- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
sqpp
őstag
ADW Szex Launcher!!!
XD
-
rtzmp
aktív tag
ha vkinek uez lenne a problémája, mint nekem volt (mármint régi naptár bejegyzések szinkronizálása):
-
chab7
addikt
válasz
volvoguy #18091 üzenetére
Normális, bár nem tudom miért. Elb@szott dolog ez is minálunk magyarhonban,hogy a balra dúőlő ékezetesek számítanak egy karakter egységnek, a jobbra dőlőt pedig csak többől tudja továbbküldeni. Na de mindegy. Vagy írd balra dőlővel, vagy Handcent SMS appal, és akkor a jobbra dőlővel is írhatod, az app küldéshez már lecseréli balra dőlőre.
Valaki amúgy elmondhatná miért van "szabványosítva" ez így minálunk. Akkor talán letennék az elméletemről hogy a.) direkt, kib@szásból (több sms) vagy b.) balfékek voltak és ezt is elcseszték mint oly sok mindent magyar szokás szerint. -
volvoguy
addikt
Üdv! Az normális, hogy SMS-t írok, és ha hosszú ékezetet használok (Ő,Ű,É) egyből már 2 SMS-be fér csak bele az üzenet?
-
chab7
addikt
válasz
DonMedve #18079 üzenetére
Nem nem kompatibilis, legalábbis nálam: "This item cannot be installed in your device's country"
(#18087) gyuszmó: Pedig ott van bakker. Haladó beállítások -> számcsoportok -> hozzáadás -> nevet adsz neki -> hozzáadás -> névjegyek
(de mindezt már meglevő számcsoportnál is meg lehet tenni) -
Aleph666
csendes tag
Sziasztok,
egy olyan appra, vagy megoldásra lenne szükségem amivel a Facebook eventeket tudom feedeltetni a telefon naptárába (xperia mini pro).
Amit próbáltam: manuálisan beadni a facebook naptárat a telefonnál, de ilyenkor sajnos nem helyesen jelennek meg a dátumok.
A másik amit próbálta a google naptáramon keresztül behúzni a facebook eventeket. Ilyenkor helyesen jelenik meg az időpont, de nem hoz át más információt, a google konverziónál elvesznek az adatok.
Köszi a segítséget!
-
rtzmp
aktív tag
Sziasztok!
miként lehet frissíteni (telefonra átszinkronizálni) az 1 hónapnál régebbi naptárbejegyzéseket?
Előre is köszi
-
St3ven
addikt
Őszintén megmondom Neked, fogalmam sincs, miért szükségesek ezek, gondolom kell neki a hozzáférés a felsorolt eszközök státuszához, hogy a fogyasztásukat mérni akarja, de igazából én nem értek hozzá.
Legalábbis szerintem logikus, hogy egy akkufigyelő pl. a futó alkalmazások listáját "lássa". Internetre meg nyilván a reklám miatt van szüksége.
Mindegy, nekem annyi elég, hogy több mint 250.000-en letöltötték, 2500-an értékelték, nem is rosszra, és rendszeresen frissítik.
-
RootRulez
félisten
válasz
gyuszmó #18080 üzenetére
Talán létre kéne hozni egy tarifát, amibe beteszed azokat a számokat, amik a flottában vannak... És egyesíted a sima tarifáddal, akkor úgy számolja, nem emlékeszem már hogy állítottam be anno. Ha romot cserélek is erről csinálok biztonsági mentést és visszaállítom, mert lehet nem tudnám még egyszer beállítani, ahogy kell...
-
gyuszmó
őstag
Sziasztok
Használ v.ki call meter 3g-t?
Be lehet állítani valahogy azt az opciót,hogy névjegyeket tudjak hozzá adni egy tarifa csoporthoz?
Mert 30-as számokon belül mivel flotta csomagban vagyok van akit ingyen hívok,van akit nem
köszi -
porse
őstag
válasz
atillaahun #18067 üzenetére
Igen, a maps nekem is szúrja a szemem... bár csak ez az egy csinálja ezt, de ha fel is tennék egy másik programot, hogy blokkolja kb ugyan annyit fogyasztana. Fagyasztani meg nem akarom, mert szoktam használni. De nem ismerek ilyen programot.
-
chab7
addikt
válasz
St3ven #18070 üzenetére
Ennél is érdekes dolgokat látok:
Your location:
fine (GPS) location,
coarse (network-based) location
Network communication:
full Internet access,
create Bluetooth connections
System tools:
retrieve running applications,
change Wi-Fi state,
bluetooth administrationEzekre mi szüksége van egy akkufigyelőnek?
-
chab7
addikt
A Swiss Army Knife app egy zseblámpa/ vonalzó/ iránytű/ számológép/ vízszintező/ időmérő app
Na most akkor ez mire kell neki?Hardware controls:
change your audio settings,
take pictures and videos -
bok92
addikt
Üdv!
Adott jelen esetben 100 valahány megás fájl, ami magában rejt több zeneszámot is.És ha a pcn ,AIMP2 zenelejátszó lejátszási listájába beleteszem, akkor nem csak egy zenefájlnak, hanem az összes benne lévő zeneszámcímet kiírja( tehát külön külön is el lehet indítani, nem csak egyben lehet lejátszani).Nos ha a telóra ráteszem, akkor ott viszont a lejátszási listában csak egy zenefájlot érzékel, és nem lehet külön külön elindítani a többi számot.Gyári MIUI zenelejátszót használok, és a kérdésem az lenne, hogy valami megoldás van arra, hogy úgy tudjam hallgatni, kezelni a számokat a telón, mint a pcn?Valami beállítás, vagy egy másik zenei app vagy valami...
Elég bonyolultnak hangzik így elsőre, de nagyon örülnék egy kis segítségnek! -
St3ven
addikt
válasz
Adamis #18069 üzenetére
Én a
Battery Mix-et használom, ez folyamatonként kiírja, hogy mi mennyit fogyaszt százalékosan. Ezt különböző időintervallumokban vizsgálhatod, ill. az egyes folyamatok CPU-használatáról grafikont is rajzol.
Telepítettél mostanában valami új appot?
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #18067 üzenetére
Az android assistant / tools fül / startup manager tud ilyet.
-
atillaahun
veterán
Arról én is tudok, de még az összes memória felének közelébe sem szokott lenni a felhasznált. Ezért gyanítottam, hogy inkább az Opera gagyizik megint, legalábbis nem lepődnék meg rajta. Érik már neki nagyon az uninstall, csak még nem sikerült kiválasztani az utódot.
Ez a cucc egyébként jól néz ki amit linkelt, fel is tettem, majd holnap kiderül használ-e valamit.
Olyanról nem tudsz esetleg, ami bizonyos alkalmazások indulását akadályozza meg? Mert a legtöbb Task Killer csak bezárni tudja, de attól még ugye újraindul. Pl. a Maps. Hogy szakadna meg aki ilyenre csinálta. -
St3ven
addikt
válasz
userxy #18059 üzenetére
Húha, nekem kb. fél napomba telt, mire kibogoztam, hogy egyáltalán hogy kell beállítani a Call Meter 3G-t, de azóta tökéletesen működik, megpróbálom valahogy visszaidézni, ha nem pontos a leírás, majd itt a többiek segítségét is igénybe vesszük.
Nekem nincs egyébként csúcsidő, csak mobil és vezetékes megkülönböztetés, plusz a barátnőmmel ingyen beszélek, szóval egyszerűbb is a dolog meg kicsit bonyolultabb is.
Először is a Beállításokban a Haladó beállítások mellé egy pipa.
1. Beállítások - Számcsoportok
Itt hozz létre annyi számcsoportot, ahány féle kimenő tarifád van. Itt tudod megadni, hogy pl. +3630% az összes T-Mobile-os szám, vagy van olyan szám ami vmi miatt külön csoportot képez (mert ingyenes, pl. 1430).
2. Beállítások – Díjcsomagok, tarifák
Itt hozz létre mondjuk egy T-Mobile-os tarifát, pl. 30 Ft (ha perc alapú a számlázás, akkor a Számlázás módja 60/60).
Fontos, hogy az itt beállított dolgok fognak majd a főoldalon az összefoglalóban megjelenni, így érdemes több időd rászánni, hogy kinézzen valahogy.
3. Beállítások – Szabályok
Itt hozzuk össze a fenti két dolgot.
Hozz létre egy kimenő irányú szabályt pl. a T-Mobile-ra, kiválasztod a létrehozott tarifát, ami ezekre a hívásokra vonatkozik, majd lent a Tartalmazott számoknál már csak ki kell választanod az 1-ben létrehozott csoport(oka)t.Fontos, hogy az itt beállított dolgok egyben prioritást is jelentenek, vagyis fölülről lefelé fog haladni a progi, hogy eldöntse, melyik hívás melyik szabály hatálya alá tartozik. Azaz ha pl. van egy ingyenesen hívott T-s ismerősöd, akkor vele kezdd felül az első szabály létrehozását, különben besorolódik a többi T-s közé. (Persze utólag mozgathatók ezek a szabályok, ha valami logikai gubanc lenne a végén.)
Röviden ennyi, értelemszerűen, ha több szolgáltatóra is ua. a kimenő tarifa, a 3. lépésben ezeket egyben is kezelheted.
Meglátod, milyen jó lesz, az első alkalommal sokáig fog számolni, mert - ha megvan a telódban a híváslistád - akár hónapokra visszamenőlegesen is kiszámolja a forgalmadat.
-
lsebestyen
addikt
hali! olyan alkalmazás kéne, amibe összetudok rakni egy napirendet, szóval olyan mint egy órarend, és jó lenne ha lenne benne figyelmeztetés, h épp mi a teendő. pl 13:00 ebéd 14:30 futás 18:30 vacsora ilyesmi
-
petipetya
nagyúr
válasz
dokee78 #18060 üzenetére
Ez csak egy alkalmazás.
Van Google Earth, de nekem sosem volt kompatibilis egyik androidos eszközömmel sem.
-
sqpp
őstag
segíthetek ha gondolod
-
porse
őstag
válasz
atillaahun #18053 üzenetére
Az android zárja be, ha szüksége van a memóriára.. Vannak ilyen ram scriptek, nekem is van a telon, és 10 megnyitott alkalmazás melett is bőven hagy memóriát. [link]
-
atillaahun
veterán
Szerintetek az, hogy az Opera nem hajlandó megmaradni a memóriában, folyton bezárul, ezért a benne lévő oldalakat is újra kell nyitogatnom -a saját hibája, vagy maga az Android rendszer zárogatja be folyton valamiért? Más böngészőkkel mi a tapasztalat? Nincs erre valami gyógyír?
(#18039) padika11
Nem telt be a belső memóriád? -
Adamis
őstag
Egyik napról a másira a tabletem elkezdett úgy merülni, hogy öröm nézni... Van, hogy 10 mp-enként merül 1%-ot, és feltöltés után is rögtön visszaesik 80-70%-ra. Kérdésem: van olyan progi, ami az akku kondicióját mutatja? Kezd idegesíteni. Vagy mástól is csinálhat ilyet?
-
dokee78
félisten
Kellene nekem egy jó panorámakészítő app.
HollyBoni Igen tudom,ROOT-oltam már 3 telot.
Viszont ha a Mini-t ROOT-olom,garancia ugrik. -
dokee78
félisten
Ha az Astroval csinálok az appokról backupot és reset után onnan telepítek akkor az appok fognak frissülni a marketen keresztül?
Tudom van Titánium Backup is,de ahhoz kell ROOT. -
padika11
tag
Sziasztok!
Biztos sokan vannak/voltak ezzel a problémával, de nincs időm végiglapozni a fórumot
Szóval: htc wildfire s készülékem van. A gondom az, hogy a telepíteni kívánt appot a telefon letölti, de nem installálja. Az értesítési területen szépen végigmegy a csík a letöltésnél, eltűnik, majd semmi sem történik. Kétszer factory reseteltem, mindig újra visszajött a probléma. download manager adatok törlése/market app cache ürítése kombó sem oldja meg. (meg még egy sor neten fellelhető "megoldás")
-
St3ven
addikt
Megőrjít ez a dolog: az sms-ek kb. 70%-át duplán kapom meg!
Go SMS van fent, de próbáltam már más sms appal is, az eredmény mindig ugyanaz: megkapok egy sms-t, majd 1 mp múlva megérkezik még egy, azonos tartalommal.
És nem, nem az értesítés jön elő duplán, a gyáriban mindent kikapcsoltam, hanem két ugyanolyan sms jelenik meg „fizikailag”.
Mit javasoltok erre?
A Go SMS azt írja, ha ilyet tapasztalunk, uninstalláljuk a gyári sms appot – erre mi a legbiztonságosabb mód, hogy esetleg később még vissza is tudjam tenni, ha még ennél is rosszabb lesz a helyzet?
Nem túl kockázatos ez?Rootolt a teló.
-
Üdv,
Tudtok valami programot, amivel %-osan tudom állítani a hangerőt? Az alapnál a legkisebb hangerővel is üvölt a fülesem.
Másik: Equalizer program ingyen? Tudtok valamit ajánlani?
-
volvoguy
addikt
üdv! létezik olyan Call meter progi, amiben külön meglehet adni a hálón belüli (Telenoros vagyok) és a hálón kívüli percdíjakat, és hogy ez alapján mutassa h mennyi lehet még az egyenlegem?
Próbáltam a Call meter NG-t, de ott csak a csúcsidőt lehet beállítani, a többi programnál meg csak egy percdíjat....
van erre mód?
-
-
St3ven
addikt
válasz
userxy #18020 üzenetére
A
Call Meter 3G tudja ezt. (Ne zavarjon meg a beta elnevezés, teljesértékű a progi, már fél éve használom, megbízhatóan működik.)
@zsot_72: Az, hogy van számhordozás, az tény, de 90-95%-ban így is jó eredményt fogsz kapni, annyi hiba meg bőven belefér. De ha a tökéletességre törekedsz, lekéred, hogy a hívandó melyik szolgáltatónál van, és csinálsz csakis őrá egy külön szabályt, így legközelebb is jól fogja számolni.
-
flash-
veterán
sziasztok
Beirtam Jorte naptárban eseményeimet,de a gmailembe belépve nincs a naptárban egy esemény sem.
Miket állitsak be hogy belekerüljenek az eseményeim a gmail naptárjába?? -
gws580
tag
Sziasztok!
Tudtok olyan ebook olvasót, ami kezeli a prc formátumot, és van benne autoscroll
mint a mobipocket-ben....tehát folyamatosan görgeti az oldalt
-
-
HollyBoni
veterán
Vajon amit marketről letöltök,annak hova menti a teló az install apk fájlját?
-
Canonfan
senior tag
aggleány, St3ven:
Köszi a válaszotokat,nem tudom, akkor hogy nálam mi lehet a gond, most újra beállítottam a widgeteket, sajnos a Photo Contacts Widget nem megy nálam a Zeam-mel, ehelyett még szereznem kell egy olyan contat widgetet, ami ezen a launcheren is megy, ezután majd akkor kipróbálom 1-2 hétig napi használatban a Zeam-et aztán meglátjuk hogy marad-e...
Más:
Már kb 2 hete próbálgatom a GO Contacts-ot, és valóban nagyon jó,egyedül az a problémám vele, hogy amikor kiesik a memóriából, (a Tattoo-nál rendszeresen) akkor elég lassan indul, és azt szeretném megkérdezni, hogy erre van valami megoldás, gondoltam hogy beállítom kivételként a task killerben, de az nem lövi ki, és nem is látom benne a GO Contacts-ot...
Bármilyen infót előre is köszi szépen!
-
userxy
őstag
Hali !
Tudtok nekem olyan programot mondani aminek belehet állítani, hogy számolja a kimenő hívásaimat szolgáltatókra lebontva ?
tehát, hogy külön vegye a 30-as 20-as és 70-es kimenő hívásokat. -
rizso
addikt
Sziasztok!
Tudtok olyan videolejátszót ajánlani, ami támogatja az SRS-t (HTC Sensation)?
-
jani00
tag
Üdvözletem
Srácok ti nagyon nagy profik vagytok így hozzátok jöttem segítségért.
Olyan programra lenne szükségem mint mondjuk egy excel widget. A lényeg az ,hogy adott 1 képlet ahol 1 szám változik csak és az eredmény sokmindent eldönt.
Napi 2-3x használnám azaz elég sűrűn ahhoz ,hogy mindig újra beírjam a teljes képletet ,de annyira nem sűrű ,hogy egész nap abban a progiban legyen a telefon.Esetleg egy excel is megteszi ,ha nincs jobb megoldás.
Ezenkívül van még iphone ra egy olyan progi amivel karaokezni lehet és egész jólé megcsinálja a hangot. a nevére sajna nem emlékszem,de esetleg valaki tud rá andro-s megoldát.
Köszönök mindet előre is=)
-
sqpp
őstag
Gyermekeim én elkaptam vmi droid náthát :S xd mert úgy tüsszögök..
-
nova001
senior tag
hello
kövi a gondom vettem egy galaxy s plust..felrakom rá pl a hawx vagy az nfs shiftet és a kocsinak nincsen grafikája ?? ez lehet telefon hiba vagy csakis játék _? a hawxbe a gépen nincsen textura -
St3ven
addikt
válasz
Bling95 #18010 üzenetére
Pontosan, gondoljatok csak bele, az MMS-hez csatolható képeket/hangfájlokat valamilyen úton-módon továbbítania kell a hálózatnak.
Egyébként még az a szerencse, hogy ez nem számít adatforgalomnak, pontosabban az így leforgalmazott adatmennyiségért nem kell külön fizetni, erősítsetek meg, hogy ez még mindig így van.
Csak mert én is pont Olaszországból küldözgettem jó pár éve MMS-eket, mert - most már nevetséges, de - szinte alig volt drágább mint az sms, és jóval több karaktert lehet egyszerre elküldeni. Azóta szerencsére a roaming tarifák terén is történtek kedvező változások, na persze nem a mobilszolgáltatók voltak ilyen rendesek önszántukból, hanem komoly EU-s ráhatás nyomán kellett csökkenteniük a tarifáikat.
-
HollyBoni
veterán
Tudtok ajánlani jó angol->magyar,magyar->angol szótárt?
-
RootRulez
félisten
válasz
petipetya #18008 üzenetére
Beállítottam még tegnap innen, de csak nem akart menni. Utána mondta valaki, hogy mobilnetet engedélyezzem (nem tudtam mirefel) Szal adatforgalom engedve (wifi azelőtt is ment) és megkaptam.
Nem tudom mi az összefüggés, talán letiltja az MMS APN-jét is amikor kikapcsolom az energia gazdálkodás widgettel a mobilnetet?
-
petipetya
nagyúr
válasz
RootRulez #17984 üzenetére
Sikerült beállítani?
Csak egy ilyet találtam a propeller oldalán, de mivel én másik sz.olgáltatóhoz tartozom így nem tudom kipróbálni: http://www.telenor.hu/android/mobil/beallitasok/magyar/ -
jooker82
nagyúr
Sziasztok
Tudtok ajánlani olyan programokat,melyek kihasználják a telefon 3D képességeit??gondolok itt pl a google sky,v earth-ra....hasonlókat keresnék 2x-re...de olyat,amely megpróbálja megizzasztani.. -
Wucky
senior tag
Sziasztok!
Volt már valakinek olyan gondja hogy androidos telóval (bluetooth 2.1-el) nem talált meg régebbi telefont bluetooth-on? A két teló Samsung Galaxy Gio és LG KM 900 Arena.
Aktív témák
Hirdetés
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest