- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
Nauda
tag
Hali!
Mobo playernél mire kell állítani a character set-et, hogy normálisan kezelje az ékezetes betűket a film feliratoknál?Kössz
-
Nauda
tag
Hali!
Go Launcher Ex-ben hogyan tudom beállítani hogy a home gomb megnyomásával melyik lapra ugorjon? Nekem per pill a 3-ra ugrik
-
Nauda
tag
Helló!
Nem tudom letölteni a play-ről az Adobe Air-t, mert nem kompatibilis a készülékemmel
Viszont megpróbálnám felrakni apk-val, hátha mégis működik. Tud valaki linket apk-hoz?
Üdv
-
Nauda
tag
válasz
s7evcsenko #24022 üzenetére
Hali!
Én ezt használom. LINK
Csak hátha még valakinek megtetszik, ha már a naptár kijelzésről dumcsiztatok. Az astrid-al összekapcsolódik, így a teendőket is kezeli....nekem nagyon bevált.
Üdv.
-
Nauda
tag
Sziasztok!
Van esetleg olyan app, amivel ki tudok rakni egy "parancsikont" a home-ra, egy SD-n lévő mappára mutatva?
Kössz
-
Nauda
tag
Sziasztok!
GO launcher EX-et használok. Eléggé bejön, hogy el tudom vele tüntetni a notification bar-t felülről. A launcher EX értesítés teszi a dolgát azzal nincs is baj, így észre veszem az sms-t, mailt, vagy nem fogadott hívást. Viszont a naptár értesítő csak a noti bar-on jelenik meg
Nincs erre is valami hasonló mint a Go launcher ex értesítő?
Kössz.
-
Nauda
tag
Ez nem biztos hogy itt kéne megkérdeznem, de remélem azért fogtok segíteni.
Marketről szeretnék paypal-al vásárolni....na de hogyan? Vagy csak bankkártyával működik? Sajnos csak maestro-m van
-
Nauda
tag
-
Nauda
tag
Sziasztok!
Lehet körberöhögtök, de megkérdezem
Ha megveszek egy app-ot, akkor ha mondjuk rom-ot cserélek, vagy letörlöm és újra fel akarom rakni, akkor ugye nem kell megint fizetnem érte?
Köszi
-
Nauda
tag
Lényegében azt szeretném, hogy ne kelljen folyton a névjegyek között turkálni, hanem kirakok a screen-re mindegyik (gmail-es címtárban lévő) csoporthoz egy-egy gyorsgombot.
Ezt jelenleg csak a "starred in android" mappával tudom megcsinálni.
A Contacts GoWidget tud hasonlót, viszont sok helyet foglal. Jobb lenne ha mappa szerűen tudnám nyitni a csoportokat, rögtön a screen-ről.
Valaki használja ezt amit Breki ajánl?
-
Nauda
tag
Helló!
Kén egy kis segítség. Jelenleg csak a csillagozott névjegyek mappáját tudom kirakni a home-ra. Meglehet csinálni ugyanezt a többi gmail-es csoporttal is? Van erre valami app?
Előre is kössz.
-
Nauda
tag
Sziasztok!
Van egy Galaxy Ace telefonom. A gmail-es címtárat használom a telón is. Egy gmail-es csoporthoz szeretnék hozzáadni egy kontaktot a telón, viszont sehol nem találok ilyen funkciót a telefonban. A számítógépen gond nélkül hozzá tudom csapni, és szinkronizálódik, de az lenne kényelmes ha ez fordítva is működne. Csak a "Starred in android" csoporthoz tudom hozzádobni az embert a telóval :S
Van erre valami ötlet, vagy valmait nagyon nem veszek észre
Kössz
Aktív témák
Hirdetés
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged