- Macrodroid
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
-
-
-
-
atillaahun
veterán
válasz
F-ECT$ #37084 üzenetére
Szerintem hozzám hasonlóan ő se a szó jelentésére kíváncsi, hanem ha beváltunk a wakelock nézetbe akkor hogy állapítom meg melyik program mikor hajtotta a procit? Az a gyanúm egyébként hogy sehogy, mert csak valami béna %-os összesített értékek vannak ott sose látott neveken.
-
tvamos
nagyúr
válasz
F-ECT$ #36836 üzenetére
Szoftverileg nulla?
Te megis mirol beszelsz?
Az Androidban is vannak sz..r dolgok, az iosban is. De egyik sem nulla. Az a szofver nulla, amikot kiadnak egy telefonhoz, es nem lehet azt hasznalni. (Ha mar Androidnal tartunk, akkor legyn pl. Blade, ami gyari allapotaban... eleg gagyi.) Az iphone gyors, es mocskosul "SMART", ez nem is ketseg. Ugy jo, ahogy van.
Az mas kerdes, hogy neked nem tetszik, mert nem hekkelheted szabaszet. (Vagy csak irigyled azokat, akik siman megengedhetik maguknak a draga keszuleket a meregdraga szolgaltatasokkal.) -
TRob1
veterán
válasz
F-ECT$ #36818 üzenetére
Go ki az erdőbe egy hétvégére sátrazni...
(#36819) hodostamas:
Jó, én a tisztességes, normál emberekről beszélek, nem a közösségioldal függőkről.Egyébként az ilyen fb és társaiban nem lehet kikapcsolni külön hogy ne használja? Miért megy rá eleve? Mutatja a tolvajoknak hogy nem vagy otthon? Vagy mifene?
ui: Nálam a telepített kb. 60 app 90-95%-a nem akarja használni (a maradék meg eleve navi vagy geocaching app. A fényképező appnál meg vki vagy bekapcsolja, vagy kikapcsolja
)
-
twine
veterán
válasz
F-ECT$ #36606 üzenetére
KÖszönöm....
...de "tákolt" ICS-t csak ezért nem rakok fel....(még akkor sem ha pár ember szerint vannak már 100%-os verziók)
"Value Pack" elgondokodtató, ha benne volna gyárilag,,,De egyenlőre annyira stabil és patent a rendszer amit most használok, hogy ha nem muszáj, egy ilyen hangyaf@sznyi dologért nem cserélnék "komplett" ROM-t!
Mondom mindezt úgy hogy semmi bajom a ROM(b)olássalEgyéb ötlet, hozzászólás javaslat? köszönettel veszek minden ötletet
-
F-ECT$
titán
válasz
F-ECT$ #36161 üzenetére
Szóval ez az email megjött:
Thanks for supercharging your HTC device with Dropbox! To get the most out of your Dropbox and claim your extra 23 GB of space, visit our Getting Started guide!
A link eldobott egy oldalra, ahol mind a 7 lépést megcsináltam, de a 23 GB csak nem akar jóváíródni. Csináltam mappát is, töltöttem fel képet, egyéb file-t. Az apk-t is vagy 3x újrainstalláltam már, de semmi
-
-
válasz
F-ECT$ #35515 üzenetére
Először is köszönöm a választ
.
Nem mértem semmit, csak úgy érzésre gondoltam, de akkor lehet, hogy valami mással lámáskodtam.
(#35516) hunfatal: Neked is köszönöm a választ. Ez a Fancy widget is olyan, hogy van rajta óra és naptár is és be lehet állítani, hogyha órára "koppintok", akkor az óra alkalmazás, ha dátumra, akkor naptár nyíljon meg?
-
kymco
veterán
válasz
F-ECT$ #35430 üzenetére
Nekem olyat csinált a market régebben, hogy a saját alkalmazásoknál is kiírta, hogy frissíthető az alkalmazás, de rábökve az alkalmazásra nem engedte magát frissíteni... egy óra múlva viszont már igen...
Amióta play lett, nem csinált ilyet...
Tudom, hogy neked nem ez volt, nem is válasznak szántam, csak a hsz-ról jutott eszembe ez. -
xSide
őstag
válasz
F-ECT$ #35425 üzenetére
A play ismét frissült, változások:
- menü/saját alkalmazások kapott egy összes fület is az eddig telepített appokról, ami nincs a készüléken ingyenes vagy ár jelölést kapott, ami ugye meg most is fenn van az telepítve értelemszerűen
- az alkalmazásoknál olvasható összes hozzászólások résznél szét lettek választva aszerint, hogy az adott app korábbi illetve aktuális verziója lett-e értékelve. Lehet szűkiteni a hsz-eket saját készülékünk alapján is. A megadott beállitásokat nem jegyezte meg nálam, így minden appnál újra kellett állitani, mert alapból nem mutat mindent.
- sajnos a google értelmetlen fordításon nem változtattak, illetve még most sem lehet a kizárólag csak magas kategóriájú appok megjelenitését kiválasztani úgy, hogy az alacsonyakat és közepeseket ne jelölné be automatikusan.A QickPic frissitési lehetősége nálam is eltűnt, lehet átmeneti a dolog viszont elképzelhető szerintem meg fogja tudni különböztetni a piszkált, esetünkben magyarított appokat és ezáltal nem fog hibaüzenetet sem generálni nekik!
-
TRob1
veterán
válasz
F-ECT$ #34519 üzenetére
Köszi. Már csak 1 a bibi, letöröltem az összes fotót 1 kivételével (és az pont nem az amit küldeni kellene
)
Vki ossza meg velem a SugarSync-es linkjét az Amazing Waterfalls képnek, pls.
(Vagy megpróbálom átnevezve a másikat
)
Hogy mit érdemes tartani? Sztem ahány ember, annyi féle... én olyan dolgokat szinkronizálok amik elég fontosak, hogy: 1) Vagy elérhessem bárhol 2) Vagy nem szeretném ha pl. egy telefon hiba/kártya hiba miatt eltűnjenek (mint a TBP mentéseim, jegyzetek, fotók... stb.) 3) Van más, nagyobb tárhelyem, ami nem szinkron téma inkább csak hely, oda megint csak a fontos dolgokat (pl. PC-ről a sok családi fotó+videk), illetve olyan dolgokat amiket meg akarok épp osztani vkivel (mint mondjuk pár napja apóssal 1 dvd-t) Már képeket sem küldök mélben soha senkinek, csak 1 linket (így mindenki jobban jár) Vagy 1-2 app vkinek ha kell: csak be/fel vmelyik tárhelyre, szintén kapja a linket...
-
fatal`
titán
válasz
F-ECT$ #33809 üzenetére
Én már megvettem a PlayerPRO-t
(#33811) punky10: Ha gomb nélküli headsetet használsz, akkor mivel váltasz számot? Én a hangerőgombokkal való léptetésről beszélek, nem a headset gombjáról, nekem sincs gomb a headsetemen, ezért kell, hogy a hangerőgombokkal válthassak számot. A shakinget én sem használom, ki lehet kapcsolni. Nagyon jó a PowerAMP, de állandóan a képernyőt buzerálni számváltáshoz idegesítő. Gestureöket is tud a PlayerPRO. Félre ne érts, semmi gond a PowerAMP-pal, sőt, csak annyit mondtam, hogy nem a legjobb. Mivel hogy egyik sem a legjobb, van, akinek ez jön be jobban, van akinek az.
Egyébként nem értem miért nem tud hangerő gombokkal léptetni, kb 10-15 perc (ha lassan gépel a fejlesztő) leprogramozni a lockscreenre.
-
punky10
addikt
válasz
F-ECT$ #33809 üzenetére
Még jobb vétel.Nem ohajtom szétoffolni,a topicot,szerintem az egyik legjobb player.
Megelözöm a válaszáradatot:
hunfatal:gomb nélküli headsetet használok,ergo nem kell a gombos számléptetés,és zsebben hordom,tehát rázásra ne váltson,mert ha kicsit sietösre kell vennem a figurát(általában egyszerre érek a peronra a vonatot menesztö forgalmistával...)akkor 1 perc alatt 10 számba hallgatok bele...
Trob1:a PowerAmp-ban jol müködik a gesture-funkcio:az albumboritot jobbra-balra huzva számot léptet,fel-le pedig albumot vált...
Hangzásban szerintem nincs akkora különbség a legnépszerübb lejátszok között.Az,hogy ki mit használ,az dönti el,hogy haljando-e fizetni érte(ha nem,akkor is marad jopár alternativa...)melyik tetszik,mik fontosak számára.Pl aki nem hallgat Flac-ot,azt hidegen hagyja,ha egy lejátszo támogatja ezt a formátumot is,mig vannak olyanok,akiknek fontos,hogy a zenelejátszo skinezhetö legyen,nehogy elüssön a gondosan megcsinált zöld-fekete launchertöl...
Tehát mindenki használja azt,ami tetszik neki.Én PowerAmpot... -
porse
őstag
válasz
F-ECT$ #33809 üzenetére
Óó. Hát meg is van első vásárlásom a marketen
, (csak nem rég lett olyan kártyám amivel tudok neten fizetni)
Bár nem használom a poweramp-t, de nem mindig lesz cyanogen a telefonomon, és majd akkor fogom.És szívesen várok ötleteket az ilyen "na ez megérte az árát" programokból.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged