Aktív témák
-
Bone123
HÁZIGAZDA
-
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #44770 üzenetére
Kérdés: Ki milyen sms-eket ment állandóan? Komolyan kérdezem, mert fogalmam sincs (nekem nincsenek családi/baráti körben olyan emberek akik smseket mentenek)
Nekem az sms mindig arról szólt, hogy adott pillanatban akarok valamit közölni, vagy velem akarnak vmit, tehát x nap/hét/hónap/év elteltével teljesen aktualitásukat vesztették. Pl: Légyszi hozz 1 tejet meg 1 kenyeret... vagy: Boldog 30. szülinapot..., vagy vmi baromság szilveszterre... Meg hogy: ..csába, még mindig itt ülök, már több mint 1 órája várok erre a hülére... ilyesmik.
Amúgy pl. GoBackup is le tudja menteni az sms-eket, illetve van egy millió sms backup app a playen, de sztem mind max. időzítve tud, nem a "kapás" pillanatában.
(#44772) HollyBoni :
Csak felét?Ha megnézed ezeket a képeket, látszik hogy nemhogy egész BP de még jócskán a környéke is belefér: #44661, #44677, #44690
Lehet jó lenne neked a Navitel navigáció is.
-
barnam_
nagyúr
válasz
RootRulez #44561 üzenetére
Ezek nagyon jó emulátorok, és ingyenesek ráadásul. Leszámítva az N64-t, de ahhoz úgyis erősebb hardver kell (nem tudom milyen telefonod van).
A játékot viszont magadnak kell beszerezni... -
barnam_
nagyúr
válasz
RootRulez #41992 üzenetére
Tudom régi hsz, de most kipróbáltam wifi-vel, és megy az SPB TV CM7.2 alatt
A router-en OpenWrt - vargalex build.
-
St3ven
addikt
válasz
RootRulez #44059 üzenetére
&Probert75
Köszi, pedig jó lett volna egy root-olatlan telón is ezt használni, már annyira megszoktam.
#44079 aminat
Én ezt használom: Screen Off and Lock. Kis méret, és remek animációkat is tud.
-
megint én
őstag
válasz
RootRulez #43136 üzenetére
Nem egészen úgy értem, hanem vannak progik amik csak az alatt indulnak, és fordítva.
Pl: Androidra van az a Yahoo finance vidget, és Go alatt nem megy, és ha be megyek marketba akkor ott azt írja, hogy az országomban le van tiltva.
Ha viszont GO alkalmazást akarok sima alap androra rakni azt sem engedi, pl GO óra/ébresztő, GO notesz, és határidőnapló, stb, stb, stb.... -
speed3456
aktív tag
válasz
RootRulez #42993 üzenetére
Olcsón jutottam a telefonhoz és nincs most plusz pénzem előfizura szóval most olcsón és okosan kell megoldanom
Köszi a tippet kipróbálom!
Necc: az azért nem jó mert amint bekapcsolom az adatforgalmat már mászik fel minden program mindenhova és költi az én nehezen megkeresett pénzem
-
spiritex
veterán
válasz
RootRulez #41992 üzenetére
Szia, találtam azóta egy másik, SPB TV-vel egyenértékű progit. Ez is saját ablakban jeleníti meg a tartalmat, nem Browser-ben, ahogy sokan, és országokra van lebontva. Magyarországon belül több adót kínál, mint az SPB. Elég gyenge a pontozása, de nálam a Flash-es adók mentek szépen, a másik fajtákhoz a plugin-t nem telepítettem még.
TVGOO Live Tv -
spiritex
veterán
válasz
RootRulez #41915 üzenetére
Szia!
A Watch TV-t és a Live TV (Flash)-t próbáld ki.
Plussz van még egy link, a www.livescorehunter.com, amit sokszor használok sportmeccsek követésére, ha nem vagyok tv közelben.
Más:
Ha jól emlékszem kb. 1 éve beszéltünk arról, hogy kéne egy olyan app. ami hívás alatt minden perc 50. vagy 55. másodpercében sípol egyet. Azóta sikerült esetleg találnod ilyet? -
-
stefi68
addikt
válasz
RootRulez #40980 üzenetére
Hú ez de régen volt...
A Lightning-nél volt egy képernyőnyi oldalra lapozás, és egy képernyőnyi lefelé.Ha már itt tartunk nem tud mappákat létrehozni? Mert nem jöttem rá sehogy hogyan kell...
Kínomban letöltöttem valamelyik mappa kezelőt azzal ment.
Viszont hiába kicsi a launcher maga, kell hozzá egy csomó bővítmény: Setup, Widget, Apps Organizer
Tudom, hogy te azt használod hosszabb ideje, mik a tapasztalatok vele? -
Ronyn
senior tag
válasz
RootRulez #40589 üzenetére
Én továbbra is a system tunert javasolnám, ugyanezt mutatja(mondjuk nem nyúltam a telohoz de 16h offline, és 18m 300Mhz,1m 600Mhz,10m 1Ghz
Azonkívül visszamenőleg (akár 24-48 óra) mutatja,hogy mi mennyire porgette a procit
Plusz bele lehet importálni a battery adatokat is, es akkor az is szerepel a logban -
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #39957 üzenetére
Az már a Te bajod hogy neked csak az "egész számok" jönnek be, a "törtek" nem.
Engem soha nem érdekel semmilyen appnál se droidon se pc-n hogy mi a verziószám meg hogy van-e beta utána írva avagy sem. (Ez is hiába ugrott 2.87-ről 3.0-ra, számomra kb. semmi érdemleges nem történt az előző verzióhoz képest - Persze valakiknek meg igen
)
Én maradok a lapozgatósnál, nekem ez kényelmes...
-
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #39946 üzenetére
Én nem jelentettem volna be eleve... Nem szoktam beírni hetente hogy frissült. Aki használja az úgyis észreveszi hogy van frissítés, aki meg nem használja, az *******.
ui: Már rég nem foglalkozok vele hogy ki milyen láncsört használ... Én tudom hogy a Go a legjobb (meg azért a többség szép lassan rájön magától is), a többi meg nem érdekel.
-
kymco
veterán
válasz
RootRulez #39297 üzenetére
Nem értelek, de sebaj. Remélem nem vagyok érthetetlen. Nekem nincs ilyen remlámokat szemetelő programom, és nem is szeretnék telepíteni. Ha valaki beleszalad egybe, írja meg. Szerintem jobb ezeket a progikat elkerülni, mint hogy telepítek egy plusz alkalmazást, ami erőforrásokat zabál, és ezeket szűri.
-
xSide
őstag
válasz
RootRulez #39278 üzenetére
Nekik régen telepíteni kellett a pc-re a bank programjukat...
Most nézem van valamilyen sms belépési lehetőség is, persze előtte igényelni kell a szolgáltatást és telepíteni egy fox kiegészítőt! -
rankesz
veterán
válasz
RootRulez #39242 üzenetére
Túl bonyolult, ha elállítok valamit, mert nem teljesen tiszta, akkor meg fizethetek a havi díjamon felül mint a katonatiszt.
Gondolom nekem akkor elég lenne az NG is, percre felkerekítést gondolom tud az is...
MOD: hiába állíom be hogy számlázási egység 60/60, azt írja hogy eddig 16:30 percet beszéltem, pedig perc alapján számol... na erről beszéltem!!! Miért nem kerekíti fel a megkezdett perceket!?
-
Magnat
veterán
-
tomy86
addikt
válasz
RootRulez #38535 üzenetére
sms backup+. Google fiókba ment (SMS-t, MMS-t, híváslistát) és be lehet állítani auto backupot is.
-
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #37741 üzenetére
Az én telómat csak én nyomkodom. Te körbe szoktad adni?
(De ha már vki nyomkodja, akkor a mél appra is rá tud nyomni sztem
Ennek ellenére én sem használok ilyen widgetet, csak a példa kedvéért tettem fel
)
(#37742) babicsbalu:
Tudom én, csak poénnak szántam.. van még pár millió elégedett Go júzer rajtunk kívül is... Sőt, még itt a topikban is
Aktív témák
Hirdetés
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Új, makulkátlan Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER!
- IPhone 16 Plus 128GB One függő 2025.12.17. Apple jótállás
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged