- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #34098 üzenetére
Számomra biztos hogy nem, mivel több mint a duplája méretben (persze mind2 kis méretű, de akkor is
), és AdFree is mindent "megfog" amit kell.
De tégy egy próbát, semeddig sem tart.
Ne higyj mindig mindent el mindenkinek, próbáld ki a dolgokat
Jelen esetben full egyszerű a dolog: Ha jól szűr neked az AdFree, akkor felesleges egy nagyobb programot feltenned. Ha vmit nem jól szűr, akkor meg mindenképp ki kell próbálnod a másikat, hogy az megszűri-e azt, amit AdFree nem.
[ Szerkesztve ]
-
medvezsolt
senior tag
Sziasztok! Lehet buta kérdés lesz. Most ismerkedek az Androidokkal és az okostelefonokkal.
Letöltöttem az Android Assistant-ot ami diagram szerűen felvázolta, hogy mennyi hely van a RAM-on, a ROM-on és a SD kártyán. Na már most, amikor töltök le egy appot az melyikbe kerül? Mert valamiért folyton pofázik, hogy kevés a hely, pedig a RAMban van még 45 mega kb., viszont a ROMban tényleg csak 10 MB körül van. Arra már rájöttem, hogy átlehet pakolni appokat az SD karira, de vajon a ROMot kilehet takarítani? Van valami normális takarító progi? Mert ez az Andro Assistant se a legtökéletesebb..Valaki segíteni tisztázni a dolgokat?
Köszii
-
dokee78
félisten
Ez az AdAway van olyan jó,mint az AdFree Android?
-
Necc
addikt
Bocs, a női agy számára könnyebben értelmezhető változatot írtam le.
#34094+34095: én már nem egyszer leveleztem egyik (fizetős) app fejlesztőjével, és eddig 3 dolgot kértem tőle. 2 alkalommal alig egy hétre rá már ott volt a marketen a frissítés a plusz funkcióval amit kértem tőle, a 3. esetben mondta csak azt hogy bocsi túl nehezen kivitelezhető.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
Nem mondtam hogy nincs mentési lehetőség.
Lehet hogy van, csak én nem tudok róla.
szerk: Tessék, ez leírás alapján azt is menti: SMS Backup +
(#34090) flash-:
Az se rossz ha magadtól nem tudod hogy épp melyik városban jársz.[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
telenoros vagyok.
hogy állitsam be az androidos telefonomat hogy kiírja hogy épp melyik városban járok? -
sittes79
addikt
Valójában egy tablet-ról van szó és egy bt. bill.+egér csatlakozik, sokszor csak azt írja, hogy párosítva, de nem csatlakozik, de valójában működik.
Ha kikapcsol a képernyő, akkor kilövi a BT-ot is és csak akkor jön vissza a kapcsolat az eszközzel, ha ki-be kapcsolom a BT-ot a tableten.
Gondolom ez valami energy saving dolog lehet.
-
TRob1
veterán
Mivel, mint írták is, nem a rendszer szab korlátokat, hanem az appokat nem úgy írták meg, ezért a tippem az, hogy tableten is ez a helyzet, mivel többnyire ugyanazokat az appokat használják azokon is, mint a telefonokon. Szvsz ha pl. a telefonon egy böngészőnél kivitelezhető a több füles megoldás, ugyanígy megoldható lenne egy office appnál is (ha gondolnának erre, vagy egyáltalán meg akarnák csinálni)
[ Szerkesztve ]
-
ABal
őstag
válasz
atillaahun #34048 üzenetére
Kösz a választ, neked is (#34049) petipetya.
Ezek szerint a dolog nem egyszerű, pedig annak hangzik elsőre. Persze, lehet, hogy nekem vannak túl speciális igényeim. Már az is valami, ha valami gyorsan elérhető fájlból megnyílnak, de az igazi az lenne, ha tudnék lépegetni közöttük.
Nem tudjátok véletlenül, hogy tableteken ez hogy működik? Ott is ugyanolyan korlátokat szab a rendszer?
-
xSide
őstag
válasz
kavics325i #34067 üzenetére
Ha nem tudod beállítani és nem érted a használatát, attól még nem az alkalmazás gáz
-
TRob1
veterán
Névjegyek: nyomsz 1 menü gombot, és exportálás sd kártyára.
SMS-ezéshez én mondjuk a GoSMSPro appot használom ami tud menteni és visszaállítani is, de van rengeteg külön erre a célra való app, pl.: SMS Backup & Restore (Azt nemtom hogy kell-e root hozzájuk, de sztem nem)
MMS: passz, olyat nem használok[ Szerkesztve ]
-
Necc
addikt
Üdv.
Olyan ingyenes biztonsági mentés programot keresek ami lementi az SMS és MMS-eket, névjegyzéket az SD kártyára és ne kelljen hozzá root.
Az se baj ha nem 1 alkalmazással oldható meg
-
rtzmp
aktív tag
válasz
dokee78 #34078 üzenetére
ez a limit csak a párosításra vonatkozik. Azaz eddig tudod másik eszközről megtalálni a telefont. Ha már párosítottad a készüléket és csatlakoztatva van, akkor onnantól kezdve már tartania kell(ene) a kapcsolatot - ettől a limittől függetlenül.
sittes79 (#34076)
Wifi-t kapcsold ki próbaképp, hogy összefügg-e (volt már erre példa)[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
Egy olyan progi kellene, ami életben tartja a bluetooth-ot...nálam egy idő után kikapcsol/elveszti a kapcsolatot az eszközzel.
-
dokee78
félisten
válasz
kavics325i #34071 üzenetére
Érdekes,mert van a Gmail-ban Call log mappa,de tök üres.
Viszont a naptárban megjelennek. -
TRob1
veterán
válasz
kavics325i #34071 üzenetére
Mi az hogy a mélcím egy mappájába?
Ezt nem értem.
Ez az app egy naptárba író/szinkronizáló progi... naptárat tudsz neki választani. Én pl. létrehoztam egy Híváslista nevű naptárat a Gugli naptáramba, és oda szinkronizálja.[ Szerkesztve ]
-
kavics325i
őstag
válasz
molnarpeter #34070 üzenetére
Tehát akkor érdemes használni? Mert magyarázat az van, de nem jól működik
Valaki írta itt a CallTrack nevű programot, hogy be tudta állítani a mail cím egy mappájába szinkronizáljon. Segíthetne, mert nem megy. Vagy bárki más is -
molnarpeter
nagyúr
válasz
atillaahun #34060 üzenetére
Nem tudod, hogyan tudom kiiktatni a gyorstárat?
kavics325i: egy cellában van...
mp
[ Szerkesztve ]
-
Mcfery
tag
válasz
kavics325i #34067 üzenetére
Egy amerikai farmer fejlesztette a programot és neki az a 10 km még otthonnak számít!
-
rtzmp
aktív tag
válasz
atillaahun #34064 üzenetére
Tasker
Locale
EasyProfiles - (ennél lehet állítani, hogy mennyi időközönként nézze a helyzetedet - a többit nem ismerem ennyire)
+1 keresés az ilyen progikra, free-t is lehet találni[ Szerkesztve ]
-
kavics325i
őstag
válasz
Én is le szedtem, mert el mentem 10 km-re otthonról és azt mondta otthon vagyok. Tehát elég gáz a program
-
St3ven
addikt
válasz
Llama
Nem tudom, mennyi eröforrást használ, mert már leszedtem, ugyanis rájöttem, h nincs is szükségem ilyen progira.
-
atillaahun
veterán
Mitis mondtatok melyik program az, amivel lehet olyan feladatot időzíteni, hogy ha elmegyek otthonról, akkor GPS nélkül (tehát gondolom GSM jel alapján) automatikusan rezgőre rakja a telefont, ha pedig hazaérek, akkor vissza csengetésre?
Mennyi erőforrást használna ez így?[ Szerkesztve ]
-
válasz
atillaahun #34060 üzenetére
A Miniben is működik, angol nyelv tudás nem árt.
-
válasz
dokee78 #34058 üzenetére
Szerintem sehogy, de mért probléma, hogy a gyorsindító jelenik meg. Akár mindegyik ablakhoz hozzárendelhetsz a Mobilaréna különböző topikjaik egyikét. Ezért praktikus, nem kell a könyvjelzők közt turkálni.
Egyébként, ha a Home gombbal mész ki az alkalmazásból, akkor az utolsónak látogatott oldal fog betöltődni a memóriából, onnan tudod majd frissíteni a következő megnyitáskor.
-
dokee78
félisten
Hogyan tudom beállitani az Opera Mini-ben, hogy a Mobilarena legyen a kezdőlap és ne a gyorsindító.
-
deva
tag
Köszönöm a további visszajelzéseket
Ha minden igaz, előbb utóbb címlapra is kikerülhetek, 3. emailem szerencsére nem veszett el a rengetegben
-
aggleány
addikt
válasz
VMatteo #33738 üzenetére
Hozz létre egy mappát Sounds (vagy Ringtones, telefonfüggő) néven az SD-n. Ebben csinálj egy Alarms nevű mappát, és oda tedd be az mp3-at, amit ébresztőnek akarsz használni, úgy fel fogja ismerni az Alarm Clock Xtreme. Ha mégsem, írj, és kitaláljuk, hogy hogyan lesz jó.
deva
Én is ki fogom próbálni, és ha van ötletem, jelzem.
-
VMatteo
őstag
Nektek is csiga lassú a Facebook alkalmazás?
-
dokee78
félisten
válasz
atillaahun #34048 üzenetére
"felraksz
2-3-4... féle Office alkalmazást"Igen és az egyiket majd szépen bezarja magától az Android.
-
petipetya
nagyúr
-
atillaahun
veterán
Android, tehát rendszer szinten nincs akadálya, viszont amennyire én tudom az összes Office App-ból kispórolták ezt a lehetőséget. Az egyetlen körülményes megoldás ha nagyon kell ez, hogy felraksz 2-3-4... féle Office alkalmazást, nem állítasz be alapértelmezést egyikhez se, majd minden dokumentumot egy másikba nyitsz meg. Majd kirakod az ikonjaikat az asztalra, Home gombbal odaváltasz, aztán onnan rányomsz egy másik ikonjára, és így tovább.
Elég ganaj megoldás, csak végszükség esetére. Nem tudom más OS-eken ez működik-e. De látatlanba azt mondanám, hogy az ottani App-ok se tudnak sokkal többet. Sőt...
Természetesen ezt nem tudom biztosra mondani, mert gondolom van legalább egy tucat Office App, én meg csak a népszerűbbeket próbáltam, mint GoDocs, QuickOffice.
Egyébként szerintem általánosságba igaz hogy az Android tudása Office területen tényleg nagyon szegényes.[ Szerkesztve ]
-
attilav2
őstag
Melyik QR kódolvasót ajánljátok? A marketen több is van.
-
tomy86
addikt
válasz
bluobluo75 #34042 üzenetére
Kiválasztod a programot, rányomsz a download gombra és rákérdez,hogy akarod-e telepíteni. Most is kipróbáltam és működik.
-
nexusking
aktív tag
Köszi, segített.
-
lhurgoyf
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy normálisan működő hívásrögzítő app-ot?
Mondjuk, amelyik hívásnál meg fogadásnál automatikusan megkérdezi, hogy akarom-e rögzíteni a beszélgetést... és a másik fél is jól hallható... Vagy nagyravágyó vagyok?Köszi!
L -
tomy86
addikt
válasz
bluobluo75 #34035 üzenetére
Először a getjar települ. Azt elindítva eljutsz a getjar oldalára és ekkor már le tudod tölteni bármelyik programot. Ezután, ha zavar le is törölheted a getjart.
-
nexusking
aktív tag
Az az app érdekelne, amivel rootolt telefonról eltüntethetőek az alkalmazásokban megjelenő reklámok. Biztos van, mert hallottam már róla, csak a nevét nem tudom.
-
ABal
őstag
Azt szeretném megtudni, hogy Androidon -- akár alapból, akár valamilyen program segítségével -- lehet-e több office dokumentum nyitva, és lehet-e ezek között gyorsan váltani?
A legközelebbi telefonom megvásárlásakor ez jelentős szempont, mert szükségem lenne erre a funkcióra. Az Androidot nem ismerem, de jó eséllyel a következő kütyümön az fut majd. -
CoolBoy323
nagyúr
edomondot használóktól kérdezném, h intervallumos edzést hogy kell beállítani?
nem lehetséges, v én nem találtam sehol?a legjobb "edző" program a cardio trainer lenne, mert annak a PROjában van intervallumos?!
ja és a cardio trainer is tud kommunikálni bluetoothos polar övvel? -
tomy86
addikt
válasz
bluobluo75 #34029 üzenetére
Beautiful Widgethez van hasonló téma ingyen. A BW pedig ingyenes a getjaron.
Feltelepíted a BW-t és utána kiválasztod a neked tetsző témát a beállításokban.[ Szerkesztve ]
-
bluobluo75
őstag
válasz
molnarpeter #34027 üzenetére
nézem, de nem nagyon találok ilyet még tán angolul sem ami ingyenes is lenne
-
petipetya
nagyúr
válasz
bluobluo75 #34025 üzenetére
A beautiful widget supersense nevű témája eléggé hasonlít az igazira.
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
bluobluo75 #34025 üzenetére
Marketen keress rá, hogy Sense clock, és válogass
mp
-
bluobluo75
őstag
válasz
molnarpeter #34024 üzenetére
Üdv!
Ez a jellegzetes HTC Home widget elérhető magyarul is androidra?
[link][ Szerkesztve ]
-
XP NINJA
őstag
hello kene nekem galaxy s ii - re egy olyan operator kiiras mint IOS on
-
kmisi99
addikt
érdekelne hogy melyik facebook kliens használ legkevesebb adatforgalmat?
sima facebook a marketről
friendcaster for android
facebook.com megnyitása böngészőbőltestvérem vette telót és 100mb os mobilnetje van így minél kisebb adatforgalom kellene.
-
half333
őstag
(#34017) rtzmp :kösz,megoldódott
Használja valaki ezt a programot: Led Me Know beta
[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
válasz
saphancs #34011 üzenetére
Köszi szépen, hogy írtál a magyarítás miatt!!
Tök süket én sem vagyok angolból, most tanulom ezerrel, de nem egyszerű kiigazodni a progin, pedig tetszik nagyon... angolul használom a Go-t és azzal nincs gondom..
Remélem, ha ezek az ügyes srácok meg tudják oldani a fordítást, be fog válni, előre is egy nagy köszi nekeik
-
vinikorn
aktív tag
Telepíteni szeretném ezt a hangeffekt appot: [link].
Miért kér ilyen engedélyeket:
- Névjegy adatok olvasása és írása
- telefon állapotának olvasása
- Durva és finom GPS-es helymeghatározás használata
- összes hálózati állapot megtekintése
- telefon által ismert fiókok listájának lekéréseEddig nem figyeltem, de elolvastam egy cikket arról, hogy a felhasználók nem is figyelik a telepítéskor, hogy mit okéznak le.
-
saphancs
aktív tag
Sslaunhert nem tud valaki magyarul? Könnyebben boldogulnék vele talán
-
punky10
addikt
válasz
Richee11 #34002 üzenetére
Kinek mi a szép...
Szerintem legegyszerübb,ha bemész a Marketre,beütöd,hogy weather-widget,és megnézed a találatokat.Ora a 90%-ukban van.Ott legalább látsz képet is rola,igy eldöntheted,hogy neked tetszik-e.
Egyébként Fancy,Go,Beautufull szokott a leggyakrabban telora kerülni... -
naksys
senior tag
-
Richee11
senior tag
valaki tud említeni egy jó időjárás alkalmazást, ami tartalmaz widget-et is? órával ellátva, és az sem van ha szép a kinézete
-
Dusee
őstag
hello!
nem ismertek valami olyan appot ami olyan/ugyan olyan mint az iPhone-os iGun Pro?
köszi előre is
Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Akciókamerák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Uplay
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- SörcsaPH!
- Linux haladóknak
- További aktív témák...