- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Viszlát, iPhone SE!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 5G szintre lépett a Galaxy A0 széria
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Aktív témák
-
vinikorn
aktív tag
Erre válasz?
Melyik hotmail-os appot ajánlanátok? Jó lenne magyar nyelvi támogatás és a G-Mailt is tudja kezelni.Köszi.
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
Anysoft keyboardot használok az x10 minimen és szeretném kikapcsolni a szótárát, ahol ilyen javaslatokat feldob de nem találom a komplett beállításait az appnak, hol lehetne ezt megtenni? Arra gondolok, amit kétszer tapizva az "again to remove suggestions" üzenet jön fel... globálisan kikapcsolnám, nem minden szónál külön, kevés a hely X10 minin -
TRob1
veterán
válasz
TayRol #24093 üzenetére
Szerintem sincs vele semmi baj, tökéletesen használható amire való...
(csak valakinek nem tetszenek a csíkok.)
(#24095) petipetya:
Igen, így van.
És ha a névjegyek is voltak szinkronizálva, akkor most majd jön a duplázódás (elméletileg)(mert nem kell vcf-ből visszaállítani, hisz leszinkronizálja)
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz
Something_ #24091 üzenetére
Ha a beállítások / adatvédelem / mentés + helyreállítás be volt jelölve a gyalu előtt, akkor elméletileg a gmail név és jelszó beírása után a Market automatikusan visszatelepíti az alkalmazásokat. De csak azokat, a beallításaikat nem.
-
sssz
őstag
válasz
Something_ #24091 üzenetére
menj be a PC-n a marketbe, ott a fiókodban megtalálod az eddig telepített összes appot. csak sorban az installra kell nyomni és feltelepül újra. amit már megvettél azt újra fel tudod telepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz
TayRol #24090 üzenetére
Jaaa, hogy már az LG lecserélte alapból a gyárit. Az más (azt hittem te cserélted próba nélkül).
ui: Pont azt mondtam én is hogy nem mondtál rosszat, mert hogy nem is tudsz rá mondani, ha nem használtad (lehet kicsit félreérthető volt
)
(#24089) RootRulez:
Nekem elférnek a csíkok, nem zavarnak.Meg eleve napi vagy hetiben nézem a naptárat általában, és ott még csíkok sincsenek.
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
Üdv!
Nem tudom, hogy ez az apps-hoz tartozik e, ezért off-ba rakom.
Asszony U8500-ájra tegnap elszállt, nem akart bekapcsolni, android feliratig jutott, utána kikapcsolni sem lehetett. Ma nyomtam egy hard resetet, nullára rakta a telefont. A névjegyeket vcardból visszaállítottam, viszont az eddig telepített marketalkalmazások kellenének. Erre van mód? Azt hiszem, hogy a gmail-es fiókra automatikusan menti az alkalmazásokat, hogy hard reset után egyből vissza lehessen pakolni az összeset.
Erre kérnék egy kis segítséget.
Köszönöm. -
TRob1
veterán
válasz
TayRol #24087 üzenetére
"hm, lehet, az alap android naptarat sosem hasznaltam."
Ha még sosem használtad, akkor ugye még rosszat se mondhatsz rá, vagyis akkor miért használsz másikat?
Nem úgy szokták ezeket a dolgokat csinálni, hogy kipróbálnak/használnak vmit, de nem válik be akkor cserélik másra? Vagy csak én vagyok ilyen maradi?
-
Dyrtyho
őstag
Valami olyasmi naptár widgetet keresek a telómra,mint amilyen az LG GT540 Optimuson is van....
-
RootRulez
félisten
-
Sofian
őstag
Kedves vállalkozó kedvű androidosok, és rádióhallgatók...
Továbbra is várok visszajelzést mindazoktól akik használják a Bumerángos android app-ot...
Hiba, nem tetszik, ötlet stb..Aki nem ismeri annak itt a link...
http://modevel.blogspot.com/2011/10/bumerang-android-letolto.html
-
RootRulez
félisten
Call Meter 3G-t nézd meg.
-
BDave
őstag
Üdv! Tudtok olyan alkalmazást, ami csak a percdíjakat méri? Vagy amelyik méri azt
is és a mobilnetet is, pontosan. Mert a Traffic Counter már egy jó ideje fent van csak nem méri jól a mobilnetet. Hálás köszönet! -
Youri
veterán
Hali,
olyan appot keresek, ami képes kezelni a darabolt rar fájlokat is (r00, r01, ...)
-
<Adamsky>
nagyúr
Sziasztok!
Tudtok nekem olyan progit mondani, ami ismeri a magyar nyelvet, és szöveggé tudja alakítani? Ma, néztem a kolléga szifonján a "Dragon Dictation"-t. Nem semmi az a cucc. Igaz csak rövid ideig teszteltem, de hibátlanul működött. Ez viszont nincs droid-ra.
-
baalco
tag
válasz
TazLeacher #24058 üzenetére
Ha jól tudom, a QuickPic képnézőben be lehet állítani, hogy mely mappákat jelenítsen csak meg.
-
Norbi14
senior tag
Olyat, hogy tudok csinálni, hogy beállított időközönként (3óránként) jelezzen nekem a telefon és és mindegyik időpontra az előre beállított szöveget adja ki. Igazából az étrendem szeretném megadni így neki, hogy mikor mit, milyen turmixot kéne innom, ennem.
-
TazLeacher
nagyúr
Rámentettem egy pár képet telefonra, majd feltöltöttem őket Picassa-ra is. Most a Galériában 2x jelenik meg. Valahol be lehet állítani azt, hogy az online fotókat ne jelenítse meg, vagy ez a google áldása?
-
sssz
őstag
válasz
s7evcsenko #24045 üzenetére
telón nyomtál szinkronizációt?
-
doddencs
senior tag
válasz
RootRulez #23993 üzenetére
Ezeket merre tudtad beállítani? Mert én csak annyi speciálist szeretnék beállítani, h van, akit ingyen hívok, és van, akinek olcsóbb sms-t küldök. De amikor számcsoportot adok hozzá, ott semmiféle beállítás nincs. Gondolom default ingyenesnek veszi.
Vagy tudnál segíteni, vagy akárki? AKár másik alkalmazással?
Olyan nincs, amelyikben meg tudom adni a a havidíjam, de úgy, h az teljes egészében lebeszélhető?
-
aggleány
addikt
Nem nekem kell, Démon. Én nagyon jól megvagyok a gyárival is, az illető SGS-re szeretne valami mást tenni, az ok számomra ismeretlen.
Hát ez az, hogy csak kezdtem hiányozni. Bezzeg nyiszinyuszi után már pár nap után sírtatok. Láttam! Na jó, azt elismerem, hogy én nem nézek olyan édesen, de azért igyekszem.
-
Dyrtyho
őstag
Mi annak a karácsonyi csengettyű app-nak ami a T-Mobile reklámjában is van ? Csak azért kérdezem,mert esküszöm,ez már egyre jobb,már van öngyújtó is,csengő is,lassan már egyiket se kell gyártani,mert a telefon mindenre jó lesz
[ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
Nyuszicica projekt:
Bátor vagy. Nagyon. Lemutánsoztál. Tükröd nincs?
Mercutio_
Észrevettem, hogy lemaciztál, de így mégis egyértelműbb, hogy vallomást is tettél a tárgykörben. Bár, hogy miért...?
janes74
Végre egy igazán udvarias férfiember, aki odafigyel a hölgyszemélyekre is.
Nem vagyok pár napig, és mindenféle érdekességekből kimaradok.
Olyan naptárt keresek, amiben be lehet állítani ismétlődő eseményeket, és ezekhez figyelmeztetőt. Tudnátok segíteni? Az lenne az igazi, ha a Jorténak lenne általam ismeretlen helyre eldugva ilyen funkciója, mert amúgy nagyon tetszik.
-
saphancs
aktív tag
Helló! Engem az érdekelne, hogy létezik e olyan alkalmazás, mint a spb shell 3d-be a flickr? Tehát olyan app/widget, ami mások fotót mutatja vmelyik képernyőn!
-
M0RGI
őstag
Szevasztok!
Olyan appot keresek, amely születésnapokra, névnapokra figyelmeztetni tud és esetleg szinkronizál a gmaillel is.
Tudtok ajánlani valamit? Előre is köszi!
PS: A gyári naptárat felejtsük el... -
dokee78
félisten
Eddig is lehetetta Go Launcher EX-ben az appok neveit színezni vagy csak a 2.67-től van ez?
-
petipetya
nagyúr
válasz
s7evcsenko #24043 üzenetére
Tudom. De a focis cuccot valahonnan beraktad a naptár webes felületére.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
petipetya #24042 üzenetére
A teló gyári naptárát akarnám szinkronizálni a gmail naptár fülén található extra lehetőségekkel.
Valamit nagyon rosszul csinálhatok, mert kivettem az időjárás előrejelzést, mert azt hittem az a baj, hogy túl sok az infó egyszerre...
Nem ez volt a gond, de viszont most meg nem tudom visszarakni az időjárás-előrejelzést, mert nem találom azt a lehetőséget.
Megőrülök.[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz
s7evcsenko #24041 üzenetére
Van ehhez webes link? Mert akkor kiprólálnám.
-
s7evcsenko
addikt
Jah tényleg! A memóriám nem a legjobb már így 40 felé...
Calendar kontra gmail:
Azt szeretném kérdezni ezzel kapcsolatban, hogy mikor bejelölöm, hogy mi jelenjen meg a naptáramban, pl. ünnepnapok, névnapok, időjárás, és ezek mind meg is jelennek, akkor pl a sport/seriaA/AC Milán miért nem jelenik meg a telón?
Az csak a gmail naptárban jeleníthető meg, vagy itt is én csinálok valamit rosszul?
A gmail naptárban megjelenik, és tök jól is működik, de a telón semmi. -
Joe bácsi
őstag
Van Droidra olyan program amivel a telóra tok üzemmódokat csinálni? Ja és lehetőleg magyarul tudó progi!
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #24035 üzenetére
De az Amazonról tudod frissíteni őket, jelzi ha van update, nem?
És a Paper a getjaron volt, vagy volt Amazonon is? Mert getjarról azt az 1et szedtem, de aztán ment kukába az egész getjar.szerk: Látom közben szerkesztetted, én meg pont azt írtam.
(#24034) s7evcsenko:
Pont azóta vagyok én is fenn, mint te (beszéltünk is akkor a sokadik próbálkozás miatti idegeskedésről)
Én 3 appot leszedtem (Documents To Go, Slice It (megvolt eddig is a free, bírom), és a Tiki Golf 2-t próbának, ott is ragadtam vagy 1 órára, pedig csak meg akartam kukkantani hogy megy-e)(#24037) petipetya:
Ahová jelentik az "ügyeletes jófiúk" a PH ellenségeit (a rosszfiúkat), mint az előbb is történt az miatt amire reagáltam pár hsz-el lejjebb.Hamarosan jön a ban vagy a figyelmeztetés.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Én szedtem le anno a Paper camera appot,Free volt,
de az a gond azokkal az appokkal,hogy a Marketről nem frissülnek.
Engem ez zavar,hogy nem frissül.Most nézem Amazonról van szó,én meg a Getjarnál járok.
Amazonon nem jártam,de a paper nálam is a Getjarral együtt repült.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
Hogy legyen On is:
Akik Amazon Appstore-ból szoktak töltögetni napi free-ket, hogy csinálják? Minden nap install és uninstall, hátha jó lesz vmikor vmelyik, vagy csak célirányosan, csak azt ami ténylegesen kell is?ui: Illetve a "megvett" appoknál mi a különbség az Install és a Reinstall felirat között? Van 1-1 ilyenem, de mind2 volt installálva, aztán mind2 uninstallálva lett.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
A videón látható ICS live wallpapert valaki megtalálta,mert én nem találom?
-
Nauda
tag
válasz
s7evcsenko #24022 üzenetére
Hali!
Én ezt használom. LINK
Csak hátha még valakinek megtetszik, ha már a naptár kijelzésről dumcsiztatok. Az astrid-al összekapcsolódik, így a teendőket is kezeli....nekem nagyon bevált.
Üdv.
-
Tesztelo.hu
senior tag
Van: Ha jól tudom, a magyaron szigorúbbak a rejtési szabályok (milyen közel lehet egy másik ládához, illetve hány ládát kell megtalálnod ahhoz, hogy te is regisztrálhass saját rejtésű ládát), mint a nemzetközin. Az utóbbin talán nincsenek is ilyen megkötések, de erre nem teszem le a nagy esküt.
-
sssz
őstag
válasz
s7evcsenko #24018 üzenetére
szívesen
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Go launcherhez létezhetnek Sense szerű widgetek, mind pl. a Launcherpo-nál?
-
sssz
őstag
válasz
s7evcsenko #24015 üzenetére
vedd ki a pipát az alábbi helyekről:
- összes nap események elrejtése
- aktuális összes nap esemény
- one day only -
TRob1
veterán
válasz
s7evcsenko #24012 üzenetére
Jaaa, azt nem mondtam? Nemtudom.
szerk: Na jó, sejtem. Mondom nekem hogy van:
Megjelenés/Sablon: Simi Clock (több esemény) --> Sztem ennyi elég neki.De azért a többi:
-Események 8 (ne 1 legyen)
-Dátumism. Elrejtése pipa
-Altern.nézetek: nem az alapértelmezett (nem tudom befolyásolja-e)
-Mai események kiemelése pipa
.
.
.
sztem lényegtelen a többi ebből a szempontból.A Naptárak beállításnál meg term. be van pipálva a ggmail.com címem (+névnapok + ünnepnapok)
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz
s7evcsenko #24009 üzenetére
Sztem mindenkinek aki használja
(#24010) porse
Dehogy használom. Vagy március óta nem láttam.(Mostanában a fentit, előtte meg GoLauncheres Plate Theme vagy FutureWorld Theme)
[ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
válasz
flash- #23973 üzenetére
Ezt kénytelen vagyok magamra venni, mert ha jól látom utoljára nálam merült fel az a probléma, de ha figyelmesen elolvastad volna az előzményeket is, akkor észrevetted volna azt is, hogy nem az volt a kérdés, hogy miért nem ébreszt az android, vagy hogy ébreszt-e egyáltalán kikapcsolva, hanem egy app használatával kapcsolatban jött elő, hogy kipróbáltam valamit, ami nem működött, és utána páran felvilágosítottak, hogy ez nem is fog.
Az már más kérdés, hogy a pár jó-szándékú ember mellett, másik pár emberke ebből vitát próbált generálni, illetve finoman leosztott tudatlanságomért.Más:
Valakinek sikerült a Simple Calendar Widget-et úgy beállítania, hogy mutassa az aktuális nap eseményeit is?
Vagy ez ilyet nem csinál?[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz
scream #24005 üzenetére
Itt vannak az ikonok. Gondolom csak simán hosszan nyomva rá, majd csere, betallózod és jók lesznek.
-
scream
veterán
Esetleg tudnátok mondani olyan oldalt ahonnan GO Launcher-hez lehet icon-t letölteni ?
Hasonló kéne,mint ami ezen van : katt
-
silboy
aktív tag
Olyan mobil adatforgalom időzítő alkalmazást ajánljatok,ami kipróbált és valóban teszi is a dolgát.Próbálkoztam egy párral de nálam nem működnek(Network Switcher,InternetScheduler).
Aktív témák
- A KOReader ebook olvasó program
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...