consulting Kft. és első app-ként egy ilyet dob be. Hát köszönöm, igazán rendesek. A jövőben ha lesz több app-juk is (hogy az anyjukat
) akkor emlékezni fogok rá mivel kezdték. ....és ráadásul angol leírással !!! Nóóóóórmális???
-
chab7
addikt
Persze az van. De azt elég "combosan" kell nyomni ahhoz hogy feléledjen. Véeltlenből nem tud megnyomódni. Ha viszont a hardver gombokra sem szabad(na) felkelnie akkor nem értem másnál sem mire jó a záróképernyő. Ennyire szeretik tapicskolni a kijelzőt? Vagy nem elég dizájnosítani az home képernyőket, kell még egy pluszban?
(#40434) F-ECT$: Időjárást én is csak dizájnelemként (majd ha lesz időkép widget akkor meg a hőfok miatt mert annak rendes és sűrű mérőállomásai vannak vidéken is - előrejelzést meg úgyis neten nézek). Órát viszont tettem ki egy bazinagyot, mert a karomon nincs, és így a telefonra rápillantva - nagyban , mert a statusbaron aprócska - látom mennyi az idő.
(#40450) TRob1: Itt is ezen az úton található.
(#40451) Dark Archon: Ez a CM rom gyári kamera appjában így is van. Ha kamera megy akkor lehet a hang exponálógomb, egyéb esetben pedig teszi a dolgát.
-
chab7
addikt
Előre is bocs a hatalmas OFF-ért:
Végre valaki aki nem használ lockscreent
Már kezdtem magam ufónak érezni hogy nem értem minek az a zárképernyő mikor hiába ébred fel a kijelző esetleg a zsebben ha nincs gomb rajta ami benyomódjon.(Akinek hardveres gombjai is vannak azokra ez az írásom nem érvényes.)
-
chab7
addikt
-
chab7
addikt
válasz
macilacus #40305 üzenetére
Nem is biztos hogy sokat használnám amúgy ezt a programot, de éppenséggel az ilyen akciósokra le szoktam csapni, mert sose lehet tudni mikor jön jól. Viszont több ezreket már nem fogok kicsengetni szerintem igazán egy programért sem.
Szóval nem áll ám meg emiatt az élet, hogy lemaradtam, ne vedd számonkérésnek.
Majd legközelebb hátha jókor leszek én is jó helyen(#40312) RootRulez: Én még ennyit sem szöszölök ha képet akarok linkelni. Telóról egyenesen a picasaba tetetem, és onnan meg csak beszúrom a linkjét ide.
(#40319) porse: Sajna nem hiszem hogy lenne, (pedig jó lenne) de nem érdekük, hogy mindenki tudjon róla, mert akkor mindenki csak olcsón venné meg. Ez az akciók lényege, hogy van aki tud róla van aki meg drágábban veszi meg (akció után, mivel lecsúszott). Nekik ez utóbbi a jó. Az akció meg csak reklám, de nem cél.
-
chab7
addikt
Más: tegnap küldött a voda egy sms-t hogy majdnem elértem a forgalmi keretemet (a lassítás előttit) és hogy 92160 kB-nál tartok. A két forgalom figyelő ami fent van pedig ezeket mutatja:
My Data Manager: 91 MB
Traffic Counter: 93.8 MBÉn azt mondom, hogy ezek jó értékek, tehát a két app megbízható mert ki tudja mennyit forgalmaztam még azután, hogy a voda napózta ezt és elküldte az sms-t. Az sms küldés időpontjában már wifin voltam, és hát mindkét esetben nagyon kicsi eltérés van az sms-ben kapott adat és az appok adata között. Ráadásul az app többet mutat (ez akár lehet, hogy több valós forgalom is mert a voda naplózás után még lehetett forgalom) így nem történhet meg, hogy már elérted a limitet de az app meg kevesebbet mutasson. Max hamarabb mutatja kicsivel és van tűrés
Szóval én a két forgalomfigyelő appot ezek alapján ajánlom akiknek szüksége van ilyesmire. (Nekem csak annyiból hogy nagyjából lássam mennyi van még a lassításig. A TC pedig a percszámláló widgetje miatt van csak fent.) -
chab7
addikt
Egyetlen kérdés ami kimaradt a kérdésedből hogy melyik eszközön akarod a másolási műveleteket végezni.
Mert az ES tud olyat hogy "Lan shares".
Itt a gépeden megosztott mappában tudsz "kotorni" és onnan dolgokat felmásolni. Ha ezeket a másolásokat a telefonról akarod elvégezni akkor tökéletes.
Ha meg a gépeden akarod látni az sd-kártyád tartalmát és úgy akarsz másolni akkor arra meg a nemrég itt bemutatott solid explorert tudom ajánlani, abban van gombnyomásra ftp megosztás és akkor meg a gépen látod a telefon (sd-kártya) mappáit és a gépen tudod végezni a műveleteket. -
chab7
addikt
válasz
fasirTTT #40005 üzenetére
DroidCam Wireless Webcam + Windows és Linux kliens
és egy CIKK róla bónusznak
(ez a webcam rész, többiről nem tudok mert arra nem volt szükségem)
-
chab7
addikt
-
chab7
addikt
válasz
Takhanto #39907 üzenetére
Baromi sokan járnak így, naponta olvasom ezeket a sirámokat. Te nem? Pedig csak kicsit kellene visszamenni, (vagy rákeresni). Én spec már unom a napi reklámmentesítő app linkeket. Bocs miatta, de szerintem minden fórum követő így van vele (és nem az első 5 kérdezőnél hördültem fel).
-
chab7
addikt
válasz
jackbacsi87 #39752 üzenetére
Pl úgy hogy nem a webböngészőben nyitod meg ahogy az app mondja hanem egy ftp-t ismerő fájlkezelőben.
-
chab7
addikt
válasz
SPerec #39734 üzenetére
Már próbálom is
Nagyon szuper, hogy mostanában egyre több ilyen "magán" app jelenik meg itt a fórumon.
(#39731) dokee78: Na és mi az amivel többet tud, vagy ami jobb benne?
(#39710) tomlac14: Én meg EZT használom screenshotra, mert rázásra is fotóz, így olyan helyen is lehet vele "lőni" ahol a gombok nem elérhetőek.
-
chab7
addikt
válasz
Directors #39572 üzenetére
És a telón miért is nincs megadva az a google fiók? Mert úgy egyszerűbb lenne? A gépen belépve a play-be addig ezt is fogja kiírni amíg nem adsz hozzá készüléket a fiókodhoz. Márpedig azt úgy tudod hogy a telefonon beállítod a gmail fiókot.
Onnantól meg telón is letöltheted meg a gépről is elindíthatod (és a telefonon fog letöltődni). -
chab7
addikt
ES File explorerrel van újabban bajom, mégpedig mikor a laptop mappáit böngészem és fájlokat másolnék vele a telefonra. Failed üzenettel azonnal elszáll.
Első blikkre azt mondanám hogy az ékezetes mappanevekkel és fájlnevekkel van gondja, (mert angol nevű mappából ékezetes karakter nélküli fájlokat azt átmásol). Viszont ezt csak a linuxos géppel csinálja így, az asszony xp-s gépéről az ékezeteseket is átmásolja.
Ez most valami új bug az ES-ben? Eddig nem volt ilyen bajom vele.
Ne kelljen már új fájlkezelő után néznem. -
chab7
addikt
Egyedül csak a beépített súgót találtam benne. Abban pedig csak a timeout-ra ad tippet. Viszont volt szerencsém ma egy géphez amin win xp van és 1.0.5-ös vlc. Azzal sikerült elindítani a streamet, úgy hogy csak a webes kezelőfelületet aktiváltam a vlc-ben.
Szerintem nálam a 2.0.0 verzió miatt nem fog menni. ("A VLC nem tudta megnyitni a kódolót" hibaüzenet is erre utal.)
Ez van. Mivel nem használnám ezt a funkcióját így nem gond, a távvezérlés az nagyon jól megy vele. -
chab7
addikt
Addig eljutok, hogy az appban computer módban betallózok egy filmet, rábökök, hogy play as stream, a telefonon el is indul(na), de csak a számláló számlálja, hogy megy a film. Se kép, se hang. Közben a gépen a vlc ezt írja ki: A műsorszórás/átkódolás meghiúsult:
A VLC nem tudta megnyitni a kódolót.Szóval maga a stream menne is, de akkor valami kódolás gond lehet.
-
chab7
addikt
Nahát, végre egy jó távvezérlő, ami ingyenes is.
Ki is dobáltam a többi hulladékot amit eddig próbálgattam. Azok vagy fc-ztek vagy van amelyik vezérel ugyan de nem mozdul a csúszka lejátszás közben így nem látni, hogy hol tart a film. Mentségükre szóljon, hogy mivel linux a gépen a rendszer, azon már 2-es vlc van, és nem mind szereti ezekből a vezérlőkből.
Ez viszont szuperül működik, a streamet én sem tudtam belőni, de mivel az 7 nap után úgyis csak a fizetősben lesz elérhető (meg nem fogom úgysem a TV helyett a mobilra streamelni) így nem is fontos. Bár mondjuk mobilról a vlc-re az nem lenne rossz, TV-re kötve.)Köszi a tippet.
-
chab7
addikt
Ebben lehet igazad is van, de a koponyeg meg egyéni észlelések adatait használja,ami Pest környékén lehet jó mert sokan küldenek be adatot, de itt kelet MO-n kevés adat megy hozzájuk. Ebből adódóan nem pontos nálam sem,mert mindig a legközelebbi észlelést mutatja,ami sokszor majd 100 km-re van. A BW-ben az accuweather sokkal pontosabb. Na meg a Foreca csak arra meg várok még hátha legalább háttér szín váltás lehetőséget tesznek bele. Legjobb az lenne,ha az idokep hozna ki egy koponyeg jellegű widgetet. Na az pontos lenne.
-
chab7
addikt
válasz
gyuszmó #26476 üzenetére
Ha egy kicsit utánaszámolnál mielőtt vissza akarsz szaladni vele - mert gondolom a számítástechnika alap dolgaival azért tisztában vagy - akkor a gyártók szerinti 8 giga, ahogy ők számolják matematikailag 10-es számrendszerben 1000-es váltóval az 8.000.000.000 bájt. Na de a számtechben 1024 a szorzó, mert nem ugye 2-es számrendszer van (2,4,8,16,32,64,128,256,512,1024 ugye ezek ismerősek?)
Tehát a 8.000.000.000 bájt /1024/1024/1024 azaz 7,45 giga lesz a valós értéke
De vissza is viheted ha szeretnél az eladónak egy mosolyt csalni az arcáraDe persze olyan is van ahol, ahogy előttem is említették, 8000Mb a kiinduló érték, ott meg 7,8 giga lesz.
-
chab7
addikt
Na ebben pontosan leírják azt amit erről az akcióról gondoltam. És még csak nem is kávéztam a guglisokkal
Hát így kell a kecskét meghízlalni úgy hogy a káposzta is megmarad, sőt még örül is(A navigációs szoftver nevét magát nem értem minek cenzúrázni mikor az a mondat, hogy nincs androidra legálisan, hol warez? Warez - jelen esetben - tudtommal az mikor a szoftver illegális elérhetőségéről, annak beszerzési módjáról van szó, nem magáról a szoftverről. Vagy már arról sem szabad beszélni, hogy van amiről nem szabad beszélni? Ez így vicces
)
-
chab7
addikt
válasz
schawo #25997 üzenetére
Ha nem is ilyen drasztikus a helyzet, azért odafigyelni mindenre nem árt. Az úton, fizetésnél, a fűtés állapotára stb. Ne legyünk már birkák, (vagy épp majmok a fán, ahogy utaltál is rá). Főleg a hírekkel kell óvatosan bánni. Eszköz az, és nem minden esetben a tájékoztatás a célja.
Meg kell ebben a világban találni azt a zegzugos kis utacskát mindenkinek amin előre tud haladni és nem csak bolyong(Na ezt jól megmondtam én is
)
(Jó az aláírásod)
-
chab7
addikt
válasz
Fehércápa #25979 üzenetére
És nekem ennek megint csak valami kamuhír szaga van.
Valahogy nem tudom nem azt gondolni, hogy vagy a külföldi benzinkutakat akarja a magyar háttérbe szorítani kicsit, mert ugye ha ott rizikós a kártyás fizetés - márpedig sokan vásárolunk azzal - akkor majd a magyarhoz megy tankolni az illető, vagy valahogy a karácsony van benne a stikliben , de erre a konspirációra még nem jöttem rá csak lappang az agyamban -
-
chab7
addikt
Az miért van,hogy a Beautiful Widgets és a Fancy Widgets is használja az AccuWeather szolgáltatót de most mindkettőn frissítettem manuálisan és az egyiken esőszitálás van 6 fok max 9 min 5, a másikon meg felhős 8 fok max 8 min 4. Miért mutat különbözőeket ha ugyanonnan veszi az adatot?
Ráadásul a köpönyegesen meg félig napos félig felhős ikon van 7 fokkal...miközben kint esik, és a hőmérő 9 fokot mutat
Szóval nekem aki nem BP, hanem kelet MO lakhellyel rendelkezem, egyáltalán nem jön be pl a köpönyeg adata. Sosem azt mutatja ami van. Gondolom mert innen kevesebb észlelés fut be. De vajon melyik widget lesz az amelyik legközelebb áll a valósághoz - itt vidéken?
-
chab7
addikt
Mai 23ft-os: Talking Ben the Dog
Camera ZOOM FX
Shine Runner -
chab7
addikt
Lehet én vagyok nagy összeesküvéselmélet gyártó, de nekem most ezzel a 10 napos akcióval egyidőben kiadott "hír" nagyon olyan képet fest, hogy minél több embernél akarják elérni, hogy vásároljanak. Mert itt ez a beetetés 10 centért, aztán egy hír, hogy ami komolynak tűnik, de közben FREE van a nevében az kártékony - (mert az egységsugarú felhasználónak ez fog leesni belőle). De azt nem írja, hogy ellenőrizzük, hogy a FREE és a fizetős gyártója legyen ugyanaz és akkor máris nincs esélyünk kamuszoftvert beszerezni ha van neki ugyanattól a gyártótól egy fizetős verziója is (nem mellesleg a komolyabb gyártóknak több appja is van a neve alatt).
Szóval nekem olybá tűnik leginkább egy vásárlásra ösztökélő kampány része ez a hír, de ha valaki beszámol róla hogy ezek közül valóban besz...ta valamelyikkel akkor -
chab7
addikt
válasz
Cartman023 #25668 üzenetére
Nálam sem eszik többet mintha sima kép lenne (így már 2:1
).
Én mérem is a Battery Monitor Widget-el, és nyugalmi helyzetben ha live wallpaper van fent akkor ugyanúgy 10mA körüli a fogyasztás, ha meg aktív a képernyő akkor amúgy is használat függő éppen mi fut. De teszem azt ha live nélkül lenne a pillanatnyi fogyasztás 120mA élő háttérrel meg 125mA akkor azért az nem zabálás. -
chab7
addikt
válasz
dokee78 #25628 üzenetére
Amúgy az appban meg van jó kis tutorial, nem kell leírás sehonnan.
Viszont normális értéket csak akkor kapsz ha jó a kamerád és elég erős a vakkud. Mert a vakku átvilágítja az ujjadat, a kamera meg figyeli a benne levő ér lüktetését. Közel normális adatod ad, ha megfelelően teszed oda az ujjadat.
De pl vakku nélküli telefonon esélytelen a használata, hisz a kamera az odatett ujjadból (sötétség) nem fogja tudni kiolvasni a pulzust. -
chab7
addikt
Tudtaaaaaam!!!!
(Nekem mondjuk a Sentinel nem jött be a shotok alapján, azt a 23 ft-t a számlán hagytam
)
-
chab7
addikt
Nagy a csend itt. Mindenki a 23 ft-s játékokat gyilkolja?
-
chab7
addikt
válasz
fatal` #25153 üzenetére
Én is feltettem most ezt a hóesésest, mert egész jól néz ki, és tetszik, hogy napszakra változik. (Mondjuk a tengerpartost azt nem tenném fel - bocs párduc
- mert ez is csak most hogy jő a karácsony, egy kis hangulatnak. Állandóra nem kell ilyesmi.)
Viszont nem merít jobban. Az elmúlt órában főzőcskéztünk, addig nem "buzeráltam" a telót, vissza is állt szépen 16mA fogyasztásra - és "fut a hóesés".
Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amatőr csillagászat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest