Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
atike
nagyúr
Sziasztok!
Rákerestem több helyen (na jó, annyira azért nem alaposan ), de nem igazán találtam rá használható megoldást, ezért itt (is) felteszem a kérdést.
Szóval létezik olyan külső program, amivel el lehetne rejteni egy (vagy több) telepített programnak az ikonját? Magyarul a program fel lenne telepítve, használható lenne, csak épp nem jelenne meg ikonként a programok között...
Előre is köszi a választ!
Azt írták máshol, hogy van két launcher is amelyikben meg lehet tenni (a Panda, meg a LauncherPro) de ezek használata nélkül lenne érdekes... Esetleg Go Launcher EX is "játszhat"...
-
atike
nagyúr
Köszi a válaszokat, továbbítom... Nem saját részre kellett az infó.
Azt hiszem akkor rakatom is fel a Go Launchert az emberkével...
-
atike
nagyúr
Hi!
Felmerült a következő igény...
Létezik olyan program, ami valami dokumentumot (esetleg táblázatot) online tárol és azt szinkronizálja a telefonnal? Azaz, ha a telefonon módosít az ember fia valamit a doksin, akkor az az online változaton is módosul és persze vissza ugyanez..?
Ami még egy kicsit belevariál az az, hogy az az egy dokmunetum több (különböző) ember telefonján (accountján) is szinkronizálva kellene hogy legyen... Esetleg az is jó lenne, ha látható lenne, hogy ki mit mikor módosított, de ez annyira nem fontos...
Köszi előre is a segítséget!
Üdv
-
atike
nagyúr
Saját:
- Blacklist Pro // aFirewall
- Call Confirm
- EboBirthday
- Dropbox
- Go Launcher
- Go Locker
- Go Widget
- ICS Theme Pack
- Instagram
- IP Cam Viewer Pro
- Jump Desktop
- LogMeIn Ignition
- MoboPlayer
- Névnap
- Pro HDR Camera
- Sentinel3
- Viber -
atike
nagyúr
MyPhoneExplorer... Ingyenes, nem kell hozzá root...
-
atike
nagyúr
válasz Melack #40517 üzenetére
A flotta meg a céges előfizetés nem ugyanaz. Magánemberként is lehetsz flotta tagja. Sőt, nekem az előző céges előfizumat ki lehetett írni a saját nevemre (nem csak a számlázási címet, hanem tényleges tulajdonosa lettem az előfizetésnek) úgy, hogy minden paramétere megmaradt...
-
atike
nagyúr
Üdv!
Tudtok valami ilyen jellegű programot ami tud magyarul de több eszközről is elérhető az adatbázisa? Ergo nem csak én használnám, hanem az asszonyt is rávenném , hogy "vezesse"... Bár akkor látszana minden kiadás, lehet esélytelen lesz elérni...
-
atike
nagyúr
Erre valaki...? Hátha beleszaladt már más is ebbe a "problémába"...
-
atike
nagyúr
válasz Dottore #44547 üzenetére
Ígéretes. Köszönöm.
Ha nem én "szórom a pénzt" akkor szükségszerű. Sz*r hó végén azt hallgatni, hogy miből lesz már megint pénz, meg megint elment egy "csomó" (na ez jó vicc volt ), meg hogy nincs értéke a pénznek... Épp ezért szeretném papíron alátámasztani, hogy mennyi felesleges kiadás van otthon, meg hogy annak nagy része nem hozzám köthető...
Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Tippmix
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Windows 11
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.