- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Aktív témák
-
nonames
tag
-
-
Mr X
veterán
válasz
flash- #16093 üzenetére
Nem az sms íráshoz kell, hanem ahhoz, hogy ne írja a szöveget az érteítési sávon.
Nem tudom, a gyári üzenetkezelőben van-e opció erre, de gondolom ott már nézted, így mivel megkérdezted itt, tippem szerint nincs.
Attól, hogy nem a te igényednek megfelelő az adott program, attól nem szar. Keresni kell olyat, ami megfelel, vagy hagyni a platformot a fenébe, mert ha szerinted szar, akkor nem neked készült.
-
flash-
veterán
ez a handcent nekem nem kell
lassabb,és sms íráshoz nemtom mér kell most külön program....
kicsit infantilis dolog ez az android
mindenhez külön program kell mert a gyári programok szinte mind szarok... -
AXisBOLD
addikt
hy
offline térképet keresek, amit fel tudok tolni gt540-re
millió van, de nem tudom melyik lenne a legjobb
-
flash-
veterán
sziasztok
hogy oldjam meg azt hogy ha kapok egy smst akkor a felső értesitési csikban ahol az orát és a töltöttségi szintet is mutatja az androidos telefonom hogy az sms szövegét NE irja oda ki??
-
canniball
nagyúr
válasz
mandin #16086 üzenetére
Olyan van, ami nem a menüt "mappásítja" hanem egy csoportosított menüt készít, az nem jó? Pl. az Apps Organizer.
-
nova001
senior tag
hali
olyan progi kéne amivel szgépen kilehet probálni az apk dolgokat...szval nem akarom egyesével felrakni telora a dolgokat hanem elötte ki szeretném próbálni...létezik ilyen ?
-
mandin
senior tag
Sziasztok.
Új Android felhasználó vagyok, így lenne egy kérdésem.
Kérdésem az lenne létezik-e valamilyen megoldás arra hogy a programokat mappákba tudjam csoportosítani, de nem a főoldalon, hanem már a menüben, ahol ömlesztve adja be a programokat?
Eddig nem találtam rá megoldást remélem tudtok segíteni. -
vlevi
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
válasz
krisztian112 #16075 üzenetére
-
krisztian112
senior tag
Sziasztok!
Olyan progi kellene, ami hívásnál, vagy ébresztésnél, ha lefordítom akkor elnémul? Köszönöm a választ!
-
róland
veterán
Valami kisméretű üzemanyagfogyasztás-kalkulátor (lehetőleg magyarul) létezik?
-
Jadro
veterán
A kereső nem dobott ki találatot, ezért feltenném a kérdést: Widget locker és NoLed együttes használata esetén, ha a no led jelez valamilyen eseményt, akkor SGS2-nél a középső gomb megnyomásakor nem a lockscreen jön fel, hanem egyből a főképernyő. Ez valahogy kiküszöbölhető? Átnéztem mindkét app beállításait, de sehogy nem sikerült megoldanom hogy a gomb megnyomása után ne legyen feloldva. Ez zsebben hordáskor azért okozhat kellemetlenséget.
Agile lock is nagyon tetszik, de azzal meg sajna nem megy a noled.
-
atillaahun
veterán
válasz
Robez88 #16068 üzenetére
Partíció csak akkor számít, ha mókoltál rajta valamit, de gyári állapotban erről akkor nincs szó.
Gondolom a gyári Launcher-ed is fent van még, arra vissza kellene váltanod, és megnézni, hogy abban működnek-e a widgetek. Ha nem akkor több mint valószínű, hogy az ADW kavar be valamit, ez esetben kezd el szépen végigböngészni a beállításait, hogy miknek van köze widgethez. -
Robez88
tag
válasz
atillaahun #16067 üzenetére
Szia atillaahun!
Például a kezdőképernyőre kitehető akkumlátorszázalékos kijelzése, vagy az origo gyorshírei.
Konkrétan meg sem jelenik a widget listában, van olyan amit én telepítettem és megjelenik, de a nagy részük nem. A partícióval kapcsolatban nem tudok nyilatkozni ill. válaszolni, úgy használom, ahogy a boltból elhoztam.Problémát jelenthet a partíció milyensége?
Köszi!
-
atillaahun
veterán
válasz
nagash #16061 üzenetére
Viszont a Market-en vásárolt alkalmazások account-hoz vannak rendelve, így azokat nem fogod majd tudni használni a másikkal, csak ha újra megveszed.
(#16062) Robez88
Mit értesz eredeti widget-ek alatt? És hogy nem lehet őket használni? Hibaüzenet van, vagy csak szimplán nem jelenik meg semmi miután megpróbálod kirakni?
EXT partíciót használsz? -
n@p@lm
őstag
válasz
burgatshow #16053 üzenetére
szerintem magyar, legalább is a mobilarenás teszten magyar volt.
-
canniball
nagyúr
válasz
atillaahun #16064 üzenetére
Akkor félreértettem, a "Vezeték nélküli hálózatok" alatt én a wifire és a mobilnetre gondoltam.
-
atillaahun
veterán
válasz
canniball #16060 üzenetére
A program(ok) működésének feltétele, hogy a Beállítások > Hely és biztonság > Vezeték nélküli hálózatok használata be legyen pipálva. Enélkül (elméletileg) a Google sem kap logot.
Wifi vagy mobilnet nem szükséges, a helyzetedet szimplán a közelben lévő mobil adótornyok sugárzott jeleinek erősségéből állapítja meg háromszögelős módszerrel. De ennek elég nagy a hibahatára, akár több száz méter is lehet, attól függően mennyire lakott területről és milyen lefedettségről van szó. Nyilván SIM kártya, és aktív hálózat szükséges hozzá.
Ennek sokkal fejlettebb változata, mikor a közeli WiFi spot-ok alapján határol be, itt már inkább csak pár tíz méteres tévedésről beszélhetünk. Viszont ez Magyarországon még nagyon kezdetleges, ugyanis adatvédelmi okokból hozzánk még nem engedték be a Google Street View autóit, amik az adott országok WiFi térképeit is készítik.
Ez utóbbi módszerhez egyébként bekapcsolt Wifi szükséges a telefonon, ami a háttérben folyton keresi a hálózatokat. -
válasz
nagash #16061 üzenetére
Nem, egy teljesen új fiókod lesz, ettől függetlenül az előző fiókból letöltött alkalmazások menni fognak, csak a frissítés nem fogod látni.
A készüléken csak egy elsődleges fiókod (account) lehet, pl. az SE X8 törölni is csak szoft frissítéssel lehet a legújabb 2.1. frissítés óta. -
Robez88
tag
Sziasztok!
Kezdőcske androidos vagyok, most kezdtem el használni a ADW launcher EX-et. Tudja valaki hogyan lehet az eredeti widgeteket használni a launcher alatt? Mert nálam nem jelenik meg az összes csak néhány. (Optimus Black, 2.2 Froyo)
Válaszokat köszönöm!
-
nagash
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy hova foduljak a noob kérdéssel, hogy ha jelenleg be van állítva egy account-om a telón és regisztráltam egy másikat. Ha lecserélem a telefonon, akkor az App-okat átregisztrálja a másikba is?
Nem tudom, hogy értehő volt-e...
Köszi előre is!
Üdv,
Nagash -
canniball
nagyúr
válasz
atillaahun #16059 üzenetére
De ha jól tudom ezek is csak akkor működnek ha folyamatos wifi/mobilnet van. Nálam pl. ilyen nincs, így az általad ajánlott app (vagy valami hasonló) sem tudott nekem semmit mondani, csak annyit hogy sorry, nem tudok segíteni mert nincs ilyen jellegű információm, kapcsold be a location megosztást (vagy mit) és majd akkor kérdezz.
-
atillaahun
veterán
válasz
kalmarattila #16046 üzenetére
Location Cache, két hasonló program is van a Marketen. A Google által tárolt legutóbbi 50 cellainfó és 200 wifispot által közelítőleg behatárolt helyzetedet mutatja. Logot szerintem sem ezek sem más programok nem tudnak küldeni. :-( Ezt még egyelőre csak a nagytestvér csinálja automatikusan saját felhasználásra. A dolog egyébként nem lehetetlen, írjon esetleg a fenti programok fejlesztőinek.
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Újfent megkérdezem, hátha valaki tudja aki tegnap nem olvasta a kérdésem. Egy olyan widgetre, vagy alkalmazásra lenne szükségem, ami az alkalmazások tetejére rak gombokat, pl. visza gomb, kilépés.... Mégpedig azért, mert Blade-m van, és utálom a kemény gombjait. Egy másik topikban olvastam, hogy létezik ilyen okosság.
Tudja esetleg valaki a nevét? -
canniball
nagyúr
válasz
burgatshow #16055 üzenetére
Nincs mit!
Ami még eszembe jutott: DialerOne, AnysoftKeyboard+magyar pakk, Handcent SMS - ezekkel legalább a klasszikus telefon funkciók tuti magyarok lesznek. -
5150head
senior tag
válasz
Én úgy tudom h a telcsit a hálózaton keresztül lekövetni csak a rendőrség meg a szolgáltató tudja Imei szám alapján.
Haverodnak azt tanácsolom, h inkább nevelje jól a kislányát, és bízzon meg benne magánnyomozás meg helikopteres megfigyelés helyett -
canniball
nagyúr
És tényleg, ki tudja bontani. De hogy csomagolom vissza?
t|-|om!!
Szerintem "barkácsolás" nélkül nem. Amit viszont megtehettek hogy felrakjátok a MoreLocale 2, így amelyik app-ban van magyar nyelv az magyarul fog beszélni. -
burgatshow
veterán
Sziasztok!
Egy gyors kérdés, egyik ismerősőm nemsokára kapna egy SE Xperia mini pro-t, ami a boltból 2.3-as Gingerbread Androiddal jönne.
Úgy tudom, hogy a készülék nem magyar (sem a T9 szótár, sem a GUI sem semmi). Van mód arra, hogy ez magyarrá varázsolható legyen lehetőleg barkácsolás nélkül?
Nem értek az Androidhoz azért kérdezlek titeket, fontos lenne a válasz.
Köszi előre is mindenkitől.
-
Breki
veterán
Visszatérve a nagy ikonokra találtam még kettőt ami egész jó
Sizone Theme GO Launcher EX
Icon App 1 Go Launcher EX
-
Mcfery
tag
válasz
NNI
-
kalmarattila
csendes tag
Haverral most beszéltem, egy specifikus progit keres:
Lányának vett Androidos mobilt, de mobilnet nélkül. Otthon van Wifi természetesen.
A mobil mozgását szeretné követni, nem realtime, hanem utólag. Tehát a mobil felvenné és amikor WiFi-re van csatlakozva elküldené a logot a szervernek, stb.
Melyik program tud ilyen automatán működni, amihez nem kell folyamatos netkapcsolat? -
adriano18
tag
Tudtok egy jó appot ami facebookon jelzi hogy épp hol vagyok.....nem utcanévre gondolok hanem helységre pl. ETO Stadion, Debrecen virágkarnevál stb.....
-
Z0C!
őstag
tudtok valami jófajta "missed it" jellegű alkalmazást?
a Missed It-et próbálom. 2.3.5-n jelenleg folyton FC...
-
canniball
nagyúr
-
Breki
veterán
-
Osiris
őstag
válasz
atillaahun #16035 üzenetére
Találat nálam is van, de nem engedi letölteni.
-
Osiris
őstag
Sziasztok!
Tegnap este azt vettem észre, hogy az android marketről nem tudom letölteni a Flash Player 10.5-öt, mert eltávolították.. 2 napja még le tudtam tölteni és most is megtalálja a marketben a kereső. Nálam lehet a hiba, vagy nálatok sem megy a letöltése?
-
canniball
nagyúr
"Amit írtál Lauchert nem használom de szerintem egyesével is lehet cserélgetni"
Mint rájöttem lehet, de csak létrehozáskor, utólag nem, én meg így próbálkoztam vele...Viszont a widgetek ikonját sem így nem lehet egyedivé tenni, sem az általad ajánlott icon Changer for Android-dal. Más módszer kell ehhez vagy ilyenről ne álmodozzak?
-
Breki
veterán
-
-
petipetya
nagyúr
Magyar nyelvű cikk a Call Meter beállításáról: http://www.droidground.hu/2011/08/hogyan-tartsuk-kordaban.html
Nem használom az alkalmazást, csak belinkeltem a cikket.
-
Breki
veterán
És miért is?
2001 óta járok ide megszoktam, hogy mindenkinek külön a hozzászólására válaszolok
hisz akkor még nem is volt szerkesztés gomb. -
canniball
nagyúr
válasz
canniball #15986 üzenetére
Még mindig él a kérdés. Valami ilyesmi ikonokat szeretnék varázsolni ha lehet.
-
-
Lasy
veterán
-
Lasy
veterán
a win7-es kinézetre gondolsz?
már 1 hónapja elérhető...Breki
Még belefért volna a szerkesztésbe.PaFec
Sajna olyat nem fogsz tudni csinálni. vagy ez vagy az.
Pontosabban még nem láttam.Mr X
igen létezik ilyen, de most a pontos nevét nem tudom, rákeresek...
De ha minden igaz a blade topicban volt még az első archiv-ban. ott keress rá...
Képek is voltak mellette. -
hdman
őstag
nálatok is frissült a market? (Nálam GS2-n éppen most...)
-
.mf
veterán
Sziasztok!
Nem épp app kérdés, de talán még ez a topic áll hozzá legközelebb.USB host / USB-OTG támogatás egy adott készüléken mitől függ?
Hallottam már olyat, hogy Android bizonyos verziója kell hozzá (2.3), de láttam ennek cáfolatát is, ahogy 2.2 és 2.1-es gépekkel is használtak USB-s billentyűzetet.
Wiki szerint a hostnak másfajta csatlakozója is van (miniA ill. microA, ahogy a normál nagy USB-nél is van a szokásos lapos A és a négyzetesebb B), viszont ez sem stimmel, mert a készülékek szinte mind miniB ill. microB-vel vannak, mégis tudják a host funkciót.
Valamint olyat is hallottam, hogy chipset-függő. Ehhez képest van olyan Snapdragon 8250-nel szerelt gép, amin megy, és van olyan is, amin nem...
Leginkább arra hajlok már, hogy ez valami os-beállítás.
Olyan készüléken, amelyen gyárilag nincs, lehet szerintetek valahogy aktiválni? -
PaFec
aktív tag
A hívásátirányításnál már az is megfelelő lenne, ha belehetne állítani úgy, hogy minden hívás átirányít ha nincs válasz, csak lehessen megadni hogy hány csörgés után vegye a nincs választ. Ezt régebbi telefonomnál lehetett állítani, mindig 1 csörgésre volt állítva.
thesound, közben megelőztél. Erre gondoltam én is.
-
thesound
addikt
A sima hívásátirányítás tud(na elvileg) ilyet... hívásátirányítás, ha nem válaszol.... a régi Samsungomban lehetett állítani, hogy pl 5, 10 vagy 15 másodpercig csörögjön nálad, ha nem veszed fel 5 másodperc után, akkor irányítsa át a hívást... és marad egy nem fogadott hívás nálad... vagy 5 mp-en belül fel is veheted a telefont....
Most nézem az andoridban, de a menüpont megvan, viszont másodpercet nem tudok állítani hozzá... pedig ez sztem a szolgáltató szolgáltatása, nem android specifikus....
-
Mr X
veterán
Erre senkinek nincs tippje?
Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Sorozatok
- Napelem
- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Hővezető paszták
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest