Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Az-X
őstag
Van egy média lejátszó PC-m amihez távirányítónak használnám az androidos telefonom.
Ehhez Ad-Hoc wifit kéne beállítanom, de a telefon sehogy sem akarja látni (a laptopommal sikerült összelőni, tehát tutira működik a gép). Neten körbenéztem, de nem találtam olyan programot ami rendesen működik is. Volna valakinek ötlete? -
Az-X
őstag
Mi baj lehet alapon feltettem egy avastot próbára (az itthoni gépemen ezt használom). Végi futtattam egy keresést, talált is... Régen feltettem egy energia gazdálkodással kapcsolatos programot, ami fel tett valamit ami állandóan upgrade-elni akart. Le is töröltem egyből, és el is tűnt az állandó idegesítő felugróablak. Most viszont az avast mégis megtalált egy azzal kapcsolatos hibát. Úgy néz ki el is távolította
-
Az-X
őstag
Lehet hülye kérdés, de van szűkség antivirus programra a telefonon. Igen, látom, hogy van belőle több is. De van gyakorlati haszna?
-
Az-X
őstag
Ma reggel arra ébredtem, hogy a Skype frissíteni akarja magát... jól van ha annyira akarja... Elkészül, lépek be, hát valami szörnyen néz ki az IM rész. Át lehet állítani annak a kinézetét külön valahol?
-
Az-X
őstag
Névjegyek tárolása: 46,16Mb ez mi?
-
Az-X
őstag
Egy újraindítás után végül sikerült elindítani ezt az app 2 sd alkalmazást.
Ezt írja: "No movable applications found from storage!"
Alul a sávon ezt írja: Total:150Mb Avail:560KbPhone only alkalmazások: iGO: 21,92Mb Facebook: 7,68Mb BpMenetrend: 5,73Mb Frissítő 664Kb HTC Checkin Service: 496Kb Autostart: 36kB valami itt nem stimmel, ez sehogy sincs 150Mb
-
-
Az-X
őstag
válasz
fatal` #36481 üzenetére
Nem a kamera appal van a gond! Amúgy ez a gyári alkalmazás.
Valóban a belső memóriából 588Kb szabad csak. Elképzelhető, hogy fotózáskor oda akar cache-elni vagy ilyesmi.
De mint említettem, van, hogy a böngésző is kiírja. Szóval nem az a cél, hogy fényképezni lehessen, hanem, hogy működjön a telefon -
Az-X
őstag
Üdv!
Páromnak vettünk egy HTC Wildfire S telefont. Nagyon szuper, tényleg elégedett vele, de kb egy hónapja folyamatosan kiírja, hogy kevés a tárhely, szabadítson fel... gyakorlatilag nem tud fényképezni, de néha már webböngészés közben is kiírja. A belső memória valóban megtelt (fogalmam sincs mivel), van benne egy 4Gb-os SD amiből 1,8Gb szabad. Az a helyzet, hogy én iPhone-os vagyok
, így Androidos tapasztalatom nem sok van.
1-2 órát bütyköltem ezzel is de nem jöttem rá. Tudna valaki ennyi infó alapján tippet adni, hogy mit próbáljak meg?
Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest